2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365352 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Rıza hoca Eto'yu verecek diye 11' i baştan kuruyor.

Alacaktık Balotelli'yi. Hepiniz karşı çıktınız hepiniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malotelli mi  ?  -- hayır !!

Çevrimdışı LuceGel

Fener güzellemeleri yapanlar maçı izledilermi acaba kk penaltı pozisyonuna kadar yarısahayı geçemeyen bir takım ve şans pozisyonu ile oluşan kırılma, vodafone arenada bu kadar şanslı olabileceklermi umarım o maça kadar tutunurlar. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Bakın arkadaşlar bu forum kurallarını biz almadık benim ana düşüncem Beşiktaş taraftarı koyun değildir başına bir çobana ihtiyacı yoktur.
ama işin aslıda öyle değilmiş bizzat o kuralları koymamızı isteyen forum üyeleriydi ve her yazılan kuralın bir sebebi vardır. ve hiç birinide biz
kendimiz bu olsun diye istemedik. bu gün o kuralları uygulamazsak görün neler oluyor zaten son bir yıldırda esnettik ve bir çok insan girmez oldu foruma
eski üyeler iyi bilir o kuralların alınma nedenlerini sorun anlatsınlar.
burda başkanı stadın üzerinden para yemekle suçlayan oldu burda Çebi demir satıp para kazanıyormuş
kimse demedi o dönem dünya demir krizi yaşandı demirin tonu 300 den bir milyon küsurları gördü o
sırada Çebi inşaata demir sağladı işin durmamasını sağladı ve bunu yaparken demiri kendi aldığı fiyat üzerinden verdi
yani piyasanın altında birde parayı almadı tabiki menejerlerle bir olup kulübü dolandırdılar diyen oldu dilin kemiği yok
söyleyen söyler çamur at izi kalsın ondan sonra biz mecbur kaldık burda yönetim suçlanacaksa bunun kanıtını sunmak zorunda
bunu yapamıyorsa ikaz edilir devam ederse atılır. bunu yaparak o dönemler bolca olan yönetim muhaliflerinin bahçesi olmaktan kurtardık
burayı küfüre izin vermedik aşağılamaya izin vermedik hakarete izin vermedik çünkü bunları yapmanın eleştiri olduğunu sanan bir çok insan var
dur diyince vay efendim yönetim yanlısıyız eleştiriye izin vermiyoruz oldu aslında bizim izin vermediğimiz küfür ve hakaretti aşağılamaydı
bu sadece yönetimde değil Azizede etsen YD yede etsen aynı işlem uygulanır burda küfürün kendisine karşıyız. İçinde küfür hakaret aşağılama
olmayan hiç bir mesaja burda dokunulmadı bütün mesajlar çöpte duruyor birde konu dışı abardığında sildik birde burda siyasaet konuşmak yasaktır
burda Beşiktaş kimliği ön plandadır. Burda forumu tehlikeye atacak bir üsluba izin veremeyiz söyleyenide tehlikeye atacak üsluba izin vermemiz
beklenemez aslında alınan bir çok moderasyon kişiyi korumak için alınıyor yoksa bir kaybı yokki mesajı yazdığı anda onaylanıyor sadece ağzından
bir şeyler kaçırıp zor durumda kalmasın diye ön kontrole alıyoruz mesela maç akşamları tansiyon yükseliyor bakıyorsun küfür gelecek gelmeden modu yapıştırıyorsun çünkü o küfür geldiğinde atılır. sakinleşinceye kadar tutuyoruz. yani herşeyi kötü yönünden almayın Darbe girişiminin olduğu geçe neden forumun çoğunluğunu moda aldım o gece konuşulan konular şimdi o insanların başlarını yakardı siz neler yazıldığını bilmiyorsunuz çünkü siz görmeden ön kontrolde silindiler. o gece forumdan çok atılanda oldu malesef sonra bazılarını geri aldık ikili konuşmalarla birbirimizi anlayarak yani burda hiç bir kural boşuna alınmadı sizin çok basit gördüğünüz bir şey için bile burda çok arkadaş üzülmüştür. aslında kural dediğin şey kural bile değilki küfür etme bunun kuralımı olur kimseyi kanıtsız suçlama bu suçtur ben yazdım bitti değil bu işler artık bilişim suçları var. Bazı kaynakları yasakladık nedenide gelen bilginin yalan olup suç teşkil etmesi insanlar sanıyorki gerçek isimlerini kullanmazlarsa bulunmayacaklar yok öyle bir şey herkesin izi takip edilebiliyor bunun önüne geçmek için bayağı profesyonel olman lazım. Burda en büyük sıkıntıyı Türkiye dışından olanlarla yaşıyoruz istedikleri gibi davranıyorlar nasılsa yurt dışındalar bir şey olmaz mantığı güdülüyor. ama bir konuyu açarken hiç düşünüyormusunuz burda o konunun üstüne atlayacak genç arkadaşlar var onları yakarsınız. Hiç bir şey olmasa forumu yakarsınız. Tepki gösterdiğimizde alınıyorlar ama sen burayı düşünmezsen ben seni neden düşüneyim. mesela ben biraz sert eleştiririm ama aslında bunu ceza vermemek için yapıyorum bende bilirim etliye sütlüye karışmadan cezayı verip geçmeyi karşınızda muatap bile bulamazsınız. Yer cezayı oturursunuz. Ama burda iletişime geçerek cezayı bile kaldırabiliyorsunuz yada hafifletebiliyorsunuz. Biz burda hepimiz beşiktaşlıyız kimse kimsenin düşmanı değil. En favorimde sen bana düşmansın diyenler :D ben neden düşman olayım tanımam etmem çok hoşlanmasam forumdan atmam zor bir şey değilki.
Arkadaşlar kuralları okuyun hiçte kimseyi mahkum eden şeyler değil bunlar. Özgürlüklerinizide kısıtlamıyor. Küfür etme özgürlüğü diye bir şey yok ve kurallarda her zaman tartışmaya açık beğenmediğiniz kuralı açın tartışmaya birlikte tartışalım nedenlerini sorguluyalım gereksizse birlikte kaldıralım.
Burda herkesin söz hakkı var bu forumun bir sahibi yok herkes buranın sahibi burası evinse evini temiz tutacaksın konu bundan ibaret.

Çevrimiçi Necmi

Ntep için takımı 15 istememiş miydi ? Sene sonu için mi girişimdeyiz?
girişimdemiyiz :alala:

Çevrimiçi Necmi

Dedikodu var @Necmi abi kizacak ama cenk az oynar diye senol gunes istemedi diyollladi
Ben gecen mart ayinda yazinca iyi linc yapmislardi o zaman baslasaydik marioyu kovalamaya belki alirdik ustelik gomezxen bagimsiZ. Iki mario olursa super mariolar olurdu tek mario olsa super mario olurdu her turlu super olurdu cok da guzel harika olurdu
dedikodu demeyelim söylenti  :evillol: peki hoca böyle düşünüyorsa Abou neden alındı
balatolli bizi istemedi @mylife1903  yoksa bedava oyuncu başkan affedermi. Birde anladığım kadarıyla
menajeri biraz uçmuş risk fazlaydı.  Bende biliyorsun çok istedim onu etoo yuda istedim etoo bu takıma abi olurdu
takımın buna ihtiyacı vardı. Takımda abi olsa geçen akşamki maçta yaşananalar yaşanmazdı.

Çevrimdışı Jukebox

Şu Rakitsky'i alıp rahat edelim.
Güney Amerika'lı stoper istemiyorum artık. :lol:

Çevrimdışı mylife1903

dedikodu demeyelim söylenti  :evillol: peki hoca böyle düşünüyorsa Abou neden alındı
balatolli bizi istemedi @mylife1903  yoksa bedava oyuncu başkan affedermi. Birde anladığım kadarıyla
menajeri biraz uçmuş risk fazlaydı.  Bende biliyorsun çok istedim onu etoo yuda istedim etoo bu takıma abi olurdu
takımın buna ihtiyacı vardı. Takımda abi olsa geçen akşamki maçta yaşananalar yaşanmazdı.
Damdoy izliyorum da hani hep yonetime vuruyorum o damdoy ustunden az vuruyormusum.
Demba sonrasi bu adami kim bulduysa, kim gorusup anlastiysa bir daha transfere karismasin.
Gomez olayinda rabbim yuzumuze bakmis.
Balotelli tek olurdu da risk buyuk abu balotelli de zorlanirdi. En ideali iki mario ya da bal-eto ikilisi aslinda

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi ben arfa zu fb diyorlar.uyum sağlarsa nokta atışı yaptı bu sefer renkliller.Allah rızası için biri adam gibi sol stoper alsın..Şu rezil fb gs bizden daha fazla gol atmış hazmedemiyorum.iyi bir sol stoper birde eto yine içlerinde kalır ama şart oğlu şart artık!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş tarihinde çok önemli bir gün bugün, Yalçın Karadeniz den 5 yıllığına da olsa kurtulmuşuz.  :halay:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beşiktaş tarihinde çok önemli bir gün bugün, Yalçın Karadeniz den 5 yıllığına da olsa kurtulmuşuz.  :halay:
güzel haber  :ishock:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Bizim yönetim transfer konusunda sadece maliyetsiz, ekonomik, değerinin altında transferler yapma işinde başarılı oldu. Bu konuda hakkını vermek lazım Fikret Orman ve yönetimi gerçekten çok yüksek meblağları hak edebilecek adamları bazen beleşe bazen düşük maliyete getirerek bu alanda önemli işlere imza attı. Ayriyetten bir kaç futbolcuyu da yüksek meblağya sattı.

Amaaaaaaa, Yönetimimizin transfer başarısı işte bukadardır. Bunun ötesinde bir başarı olmadığı gibi aksine son derece başarısızdır bizim yönetim transferde. Hatta geçtiğimiz yaz transfer döneminin son haftasında yazdığım şeyi tekrar yazayım: FİYASKO!

Ve hala fiyasko olarak devam ediyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi ben arfa zu fb diyorlar.uyum sağlarsa nokta atışı yaptı bu sefer renkliller.Allah rızası için biri adam gibi sol stoper alsın..Şu rezil fb gs bizden daha fazla gol atmış hazmedemiyorum.iyi bir sol stoper birde eto yine içlerinde kalır ama şart oğlu şart artık!

Ben Arfa 6 aylık kiralık geliyor.

Kafasında futbol varsa faydalı olur ve 3-4 maç kazandırır da, tatile geliyorsa Truva atını aldılar içeri demektir.

Mental sorunları olan bir adam, riskli bir transfer. Van der Wiel gibi ellerinde patlama riski az değil.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 22:10:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim yönetim transfer konusunda sadece maliyetsiz, ekonomik, değerinin altında transferler yapma işinde başarılı oldu. Bu konuda hakkını vermek lazım Fikret Orman ve yönetimi gerçekten çok yüksek meblağları hak edebilecek adamları bazen beleşe bazen düşük maliyete getirerek bu alanda önemli işlere imza attı. Ayriyetten bir kaç futbolcuyu da yüksek meblağya sattı.

Amaaaaaaa, Yönetimimizin transfer başarısı işte bukadardır. Bunun ötesinde bir başarı olmadığı gibi aksine son derece başarısızdır bizim yönetim transferde. Hatta geçtiğimiz yaz transfer döneminin son haftasında yazdığım şeyi tekrar yazayım: FİYASKO!

Bu yazı garibime gitti.

İlk paragrafta bir yönetimin transferde yapması gereken her şeyi açıklamışsın zaten, sonra "başarısı işte bu kadardır, ötesi fiyasko" demişsin.

Neyin fiyasko olduğunu anlamadım.  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Ben Arfa 6 aylık kiralık geliyor.

Kafasında futbol varsa faydalı olur ve 3-4 maç kazandırır da, tatile geliyorsa Truva atını aldılar içeri demektir.

Mental sorunları olan bir adam, riskli bir transfer.
Gelsin hos gelsin cok istiyordum turkiyeye gelmesini. Konya macinda bir ali parantezine alirlar daha bi daha da korkar oynamaz. Kac dakika oynadi bu sezon basindan beri?

Çevrimdışı brkntcnr

Manoel denen çöpe 3,5 m teklif eden yönetim Rakitsky e verilecek 6 milyonu çok görmemeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelsin hos gelsin cok istiyordum turkiyeye gelmesini. Konya macinda bir ali parantezine alirlar daha bi daha da korkar oynamaz. Kac dakika oynadi bu sezon basindan beri?

Maç başına ortalama 30 dakika oynatmışlar.

35 dakikadan fazla forma giydiği maç sayısı 5.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 22:40:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Bence tek ben arfa yetmez pasör bir orta sahada Lazım onlara yoksa x-faktör olmaz bence ama kendini verirse iyi oyuncu abi ne yalan söylim.ne yapıp edip kata kulli fln rakitsky alıp birde etoo koymamız lazım..yoksa sıkıntılı olacak 2.yarı galiba..bana kalırsa gs 2.yarının başında Konya Karabük maçlarında havlu atacak.ama biz nasıl reaksiyon vereceğiz o daha da önemli.tarihimizin en önemli sezonu şampiyon olmak şart...

Çevrimdışı brkntcnr

Yönetim ucuz diye çok gereksiz oyuncu da aldı. Yaptığı başarılı işler Demba, Gomez, Sosa, Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Caner, Atiba. Hadi bir de verdiği katkının hatrına Olcayı sayalım. Unuttuğum olabilir ama genel hat olarak sadece bu isimlerde başarı sağlayabildik.

Çevrimiçi levitate

Rakitsky'i kirala sene sonu 6'ya alacağının sözünü ver, geri kalan parayı Miguel Borja'ya yatır herkes mutlu olsun  :super:
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi o zaman transfer dedikodularini da konusmayak. Onlarda sonucta dedikodu oliyir :).

@kartalBaz  birinde dedikoduy konuşursun diğerinde bir dedikodudan yönetime sallarsın
ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyormusun  mesela söylenenler bu parayı veren
yönetim bütün yaptıklarını yıktı. şimdi bunun neresi yorum bir dedikodu duymuş ve ordan çıkıp
söylediği şeye bak yada yönetim Beşiktaşın parasını sokağa atıyor bu bir suçlamadır. birincisi
sen kaç para sokağa atıldığını bilmiyorsun çünkü açıklama yapılmadı o paranın sokağa atılıp atılmadığınıda
bilmiyorsun kim Babelin performansının muhteşem olmayacağını kestirbilirki. Bu lafların aynısı atibayada söylendi
gomezede söylendi onları söyleyenlerde hep aynı kişiler. onlarla paralar sokağa atıldı ya Atibanın aldığı 1 M laf ettiler ya hak
etmiyormuş büyük futbol dahileri ya kendileri neden verilmiş çünkü onlar haketmediğini buyurdu sonra aynı adamlar
atibanın satılma olayı çıkınca yönetime verip veriştirdiler neden satılıyormuş diye.  3 kuruş paraya oynuyormuş zam yapılsınmış
ve bunları yüzleri kızarmadan söylediler sonra dönüp başka oyuncuları gömmeye başladılar biri bitiyor diğeri başlıyor
şimdide ne aldığı bilinmeyen ne vereceği bilinmeyen bir oyuncu üzerinden yönetim gömülüyor. Burda her şey konuşulmaz
biri Beşiktaşa zarar veriyorsa burda onun yaşama hakkı yoktur. Sen olmayan bir şey üzerinden dedikodu başlatıyorsan niyetin iyi değildir
hiç kimse kimseyi kandırmasın açıklanmamış bir rakamdan yönetim eleştirmek kötü niyettir. art niyettir sosyal medyada
duyduğunla yapıyorsun bunu ya şimdi biri çıkar 3 M der ne yapacaksın onu duyup gelip buraya püskürecekmisin açıklanır
fiyat ne söylemek istiyorsan söylersin cevabı olanlarda verir. onun dışında yaptığın dedikodu yaymak ve forumu trollemektir.
bir takım insanlar var duyduğu her şeye inanma meyilinde biz çağrıyla konuştuk bir oyuncu ortaya atalım dedik Beşiktaş ilgileniyor diye
burda dillendirdik alakası yok bir saat sonra tv de haber oldu. Yani buralarda her istediğini söyleyemezsin bu Beşiktaşa zarar olarak geri döner.
buralar o nedenle lak lak yapma yeri değildir senin söyledim ne olacak dediğin şeyi birileri alıp Beşiktaş aleyhine kullanıyor
senin dedikodudan gömdüğün yönetime yarın tvlerde Beşiktaş taraftarı Babele tepkili diye haber yaptıklarında anlarsınız ne dediğimi
doğru olsun tepki koyun. yanlış bilgiyle tepki konmaz rakam belkide dendiği gibidir bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa açıklanmadı.
burda her şeyin önünde Beşiktaşın menfaatleri gelir ve burası Beşiktaşa zararı olabileceği ihtimali olan hiç bir konuya müsade etmez.
burda yazan herkes bu gerçeği bilecek öyle yazacak. burası genel sohbet forumu değil Beşiktaş taraftar kimliğini taşıyor ve herkes bu kimliğe uygun
haraket etmeli.ve buna saldırı niteliğinde olan şeylere başta sizlerin müsade etmemeniz gerekiyor.

Çevrimiçi levitate

35 yaşındaki bir adam için oyuncu yada bonservis vermek cidden değişik bir kafa. Allah aşkına şu Borja'yı alın  :s20:
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Damdoy izliyorum da hani hep yonetime vuruyorum o damdoy ustunden az vuruyormusum.
Demba sonrasi bu adami kim bulduysa, kim gorusup anlastiysa bir daha transfere karismasin.
Gomez olayinda rabbim yuzumuze bakmis.
Balotelli tek olurdu da risk buyuk abu balotelli de zorlanirdi. En ideali iki mario ya da bal-eto ikilisi aslinda
Erdal Torunoğulları zaten bunu tv de açıkladı başkan durdurmuş %1 ihtimal varsa git gomezi zorla demiş
anlaşmayı iptal edip italyaya uçmuş. @mylife1903  Erdal bey anlattı bunu.

Çevrimdışı 38life

Bu yazı garibime gitti.

İlk paragrafta bir yönetimin transferde yapması gereken her şeyi açıklamışsın zaten, sonra "başarısı işte bu kadardır, ötesi fiyasko" demişsin.

Neyin fiyasko olduğunu anlamadım.  :alala:

Bir yönetimin transferde yapması gereken herşey bu mu? ciddi misin? Yani sadece gerçek değerinden daha ucuza oyuncu almak Ama kadro planlamasının bir önemi yok. Veya ihtiyaç olan bölgeye transfer yapıp yapmamanın bir önemi yok. doğru isimleri alıp almamanın önemi yok. sadece gerçek fiyatının altında oyuncu aldıysan o iş tamam olmuş oluyor öyle mi? Forumu takip ediyorum sen böyle düşünecek biri değilsin herhalde birşeyi yanlış anladın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim ucuz diye çok gereksiz oyuncu da aldı. Yaptığı başarılı işler Demba, Gomez, Sosa, Oğuzhan, Tolgay, Olcay, Caner, Atiba. Hadi bir de verdiği katkının hatrına Olcayı sayalım. Unuttuğum olabilir ama genel hat olarak sadece bu isimlerde başarı sağlayabildik.

Unuttuklarım olabilir demişsin, yazdığın kadar unutmuşsun.  :)

Adriano, Gökhan Gönül, Fabri, Gökhan İnler, Beck, kızsak da Quaresma...

Satılanlardan Atınç, Ersan.

Daha ne olsun, nesi fiyasko inanın anlamıyorum.

Son 3 gündür foruma o kadar abuk sabuk yorumlar okuyorum sevdiğim arkadaşlardan, içme sularına bir şey mi karıştırıyorlar mı diye soracağım.

Biri Quaresma'nın ara paslarını santraforlar değerlendiremiyor yazıyor.

Öteki toplam 5 tane oyuncusu olan menajerin 1 oyuncusunu aldığımızda "menajer transferi" yazıyor.

Bir diğeri "yönetim çok uygun maliyetli veya bedava oyunu alıyor, iyi paralara oyuncu satıyor, onun dışında transferde fiyasko" yazıyor.

Taraftarın da dinlenmeye ihtiyacı var sanırım.

Çevrimdışı 38life

Dikkat edersen bu isimlerin çoğu hep farklı transfer dönemlerinde alınmış futbolcular. Bu bile planlamanın zayıflığını gösteriyor. Yani yönetim Gomez ile Sosayı aynı sezon getirmedi ama ikisini aynı sezonda birden kaybetti, Aynı şekilde Oğuzhan vs. Yani transfer dönemlerinde hep bir bölge yamalanırken diğer yerler patlak veriyor.

Etiketler: