Abi o zaman transfer dedikodularini da konusmayak. Onlarda sonucta dedikodu oliyir
.
@kartalBaz birinde dedikoduy konuşursun diğerinde bir dedikodudan yönetime sallarsın
ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyormusun mesela söylenenler bu parayı veren
yönetim bütün yaptıklarını yıktı. şimdi bunun neresi yorum bir dedikodu duymuş ve ordan çıkıp
söylediği şeye bak yada yönetim Beşiktaşın parasını sokağa atıyor bu bir suçlamadır. birincisi
sen kaç para sokağa atıldığını bilmiyorsun çünkü açıklama yapılmadı o paranın sokağa atılıp atılmadığınıda
bilmiyorsun kim Babelin performansının muhteşem olmayacağını kestirbilirki. Bu lafların aynısı atibayada söylendi
gomezede söylendi onları söyleyenlerde hep aynı kişiler. onlarla paralar sokağa atıldı ya Atibanın aldığı 1 M laf ettiler ya hak
etmiyormuş büyük futbol dahileri ya kendileri neden verilmiş çünkü onlar haketmediğini buyurdu sonra aynı adamlar
atibanın satılma olayı çıkınca yönetime verip veriştirdiler neden satılıyormuş diye. 3 kuruş paraya oynuyormuş zam yapılsınmış
ve bunları yüzleri kızarmadan söylediler sonra dönüp başka oyuncuları gömmeye başladılar biri bitiyor diğeri başlıyor
şimdide ne aldığı bilinmeyen ne vereceği bilinmeyen bir oyuncu üzerinden yönetim gömülüyor. Burda her şey konuşulmaz
biri Beşiktaşa zarar veriyorsa burda onun yaşama hakkı yoktur. Sen olmayan bir şey üzerinden dedikodu başlatıyorsan niyetin iyi değildir
hiç kimse kimseyi kandırmasın açıklanmamış bir rakamdan yönetim eleştirmek kötü niyettir. art niyettir sosyal medyada
duyduğunla yapıyorsun bunu ya şimdi biri çıkar 3 M der ne yapacaksın onu duyup gelip buraya püskürecekmisin açıklanır
fiyat ne söylemek istiyorsan söylersin cevabı olanlarda verir. onun dışında yaptığın dedikodu yaymak ve forumu trollemektir.
bir takım insanlar var duyduğu her şeye inanma meyilinde biz çağrıyla konuştuk bir oyuncu ortaya atalım dedik Beşiktaş ilgileniyor diye
burda dillendirdik alakası yok bir saat sonra tv de haber oldu. Yani buralarda her istediğini söyleyemezsin bu Beşiktaşa zarar olarak geri döner.
buralar o nedenle lak lak yapma yeri değildir senin söyledim ne olacak dediğin şeyi birileri alıp Beşiktaş aleyhine kullanıyor
senin dedikodudan gömdüğün yönetime yarın tvlerde Beşiktaş taraftarı Babele tepkili diye haber yaptıklarında anlarsınız ne dediğimi
doğru olsun tepki koyun. yanlış bilgiyle tepki konmaz rakam belkide dendiği gibidir bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa açıklanmadı.
burda her şeyin önünde Beşiktaşın menfaatleri gelir ve burası Beşiktaşa zararı olabileceği ihtimali olan hiç bir konuya müsade etmez.
burda yazan herkes bu gerçeği bilecek öyle yazacak. burası genel sohbet forumu değil Beşiktaş taraftar kimliğini taşıyor ve herkes bu kimliğe uygun
haraket etmeli.ve buna saldırı niteliğinde olan şeylere başta sizlerin müsade etmemeniz gerekiyor.