2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392441 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Ozzie ile Tolgay'ı konumlandırmada sıkıntı yaşarken Ekici kuru kalabalıktan başka hiç bir işe yaramaz.
ozzy ile tolgay 8 olduğu için ikisini aynı anda konumlandırmada sıkıntı yaşıyoruzzz... ekici ise talisca'ya nazaram daha sosa'ya benzerrr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

adam sol ayaklı ve oyun kurabilen cinsten  :D
Ben açıkçası bize göre bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sakatlıktan da yeni çıktı zaten  :alala: Devre arası alacaksan hazır formda oyuncu alacaksın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sakho da olur oda olumlu ama Oncelik Raketci olmalı Ne yapip edip su adami alalim baska bisey istemiyorum

Beyler sakin eli kulağında Raketci'nin gelmek üzere , hissediyorum  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakho da olur oda olumlu ama Oncelik Raketci olmalı Ne yapip edip su adami alalim baska bisey istemiyorum
İki oyuncudan tercihim her zaman risklerine rağmen Rakitsky olur  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler sakin eli kulağında Raketci'nin gelmek üzere , hissediyorum  :ok: :ok: :ok:

sosyalkartal demeden inanmam ben :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sana şöyle diyeyim sen anla gerisini  :iblush: Transferin son gününe kadar Beşiktaş da transfer bitmez  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben sana şöyle diyeyim sen anla gerisini  :iblush: Transferin son gününe kadar Beşiktaş da transfer bitmez  :D

hissediyorum bu sefer erken yapıcaz transferleri antalyada ki kampa yetiştiricez :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşa gel dediler Geldik

Şampiyon yap dediler yaptık

Bonservis ver dediler iste orada dur dedik

Fikret Orman :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Ozzie ile Tolgay'ı konumlandırmada sıkıntı yaşarken Ekici kuru kalabalıktan başka hiç bir işe yaramaz.
Ekici ilk yarıda 15 maçta 41 kilit pasla Batallanın arkasında 2. sırada Sosanın boşluğunu dolduracak tarzı var duran top uzaktan şut gibi Ozzieylede iyi ikili olurlar.Ts Ö.Şişmanoğlunu istiyor Antalyayla Etoo işinde oyalanacağımıza Ömer M.Ekici takasına yürümek lazım hücum gücümüze net katkı verecektir. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

hissediyorum bu sefer erken yapıcaz transferleri antalyada ki kampa yetiştiricez :)
Bir tanesinin yetişmesine bile şaşırdım diğerleri için baya bekleriz bence  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bizim taraftar Raketciye de bir kulp bulur

Bknz: Ya bu nasil stoper sürekli orta sahada dolaşıyor Rakip ceza sahasından çıkmıyor :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ekici ilk yarıda 15 maçta 41 kilit pasla Batallanın arkasında 2. sırada Sosanın boşluğunu dolduracak tarzı var duran top uzaktan şut gibi Ozzieylede iyi ikili olurlar.Ts Ö.Şişmanoğlunu istiyor Antalyayla Etoo işinde oyalanacağımıza Ömer M.Ekici takasına yürümek lazım hücum gücümüze net katkı verecektir. :money:
Duran top dedin mi orda Talisca herkese dur der  :bandit: Mehmet Tolgay veya Oğuzhan ı sene sonu satacaksak iyi olur ama aksi halde düşünürüm  :tabe: Tabi Talisca nın kaldığını varsayıyorum  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Elimizde o bolgede oynayan Tolgay - Inler - Ozi - Talisca varken Israftan baska bisey olmaz Ekici transferi Vasat oyuncu tek artisi Sut ve Frikik baska hicbir özelliği yok

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna cephesinde yeni birsey yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim taraftar Raketciye de bir kulp bulur

Bknz: Ya bu nasil stoper sürekli orta sahada dolaşıyor Rakip ceza sahasından çıkmıyor :biggrinking:
Adam forvetlerden fazla gol atıyor  :evillol: Biz yanlış yerde oynatıyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Duran top dedin mi orda Talisca herkese dur der  :bandit: Mehmet Tolgay veya Oğuzhan ı sene sonu satacaksak iyi olur ama aksi halde düşünürüm  :tabe: Tabi Talisca nın kaldığını varsayıyorum  :iblush:
Talisca yi 2 Yıllık kiraladik ya :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Adam forvetlerden fazla gol atıyor  :evillol: Biz yanlış yerde oynatıyoruz  :D
:biggrinking:

Kesinlikle Lider oyuncu adam bosuna gezmiyor Orta sahada , Surekli oyun kuruyor , sekenleri topluyor hatta bir kismini gelişine yapistiriyor kaleye Yav cok mu sey istiyoruz ya Bir kez kiyalim su paraya getirelim su adamı 5 sene arkamiza yaslanip seyredelim maçları :pray: :pray: :pray:

2 sene sonra diyorum  :D
Ohoooo Ozaman bakariz ona , o zamana kadar kim öle kim kala :D

Çevrimdışı mylife1903

Kimdir necidir bilmem. Ben bu metin albayraktan iyi elektrik almiyorum. Gecen sezondan beri elestiriyorum. Vodafone arenanin acilis zamanlarinda guvenlik odasinin medya lansmaninda kendisini izlemistim. Dogru duZgun konusamayan, aciklayamayan bir basin sozcsuydu. Bu sene skat oldu.

Hatta sert tepki gostermistim kendisinin yanina sef skat vasfi yazilinca.

Bugun kulubun icini bilen eski yoneticilerimizden birinden de bazi aciklamalar gelmis.

Kimdir bu metin albayrak gercekten cok merak ediyorum. Kendisi isterse buraya uye olsun, aciklasin.

Aciklamalar soyle,

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Sinan Vardar, Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Metin Albayrak hakkında sosyal medyada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vardar sosyal medyadan yaptığı açıklamada;
" Futbol dünyasında türlü acayip uygulama gördüm. Tam bundan daha saçma iş olmaz dediğimde beni tekrar şaşırtacak yeni bir şey yaşanıyor. Misal Metin Albayrak. Önce Kartal Yuvalarından sorumluydu. Tekstil işinde tecrübeli, halen özel dikim terzi dükkanı var. Mantıklı tercihti. Arkasında akıbeti belirsiz kayıp ürünler, dava edilen bir profesyonel gibi 'basit' konular bırakarak genel sekreterliğe terfi etti. Orada da bir krize sebep olup haftalarca kulübe uğramadı. Rutin işler dahi yapılamadı. Kulüp sayesinde kilitlendi. Başkana tavır koydu. Tam kovulurken araya girip Başkandan ricacı olundu. Paçayı kurtardı. Bu kez medyanın başına geçti. Erdoğan Aktaş'ın gitmesine sebep oldu. Daha sonra Bülent Ülgen'e, Rıdvan Akar'a musallat oldu. Sanırım Candaş Tolga ile de tatsız olaylar yaşadı. Ancak yine mükafat aldı ve hem yönetim kurulu sözcüsü oldu hem de altyapı ve scout ekibinin başına geçti. Sen neymişsin be abi diye sormadan edemiyor insan. Başkan futbolu kendine bağlamıştı. Scout başkanı, altyapı başkanı, medya başkanı  Metin Albayrak'ı nereye bağlayacak merak ediyorum! Belki de Kartal Yuvaları, genel sekreterlik, medya, scouting ve altyapı derken artık ikinci başkan olmasının vakti gelmiştir." diyerek Albayrak'ı eleştirdi.

Çevrimdışı worns

Ekici çok para verilecek adam değil ama Ömer ve cüzi rakam kombiniyle devre arasında alınabiliyorsa alınsın derim ben. Orta sahamıza oyuncu gerekiyor. Ekici son dönem formsuzluğu nedeniyle doğru isim olmayabilir ben Honda'yla ilgilenmek gerektiğini düşünüyorum ama Tolgay ve Ozi ile aynı tip oyuncu da değil.

Ozi'yi Atiba'nın yanına kaydırabileceğimiz bir opsiyon gerekiyor kadroda. Ekici, hücuma direk pası ve şut tehdidi olan bir oyuncu. Rolü Tolgay'a göre çok daha oturmuş. Ayrıca orta saha İnler ve Necip nedeniyle defansif olarak kalabalık ama hücum nitelikleriyle sivrilen çok oyuncumuz yok. Tolgay benim beklentilerimin çok altında kaldı ve tam olarak nerede verim alabileceğimizi de çözemedik. Bence en doğru yer Ozi'nin yedeği olması olur onun için.

Çevrimdışı worns

Rakitsky çok iyi ama alternatifi olarak dolaşan isimler ne benzer nitelikte ne benzer seviyede. Yine ya tutarsa transferine kalacağız diye korkuyorum. Sene başında Glik gibi isimler dolaşırken son anda Manoel'i de alamayıp kulübe için oyuncu kiraladık.

Rakitsky çok çok iyi bir tamamlayıcı. Marcelo'nun yanına doğru adam. Ama sözü geçen diğer hiç bir oyuncu onunla kalite yönünde olmaz zaten ama nitelik yönünden de benzeşmiyor.

Fabri

Gökhan    Marcelo    Rakisky    Adriano

İnler        Atiba

Quaresma        Talisca            Babel

Klaas-Jan Huntelaar

shaktar rakitsky için 30 milyon € istemiş doğruysa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

shaktar rakitsky için 30 milyon € istemiş doğruysa.
Kaynak ajansspor  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: