2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387329 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

sorun sizdeymiş @Necmi abi.siz yoktunuz bizim kaleye gol atıldı.
yok @MURAT  Talisca farkı diyelim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Takimda da enteresan sanki dislamislar gibi

Bir cok Pozisyonda elllerini kaldirip top istedi bombostu pas beklemekten Heykel oldu kimse ona atmayip solda sıkışık olan yere attilar paslari

1-2 kez Gokham inler gorup uzun pas atti önüne :tabe:
:bandit: :bandit:
kim dışlayacak sahada gencecik çocuklar vardı hepside kendini gösterme derdinde

Çevrimdışı Berat

Formda bir Aras geçen sene oynadığımız seri pas oyununun iyi bir parçası olabilirdi. Özgüven eksikliği yaşıyor, hırslı da değildi. Şenol Hoca ligin ilk maçlarında biraz şans verseydi bizi şaşırtabilirdi, sonra da maalesef sakatlık yaşadı. Büyük ihtimalle bir yere kiralanacağının farkında.

Takıma kazandırılmasını istediğim oyuncuların belki de başını çekiyor kendisi.

Çevrimdışı anilsevim

Aslında bu Kerim de gönderilmez bence ya
Kanat oynucak adamlarımız

Olcay: emekli olmuş gibi
Aras: hoca tutmadı
Babel: soru işareti, ne vereceği meçhul
Q7: hiç girmiyorum yoruma
Ve Kerim
Bi ihtimal talisca yı arada bir kanada atabilir hoca

Bu şartlarda ben olsam Kerimi göndermem
İkinci yarı sert gececek, kilitlenen bazı maçlarda sonradan gidip çözebilecek yapısı var.
Güvenilirse 11 de çıkacagı maçlar da olır

Şişmanoğlu takasta kullanılabilir ama Kerim değil bence
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben arasa bilinçli olarak top atılmadığı kanısında değilim.ayağına hakim bir ıyuncu ama gaha çok içe katededen bir oyuncu yada sağ iç sol iç diyebileceğimiz tarzda bir oyuncu.olcayın biraz daha topla oynayanı gibi. topa hakimietini beğendim ama maç eksiği olduğu gölerden kaçmıyor.olcayıda beğendim bugün genel olarak zaten hep beğeniyorum olcayı.bir kaç gol pası verdi.
2 Asist yapmasina ragmen Olcayi hic beğenmedim ne bekine yardim etti nede rakibini kovaladi eli belinde top bekledi

Paslarin çoğunda hep yanlis tercihler yaptı 2.ci Golde guzel paslasti sadece Omerle :bandit:

Omer demisken bugun @Necmi abi tribünde olsaydi kesin sahaya girip Kovalardı Omeri :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yok @MURAT  Talisca farkı diyelim :bandit:
Ne top oynadı ama ya igne deliginden görüp bostaki adami bulup atıyor topu mesafe tanimaksizin :bandit:

Çevrimiçi murat

2 Asist yapmasina ragmen Olcayi hic beğenmedim ne bekine yardim etti nede rakibini kovaladi eli belinde top bekledi

Paslarin çoğunda hep yanlis tercihler yaptı 2.ci Golde guzel paslasti sadece Omerle :bandit:

Omer demisken bugun @Necmi abi tribünde olsaydi kesin sahaya girip Kovalardı Omeri :kop: :kop:
ikinci golde orada olcay değilde q7 olsaydı o pozisyon heba olurdu bununda farkındamısın.adamın oyun stili bu ve bence doğru oyunda bu.yetenekli yeteneksiz o herkesin kendi değerlendirmesi.ben oyunu doğru oynuyormu ona bakıyorum.
olcayın eli belinde beklemeyen versiyonu q7 mi yunus.

ikinci golde orada olcay değilde q7 olsaydı o pozisyon heba olurdu bununda farkındamısın.adamın oyun stili bu ve bence doğru oyunda bu.yetenekli yeteneksiz o herkesin kendi değerlendirmesi.ben oyunu doğru oynuyormu ona bakıyorum.
Abi mac boyu yaptigi tek olumlu hareket oydu zaten Onun haricinde Surekli eli belinde dolandi Q7 yi niye karistirdin simdi isin içine :alala:

Çevrimiçi murat

Abi mac boyu yaptigi tek olumlu hareket oydu zaten Onun haricinde Surekli eli belinde dolandi Q7 yi niye karistirdin simdi isin içine :alala:
eli belinde diyince  ve 2. golü söyleyince aklıma sen soktun.maçın özetlerini izlersen gole dönük pozisyonların içinde hep olcay var.taliscaya yaptığı asist var gol olmayan.tek olumlu hareket diyerek ard niyetli yaklaşıyorsun.olcayın efektif oynamasından rahatsızlık duyuyor gibisin.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 00:53:48 MURAT ]

Çevrimdışı Berat

ben arasa bilinçli olarak top atılmadığı kanısında değilim.ayağına hakim bir ıyuncu ama gaha çok içe katededen bir oyuncu yada sağ iç sol iç diyebileceğimiz tarzda bir oyuncu.olcayın biraz daha topla oynayanı gibi. topa hakimietini beğendim ama maç eksiği olduğu gölerden kaçmıyor.olcayıda beğendim bugün genel olarak zaten hep beğeniyorum olcayı.bir kaç gol pası verdi.

Olcay'ın biraz kıpırdanmış hali onu takımımızın pozisyon merkezi haline getiriyor, hücum bölgesinde topla en fazla buluşan oyuncuydu bugün de heralde.

Çevrimdışı worns

Felipe Aguilar efsanesi dönmeye başlamış şimdi de

Oldu olacak Pedro Franco'yu da kiradan çağıralım beraber tandemi kursunlar.

Çevrimiçi murat

Olcay'ın biraz kıpırdanmış hali onu takımımızın pozisyon merkezi haline getiriyor, hücum bölgesinde topla en fazla buluşan oyuncuydu bugün de heralde.
olcay pozisyonları büyük oranda doğru kurguluyor ama gerçekleştirmede sıkıntılar yaşıyor.derdi adam geçmek değil topu geçirmek.

Çevrimdışı Berat

olcay pozisyonları büyük oranda doğru kurguluyor ama gerçekleştirmede sıkıntılar yaşıyor.derdi adam geçmek değil topu geçirmek.

Kornerleri de q7den daha iyi kullanıyor demeden geçmeyelim :D

eli belinde diyince  ve 2. golü söyleyince aklıma sen soktun.maçın özetlerini izlersen gole dönük pozisyonların içinde hep olcay var.taliscaya yaptığı asist var gol olmayan.tek olumlu hareket diyerek ard niyetli yaklaşıyorsun.olcayın efektif oynamasından rahatsızlık duyuyor gibisin.
Abi Acaba ben farkli maçı mi izledim :alala:

Maci stadin en guzel Acisina sahip yerinde izledim , Butun pas tercihleri yanlıştı ben beğenmedim bu benim fikrim , 2.ci Goldeki Asistinin hakkini verdim zaten ama sen cok efektifti ve cok iyiydi diyerek Bayagi abartiyorsun bence :bandit:

Kornerleri de q7den daha iyi kullanıyor demeden geçmeyelim :D
:kop: :kop: :kop: :kop:

Hangi KAMERAYA el salliyoruz ?
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 01:25:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi murat

Maci stadin en guzel Acisina sahip yerinde izledim , Butun pas tercihleri yanlıştı ben beğenmedim bu benim fikrim , 2.ci Goldeki Asistinin hakkini verdim zaten ama sen cok efektifti ve cok iyiydi diyerek Bayagi abartiyorsun bence :bandit:
ilk yarı taiscaya çıkardığı pas tercihi yanlıştı diyorsun demekki.

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay futbol zekası, kurgusu olarak takım da ilk 3'e rahat girer ama yetenek anlamında kısıtlı olduğu için istediklerini gerçekleştiremiyor bazen.

2 asistin yanında bir de Talisca'ya çıkarıpta kaçırdığımız pozisyon var.İnşallah daha fazla toparlar kendini 2. yarı ona ihtiyacımız olacak.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Kovalama eylemi koşarak olur. Ömer koşamıyorki :D

Çevrimiçi Necmi

gol oldu :D

Çevrimiçi Necmi

yok sahada quaresma olmayınca dikkatin dağılmıştır :D
olcayın en büyük artısı hem kendi girerek hemde diğer oyuncuları sokarak kutuyu
aktif etmektir. Biz aylardır onu arıyoruz. siz hep oyunu gol atmak olarak kurguladığınız için
normaldir beğenmemeniz sahi quaresma hiç gol atamadı onun nesini beğeniyorsun
olcay hiç bir şey yapmasa rakip defansı mikser gibi karıştırır meşgul eder forvetlerinin
baskı yemesini engeller. dar alan paslaşmalarını iyi yapar riskli paslar verir hedefi bulursa
asist yada asist öncesi pas olur ama riskli olduğu içinde çok kaptırılma olasılığı vardır.
hiç bir zaman olcayı gerçek futbol gözüyle izlemediğiniz için zaten takıma katkısını göremiyorsunuz
bir maçta iki asist yapmış hala kötü diyorsun daha ne yapmalıydı hamuda kalkıp çifte tellimi oynamalıydı :alala:

Çevrimiçi Necmi

bence sen panikliyorsun babelden sonra form kazanmış olcay kimi keser sence :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karijma  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 ve @tangaz abiler porto abunun opsiyonunda %25 indirim yapmış  :evillol: bizde 3.5 m euro verebiliriz demişiz  :evillol: :evillol:

@mylife1903 ve @tangaz abiler porto abunun opsiyonunda %25 indirim yapmış  :evillol: bizde 3.5 m euro verebiliriz demişiz  :evillol: :evillol:
Olumlu :)

Abiubakar da maasini 1.7 milyon € ya indirirse ben kabulum

Olcay eski Olcay olsun Kessin önemli degil ama Dun benim izledigim Olcayin gecen seneki Olcayla alakasi bile yoktu @Necmi abi

Takima kim faydaliysa o oynar , Ben Q7 satilsin diyorum zaten , 33 yasindaki Pepe ye 10 milyon € veren Çinli ler Q7 ye de verir :super: :super:

Etiketler: