2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394838 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 milyon € satalım 4 milyon € biz koyalım gelsin artık şu rakitsky :D

İstiyorum o generali zati internetim bozuk :D

Bari hayırlı bir transfer yapalım moralim yerine gelsin :D
Rakitsky gelsin benim için transfer dönemi bitmiştir  :ebebe: Hatta "Beşiktaş Şampi..." bile yazarım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar saglam kitlemeye calisiyorlar hu tuzaga dusmemek lazim
Başkan inşallah düşmez tuzağa  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız gelirse @sosyalkartal ın dilinden kurtulamazsın  :tabe:
Rakistky i tabiki alabiliriz bende cok istiyorum ama 4.2 milyon € ya alamayiz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakistky i tabiki alabiliriz bende cok istiyorum ama 4.2 milyon € ya alamayiz :tabe:
Eğer dedikleri gibi bir de Rhodolfo yu Çin e satıp alırsak ballı kaymak olur  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakitsky nin yeni videosu çıkmış  :bandit: Yine sadece golleri var. Sanki forvet mübarek  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Michie Batsuhuayi 1 yıl kiralanması için büyük bir uğraş var  :)

Kesin Çelsi ile olan iyi iliskilerimizi kullaniyoruzdur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu nette dolaşan hayalet fotoyu mu attın  :evillol: Herkes Sherlock oldu bu foto yüzünden nette   :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Rakitsky'nin alınmasından ziyade Rhodolfo'nun Çin'e satılacak denmesi güldürdü beni.

Ağır sakatlık geçirmiş, tüm hızını, gücünü, tek hamlesini kaybetmiş, çıktığı maçlarda dizinden bandajı eksik olmayan, 30 yaşını aşmış Rhodolfo'yu Çin'e mi satıyoruz?

Yapmayın allah aşkına. Sene sonu bedelsiz ayrılır. Ha oldu da sattık, benim için son zamanların en büyük transfer başarısı olur bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şu nette dolaşan hayalet fotoyu mu attın  :evillol: Herkes Sherlock oldu bu foto yüzünden nette   :kop:

:evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Gençlerbirligi yarın Amedspor'u yenerse Fenerbahçe'nin oldugu grubu %90 lider bitirecek.Bizimde grubumuzu lider bitirecegimizi düşünursek,grup sonrası Fenerbahçe ile tek maç üzerinden Dolmabahçe'de oynamak üzere eşlecegiz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kuru kafa olanı benim adamım Hunteelar a benzettim (saç ve çene yapısından) baya baya. Ama diğerleri kim gs li yönetici çıkmasında bize en çok istediğim adam inş Huntelaar gelir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Riekerink: Besiktasin Boluspora attigi ilk Gol Ofsayt :biggrinking:

Simdi de Huntelaar dioolaa , Oda olumlu :bandit:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kuru kafa olanı benim adamım Hunteelar a benzettim (saç ve çene yapısından) baya baya. Ama diğerleri kim gs li yönetici çıkmasında bize en çok istediğim adam inş Huntelaar gelir.

Bende nedense ortaki beyaz gömlekliyi torrese benzettim kuru kafalı hunteelarada benziyor kim bilir belki ikisi birden  :evillol:
fotoda hicbir açık yok baktım baktım bulamadım
Sadece Beşiktaş

Not : Bizimde adimiz gectigi icin buraya yazıyorum

Riekerink: "Hayatımda hiç bu kadar süreye oynayan takım görmedim"
Muhabir: "Hocam rekor halen sizde"
Riekerink: "Nasıl?"
Muhabir: "BJK maçı 14 dk"

Bu arada doğru mu muhabbet yoksa dalga gecmek amacli mi paylaşılmış :alala:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 22:53:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bende nedense ortaki beyaz gömlekliyi torrese benzettim kuru kafalı hunteelarada benziyor kim bilir belki ikisi birden  :evillol:
fotoda hicbir açık yok baktım baktım bulamadım

baktım şimdi omzu ve boynu Guti ye daha çok benziyor beyaz gömleklinin o ise Torres le yemek yiyecekler deniyordu ama kuru kafalıyı benzetemedim Torres e ayrıca Torres i hiç sakallı görmedim köse bile olabilir bunda sakal var, saçlar azaldı ve dişler bozulduysa siyahlı mı guti acaba ama onda da futbolcu tipi yok.  :D  :alala:

Bu fotoğraf herhangi birinin iş yemeği vs çıkarsa büyük troll kutlarım yapanı  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

rhodolfonun işlemleri biter bitmez rakitsky kartal olacak 4.2 mil euroya  :)
yazdıklarının tamamının asparagas olduğunu biliyorum  yine de istemsizce mutlu oluyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Simdi de Huntelaar dioolaa , Oda olumlu :bandit:

Kim diyor inş sallamacılar değildir de tutturan biridir. Gomez den daha iyi olup bütçemize uyan belki tek adam kariyer olarak da eto başka yok bize göre dünyada sightursson un girmediği herhangi bir sağlık testini geçerse hemen gelsin.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

baktım şimdi omzu ve boynu Guti ye daha çok benziyor beyaz gömleklinin o ise Torres le yemek yiyecekler deniyordu ama kuru kafalıyı benzetemedim Torres e ayrıca Torres i hiç sakallı görmedim köse bile olabilir bunda sakal var, saçlar azaldı ve dişler bozulduysa siyahlı mı guti acaba ama onda da futbolcu tipi yok.  :D  :alala:

Bu fotoğraf herhangi birinin iş yemeği vs çıkarsa büyük troll kutlarım yapanı  :evillol:

aaa harbi guti olabilir öyle haber vardı baya zayıflamıştı zaten işler kızışıyor simdide bir haberde babelden sonra bir hollandalı daha alıcakmış deniyor yönetimin narsinghmiş heralde
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

aaa harbi guti olabilir öyle haber vardı baya zayıflamıştı zaten işler kızışıyor simdide bir haberde babelden sonra bir hollandalı daha alıcakmış deniyor yönetimin narsinghmiş heralde

O Hollandalı Huntelaar dır inş Babel yapsın şu Huntelaar işini gol sorunu çözülsün bizde arkamıza yaslanalım tranferin son gününe kadar stoper bekleyelim  :D

Çevrimdışı Tolga

Eto'o dışında bir beklentim yok açıkçası olursa o olur diye düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

rhodolfo çine satıldı diyebiliriz hayırlı olsun  :)
Baskan transfer döneminden sonra futbol başlığına gelsene.

Çevrimdışı sosyalkartal

fotoğrafta hilbert huntelaar guti ve beşiktaşlı yönetici var  :icool:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Etiketler: