2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337765 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eclips

https://twitter.com/1903_tanriverdi/status/771057277830922240

Yeterli bir açıklama olmuştur herhalde. Ayrıca Caner Gökhan'dan daha samimi geldi bana.

Yahu adam bize gelmis, yapsa'da yapmasa'da fenerlilerden kufur yiyecek. Simdi yapmadi'da daha mi az kufur yedi? Bizi gelen adam bunu yapacak arkadas, Bunu artik kontratlara yazdirmak lazim. :D
Vallah bana sanki bakin fenerliler ben aslinda hala fenerliyim mesaji gibi geldi.

EssiLor

• Ziyaretçi

Geçen sene gökhan inleri almak için çok uğramıştık bu forumdaki arkadaşlarda Ortalık inler mi felan diyordu
Ortalık İnler
Ve İnledi hayırlı olsun
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 22:32:34 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı brkntcnr

Olcay' ın yeteneklisi müller zaten. Formasyon değiştirmedikçe Olcay' ın muadilini bulmak mümkün değil. Gelecekte de Olcay yaşlanınca zaten ya sol forvet bulacağız(sow gibi) 4-3-3 e yatkın bir oyun oynayacağız ya da daha farklı bi formasyonla sahaya çıkacağız. Tabi mülleri almazsak :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Keske necip ve omeri verip etooyu alsaydik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

keşke necip ve tolgayı versek kimse gelmesede razıyım.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay' ın yeteneklisi müller zaten. Formasyon değiştirmedikçe Olcay' ın muadilini bulmak mümkün değil. Gelecekte de Olcay yaşlanınca zaten ya sol forvet bulacağız(sow gibi) 4-3-3 e yatkın bir oyun oynayacağız ya da daha farklı bi formasyonla sahaya çıkacağız. Tabi mülleri almazsak :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozelden mesaj attim sana
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca bağıra bağıra stoper istedi ve yapılmadı. Hiç olmadı hiç.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı sezona stopersiz giriyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

ciddi ciddi lider stoper almadık yine inanmak istemiyorum

Çevrimdışı Ersoy

Gökhan'ı bildirmisiz KAP'a herhalde artık buda son bildirimimiz oldu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Verilen paralar cok neden boyle oldu
Adrianoya ilk sene cok para, inler ayni, ebubekire cok para
Baskan biraz rahatladi mi nedir

ŞL giriş parası rahatlattı. Bir de bonservisleri konusunda kulüplerini ikna ettiler o yüzden sanırım abi.

Çevrimdışı autopsy

Top'u stop etmeyi durdurmak olarak goruyorsan; olabilir.

Lakin, Olcay'in top kayibi sayisi cok fazla. Oyun gorusunun zayif olmasindan ve baski altinda topu tutabilecek top kontrolune sahip olmadigindan dolayi yanlis paslar veriyor. Kisa mesafede ucgen kurmak pas oyununda etkili etmez.

Galatasaray maci olsun, Alanya maci olsun, bunu cok kez gormus olmaniz gerek.

İlgisi bile yok dostum. Töre de Q7 de bazen çok iyi işler yapsalar da bazen gereksiz top tutarak atağın hızını kesiyorlar ve savunma yerleşiyor. Söylemeye çalıştığım bu .
Olcay'ın futbol zekası ve oyun görüşü Töre'nin de Q7'nin de fersah fersah önünde ama yeteneği de tam tersi bir o kadar düşük .
Pas hatası yapmasının sebebi yetenek eksikliği, oyun görüşü eksikliği değil .
Takımı ileri taşıyan ve pozisyona sokan en önemli adamdır Olcay . Bunu çok net görüyorum .

S
T
O
P
E
R

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:D

Çevrimdışı KadirA

Hadi geçmiş olsun. Bu sene de kanser olacağız savunmada. Rhodolfo ikinci yarıdan önce dönmez.

Umalım ki Atınç-Marcelo güzel bir uyum yakalasın. Fabri de kaleye geçsin. En az hata ile güzel uyum ile kalite eksiğini kapatsınlar. Çünkü hiç bir stoperimiz şuanda 1.stoper olacak kalitede değil.

Geçmiş olsun.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Luccâ

Başkana söyleyin o stoper buraya gelmezse babaannemi keserim. Bak ciddiyim bu işin şakası yok..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Uzun dan mesaj var :by2: :by2:

Tolga'dan 3 gömlek üst bir kaleciyi 3-4 macta harcadık. Hemde final tecrübesi olan. İnsallah Fabri aynı kaderi yasamaz..

Çevrimdışı b.damatoglu

Liecester Gökhanın parasını ödemiyor görünene göre. Vergiler düşünce Gökhan 2M Euro alıyordu Liecesterda. Yine aynısını alıyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Gökhan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre oyuncuya,

2016-2017 sezonunda 2.052.000 Avro,

2017-2018 sezonunda 1.800.000 Avro, garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya

2018-2019 sezonunda 1.926.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

2.052.000 nedir ya  :D  Benzin parası falan mı düştü bizim başkan acaba.  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

4+tosiç olması gereken stoper rotasyonu eksik kaldı hem nicel hem nitel olarak. büyük hatadır bu bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

Atınç Kap'ı da geldi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

ciddi ciddi lider stoper almadık yine inanmak istemiyorum

liderinden geçtik artçısını dahi almadık. şaka gibi resmen hocayı sınıyor başkan başka açıklaması yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Eclips

Buna göre oyuncuya,

Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya

2.052.000 nedir ya  :D  Benzin parası falan mı düştü bizim başkan acaba.  :biggrinking:

Yedek kalacak adam icin cok para be.. Hemde yasi olmus 32.. Buyuk bir transfer hatasi bence.

Çevrimdışı Efe

4+tosiç olması gereken stoper rotasyonu eksik kaldı hem nicel hem nitel olarak. büyük hatadır bu bence...
lig için problem yok ama şampiyonlar ligi bizi baya sıkacak marcelo ve rodolfoya bişey olmasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Buna göre oyuncuya,

pazarlık antlaşma sterlinle yapılmıştır sonra euroya çevrilmiştir   :D

Çevrimdışı b.damatoglu

Şenol Hoca stoper işine çok bozuk atacak...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: