2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365492 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya bırakın artık şu yanlış muhabbetini Başkanda gereksiz bir kuruş harcayacak göz varmı
her transfer her harcama belli bir plan çevresinde yapılıyor sen sol kanadın dolmasını düşünürsün onlar
seneye şl kadrosu kurmanın hesabını yapar biz büyük ihtimal yazın transfer yapmayacağız giden oyuncu olmazsa
sanki pazarlık masasına oturmuşsunuz gibi konuşuyorsunuz kardeşim artık Türkiyeye oyuncu getirmek imkansıza yakın
bakın renklilere nasıl getirebiliyorlar. aldıkları her oyuncu yüksek bedel ve ellerinde patlıyor.
akşama oynatacakları sağ bekleri yok soldada ismail var. siz yok pahalıymış yok bilmem neymiş bitti artık o devirler
rast gele oyuncu alınmıyor. hep doğru isimler üzerinde koşuluyor ama bazende almaya gücün yetmiyor.
Valla var abi stoper mesela 8 10 tane stoper alıp 15 20 m euro para harcadık. madem her şey planlı Necmi abi nerde stoper ? Sürekli devşirme adamları oynatıyoruz, ben doldurmasını düşünmüyorum ama yönetim düşünüyor galiba Necmi abi Babel gibi bir adamı alarak Şampiyonlar ligi planı yapmış olduklarını hiç sanmıyorum. Bir de Necmi abi renklileri örnek vermende doğru değilki onlar kötü berbat durumda onlarla bizi karşılaştıramayız. Büyük adamlar kovalanıp alınamayabilir ona katılıyorum ülkenin şuanki durumunda yüksek kalite adamları getirmek kolay değil.

Çevrimdışı underworld

Cok zor is o belki randevu vermislerdir. Tosicin yengeyi alip gitsinler, karisi sarkici
Eyv o zaman sıkıntı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çoğu kişi Rakitsky nin gelmesini çok istiyor.Shaktar ın seyredebildiğim 1-2 maçinda da alicı gozle izlemediğim için hiç dikkat etmedim.Videolarında ise attığı goller hariç defansif özelliklerini gösteren bir videoya rastlamadım.Dikkatli izleyen,oyuncuyu tanıyan arkadaşlar yorumlayabilir mi nasıl bir oyuncu?
Bütün forumu ortak noktada birleştiren tek stoper daha ne olsun herkes istiyor :tabe:

Kisaca Stoper gibi Stoper , Top keser , Oyun kurar , Kademe yapar , Ileri cikip sut atar ( Raket gibi ) Ust duzey stoper
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendimize renklilerimi baz alacağız? Yanlışa yanlış demek çok mu zor. Maaş dengesini övdüğün 100 tane mesaj bulurum abi. Nerde denge? Fikret Orman cebindenmi veriyor parayı. Transferin yanlışı olur onu anlarım transferde %100 başarıda olmaz burada oturup tutmayan transferleri sayacak değilim. Maaş dengesini oluşturmak senin elinde biz bu yönetimi överken ilk söylediğimiz bu değilmi? Çok zor değil yönetim bu maaşı vermekle yanlış yapmış demek.(2.2 veya 2.5 baz alarak yazdım)
Almayın baz falan.

Aboubakar'ı 10 milyona almak zorunda olduğumuzu baz alıp 20 sayfa mesaj girildi geçen hafta. Hepsi vhavada kaldı.

Boşuna stres olmayın o yüzden.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Kendimize renklilerimi baz alacağız? Yanlışa yanlış demek çok mu zor. Maaş dengesini övdüğün 100 tane mesaj bulurum abi. Nerde denge? Fikret Orman cebindenmi veriyor parayı. Transferin yanlışı olur onu anlarım transferde %100 başarıda olmaz burada oturup tutmayan transferleri sayacak değilim. Maaş dengesini oluşturmak senin elinde biz bu yönetimi överken ilk söylediğimiz bu değilmi? Çok zor değil yönetim bu maaşı vermekle yanlış yapmış demek.(2.2 veya 2.5 baz alarak yazdım)
işte bilmediğin konu üzerinden konuşmayacaksın dedikoduyla vakka yaratıyorsunuz
renklileri baz almadım fiyat aralığımız onlara göre oldukça düşük zaten uymamız gereken bir ffp var
sadece dedikoduyla gereksiz konuşmayın sanki ortada açıklanmış bir fiyat varda hem kendini hemde milleti geriyorsunuz
o parayı ödeyecek olan başkan herhalde sizin kadar düşünüyordur bunları insanlara resmen salak muamelesi yapıyorsunuz
herkes salak bir siz akıllısınız. Borsa bildirimi gelir açıklanır fiyat uygun değilse o zaman konuşulur uygun olmadığı
şu anda yaptığınız şeyin adına dedikodu deniyor. daha bu sabah tv de izledim bu sene için 850 önümüzdeki sene için
1.5 verilip 1.5 senelik anlaşma yapıldı dendi  inandımmı inanmadım neden inanayım ve bunun neden dedikodusunu
yapayım açıklanır konuşuruz. diğer türlü köy kahvesi muhabbetine döner. @Kalyoncu burda varsayımla konuşmayacaksın
forum kurallarını bir oku istersen.
bizde her duyduğumuzu konuşsak burda sürekli online binlerce kişi olur biliyormusun.

Çevrimdışı mylife1903

Ailemizin trolu @sosyalkartal birazdan onlayn olacak, eto yerine balotelliyi getirecek, dertler bitecek

Birisi arasin bulsun su adami ya, baslik acildi

Çevrimdışı kartalBaz

işte bilmediğin konu üzerinden konuşmayacaksın dedikoduyla vakka yaratıyorsunuz
renklileri baz almadım fiyat aralığımız onlara göre oldukça düşük zaten uymamız gereken bir ffp var
sadece dedikoduyla gereksiz konuşmayın sanki ortada açıklanmış bir fiyat varda hem kendini hemde milleti geriyorsunuz
o parayı ödeyecek olan başkan herhalde sizin kadar düşünüyordur bunları insanlara resmen salak muamelesi yapıyorsunuz
herkes salak bir siz akıllısınız. Borsa bildirimi gelir açıklanır fiyat uygun değilse o zaman konuşulur uygun olmadığı
şu anda yaptığınız şeyin adına dedikodu deniyor. daha bu sabah tv de izledim bu sene için 850 önümüzdeki sene için
1.5 verilip 1.5 senelik anlaşma yapıldı dendi  inandımmı inanmadım neden inanayım ve bunun neden dedikodusunu
yapayım açıklanır konuşuruz. diğer türlü köy kahvesi muhabbetine döner. @Kalyoncu burda varsayımla konuşmayacaksın
forum kurallarını bir oku istersen.
bizde her duyduğumuzu konuşsak burda sürekli online binlerce kişi olur biliyormusun.
Abi o zaman transfer dedikodularini da konusmayak. Onlarda sonucta dedikodu oliyir :).

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 19:31:39 kartalBaz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ailemizin trolu @sosyalkartal birazdan onlayn olacak, eto yerine balotelliyi getirecek, dertler bitecek

Birisi arasin bulsun su adami ya, baslik acildi
Raketçi mi balojan mı birini seçmek durumunda kalsan hangisini seçerdin ?

Çevrimiçi Necmi

Valla var abi stoper mesela 8 10 tane stoper alıp 15 20 m euro para harcadık. madem her şey planlı Necmi abi nerde stoper ? Sürekli devşirme adamları oynatıyoruz, ben doldurmasını düşünmüyorum ama yönetim düşünüyor galiba Necmi abi Babel gibi bir adamı alarak Şampiyonlar ligi planı yapmış olduklarını hiç sanmıyorum. Bir de Necmi abi renklileri örnek vermende doğru değilki onlar kötü berbat durumda onlarla bizi karşılaştıramayız. Büyük adamlar kovalanıp alınamayabilir ona katılıyorum ülkenin şuanki durumunda yüksek kalite adamları getirmek kolay değil.
bir çok oyuncuya ihtiyacın varken ne yapacaktın 6-7 verip stopermi alacaktın o kadar harcayacak paran olmayınca
mecbur kalıyorsun kesene göre haraket etmeye ffp seni bağlamış kıpırdatmıyordu paran olsada harcayamıyorsun
şu 3 senedir yapılan hiç bir transfere laf söylenmez işte konuşacaksak önümüzdeki seneden itibaren konuşacağız
bu yoklukta şampiyon kadro kurdular yetmiyormu. Renklileri mukayese etmiyorum sadece onlara bakın bizim başardıklarımıza
bakın diyorum o zaman yönetimin ne yaptığını ölçü alarak alırsın onlar berbat durumdaymış unuttunuz galiba biz onlardan
daha berbat durumdaydık. bu gün geldiğimiz nokta ve geleceğe bakışımız değişti. bu kulüp iyi yönetiliyor bunu daha size ne kadar
kanıtlamak zorundalar bunu anlamıyorum hep eleştiri hep eleştiri ne bekliyorsunuz kayyumun kapısından alınmış bir kulübün
geldiği noktaya bakın bir kere sonrada hak vermeyi öğrenin bir şeyi asla unutmayın adil olmazsanız hiç kimse size karşı adil davranmaz.
burda en iyi sen bilirsin yönetim eleştiriyorsan bunu kanıtla yapacaksın varsayımla yaparsan direk üyeliğin silinir. o nedenle
buraya sağdan soldan duyulan dedikodular taşınamaz burası bel altı vurma yeri değil. Doğrudur yanlıştır bilemem benim için
doğru olması için bunu kulübün açıklaması gerekiyor. konu bu kadar net hadi görmezden geliyoruz ama yeter her allahın
günüde varsayımları okumak zorunda değiliz elli tane fiyat konuşuluyor piyasada hangisi doğru

Çevrimiçi Necmi

Abi o zaman transfer dedikodularini da konusmayak. Onlarda sonucta dedikodu oliyir :).

ordaki fark biri sohbet diyeri dedikoduyla yönetim gömmek oluyor burda dedikoduyla yönetime sallayamazsın
bunun için kanıt sunacaksın her tür eleştiriyi yaparsın bir engelin yok ama bunu kanıtla yapacaksın
bunu yapmasak burda ergenlerden yazı yazamaz okuyamazsınız. @kartalBaz burda bir şey engelleniyorsa
emin olun bunun haklı nedenleri vardır herkesi kendiniz gibi düşünmeyin hep bu bilgisiz konuşmalar yüzünden
masum insanları atmak zorunda kaldık forumdan

Çevrimdışı mylife1903

Raketçi mi balojan mı birini seçmek durumunda kalsan hangisini seçerdin ?
Kesin balojani alirdim, raketci sene sonuna. Balojani ihtimal varsa alacaksin, yok onun keyfi yerinde formu zirvedeyse zaten alamazsin.
En az 150-200bin musteri demek 3 sene icinde balotelli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir çok oyuncuya ihtiyacın varken ne yapacaktın 6-7 verip stopermi alacaktın o kadar harcayacak paran olmayınca
mecbur kalıyorsun kesene göre haraket etmeye ffp seni bağlamış kıpırdatmıyordu paran olsada harcayamıyorsun
şu 3 senedir yapılan hiç bir transfere laf söylenmez işte konuşacaksak önümüzdeki seneden itibaren konuşacağız
bu yoklukta şampiyon kadro kurdular yetmiyormu. Renklileri mukayese etmiyorum sadece onlara bakın bizim başardıklarımıza
bakın diyorum o zaman yönetimin ne yaptığını ölçü alarak alırsın onlar berbat durumdaymış unuttunuz galiba biz onlardan
daha berbat durumdaydık. bu gün geldiğimiz nokta ve geleceğe bakışımız değişti. bu kulüp iyi yönetiliyor bunu daha size ne kadar
kanıtlamak zorundalar bunu anlamıyorum hep eleştiri hep eleştiri ne bekliyorsunuz kayyumun kapısından alınmış bir kulübün
geldiği noktaya bakın bir kere sonrada hak vermeyi öğrenin bir şeyi asla unutmayın adil olmazsanız hiç kimse size karşı adil davranmaz.
burda en iyi sen bilirsin yönetim eleştiriyorsan bunu kanıtla yapacaksın varsayımla yaparsan direk üyeliğin silinir. o nedenle
buraya sağdan soldan duyulan dedikodular taşınamaz burası bel altı vurma yeri değil. Doğrudur yanlıştır bilemem benim için
doğru olması için bunu kulübün açıklaması gerekiyor. konu bu kadar net hadi görmezden geliyoruz ama yeter her allahın
günüde varsayımları okumak zorunda değiliz elli tane fiyat konuşuluyor piyasada hangisi doğru
Necmi abi ben başkan ve yönetimi seviyorum birkaç kişi dışında zor şartlara rağmen güzel işler yaptılar. Transfer konusunda eleştiriyorum ben sadece,geçmişte çok yanlış transferler vardı. Onlarda azalmaya başladı. Maaştan bağımsız olarak babeli istemiyorum ama gelirsede iyi katkı verir umarım.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu forumun iki polyannasi kalkisma yapmis ust uste mesajlari gonderiyorlar.
Duyumlar konusulur, herkes fikrini soyler, yonetim iyi bir yonetimdir, baskan buyuk baskandir ama burdan istanbula duble yol olur yaptiklari yanlis transferler, isin guzel tarafi bir kisinin de cikip baskan buradan cebine para aliyordur, bu transferde bisiler dondu gibi duyumlarla buraya gelmemesi. Hata olacaktir, iyi niyetle yapilan hatalar tecrube hanesine yazilir. Ben baskani da elestiriyorum yeri geliyor ama durustlugunden suphe etmedim bir an olsun.

Eklentide modesa kamerasindan gecen polyannalar

Çevrimdışı kartalBaz

ordaki fark biri sohbet diyeri dedikoduyla yönetim gömmek oluyor burda dedikoduyla yönetime sallayamazsın
bunun için kanıt sunacaksın her tür eleştiriyi yaparsın bir engelin yok ama bunu kanıtla yapacaksın
bunu yapmasak burda ergenlerden yazı yazamaz okuyamazsınız. @kartalBaz burda bir şey engelleniyorsa
emin olun bunun haklı nedenleri vardır herkesi kendiniz gibi düşünmeyin hep bu bilgisiz konuşmalar yüzünden
masum insanları atmak zorunda kaldık forumdan
Abi kusura bakma dun ayrani cok kacirmisim. Benim icin yonetimi konusmak metin albayrak olayindan sonra bitmistir. Burasi gomucu mezarci dolmus. Ama bilmiyorlar ki metin albayrak turk sporu ve genclerimiz icin umut kaynagidir. Cunku metin albayrak besiktasin scout sefi olduysa, ben de hersey olabilirim duygusu veriyor.

Çevrimiçi Necmi

Yahu forumun iki polyannasi kalkisma yapmis ust uste mesajlari gonderiyorlar.
Duyumlar konusulur, herkes fikrini soyler, yonetim iyi bir yonetimdir, baskan buyuk baskandir ama burdan istanbula duble yol olur yaptiklari yanlis transferler, isin guzel tarafi bir kisinin de cikip baskan buradan cebine para aliyordur, bu transferde bisiler dondu gibi duyumlarla buraya gelmemesi. Hata olacaktir, iyi niyetle yapilan hatalar tecrube hanesine yazilir. Ben baskani da elestiriyorum yeri geliyor ama durustlugunden suphe etmedim bir an olsun.

Eklentide modesa kamerasindan gecen polyannalar
Burası twiteer değil burda ordaki üslup geçerli olmaz biz hiç bir zaman eleştiriye hayır demedik
küfür hakaret istemedik aşağılama istemedik birde kanıtsız yönetim eleştirilmesini kabul etmedik
yüzde yüz haklı olabilirsin ama kanıtlayamıyorsan burda yönetime eleştiri getiremezsin bu dedikoduya girer.
bir sürü saçma sapan şeyle uğraşmak zorunda kalırız. Kanıtını koy ortaya sabaha kadar eleştir. ama sürekli
orda burda duyduğun lafları buraya taşıyıp kimsenin karnını ağrıtma burda gerçekler konuşulur Başkanın yanlışını görüyorsan
elbette eleştireceksin ama bunu sosyal medyada duyduğun bir ergen atmasyonundan yada yönetime salvo
yaptırmak için haber uyduran malum yerlerden alıp burda sallayamazsın biz bunların nedenlerini defalarca sunduk
bu güne kadar ne doğru çıktı. kendi yorumun varsa eleştir tabiki ama unutmayın burası twiteer değil
yazılarınız o üslupta olamaz

Çevrimdışı Savaş

Rıza hoca Eto'yu verecek diye 11' i baştan kuruyor.

Alacaktık Balotelli'yi. Hepiniz karşı çıktınız hepiniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nouma7

Burası twiteer değil burda ordaki üslup geçerli olmaz biz hiç bir zaman eleştiriye hayır demedik
küfür hakaret istemedik aşağılama istemedik birde kanıtsız yönetim eleştirilmesini kabul etmedik
yüzde yüz haklı olabilirsin ama kanıtlayamıyorsan burda yönetime eleştiri getiremezsin bu dedikoduya girer.
bir sürü saçma sapan şeyle uğraşmak zorunda kalırız. Kanıtını koy ortaya sabaha kadar eleştir. ama sürekli
orda burda duyduğun lafları buraya taşıyıp kimsenin karnını ağrıtma burda gerçekler konuşulur Başkanın yanlışını görüyorsan
elbette eleştireceksin ama bunu sosyal medyada duyduğun bir ergen atmasyonundan yada yönetime salvo
yaptırmak için haber uyduran malum yerlerden alıp burda sallayamazsın biz bunların nedenlerini defalarca sunduk
bu güne kadar ne doğru çıktı. kendi yorumun varsa eleştir tabiki ama unutmayın burası twiteer değil
yazılarınız o üslupta olamaz

Ama sene başında Twitter'dan alınan Nasri duyumlarını burada boy boy paylaşırken ergenlik yoktu! Ne oldu zaman mı değişti. nasri transferi tutmayınca mesajları tek tek kaldırmadınız mı? Ah be @Necmi abi sana göre her şey doğru kişilere göre her şey yanlış değil mi?

Çevrimiçi Necmi

Abi kusura bakma dun ayrani cok kacirmisim. Benim icin yonetimi konusmak metin albayrak olayindan sonra bitmistir. Burasi gomucu mezarci dolmus. Ama bilmiyorlar ki metin albayrak turk sporu ve genclerimiz icin umut kaynagidir. Cunku metin albayrak besiktasin scout sefi olduysa, ben de hersey olabilirim duygusu veriyor.

scout ekibinin başında olup scoutluk yapmak bir şirketin ceosunun torna tezgahında çalışmasını istemek gibi bir şey
ne kadar boş ve mantıksız bir eleştiri olduğunu anlamıyormusunuz. bir yönetici orda bir mevkii varsa başına geçer
sizin dediğiniz olması için yönetime bir scout almak gerekir yönetmek için bilmek zorunda değilsin yöneticiliği bil
yeter zaten altındaki kadroları bu iş için tutuyorsun Güler sabancı uzun süre lassanın başında durdu biliyorsunuz
demekki o lastik yapmayı biliyordu yoksa ne işi vardı orda sizin mantıkla Erdal Torunoğulları ne kadar biliyorsa Metin Albayrakta o kadar biliyordur emin ol
scout bir yere gidecekken birinden  onay alması gerekiyor gidip başkandanmı alacak yöneticiler bu nedenle var.
mesela yönetimin içinde hukukçu yoksa hukuk işlerinin başına bir başkası atanacak şimdi onuda bu yüzdenmi eleştireceksiniz
geçen seneden bir önceki sene çebi futbol şube sorumlusuydu peki futbolu çokmu biliyordu. Metin Albayrakda Basın ayağına bakıyordu
yani Beşiktaşın basınla ilgili her işi onun elindeydi siz sadece maç sonları röportajmı verdiğini sanıyordunuz yada televizyonculukla ilgili
uzman falanmı olduğunu sanıyorsunuz sadece yönetiyordu. scout ekibini yönettiği gibi gerçekten artık düşünmeden yapılan
konuşmalardan bana gına geldi. burda o kadar çok saçma sapan şey okumak zorunda kalıyoruzki burası Beşiktaşı konuşacağımız yer olmaktan çıkıyor insanların egolarını tatmin yerine dönüşüyor. bir eleştiri bir kere yapılır hadi iki kere yapılır ama sosyal medyada her duyduğun şey içinde koşa koşa buraya gelinmez o zaman derim kanıtın varmı diye bak bu konu kaç gündür konuşuluyor dedimmi yeterli süreyi verdim konuşulması için ama bundan sonrası boş konuşma sırf burda tartışma çıkartmak için yapılmış bir konuşma bunun adına forumu trollemek deniyor. bundan sonra bunlara izin verilmeyecek.
beklersin eleştireceksen kap gelir fiyat belli olur sonra eleştirirsin şimdi fiyat bellimi neyi eleştiriyorsun ben mecburmuyum senin varsayımlarınla
yarattığın karın ağrını çekmeye burda her istenilen konuşulamaz önce gideceksin forum kurallarını okuyacaksın ondan sonra bakın kurallara göre ne kadar esnetmişiz söz hakkı tanımışız. @kartalBaz  burda hiç kimse saçmalık dinlemek zorunda değil o nedenle sallanmaz burda
bak istersen bir hafta serbest bırakayımda bir hafta sonra foruma girmek isteyecekmi canın gerçi onada gerek kalmaz forumun fişini çekerler zaten

Çevrimdışı Nouma7

Yusuf'u isteyen arkadaşlar maçı izlesin bir zahmet. Tamamen amatör futbolcu.

Çevrimiçi Necmi

Ama sene başında Twitter'dan alınan Nasri duyumlarını burada boy boy paylaşırken ergenlik yoktu! Ne oldu zaman mı değişti. nasri transferi tutmayınca mesajları tek tek kaldırmadınız mı? Ah be @Necmi abi sana göre her şey doğru kişilere göre her şey yanlış değil mi?
nasri haberlerini twiteerden aldığımızı kim söyledi ben ilk söylediğimde twiteerde bir kere bile dillenmişmiydi
ben o haberide twiteere servis edenide biliyorum sizin bilmediğiniz siz adını duymadan bir iki hafta önce benim takip ettiğim
siz benim ağzımdan hiç transfer haberi duyuyormusunuz bir şeyi atlıyorsunuz ben buraya twiteerden haber taşınmaz demiyorumki
twiteerde duyduklarınla burda yönetim eleştiremezsin diyorum aradaki farkı anlıyormusun burda çok basit bir kural yönetimi birşeyle
suçlayacaksan kanıt olmak zorunda ister twiteerde duy ister başka yerde bunun kanıtı yoksa burdan atılırsın
Bu forum asla ben söyledim oldu deyip yönetime sallama yeri değildir. Burda Beşiktaş yönetimi saygı görür eleştireceksende bunu saygı
çerçevesinde yaparsın

Çevrimdışı LuceGel

Rıza hoca Eto'yu verecek diye 11' i baştan kuruyor.

Alacaktık Balotelli'yi. Hepiniz karşı çıktınız hepiniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizle ne ilgisi var adam gelmek istemedi  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

birde benim bir bilgiyi almak için twiteerde dolanmama hiç gerek yok o twiteerde bilgiler yayanları tek tek tanıyorum zaten
hangi haberin servis edildiğini hangisinin doğru olduğunu biliyorum mesela bir saat önce twiteere ntep haberi düştü. gecenin konuşması o olur.
ben bir şey duyduğumda direk açar telefon yada whatsaap tan sorarım aslı ne diye

Çevrimdışı Bishamon

birde benim bir bilgiyi almak için twiteerde dolanmama hiç gerek yok o twiteerde bilgiler yayanları tek tek tanıyorum zaten
hangi haberin servis edildiğini hangisinin doğru olduğunu biliyorum mesela bir saat önce twiteere ntep haberi düştü. gecenin konuşması o olur.
ben bir şey duyduğumda direk açar telefon yada whatsaap tan sorarım aslı ne diye

Ntep için takımı 15 istememiş miydi ? Sene sonu için mi girişimdeyiz?

Çevrimdışı mylife1903

Bizle ne ilgisi var adam gelmek istemedi  :)
Dedikodu var @Necmi abi kizacak ama cenk az oynar diye senol gunes istemedi diyollladi
Ben gecen mart ayinda yazinca iyi linc yapmislardi o zaman baslasaydik marioyu kovalamaya belki alirdik ustelik gomezxen bagimsiZ. Iki mario olursa super mariolar olurdu tek mario olsa super mario olurdu her turlu super olurdu cok da guzel harika olurdu

Çevrimdışı mylife1903

Su iletinin sonuna sunu unutmusun abi " :bandit:" editleyiver
Ha sunu da koyabilirsin

Etiketler: