2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370641 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

Kendimizi kandırmayalım
Uyum sağlarsa falan diye, ben arfa nın ölüsü bu ligin üstünde

Rakipler güçleniyo
Adam gibi adam almak laızm

Babel eyw itirazımız yok
Elit stoper ve karakterli winner bitirici forvet gelmezse işimiz zor, hatta 1 olamayız bu yıl o adamları alamazsak
Rakitsky ve eto yu alırsak uzar gideriz
Yarım stoper ve ümit vaadeden forvet alırsak bizden olmaz bu yıl

Bu transfer dönemi en zor sınavı başkanın
Yarım adam istemiyoruz
Allah yardımcısı olsun
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir yönetimin transferde yapması gereken herşey bu mu? ciddi misin? Yani sadece gerçek değerinden daha ucuza oyuncu almak Ama kadro planlamasının bir önemi yok. Veya ihtiyaç olan bölgeye transfer yapıp yapmamanın bir önemi yok. doğru isimleri alıp almamanın önemi yok. sadece gerçek fiyatının altında oyuncu aldıysan o iş tamam olmuş oluyor öyle mi? Forumu takip ediyorum sen böyle düşünecek biri değilsin herhalde birşeyi yanlış anladın.

Evet yönetimin transferde yapması gereken herşey budur benim gözümde.

Hedeflenen oyuncuları olabildiğince düşük maliyetle ve maaş dengesini göz eterek al, elden çıakracağın oyuncuları maksimum fiyata sat.

Yönetimden transferde beklenen temel konu budur.

Kadro planlamasını yapacak ekip, teknik heyettir.

"Bana şu özellikli adamlar getirin, ben bunları oynatacağım" diye planlama yapar, yönetim de ona göre transferleri gerçekleştirir.

Çevrimdışı 38life

Ben bu yazdıklarımı yeni söylemiyorum. Yaz transfer döneminin sonunda da aynı şeyleri yazdım. Yani içtiğim suda bi bozukluk varsa bu kalıcı birşey olmalı. Kelepir oyuncu kapatmak ile transferde başarılı olunmuş olmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakın arkadaşlar bu forum kurallarını biz almadık benim ana düşüncem Beşiktaş taraftarı koyun değildir başına bir çobana ihtiyacı yoktur.
ama işin aslıda öyle değilmiş bizzat o kuralları koymamızı isteyen forum üyeleriydi ve her yazılan kuralın bir sebebi vardır. ve hiç birinide biz
kendimiz bu olsun diye istemedik. bu gün o kuralları uygulamazsak görün neler oluyor zaten son bir yıldırda esnettik ve bir çok insan girmez oldu foruma
eski üyeler iyi bilir o kuralların alınma nedenlerini sorun anlatsınlar.
burda başkanı stadın üzerinden para yemekle suçlayan oldu burda Çebi demir satıp para kazanıyormuş
kimse demedi o dönem dünya demir krizi yaşandı demirin tonu 300 den bir milyon küsurları gördü o
sırada Çebi inşaata demir sağladı işin durmamasını sağladı ve bunu yaparken demiri kendi aldığı fiyat üzerinden verdi
yani piyasanın altında birde parayı almadı tabiki menejerlerle bir olup kulübü dolandırdılar diyen oldu dilin kemiği yok
söyleyen söyler çamur at izi kalsın ondan sonra biz mecbur kaldık burda yönetim suçlanacaksa bunun kanıtını sunmak zorunda
bunu yapamıyorsa ikaz edilir devam ederse atılır. bunu yaparak o dönemler bolca olan yönetim muhaliflerinin bahçesi olmaktan kurtardık
burayı küfüre izin vermedik aşağılamaya izin vermedik hakarete izin vermedik çünkü bunları yapmanın eleştiri olduğunu sanan bir çok insan var
dur diyince vay efendim yönetim yanlısıyız eleştiriye izin vermiyoruz oldu aslında bizim izin vermediğimiz küfür ve hakaretti aşağılamaydı
bu sadece yönetimde değil Azizede etsen YD yede etsen aynı işlem uygulanır burda küfürün kendisine karşıyız. İçinde küfür hakaret aşağılama
olmayan hiç bir mesaja burda dokunulmadı bütün mesajlar çöpte duruyor birde konu dışı abardığında sildik birde burda siyasaet konuşmak yasaktır
burda Beşiktaş kimliği ön plandadır. Burda forumu tehlikeye atacak bir üsluba izin veremeyiz söyleyenide tehlikeye atacak üsluba izin vermemiz
beklenemez aslında alınan bir çok moderasyon kişiyi korumak için alınıyor yoksa bir kaybı yokki mesajı yazdığı anda onaylanıyor sadece ağzından
bir şeyler kaçırıp zor durumda kalmasın diye ön kontrole alıyoruz mesela maç akşamları tansiyon yükseliyor bakıyorsun küfür gelecek gelmeden modu yapıştırıyorsun çünkü o küfür geldiğinde atılır. sakinleşinceye kadar tutuyoruz. yani herşeyi kötü yönünden almayın Darbe girişiminin olduğu geçe neden forumun çoğunluğunu moda aldım o gece konuşulan konular şimdi o insanların başlarını yakardı siz neler yazıldığını bilmiyorsunuz çünkü siz görmeden ön kontrolde silindiler. o gece forumdan çok atılanda oldu malesef sonra bazılarını geri aldık ikili konuşmalarla birbirimizi anlayarak yani burda hiç bir kural boşuna alınmadı sizin çok basit gördüğünüz bir şey için bile burda çok arkadaş üzülmüştür. aslında kural dediğin şey kural bile değilki küfür etme bunun kuralımı olur kimseyi kanıtsız suçlama bu suçtur ben yazdım bitti değil bu işler artık bilişim suçları var. Bazı kaynakları yasakladık nedenide gelen bilginin yalan olup suç teşkil etmesi insanlar sanıyorki gerçek isimlerini kullanmazlarsa bulunmayacaklar yok öyle bir şey herkesin izi takip edilebiliyor bunun önüne geçmek için bayağı profesyonel olman lazım. Burda en büyük sıkıntıyı Türkiye dışından olanlarla yaşıyoruz istedikleri gibi davranıyorlar nasılsa yurt dışındalar bir şey olmaz mantığı güdülüyor. ama bir konuyu açarken hiç düşünüyormusunuz burda o konunun üstüne atlayacak genç arkadaşlar var onları yakarsınız. Hiç bir şey olmasa forumu yakarsınız. Tepki gösterdiğimizde alınıyorlar ama sen burayı düşünmezsen ben seni neden düşüneyim. mesela ben biraz sert eleştiririm ama aslında bunu ceza vermemek için yapıyorum bende bilirim etliye sütlüye karışmadan cezayı verip geçmeyi karşınızda muatap bile bulamazsınız. Yer cezayı oturursunuz. Ama burda iletişime geçerek cezayı bile kaldırabiliyorsunuz yada hafifletebiliyorsunuz. Biz burda hepimiz beşiktaşlıyız kimse kimsenin düşmanı değil. En favorimde sen bana düşmansın diyenler :D ben neden düşman olayım tanımam etmem çok hoşlanmasam forumdan atmam zor bir şey değilki.
Arkadaşlar kuralları okuyun hiçte kimseyi mahkum eden şeyler değil bunlar. Özgürlüklerinizide kısıtlamıyor. Küfür etme özgürlüğü diye bir şey yok ve kurallarda her zaman tartışmaya açık beğenmediğiniz kuralı açın tartışmaya birlikte tartışalım nedenlerini sorguluyalım gereksizse birlikte kaldıralım.
Burda herkesin söz hakkı var bu forumun bir sahibi yok herkes buranın sahibi burası evinse evini temiz tutacaksın konu bundan ibaret.
:ok: :claps: :claps:

Forumda benim kadar Ceza yiyen varmi , işin ilginç yani Aldığım hicbir Cezayı Kufur - Hakaret - Asagilama gibi nedenlerden dolayi almadim :alala: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sosyalkartal

iyi geceler forum ahalisi  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Evet yönetimin transferde yapması gereken herşey budur benim gözümde.

Hedeflenen oyuncuları olabildiğince düşük maliyetle ve maaş dengesini göz eterek al, elden çıakracağın oyuncuları maksimum fiyata sat.

Yönetimden transferde beklenen temel konu budur.

Kadro planlamasını yapacak ekip, teknik heyettir.

"Bana şu özellikli adamlar getirin, ben bunları oynatacağım" diye planlama yapar, yönetim de ona göre transferleri gerçekleştirir.

Yav sen iyi misin? Ne futbolcu özelliğinden bahsediyorsun? Hoca yaz boyunca "takımda sol stoper yok" diye yırtındı yönetim transferin son günü Manoel peşinde koşuyordu... Daha hoca istediği mevkki ye adam aldıramıyor sen özellikten bahsediyorsun. Özelliği mözelliği geç. Yönetim nerde beleş oraya yerleş mantığıyla ilerliyor. Transfer politikası bu. Sezon başı kadro planlamasında tahtaya yazılan ilk 11'den 4 isim sürpriz yumurta. Beleşe alsan ne olur?

Çevrimdışı brkntcnr

Unuttuklarım olabilir demişsin, yazdığın kadar unutmuşsun.  :)

Adriano, Gökhan Gönül, Fabri, Gökhan İnler, Beck, kızsak da Quaresma...

Satılanlardan Atınç, Ersan.

Daha ne olsun, nesi fiyasko inanın anlamıyorum.

Son 3 gündür foruma o kadar abuk sabuk yorumlar okuyorum sevdiğim arkadaşlardan, içme sularına bir şey mi karıştırıyorlar mı diye soracağım.

Biri Quaresma'nın ara paslarını santraforlar değerlendiremiyor yazıyor.

Öteki toplam 5 tane oyuncusu olan menajerin 1 oyuncusunu aldığımızda "menajer transferi" yazıyor.

Bir diğeri "yönetim çok uygun maliyetli veya bedava oyunu alıyor, iyi paralara oyuncu satıyor, onun dışında transferde fiyasko" yazıyor.

Taraftarın da dinlenmeye ihtiyacı var sanırım.
Fabri, Gökhan İnler, Beck ve Gökhan Gönül bana göre başarılı transfer değil. Altyapıdan yetişen Atınç ı ve Çin e giden Ersan ı satmak büyük başarı. Quaresma da kendimiz bedavaya yolladığımız adamı para verip geri aldık. Ama hadi onu da başarılı sayalım diyelim. Fiyasko değil, ancak bu adamlar transfer sihirbazı falan da değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu yazdıklarımı yeni söylemiyorum. Yaz transfer döneminin sonunda da aynı şeyleri yazdım. Yani içtiğim suda bi bozukluk varsa bu kalıcı birşey olmalı. Kelepir oyuncu kapatmak ile transferde başarılı olunmuş olmaz.

Açıkçası Gökhan İnler, Gökhan Gönül, Caner, Fabri ve Adriano gibi adamları toplam 600 bin euro bonservisle alabilen
Bu adamları alırken maaş dengesinin üst sınırını aşmayan
Sosa gibi 30 yaşına gelmiş ve gitmek istediğini ayan beyan açıklayıp idmanlara çıkmayan bir adamı 8 milyon euro'ya satabilen

bir yönetim fiyasko olmak bir yana, muazzam bir başarıya izma atmıştır.

Cidden nasıl bir dünya görüşünüz ve beklentiniz var, inanın çözemiyorum.

Gerçi hoşuma gidiyor bir bakıma, genç arkadaşlarımızın beklentilerinizin bu derece yüksek olması Beşiktaş'ın ne kadar iyi yolda olduğunun göstergesi.

Biz Juan Fran giderken tazminat istemedi diye sevinenlerdeniz.

Çevrimdışı tangaz

soysal nedir biten transferler dökül bakalım  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı brkntcnr

Dikkat edersen bu isimlerin çoğu hep farklı transfer dönemlerinde alınmış futbolcular. Bu bile planlamanın zayıflığını gösteriyor. Yani yönetim Gomez ile Sosayı aynı sezon getirmedi ama ikisini aynı sezonda birden kaybetti, Aynı şekilde Oğuzhan vs. Yani transfer dönemlerinde hep bir bölge yamalanırken diğer yerler patlak veriyor.
Çünkü her sene 8-10 transfer yapıyoruz 2 ya da 3 tanesi çok iyi performans veriyor, 2-3 tanesi idare eder performans veriyor, kalanlarsa sıfır. Bu yüzden ne zaman bi açığı doldursak zamanla başka açık oluşuyor, ya oyuncu gidiyor, ya sakatlanıp iyi dönemiyor. Bunun nedeni de malesef yeterince iyi planlama yapamamamız.

Ahanda Geldi Gönlümüzun Efendisi :evillol: :evillol: :lol:

Odunlari hazirlayin beyler :director:

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav sen iyi misin? Ne futbolcu özelliğinden bahsediyorsun? Hoca yaz boyunca "takımda sol stoper yok" diye yırtındı yönetim transferin son günü Manoel peşinde koşuyordu... Daha hoca istediği mevkki ye adam aldıramıyor sen özellikten bahsediyorsun. Özelliği mözelliği geç. Yönetim nerde beleş oraya yerleş mantığıyla ilerliyor. Transfer politikası bu. Sezon başı kadro planlamasında tahtaya yazılan ilk 11'den 4 isim sürpriz yumurta. Beleşe alsan ne olur?

Dostum, yaşananları hatırlamıyormuş gibi yazma lütfen.

Sol stoper yok diye yırtınan hoca, sağ ayaklı Serdar Aziz'i istiyordu.

Darbe girişimimin olduğu 16 Temmuz'da sol beki yoktu bu takımın ya, İsmail bile gitmişti.

Ünal Karaal mıdır nedir, Adana Demirspor'un beğenmediği adamdan medet umuyorduk.

Hala sol stoper diyorsun bana.

Alabildiklerimizi aldık işte.

Elbette hatalar oldu, Abubakar'a fazla para verildi vs.

Ama ya biraz da insaflı olun ya da fiyasko kelimesinin anlamını öğrenin.

Çevrimdışı brkntcnr

Bir de Yusuf Erdoğan' la ilgileniyormuşuz. Gerçekten kafayı yememek elde değil.

Çevrimdışı brkntcnr

Yine de tabiki çok karamsar bakmamak lazım. Ligin üzerinde bir kadromuz var. Emre Özkan, Hasan Türk, Mcgregor lu Nianglı takımdan buralara geldik. Ancak şahsen benim eleştirdiğim nokta; daha iyileri yapılabilecekken neden bununla yetinip yönetimi göğe çıkartalım? Başarı istiyorsak her zaman aç olmalı ve daha fazlasını istemeliyiz. Başarı ancak böyle sağlanır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı 38life

Açıkçası Gökhan İnler, Gökhan Gönül, Caner, Fabri ve Adriano gibi adamları toplam 600 bin euro bonservisle alabilen
Bu adamları alırken maaş dengesinin üst sınırını aşmayan
Sosa gibi 30 yaşına gelmiş ve gitmek istediğini ayan beyan açıklayıp idmanlara çıkmayan bir adamı 8 milyon euro'ya satabilen

bir yönetim fiyasko olmak bir yana, muazzam bir başarıya izma atmıştır.

Cidden nasıl bir dünya görüşünüz ve beklentiniz var, inanın çözemiyorum.

Gerçi hoşuma gidiyor bir bakıma, genç arkadaşlarımızın beklentilerinizin bu derece yüksek olması Beşiktaş'ın ne kadar iyi yolda olduğunun göstergesi.

Biz Juan Fran giderken tazminat istemedi diye sevinenlerdeniz.

Ya okumuyorsun ya anlamıyorusn. Saydığın isimlerin bedavaya alınması zaten benim de yönetimi defalarca övdüğüm mali konudaki başarısına giriyor. Ama sen sezona sol stopersiz girersen kurulmuş sistemin 2 vidasını kaybetmene rağmen yerine alakasız tipte oyuncular alırsan sezona kanat olarak Olcayla başlarsan istediğin kadar Gökhan İnler al Gökhan Gönül al Caner al. Hatta bak bırak Gökhan Gönülü sağ beke Filipe Luis'i bedavaya al. Bu yeter mi? Sana göre yeter demek ki. Bana düzgün kadro kur hocam. Ne oynayacağı belli olan her bölgesinde standartüstü adam olan kadro kur. Daha sezon başlamadan burada hepimiz "güzel isimler aldık da bu kadroyla hangi oyunu oynayacaz" diye kara kara düşünüyorduk. ne çabuk unuttunuz. ne çabuk kandırdık kendimizi? Takımda sol stoper yok yahu! Forvete sürpriz yumurta alıyorsun. forvet arkasına sistemine zıt birini alıyorsun. Rakiplerimiz berbat durumda diye bi özgüven var anlamsız!

Çevrimdışı sosyalkartal

stoper kievden 1 90 üstü kule gibi bir oyuncu allah sahibine bağışlasın başka alternatifler de var  :)

Çevrimdışı 38life

Dostum, yaşananları hatırlamıyormuş gibi yazma lütfen.

Sol stoper yok diye yırtınan hoca, sağ ayaklı Serdar Aziz'i istiyordu.

Darbe girişimimin olduğu 16 Temmuz'da sol beki yoktu bu takımın ya, İsmail bile gitmişti.

Ünal Karaal mıdır nedir, Adana Demirspor'un beğenmediği adamdan medet umuyorduk.

Hala sol stoper diyorsun bana.

Alabildiklerimizi aldık işte.

Elbette hatalar oldu, Abubakar'a fazla para verildi vs.

Ama ya biraz da insaflı olun ya da fiyasko kelimesinin anlamını öğrenin.

Ben hocayı savunmuyorum ki yönetimi eleştiriyorum şuan. Ki yeri geldiğinde Şenol hocayı da eleştiriyorum. Ben geçen sezon ile bu sezonun kadrosunu yanyana koyduğumda fiyasko görüyorum. Biz taraftarız biz eleştirmek zorundayız. Eleştiricez ki yönetim ensesinde nefesi hissetsin ve ona göre davransın. Transfer döneminin kapandığı gün zaten hepimiz Polyanna elbisesini giymiş olarak burada oturuyor olacaz ben dahil.

Çevrimiçi Samet Ç

stoper kievden 1 90 üstü kule gibi bir oyuncu allah sahibine bağışlasın başka alternatifler de var  :)
Sosyalin bu transfer dönemindeki aşkı belli oldu Khacheridi  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Geçmiş yıllarda sahip olduğumuz futbolcu isimleri buraya yazıyorsunuz da o isimlerle oynarken zaten 4.cü 5.ci oluyorduk hatırlatayım. neredeyse üstüste 10 yıl şampiyon olamama gibi bir duruma doğru ilerliyorduk. Geçen sene kadro olarak en top noktadaydık ve Şenol Güneş etkisiyle birlikte harmanlanıp koşa koşa şampiyon olduk. Şimdi bu noktada yapmamız gereken şey geriye doğru adım atmak değil ileriye doğru adım atmak.

Çevrimdışı anilsevim

Eto bitmiş olayı filmin 2. perdesi
Geçinizzz
Antalya başkanı azizden talimatı alalı 3 gün olmuş, ikisi biraraya gelip konuşuyolar
Adam son güne kadar oyalayıp son gün yaptırmıcak bu transferi
Tuzağa düşersek başka adam almadan da yaya kalıcaz
Ayık olun
Aynı filmi yaz transfer dönemi izledik
2. perdeyi de izlicez mi ????
Yaya kalıcaz ...

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: