2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395124 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Torres baya dillenmeye başladı sözde 2 yıllık 4 er M € dan anlaşmışız bizim yönetimin işi belli olmaz .Uyum süreci filanda var sevinmem olursa. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Fatih_

Seneryoyu yAzmistim dun ben abi. Quaresmanin menejeri haLa mendes ise o herif bizim baskani falan yani, neyse.

Abunun 3.3 almasi zaten skandal. Bu sene quaresma baslar seneye oguzhan baslar sonra tore baslar. Tek hamle ile kurdugun duzeni boZuyorsun.

Böyle bir şey olabileceğine yada haydi oldu diyelim renkli basının  izim içimizden bilgi alabiceğine ihtimal verebiliyormusun.

Onlar akıllarınca algı yaratıp, futbolcuların kafasına bir şeyler yerleştirmeye çalışan Aziz yıldırımın paralı bilmem neleri demimde adamları.

Çevrimdışı Nouma7

Bu Tosic yerine adam gibi bir stoperimiz olsaydı şampiyonlar liginde gruplardan çıkmıştık.
Sayfalarca Quarezma, Abu ya guzellemeler okuyoruz. Tamam cogu dogru ama bu Tosic hepsinden beter bence.
Marcelo bile bizde oynuyacak kadar yeterli değilken Tosici izlemeye katlanamıyorum. Eto falan hikaye bu takımın önce adam gibi bir stopere ihtiyacı var. Gerçi devre arasında en baba stoperi alsan sana ne verebilir diyecem ama bu Tosic kadar zarar vermez en azından. 15 Ocak da lig tekrar başlıyor bu defans ile işimiz çok ama çok zor.

Tosic'e boşuna kızmayın. Kapasitesi bu kadar. Tosic'in kötü macı olduğu kadar iyi macı da oldu. Bence bizim sorunumuz orta göbekte.

Çevrimdışı Gokhan-

Torres morres aman diyim ya, eğer Torres alınacaksa hiç alınmaması taraftarıyım Cenk ve Abu ile devam edelim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı alimm

bence tores olayı antalya başkanına orta parmak gösterme olayı gibi duruyor.

ben de j.martinez için aynı şeyi düşünmüştümmm...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

bende mandzukic'i istiyorum abi :)

kabul. hemen gelsin yarın başlasın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Torres gelsin abi Gomez etkisi yaratir Cok NET konuşuyorum bu konuda ben kefilim :bandit: :busted_cop:

ooo sen kefilsen bakar vol.2 olacak demektir  :bandit: geçen yıl bu zamanlar boykoyu ne güzel iteledin bize. doğru söyle %kaç aldın @Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ooo sen kefilsen bakar vol.2 olacak demektir  :bandit: geçen yıl bu zamanlar boykoyu ne güzel iteledin bize. doğru söyle %kaç aldın @Yunus Emre Dökmeci
Kamp yese duzelecek cocuk abi

Çevrimiçi murat

Torres gelsin abi Gomez etkisi yaratir Cok NET konuşuyorum bu konuda ben kefilim :bandit: :busted_cop:
toresten hiç bir beklentim yoktu. yunus sende yazdın tam emin oldum.  :evillol: En iyi olduğu dönemde dahi beğenmediğim bir oyuncuydu.umut buluttan fazlası sadece pasaportu.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 ve @tangaz abiler porto abunun opsiyonunda %25 indirim yapmış  :evillol: bizde 3.5 m euro verebiliriz demişiz  :evillol: :evillol:

çok fazla önermişiz adamlar 7,5e indirdiyse bizde 3,5 veririz dediysek bu biz 5e fitiz demektir pazarlık masasında. ee sene başında ödediğimiz 2,5 nolacak??? daha evvel verdiğimiz 2,5e ilave en fazla 1,25 daha verilir üstü külliyen zarar yazar. @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

çok fazla önermişiz adamlar 7,5e indirdiyse bizde 3,5 veririz dediysek bu biz 5e fitiz demektir pazarlık masasında. ee sene başında ödediğimiz 2,5 nolacak??? daha evvel verdiğimiz 2,5e ilave en fazla 1,25 daha verilir üstü külliyen zarar yazar. @Mehmet Ali C.
Abi bonservisi gectim, hadi 2.5 daha verdik  top,amda bese razi olduk. Abunun aldigini napacaz.

Neresinden tutsan elinde kaliyor.

Çevrimdışı underworld

Torres morres aman diyim ya, eğer Torres alınacaksa hiç alınmaması taraftarıyım Cenk ve Abu ile devam edelim.
inş böyle saçma bir hata yapmazlar.

Çevrimdışı sosyalkartal

rhodolfo çine satıldı diyebiliriz hayırlı olsun  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu ben de okudum nette. Hatta BTD de yazmıştı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Metin Tekin-Rıza Çalımbay ------> Omurgasızlar...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O Torres buraya gelecek :bandit:

Boyko haric hangi oyuncuda yanıldığımı gördünüz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

kaç kaymeye ?

Çevrimdışı sosyalkartal

rhodolfonun işlemleri biter bitmez rakitsky kartal olacak 4.2 mil euroya  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Gokhan-

Torres bir kere Şenol Güneş'in forvet tiplemesine uymuyor, hoca pivot tipi santroforlarla daha verimli futbol oynatıyor.

Vedat Muriqi'yi alsan bundan daha fazla iş yapar, ne işimiz var Huckleberry Finn kılıklı Torrres ile anlamıyorum ki, hem kadayıf hem golcülüğü kötü.

İhtiyar alıyorsan en kalitelisini alacaksın ki, yaşı dezavantaj olmasın.
Emre B. ile görüşsek bu kadar sinirlenmezdim anasını satim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

rhodolfonun işlemleri biter bitmez rakitsky kartal olacak 4.2 mil euroya  :)
Rakistky ve 4.2 milyon € :kop: :kop: :kop:

Shaktar baskani elinde pompali tufekle kovalar bizim başkanı sen benimle dalga mi geçiyorsun diye :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Onu ben de okudum nette. Hatta BTD de yazmıştı

5 milyon € satalım 4 milyon € biz koyalım gelsin artık şu rakitsky :D

İstiyorum o generali zati internetim bozuk :D

Bari hayırlı bir transfer yapalım moralim yerine gelsin :D

Çevrimdışı Çağatay

Adamlar saglam kitlemeye calisiyorlar hu tuzaga dusmemek lazim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sosyalkartal

Michie Batsuhuayi 1 yıl kiralanması için büyük bir uğraş var  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakistky ve 4.2 milyon € :kop: :kop: :kop:

Shaktar baskani elinde pompali tufekle kovalar bizim başkanı sen benimle dalga mi geçiyorsun diye :D
Yalnız gelirse @sosyalkartal ın dilinden kurtulamazsın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: