Forumdan insanlar niçin gidiyor sen önce onun özeleştirisini yap başkalarını suçlamak yerine. Sen ne dersen de Beşiktaş oyuncusuna o hakaret edebilir Ben ise 2.2 ve 2.5 baz alarak eleştirimi yazdım diye roman yazdı adam haklı çıkacak ya. Kalın sağlıcakla.
@Kalyoncu dostum,
@Necmi abinin sana karşı üslubu sert geldi bana da.

Ama eminim gönlünü almayı bilir, kırılmak yok.

Hepimiz burada Beşiktaş'ı seviyoruz ve iyiliğini istiyoruz.
Üsluptan bağımsız olarak, dediklerinde haklılık payı var.
Sağda solda duyduğumuz fiyatlara güvenmeyin.
Bak dün de söyledim, "yanıldığını görmedim" dediğin Murat Özen 3 gün arayla önce "senelik 2.2" yazdı, sonra "senelik 2.5" yazdı.
Maaş 2.2 de olsa, 2.5 de olsa yanılmamış olacak. Ya da mesela KAP'tan 1 gün önce "senelik 1.8 diyecek" ve 1.8 olduğu ortaya çıkınca; adam yine yanılmamış olacak.
Sen de 1 hafta sonra başka bir duyum yazdığında, "yanıldığını görmedim" diyeceksin.
Aboubakar'ın 10 milyona satın alamsı zorunlu yazan da Murat Özen'di yanlış hatırlamıyorsam, daha geçen hafa sayfalarca muhabbeti döndü.
130 milyonlar şunlar bunlar. Sonra Metin Albayrak yok öyle bir şey dedi.
Bu duyumcuların olayı bu, hiç yanılmazlar(!). Bak hala Evren Manchester, BTD, o bu takip ediyor millet.
Sırf bu yaz 50 kere yanıldılar, ama insanlar takip ediyor. Çünkü duymak istiyorlar, yalan da yanlış da olsa.
Bakın hala manipülasyon dönüyor, neymiş Deportivo'da 110 bin euro'ya oynamış.
Biz 10 katını veriyormuşuz. Bunu diyen de aklı başında diyeceğin
@anilsevim.
Bu adamı bile kafalayabiliyorlar işte, deneme kontratını bile katıyorlar işin içine.
Babel 110 bin euro'luk futbolcu mu? Elbette ki hayır, Deportivo sene sonuna kadar en az 700-800 bin euro önermiştir.
Taraftar gitti diye ağlıyor, yönetim küme düşme hattından kurtulduğuna sevinirken kara kara düşünüyor.
Neden peki 110 bin euro muhabbeti?