Abi kusura bakma dun ayrani cok kacirmisim. Benim icin yonetimi konusmak metin albayrak olayindan sonra bitmistir. Burasi gomucu mezarci dolmus. Ama bilmiyorlar ki metin albayrak turk sporu ve genclerimiz icin umut kaynagidir. Cunku metin albayrak besiktasin scout sefi olduysa, ben de hersey olabilirim duygusu veriyor.
scout ekibinin başında olup scoutluk yapmak bir şirketin ceosunun torna tezgahında çalışmasını istemek gibi bir şey
ne kadar boş ve mantıksız bir eleştiri olduğunu anlamıyormusunuz. bir yönetici orda bir mevkii varsa başına geçer
sizin dediğiniz olması için yönetime bir scout almak gerekir yönetmek için bilmek zorunda değilsin yöneticiliği bil
yeter zaten altındaki kadroları bu iş için tutuyorsun Güler sabancı uzun süre lassanın başında durdu biliyorsunuz
demekki o lastik yapmayı biliyordu yoksa ne işi vardı orda sizin mantıkla Erdal Torunoğulları ne kadar biliyorsa Metin Albayrakta o kadar biliyordur emin ol
scout bir yere gidecekken birinden onay alması gerekiyor gidip başkandanmı alacak yöneticiler bu nedenle var.
mesela yönetimin içinde hukukçu yoksa hukuk işlerinin başına bir başkası atanacak şimdi onuda bu yüzdenmi eleştireceksiniz
geçen seneden bir önceki sene çebi futbol şube sorumlusuydu peki futbolu çokmu biliyordu. Metin Albayrakda Basın ayağına bakıyordu
yani Beşiktaşın basınla ilgili her işi onun elindeydi siz sadece maç sonları röportajmı verdiğini sanıyordunuz yada televizyonculukla ilgili
uzman falanmı olduğunu sanıyorsunuz sadece yönetiyordu. scout ekibini yönettiği gibi gerçekten artık düşünmeden yapılan
konuşmalardan bana gına geldi. burda o kadar çok saçma sapan şey okumak zorunda kalıyoruzki burası Beşiktaşı konuşacağımız yer olmaktan çıkıyor insanların egolarını tatmin yerine dönüşüyor. bir eleştiri bir kere yapılır hadi iki kere yapılır ama sosyal medyada her duyduğun şey içinde koşa koşa buraya gelinmez o zaman derim kanıtın varmı diye bak bu konu kaç gündür konuşuluyor dedimmi yeterli süreyi verdim konuşulması için ama bundan sonrası boş konuşma sırf burda tartışma çıkartmak için yapılmış bir konuşma bunun adına forumu trollemek deniyor. bundan sonra bunlara izin verilmeyecek.
beklersin eleştireceksen kap gelir fiyat belli olur sonra eleştirirsin şimdi fiyat bellimi neyi eleştiriyorsun ben mecburmuyum senin varsayımlarınla
yarattığın karın ağrını çekmeye burda her istenilen konuşulamaz önce gideceksin forum kurallarını okuyacaksın ondan sonra bakın kurallara göre ne kadar esnetmişiz söz hakkı tanımışız.
@kartalBaz burda hiç kimse saçmalık dinlemek zorunda değil o nedenle sallanmaz burda
bak istersen bir hafta serbest bırakayımda bir hafta sonra foruma girmek isteyecekmi canın gerçi onada gerek kalmaz forumun fişini çekerler zaten