senin çok seslilikten anladığın senin sürekli uzun uzun konuşmalar yaparak geliştirdiğin dayatmaların. baktın açıklamaların daha doğrusu dayatmaların tükeniyor karşı taraf yemiyor bu numaraları o zamanda klasik cümlelerin geliyor "Burası Beşiktaşa özgü bir yerse Beşiktaş korunur değerleri korunur oyuncusu korunur taraftarı korunur bundan daha doğal ne varki biz burayı sürekli birileri gelsin Beşiktaşa gömsün diye açmadık burası kimsenin gaz atma yeri değil". sonra isteyen istediğini söyleyemez cümlesi senin için pek geçerli gibi görünmüyor buradan bakınca. bir gün bu foruma girecek birilerini bulamazsan sebebi sen olacaksın bunun. @Necmi
tükenmeyle alakalı değil bu forum ilk açıldığında söylediğim bir söz bu bu forumun temeli bu cümleyle kuruldu.
Burda asla Beşiktaşa gömmelere izin verilmeyecek. Farketmez kurulmasının sebebide benim fişi çekileceği zaman forumun çekende zaten ben olacağım. Forum bu güne kadar bir yerlere geldiyse bu burda Beşiktaşa gömmeye çalışanların çabasıyla gelmedi. bunu defalarca test ettik ne zaman gömmeler başlar forumdan insanlarda çekilmeye başlar ne zaman temizliğe girişiriz eski üyeler tekrar giriş yapar bu forumda neden hep katılımın takip edenlerin çok altında kaldığını oturup düşünün bence insanlar burda yazılanlara uygun düşünse paylaşım yapar. Sence insanlar aylarca bir oyuncuya gömülmesini okumak istiyorlarmı. Bak haklısınız haksızsınız olayına bile gelmiyorum. insan çok sevdiği yemeği bile sürekli yiyemez.
kaldıki sürekli bir şeyleri dayatıyorum birilerinin konuşmasını kısıtlıyorum mantığı ne derece doğru sence ben istemediğim birini neden forumda tutupda karnımı ağrıtacağım. Birinden çok rahatsızsam silerim kaydını olur biter senin mantığınla baksam olaya benmi zorluyorum sizmi?
Bende sizin gibi fikirlerimi yazıyorum bu neden rahatsız ediyor sizi. Bu güne kadar fikirlerime ters düştüğü için birinin üyeliğine son verdiğime şahit oldunuzmu? Tam tersi fikirlerim örtüştüğü halde forum kurallarına göre haraket etmedikleri için çok üye gitti burdan.
Karşı eleştiriye açık değilsen eleştiri yapmayacaksın bu kadar basit. Dayatmayla burda kalan kalmasın zaten. Kimseye bir şey yedirmek derdinde falan değilimki. Burda herkes biliyorki küfür hakaret aşağılama ve alaycı üslup kullanmadığı sürece insanlar fikirlerini söyler. Bunlardan birini yapanda gereken işleme uğrar. Fikrini söyleyenede karşı fikir söylenir. Hiç kimse bundan gocunmayacak forum ortamları fikirlerin çarpışmasıdır. Haklı olanında haklılığı eninde sonunda çıkar ortaya bizim görevimiz etik olmayan şekilde konuşulmasına engel olmak kimseye şirin görünmek gibi bir derdimiz yok.
@tangaz