2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337067 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Caner Erkin: "Şampiyonlar Ligi kurasını canlı izledim. Son iki grup kaldığında ben de B grubunun gelmesini istedim."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Caner Erkin: "88 numaralı formayı giyeceğim."

Caner Erkin: "Beşiktaş kulübü her zaman ligi zirvede bitirmeli. İnşallah hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde zirveye gideceğiz."

Caner Erkin: Şenol Hocamız ile seni nerde oynatayım gibilerinden bir şakalaşma yaşadık bugün.

Caner Erkin: Bütün kulvarlarda zirveye çıkmak için oynayacağız. Rakiplerin değil bizim nasıl oynayacağımız önemli.

Caner Erkin: "Ben Beşiktaş taraftarını yakından biliyorum. 14 yaşında Beşiktaş seçmelerine gelmiştim Fulya tesislerinde kaldım. Taraftar içinde izleme imkanım oldu çArşı taraftarı müthiş. Başka takımlarda oynarken de konuşuyoruz taraftarı ve hiç bir yaptıkları aklımdan çıkmıyor"

Caner Erkin: Inter sonrası Avrupa'dan da teklifler vardı ama Beşiktaş beni çok istedi, bunu hissettirdiler. Başkanımıza teşekkür ediyorum...

Caner Erkin: Beşiktaş her sene şampiyonluğa oynuyor. Bu sene de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Tabii bu ortamda rekabet de artıyor.

Caner Erkin: "Vodafone Arena atmosferi harika. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum."

Caner Erkin: "Oğuzhan, Gökhan, Olcay... Hepsi her dakika arıyorlardı. 'Hadi oğlum, ne zaman geliyorsun, bugun mü yarın mı?' diye." :D :D

Çevrimdışı İhsan

İnler ne oldu?
evraklar tamam mı?
Grosskreutz felan olmasın
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Caner Erkin: "Diğer takımlarda oynarken de Beşiktaş taraftarının ne kadar yaratıcı, ne kadar iyi olduğunu hep söylüyorduk."

Caner Erkin: "Takım değiştirdiğim için küfür yemek zorunda değilim. Ben bunu hak etmiyorum. Ailem de, evleneceğim kadın da hak etmiyor."
Caner Erkin: "Gökhan Gönül ile gelmeden önce konuştuk. Beşiktaşlı bazı futbolcular beni her dakika aradı."
Caner Erkin Beşiktaş için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Çevrimdışı brkntcnr

Ne kadar olcay sevmeyen varmış yahu. Caner gelince hemen Olcayı kesip yerine Caner yazan çok kişi var. Ama Caner Rotasyon oyuncusu olur şimdilik.

Çevrimdışı Luccâ

O değilde durduk yere aklıma şu cümleler geliyor. " Gökhan ve Canerin formaları için fenerium mağazalarına gitsinler. Kizdirmasinlar beni Oğuzhanı alır yedek bırakırım." Sonra bir gülme tutuyor anlatamam. fenerli bi arkadaşım var diyor ki ne yani şimdi biz gidip sakat isonun formasını mı satın alacaz. AdSadadaaadsaassadd :D

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner Erkin: Bu transfer sürecinde, benim evleneceğim kadına, aileme çirkin bir şekilde hitap edildi. Bunları biz hak etmiyoruz! :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Ne kadar olcay sevmeyen varmış yahu. Caner gelince hemen Olcayı kesip yerine Caner yazan çok kişi var. Ama Caner Rotasyon oyuncusu olur şimdilik.
Caner sol bekte Olcay ve Adriano kanatta oynar. Olcay kesilemez kesilmesi teklif dahi edilemez.

Cok guzel bir kare :tabe:

Çevrimdışı Zafer55

Tolga günay veysel/hüseyin.....1.yarı
Tolga boyko günay.......2.yarı
Tolga  fabri  utku....bu sene

Beck ismail serdar tosic

Beck adriano g.gönül caner

Rhodolfo ersan pedro miloseviç...1.yarı
Marcelo alexis tosic.......2.yarı
Rhodolfo marcelo atınç tosic ...bu sene

Atiba oğuzhan necip
Atiba oğuzhan necip tolgay inler

Sosa
Talisca

Q7 olcay töre kerim
Q7 olcay aras kerim

Gomez cenk pektemek
Aboubakar cenk şişmanoğlu

Çok da fena durmuyor hani.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Caner Erkin: "Vodafone Arena atmosferi harika. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum."

Caner Erkin: "Oğuzhan, Gökhan, Olcay... Hepsi her dakika arıyorlardı. 'Hadi oğlum, ne zaman geliyorsun, bugun mü yarın mı?' diye." :D :D

Bu açıklama takımdaki arkadaşlığı bozar diye endişelenen arkadaşların yüreğine su serpmiştir biraz. Milli takım kamplarında bizim oyuncularla çok iyi anlaşıyordu, sürekli birlikte fotoğrafları çıkıyordu.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı brkntcnr

Cok guzel bir kare :tabe:
Abi bu fotoğrafların BesiktasArena yazılı olmayanlarını nasıl alabilirim senden. Telefona wallpaper yapmak istiyorum da  :)

Çevrimdışı Mehmet57

Olcay'i kesilemez hale getiren ne peki?

Geri donuyo, press yapiyor diyorsunuz ama ozaman Caner-Adriano ikilisi daha ideal degilmi? Iki oyuncu da daha hizli, daha teknik, sutlari daha iyi, ortalari cok daha iyi.

Çevrimdışı abdusta

Transfer tahtası kapanmak üzere!!

saygılar

Çevrimdışı Kuntz

Geri donuyo, press yapiyor diyorsunuz ama ozaman Caner-Adriano ikilisi daha ideal degilmi? Iki oyuncu da daha hizli, daha teknik, sutlari daha iyi, ortalari cok daha iyi.

Peki Caner Olcay'ın yakaladığı net pozisyonları yakalayabiliyor mu sorusunu sormak lazım. Olcay'ın saç baş yolduran halleri vardır ama fark yaratan yanı mevkisine göre inanılmaz pozisyon zenginliği yaşamasıdır. Bunları gol yapma oranı çok daha yüksek olsaydı Avrupa'nın kalbur üstü bir takımında oynardı. Caner'in ortaları falan iyidir ama Olcay'ın yaptığı aralara kaçma, rakibi dengesiz yakalayacak koşular yapma gibi özellikleri yok. Maçların durumuna göre dönüşümlü oynarlar zaten.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Caner sol bekte Olcay ve Adriano kanatta oynar. Olcay kesilemez kesilmesi teklif dahi edilemez.
Kesilir, neden kesilmesin? Kim daha iyiyse o oynar.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan İnler'in lisansı çıkmış. Birazdan KAP gelir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Çağlar da stopermiş ha!

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Bence daha ideal değil . Olay sadece geri dönmesi değil ki . Oynadığımız düzende kanatlardaki adamların en azından birisinin içeriye ikinci forvet gibi girebilmesi , savunmanın dengesini bozabilecek koşular yapabilmesı vs de gerekiyor. Özetle belli seviyede forvet özellikleri de taşıması gerekiyor . Yeteneği vasat da olsa Olcay'ın oyun bilgisi ve altyapısı inanılmaz iyi .Bu özelliklere de fazlasıyla sahip . Klasik 4-4-2 oynasak Adriano-Caner arkalı önlü süper olur ama bu düzende Olcay oynar derim ben .

Çevrimdışı brkntcnr

Bence değil. Olcay hücumda takıma en uygun isim. Bireysel olarak değil takımın hücumda önemli dişlilerinden biri olarak bakmak gerekiyor. Adriano kariyeri boyunca 6 maçta sol kanat 17 maçta da orta sahanın solunda oynamış. Caner' se 51 maçta orta sahanın solunda oynamış, 18 maçta da sol kanat oynamış. Yani iki oyuncu da net kanat oyuncusu değil. Teknik değil, şutları cok iyi değil, yetenekli değil denen olcay 2 de 2 yle başladı  Hücumdaki uyumu bozmazsak takım için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bunun için de bana göre en kilit isimler Oğuzhan ve Olcay.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 22:05:12 brkntcnr ]

Etiketler: