2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372894 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

olm iso bombası nelerine yetmiyor da bunlar bi de kalkıp tosici alacaklar
ben fenerin yerinde olsam tosici düşünmeden alırım
çünkü birazcık düşünürsem almam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Forumdan insanlar niçin gidiyor sen önce onun özeleştirisini yap başkalarını suçlamak yerine. Sen ne dersen de Beşiktaş oyuncusuna o hakaret edebilir Ben ise 2.2 ve 2.5 baz alarak eleştirimi yazdım diye roman yazdı adam haklı çıkacak ya. Kalın sağlıcakla.

@Kalyoncu dostum, @Necmi abinin sana karşı üslubu sert geldi bana da.  :) :)

Ama eminim gönlünü almayı bilir, kırılmak yok. :tabe: :tabe: :)

Hepimiz burada Beşiktaş'ı seviyoruz ve iyiliğini istiyoruz.

Üsluptan bağımsız olarak, dediklerinde haklılık payı var.

Sağda solda duyduğumuz fiyatlara güvenmeyin.

Bak dün de söyledim, "yanıldığını görmedim" dediğin Murat Özen 3 gün arayla önce "senelik 2.2" yazdı, sonra "senelik 2.5" yazdı.

Maaş 2.2 de olsa, 2.5 de olsa yanılmamış olacak. Ya da mesela KAP'tan 1 gün önce "senelik 1.8 diyecek" ve 1.8 olduğu ortaya çıkınca; adam yine yanılmamış olacak.

Sen de 1 hafta sonra başka bir duyum yazdığında, "yanıldığını görmedim" diyeceksin.

Aboubakar'ın 10 milyona satın alamsı zorunlu yazan da Murat Özen'di yanlış hatırlamıyorsam, daha geçen hafa sayfalarca muhabbeti döndü.

130 milyonlar şunlar bunlar. Sonra Metin Albayrak yok öyle bir şey dedi.

Bu duyumcuların olayı bu, hiç yanılmazlar(!). Bak hala Evren Manchester, BTD, o bu takip ediyor millet.

Sırf bu yaz 50 kere yanıldılar, ama insanlar takip ediyor. Çünkü duymak istiyorlar, yalan da yanlış da olsa.

Bakın hala manipülasyon dönüyor, neymiş Deportivo'da 110 bin euro'ya oynamış.

Biz 10 katını veriyormuşuz. Bunu diyen de aklı başında diyeceğin @anilsevim.

Bu adamı bile kafalayabiliyorlar işte, deneme kontratını bile katıyorlar işin içine.

Babel 110 bin euro'luk futbolcu mu? Elbette ki hayır, Deportivo sene sonuna kadar en az 700-800 bin euro önermiştir.

Taraftar gitti diye ağlıyor, yönetim küme düşme hattından kurtulduğuna sevinirken kara kara düşünüyor.

Neden peki 110 bin euro muhabbeti?

Çevrimdışı tuncaboylu

böyle makaraya aldığınız her rakam sonra gerçek çıkıyor 6 aydır farkındamısınız

Hangisi mesela?

En son Gökhan Gönül senelik 2.8 milyon euro'ya imza atıyor yazıyorlardı hatırladığım, Fener'in önerdiğinden azına gelmişti bize.

Çevrimdışı mylife1903

fener yönetiminde akrabası olan bir dostumdan öğrendim sağlam bilgi. sallayacak falan biri değil yanii. muhtemelen sözleşmesi bittiği için menajerinin çevirdiği dolaplardır
Duy ahali duy
Bundan sonra futbolcumsularin degerlendirmeleri disinda duyumlari da bizden alacaksiniz. Bu ise el atiyoruz artik.

Hem duyum verecez hemi de gomecez. Ikisi bi arada

Çevrimdışı tuncaboylu

fener yönetiminde akrabası olan bir dostumdan öğrendim sağlam bilgi. sallayacak falan biri değil yanii. muhtemelen sözleşmesi bittiği için menajerinin çevirdiği dolaplardır

Dikkat etsinler de Hasan Ali Kaldırım'ı da almayalım ellerinden.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Hakkını vermem lazım, sene başında ben de böyle düşünüyordum.

Ama Antalyaspor maçında Caner'in sakatlığı gösterdi ki yanılmışım.

Son maçta 18'de iki tane bekimiz vardı ve solbekte yine Tosiç başladı, doğru mu?

Gördük ki bu sezon 3 tane bekle gitmezmiş, sakatlık Şampiyonlar Ligi vs derken en az 4 tane gerekiyormuş.
Tosic bucuk oyuncu. Tranfer donemi acildiginda da yazmistim 4.5 stoper lazim 3.5 beck oyuncusu yeterli olur gibisinden.
Simdi sakatlik olur, ceza olur bunlari degerlendirip plan yapmaya baslarsak siskin kadro olur. Sakatlik futbolun fitratinda var ama kadroyu o sakatlanirsa bu evlenirse bunun cocugu olursa diye yapmaya baslarsan bu borc azalmaz aksine artar.

Çevrimdışı tangaz

Hangisi mesela?

En son Gökhan Gönül senelik 2.8 milyon euro'ya imza atıyor yazıyorlardı hatırladığım, Fener'in önerdiğinden azına gelmişti bize.

tabii ödediğimiz imza paralarını çakıl taşı ile gerçekleştiriyoruz değil mi. haklısın...

yazın transfer konuşurken bakar 3,3 die ilk yazıldığında 2,5 kira bedelleri yazdığında yok yaa bizim başkan hayatta o paraları ödemez diyen de bendim değil mi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tabii ödediğimiz imza paralarını çakıl taşı ile gerçekleştiriyoruz değil mi. haklısın...

yazın transfer konuşurken bakar 3,3 die ilk yazıldığında 2,5 kira bedelleri yazdığında yok yaa bizim başkan hayatta o paraları ödemez diyen de bendim değil mi...
Editlemeden tapelerini alsaydin abi simdi kandirildimdan baslayan montejjlerle devam eden bir surec baslayabilir

Çevrimdışı tangaz

Sözlesmesi sezon sonu bitmicek mi abi ?
Önce bir lig biter , başkan bişsey der sonra gider başka takımla konuşur.
Daha 6-7 ay var ki devam da ederiz heralde Tosic ile.

sezon sonu bitecek uefa kuralları gereği bitime 6 ay kala transfer görüşmesi yapmasında yasal olmayan bişey yok. bence menajeri fiyat yükseltmek için girişimlerde bulunuyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Açıklamalara göre Gökhan'a imza parası ödenmedi, onun yerine sözleşmesi 4. yıla uzatıldı.

Gökhan da zaten bademle yaptığı röportajda bunu dile getirdi.

Ayrıca konumuz başkanın verip vermemesi değil bu paylaşılan haberde, Quaresma'nın 3.3 isteyip istemediği haberini konuşuyoruz.

Quaresma senelik 3.3 mü istedi sence gerçekten, doğruluğu var mı sence bu haberin?

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic bucuk oyuncu. Tranfer donemi acildiginda da yazmistim 4.5 stoper lazim 3.5 beck oyuncusu yeterli olur gibisinden.
Simdi sakatlik olur, ceza olur bunlari degerlendirip plan yapmaya baslarsak siskin kadro olur. Sakatlik futbolun fitratinda var ama kadroyu o sakatlanirsa bu evlenirse bunun cocugu olursa diye yapmaya baslarsan bu borc azalmaz aksine artar.

Tosiç bekte buçuk olmaz, anca çeyrek olur abi.

Ayrıca  transfer sezonunun sonunda bedavaya Caner bulmuşken almak normal, kaçırırsan enayi derler adama.

Çevrimdışı tangaz

Açıklamalara göre Gökhan'a imza parası ödenmedi, onun yerine sözleşmesi 4. yıla uzatıldı.

Gökhan da zaten bademle yaptığı röportajda bunu dile getirdi.

Ayrıca konumuz başkanın verip vermemesi değil bu paylaşılan haberde, Quaresma'nın 3.3 isteyip istemediği haberini konuşuyoruz.

Quaresma senelik 3.3 mü istedi sence gerçekten, doğruluğu var mı sence bu haberin?

ihtimal dahilinde
sen çalıştığın şirkete şimdi senin 2 katın maaşınla paralel pozisyonda biri işe alınsa sende maaş artışı istersin bunun gibi bişey olabilir adam çıkıp 3 gol atan herif kadar maaş isterim diyebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gitsin abi sıkıntı yok 1.5 m euro alır senede 10 maç oynamaz bile  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtimal dahilinde
sen çalıştığın şirkete şimdi senin 2 katın maaşınla paralel pozisyonda biri işe alınsa sende maaş artışı istersin bunun gibi bişey olabilir adam çıkıp 3 gol atan herif kadar maaş isterim diyebilir.
inşallah doğrudur 3.3 haberi, başkan vermez birkaç m euroya yollamak lazım abi...

Çevrimdışı tangaz

gitsin abi sıkıntı yok 1.5 m euro alır senede 10 maç oynamaz bile  :evillol:

bence de sıkıntı yok buradada yedek kalacak muhtemelen ama son yüksek bir kontrat koparmak için menajerinin çalışması kadar doğal bişey yok ilave olarak fenerin alacağını sanmıyorum. bizimkisi haber salmış gelebilirim die.

Çevrimdışı tangaz

inşallah doğrudur 3.3 haberi, başkan vermez birkaç m euroya yollamak lazım abi...

bende saha içi katkısını yetersiz buluyorum yönetimin kontrat yenileme hamlesini doğru bulmuyorum. 2,25 falan verebilir bizimkiler...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence de sıkıntı yok buradada yedek kalacak muhtemelen ama son yüksek bir kontrat koparmak için menajerinin çalışması kadar doğal bişey yok ilave olarak fenerin alacağını sanmıyorum. bizimkisi haber salmış gelebilirim die.
İsmail'i aldılarsa alabilirler abi  :D  Aziz gg ve Caner'in intikamı gibi düşünebilir

Çevrimdışı tuncaboylu

ihtimal dahilinde

İhtimal dahilinde falan değil işte, basının bir tarafından uydurması.

Her habere ihtimal dahilinde gözüyle yaklaştığınız için bu kafasız adamlar bu kadar rahat ekmek yiyor spor medyasında.

Quaresma sözleşmesi bittiğinde 34 yaşına gelecek, bu parayı alamayacağını ya da kulübün vermeyeceğini bilmiyor mu?

Hadi onu geçtim, bu kulüpten fazla para aldığı için gönderilen ve daha sonra rica minnet o paranın yarısına geri dönen adam niye aynı parayı istesin 34 yaşında?

Çevrimdışı tangaz

İhtimal dahilinde falan değil işte, basının bir tarafından uydurması.

Her habere ihtimal dahilinde gözüyle yaklaştığınız için bu kafasız adamlar bu kadar rahat ekmek yiyor spor medyasında.

Quaresma sözleşmesi bittiğinde 34 yaşına gelecek, bu parayı alamayacağını ya da kulübün vermeyeceğini bilmiyor mu?

Hadi onu geçtim, bu kulüpten fazla para aldığı için gönderilen ve daha sonra rica minnet o paranın yarısına geri dönen adam niye aynı parayı istesin 34 yaşında?

polyannalıkta nirvanaya erdin bu mesajınlada portoda 700bine oynayan adamı 1,7ye alıyorsun nasıl bir rica minnetse...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende saha içi katkısını yetersiz buluyorum yönetimin kontrat yenileme hamlesini doğru bulmuyorum. 2,25 falan verebilir bizimkiler
senle genelde düşüncelerimiz paralel abi, şimdi @mylife1903 gelir ilk olarak 11'e onun adını yazar, yok Küçük çocukları Beşiktaşlı yapıyormuş, yok tanınabilirliğini artırıyormuş diye devam eder. İyide bu adam sürekli neden oynar katkısı yok 0 ortaları etkisiz. dün çöp denilen lensi gördükten sonra Dahada sinir oldum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

polyannalıkta nirvanaya erdin bu mesajınlada portoda 700bine oynayan adamı 1,7ye alıyorsun nasıl bir rica minnetse...
  :evillol: :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak haberin tam metnini kopyalayayım, amacını anlayabilecek misin?

Quaresma'nın kontrat şartı

Yönetimden gelen kontrat yenileme önerisine olumlu cevap veren Ricardo Quaresma, tek şartını menaceri aracılığıyla iletti. 1.7 milyon Euro’luk (6.2 milyon TL) yıllık ücreti bulunan Portekizli yıldız, yeni sözleşmesinde Kamerunlu oyuncunun 3.3 milyon Euro’luk (12.2 milyon TL) maaşının aynısının yazmasını istiyor

27 Aralık 2016, Salı 02:30 Yorum Yaz
A+A-

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ricardo Quaresma’nın ortaya koyduğu başarılı performansla takımına büyük katkı vermesi sonrasında yönetim, kontrat yenileme çalışmalarına başlamıştı.

"Aboubakar'dan az olmaz"

33 yaşındaki Portekizli oyuncuya 3 yıllık yeni anlaşma öneren Beşiktaş Yönetimi’ne tecrübeli oyuncudan, Çin’den astronomik teklifler gelmesine rağmen, “Evet” yanıtı gelmişti. Q7’nin, ara transfer döneminde yapılması planlanan yeni anlaşma öncesinde yönetime menaceri aracılığıyla maaş talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Kara Kartal’dan bu sezon 1.7 milyon Euro (6.2 milyon TL) kazanan yıldız oyuncunun, “Takımın en çok kazanan futbolcu Aboubakar. Umarım yeni sözleşmemde onun aldığı maaştan daha az bir miktar yazmaz” diyerek yönetime net mesaj gönderdiği bildirildi.

Kartal’a maliyeti 22 milyon TL!

Beşiktaş’a sezon başında Portekiz ekibi Porto’dan 10 milyon Euro’luk (36.7 milyon TL) satın alma opsiyonuyla kiralanan Aboubakar, Beşiktaş’tan bu sezon 3.3 milyon Euro (12.2 milyon TL) net maaş alıyor. Siyah-Beyazlı formayla ortaya koyduğu performansla beklenenin altında bir görüntü sergileyen Kamerunlu futbolcu için yönetim, Porto’ya 2.5 milyon Euro (9.1 milyon TL) da kiralama parası ödemişti.

1- Haber çok özel başlıkla sunuluyor, ama imzası yok. Özel haber yapan adam neden adını yazmaz?

2- Son paragrafın amacının ne olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

@mylife1903 bile bundan daha iyilerini yazıyor.

Çevrimdışı tangaz

senle genelde düşüncelerimiz paralel abi, şimdi @mylife1903 gelir ilk olarak 11'e onun adını yazar, yok Küçük çocukları Beşiktaşlı yapıyormuş, yok tanınabilirliğini artırıyormuş diye devam eder. İyide bu adam sürekli neden oynar katkısı yok 0 ortaları etkisiz. dün çöp denilen lensi gördükten sonra Dahada sinir oldum.

ekürimi yanlış anlıyorsunuz o diyor ki PR işlerine baksın saha içi büyük katkı beklemeyin en iyi sezonu 3 gol 8 asist diyor ama insanlar onu savunucu sanıyor öyle demiyor oysa bir de hocanın vazgeçemediği 4-2-3-1 dizilimi var ve bu dizilimde tahtaya 2 tane kanat yazması lazım bizim kanat rotasyonunda q7 aras olcay ve kerim war bu 4lüden hangisini yazacaksın mecbur q7 oynayacak bakın diğer kanat elemanı kalan 3lüden seçilmiyor yeri geliyor cenk yeri geliyor adriano oynuyor(caner sakatlanmadan önce) mevcut kanatlar arasında en iyisi gene quaresma. bu bizim aslında hücum anlamında kötü bir kadromuz olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Dikkatimiz çok başka noktalara kaymaya başladı Samsun sezonu olmaya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Durumumuz ne toz pembe ne de çok kötü başka konulara çekilmeye başladık. Hocanın elinde fena bi kadro yok 22 maçtır hala bi oyun şablonu oturmuş deği bizim asıl sıkıntımız burada buna yoğunlaşmak gerekirken biz hala para konuşuyoruz menemen döneminde bile kıpır kıpır olan pozisyona giren bi takım vardı o takımın on numarası fernandes forveti de almeidaydı bizim transferden çok oyun planına odaklanmamız gerekiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre muhabbeti dönmüş dün gece,yok ihanet etti vesaire diye ben onları bilmem saha içine bakarım. Geçen sene 2 tane derbi aldırdı adam. Olimpiyattaki Fener maçında gomezin kafaya oturttu topu,Gs maçında sonradan oyuna girip gelişine koydu muzleraya. Yerin dibine sokulan adam 2 tane derbi aldırmış daha ötesi var mı ?

Etiketler: