2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357332 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Eto'o bizim memleketin atkısını açmış son maçta. İşe bak :)

Bi Aksekililer bi de Kayserililer derler bizde abi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakitsky için istenen fiyat 6 ise zerre düşünülmemeli.  4.5 var elde zaten. oynamayanlardan birini satıp alalım.
Adriano transferi gibi başarı kazanırsak bonus olarak para vereceğiz deyip ikna edebilir miyiz acaba Rakitsky loading...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nouma7

Rakitsky için istenen fiyat 6 ise zerre düşünülmemeli.  4.5 var elde zaten. oynamayanlardan birini satıp alalım.

6 liraya bırakmazlar onlar basının ve sosyal medyanın uydurmaları. Bütün parayı stopere gömeceksin de her şey sanki hallolacak mı? Takımda her yer aksıyor. Golcü alınmadan şampiyonluk gelmez. İmkansız

Çevrimdışı tuncaboylu

"Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in başkanlığı mahkeme kararıyla düştü. Yalçın Karadeniz 5 yıl boyunca kulüpte görev alamayacak."

Süre 10 yıl olsaydı keşke, ama buna da şükür.  :tabe:

Çevrimdışı 38life

Bi Aksekililer bi de Kayserililer derler bizde abi :D

Aynen öyle, bi de iskoçlar var :)

Çevrimdışı underworld

Devre arasına ite kaka attık kendimizi. Son maçların hiç birinde tatmin edici bir oyun ortaya koyamadık. Ne orta saha yapısı ne de Cenk-Aboubakar'lı düzen geri gidişi engelleyebildi.

Transferde kaygılandığım nokta orta sahanın kurulumunda yaşadığımız sorunları birinci ölçüde çözmeye yönelmeye planlamalar. Ozi, Atiba'nın yanındayken hala iyi bunu G.Antep maçında da gördük. 3'lünün önünde oynamasının önünde ise başta fizik sorunu olmak üzere önemli engeller var. Aynı zamanda Tolgay ilk 11'de görev alacak düzeyde değil. Rolü belirsiz, kritik top kaybı sayısı gereğinden fazla vs. çok fazla sorun var. Talisca dönse de onun da 3'lü orta sahada sorun çözücü olamayacağını biliyoruz.

Babel'in gelmesiyle eğer forvet arkasında Babel-Talisca-Quaresma üçlüsü düşünülüyorsa bu gördüğümüzden de büyük defansif sorunlara yol açacaktır. Mevcut stoper tipleri daha da fazla sırıtacak. Hele böyle bir formasyonda Atiba-Ozi tandemini kurarsak kaybımız kazanacağımızdan fazla olur. Sorunu Ati-Gökhan ikilisiyle çözmeye çalışırsak bu kez de oyun geçişlerinde zayıf, önü arkası kopuk bir takım yaratırız ve Ozi'nin rolünü silerek onu kaybederiz.

Ben işin içinden çıkmanın zor olduğunu düşünüyorum hala. Tek umudum şu halde bile topladığımız 35 puan ve ligin biraz kıpırdansak domine edebileceğimiz seviyede olması. Ama uzun vadede kadroda büyük açıklar, plansızlıklar gözüküyor.

Ben Babel, stoper, santrafor önemli olmakla birlikte ilk transferin orta sahaya yapılmasından ve hem yaratıcı hem fizikli hem de deneyimli bir oyuncuyla Ati-Ozi-x üçlüsünün tekrar kurulmasından yanaydım. Bunu yapsaydık Olcay gibi oyuncuların verimini de arttırabilirdik. Ayrıca Şenol Hocanın oyun ezberi çoğunlukla buna dayanıyor ve alternatif kurguları icra etmekten uzak görünüyor.

Hayırlısı diyelim. Umarım alınacak oyuncular fayda sağlar.
Notere götürüp imzalaticam bu yazıyı

Çevrimdışı 38life

6 liraya bırakmazlar onlar basının ve sosyal medyanın uydurmaları. Bütün parayı stopere gömeceksin de her şey sanki hallolacak mı? Takımda her yer aksıyor. Golcü alınmadan şampiyonluk gelmez. İmkansız

Takıma hiçbir takviye yapılmasın biz yine de şampiyon oluruz. Ama işimizi sağlama almamız gerek. Bunun içinde stoper benim için tartışmasız en önemli eksiklik Beşiktaşta. Resmen stoperimiz yok. Forvetlerimiz evet kötü ama en azından forvetler. Adamlar forvet yani öyle ya da böyle. Ama stoperde stoper yok! (sol stoper mevkiisinden bahsediyorum)

Çevrimdışı underworld

"Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in başkanlığı mahkeme kararıyla düştü. Yalçın Karadeniz 5 yıl boyunca kulüpte görev alamayacak."
Şükür

Çevrimiçi Necmi

Takıma hiçbir takviye yapılmasın biz yine de şampiyon oluruz. Ama işimizi sağlama almamız gerek. Bunun içinde stoper benim için tartışmasız en önemli eksiklik Beşiktaşta. Resmen stoperimiz yok. Forvetlerimiz evet kötü ama en azından forvetler. Adamlar forvet yani öyle ya da böyle. Ama stoperde stoper yok! (sol stoper mevkiisinden bahsediyorum)

bence stoper konusunu kapat forvete yönel derim @38life

Çevrimdışı Yasin02

Şu adama muntazam kelimesinin anlamını biri öğretsin bıkkınlık geldi vallahi ne zaman dinlesem o kelimeyi duyuyorum :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Koa_lAA

babel transferi güzel oldu... bu sene lig geçen senedende kötü.. tek önlibero atiba yeter bize. babel-talisca-q7 işimizi görür...

sizin bahsettiğiniz savunma aksar bu ön tarafla kısmı avrupa için geçerli.. zaten sezon başından beri takımı dengeli oynatmaya çalışıyor hoca sırf şamp. ligi var diye... artık oda yok.. yüklenmeye devam...

1 yer 3 atarız... geçen senede söylemiştim burda böyle orta saha olmaz diyenlere.. hocanın genel planı bu zaten tek ön libero, top tekniği yüksek ve toplu topsuz koşu özelliği olan hücum oyuncuları...

o yüzden ben lig için sıkıntı olacağını pek sanmıyorum...

ama avrupadan eleniriz yine.. bu tur geçilebilir ama devamında sıradan bi takım bile eleyebilir bizi... bu formasyon avrupada final yapmaz ama tr ligini alır.. inşallah tabi :)

Çevrimiçi Necmi

Stoper işinde Raketçi veya dengi kaliteli biri alma imkanı olmayacaksa hiç alınmasın bence. Orta bölge kendini toparlarsa zaten savunma bölgesi ligimiz için yeterli olur. Sezon sonu maddi olarak yardırıp alalım derim Raketçi'yi. Gerçi reklamını yapıp iş ciddiye binince @mylife1903  bu transferden tırstı ama  :evillol: . Bence bu adam gelirse Şenol Hoca'nın saha içindeki has elemanı olur. Oyun esnasında saçı başı dağılan eleman olduğunda Hocanın bi işaretine bakar. Düşünsenize bi bakmışınız hoca küçük bir kağıda birşeyler yazıp Raketçiye veriyor. O ara Ozi, Q7, Olcay aralarında bakışıyorlar korku dolu gözlerle. İsmail bunu sevdi... :ok: @Necmi abi.
:naughty:

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca kapatana kadar kapatmam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Raketçi geldi anlamına mı geliyor bu @Necmi abi?  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı 38life

Samuel Eto'o için Ömer Şişmanoğlu bonservisiyle, Kerim Frei sezon sonuna kadar kiralık olarak Antalyaspor kulübüne teklif yapıldı. (Ntvspor)

Güzel teklif. Onlar da hadlerini bilsinler kabul etsinler. Kerimi bonservisiyle istemeye kalkarlarsa yürüsünler gitsinler.

Çevrimdışı Bishamon

Bir kaç ay sonra stoper almak için buluşmak üzere

Bekliyoruz...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Samuel Eto'o için Ömer Şişmanoğlu bonservisiyle, Kerim Frei sezon sonuna kadar kiralık olarak Antalyaspor kulübüne teklif yapıldı. (Ntvspor)

Güzel teklif. Onlar da hadlerini bilsinler kabul etsinler. Kerimi bonservisiyle istemeye kalkarlarsa yürüsünler gitsinler.

Teklif cidden güzel Antalya bir tasla iki kus vurmuş olacak ama Sezon basında Bizim Başkan Antalya Başkanı için baya ağır konuştu ek olarak aziz abisi izin vermez Etoo'nun bize gelmesine.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Doğruysa gayet makul bir teklif.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Nouma7

Antalyaspor para + oyuncu istiyor. Bunun dışında teklifleri kabul etmezler. Sanmıyorum. Eğer ki yönetim devre arası transfer döneminde tıpkı Nasri'de olduğu gibi adım atacaksa eğer bu iş olmaz. Bu kafanın artık değişmesi lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Teklif cidden güzel Antalya bir tasla iki kus vurmuş olacak ama Sezon basında Bizim Başkan Antalya Başkanı için baya ağır konuştu ek olarak aziz abisi izin vermez Etoo'nun bize gelmesine.

Trabzon bugün Fener'i kalaylarsa, Aziz'in pek ilgileneceğini sanmıyorum Eto'o ile falan.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Trabzon bugün Fener'i kalaylarsa, Aziz'in pek ilgileneceğini sanmıyorum Eto'o ile falan.

@tuncaboylu abi walla ben trabzona bu zamana kadar hiç umut bağlamadım bence sende bağlama 3-4 atar yine azizler.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu abi walla ben trabzona bu zamana kadar hiç umut bağlamadım bence sende bağlama 3-4 atar yine azizler.

Eksikleri çok bu hafta: Skrtel, Hasan Ali, Van Persie ve Volkan Şen yok.

İsmail-Neustadter-Kjaer-Şener geri dörtlüsüne her takım zorluk çıkartır, gol tehdidi olarak ise sadece Sow ve Lens var.

Net puan kaybı yazarım ben bu maça, Trabzon galibiyeti yüksek ihtimal.

Çevrimdışı Bishamon

Gizli ajan İsmail ve orta saha kırması ürkek Neustadter oynuyor.

Etiketler: