Kimdir necidir bilmem. Ben bu metin albayraktan iyi elektrik almiyorum. Gecen sezondan beri elestiriyorum. Vodafone arenanin acilis zamanlarinda guvenlik odasinin medya lansmaninda kendisini izlemistim. Dogru duZgun konusamayan, aciklayamayan bir basin sozcsuydu. Bu sene skat oldu.
Hatta sert tepki gostermistim kendisinin yanina sef skat vasfi yazilinca.
Bugun kulubun icini bilen eski yoneticilerimizden birinden de bazi aciklamalar gelmis.
Kimdir bu metin albayrak gercekten cok merak ediyorum. Kendisi isterse buraya uye olsun, aciklasin.
Aciklamalar soyle,
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Sinan Vardar, Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Metin Albayrak hakkında sosyal medyada çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Vardar sosyal medyadan yaptığı açıklamada;
" Futbol dünyasında türlü acayip uygulama gördüm. Tam bundan daha saçma iş olmaz dediğimde beni tekrar şaşırtacak yeni bir şey yaşanıyor. Misal Metin Albayrak. Önce Kartal Yuvalarından sorumluydu. Tekstil işinde tecrübeli, halen özel dikim terzi dükkanı var. Mantıklı tercihti. Arkasında akıbeti belirsiz kayıp ürünler, dava edilen bir profesyonel gibi 'basit' konular bırakarak genel sekreterliğe terfi etti. Orada da bir krize sebep olup haftalarca kulübe uğramadı. Rutin işler dahi yapılamadı. Kulüp sayesinde kilitlendi. Başkana tavır koydu. Tam kovulurken araya girip Başkandan ricacı olundu. Paçayı kurtardı. Bu kez medyanın başına geçti. Erdoğan Aktaş'ın gitmesine sebep oldu. Daha sonra Bülent Ülgen'e, Rıdvan Akar'a musallat oldu. Sanırım Candaş Tolga ile de tatsız olaylar yaşadı. Ancak yine mükafat aldı ve hem yönetim kurulu sözcüsü oldu hem de altyapı ve scout ekibinin başına geçti. Sen neymişsin be abi diye sormadan edemiyor insan. Başkan futbolu kendine bağlamıştı. Scout başkanı, altyapı başkanı, medya başkanı Metin Albayrak'ı nereye bağlayacak merak ediyorum! Belki de Kartal Yuvaları, genel sekreterlik, medya, scouting ve altyapı derken artık ikinci başkan olmasının vakti gelmiştir." diyerek Albayrak'ı eleştirdi.