2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336751 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Akan oyunda fren olacak en son oyuncudur Olcay. Aksine Töre ve Quaresma zaman zaman fren oluyor. Olcay tek topu ve pas oyununu gayet iyi oynayan bir adam, hiç katılmıyorum .

Top'u stop etmeyi durdurmak olarak goruyorsan; olabilir.

Lakin, Olcay'in top kayibi sayisi cok fazla. Oyun gorusunun zayif olmasindan ve baski altinda topu tutabilecek top kontrolune sahip olmadigindan dolayi yanlis paslar veriyor. Kisa mesafede ucgen kurmak pas oyununda etkili etmez.

Galatasaray maci olsun, Alanya maci olsun, bunu cok kez gormus olmaniz gerek.

Çevrimdışı 38life

Ben çok karamsarim di mi arkadaşlar. Nasri olmayacak dedim Eto olmayacak dedim stoper alınmadı dedim. Çok karamsarim.

Vaziyet kara...

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadas bu caner transfer icime sinmedi ya, oglen bjk fb'da inler,atinc kartal pencesi yaparken bu arkadas yapmiyordu, daha yenide bjk tv'de yap dediler yine yapmadi, kardesim boyle davranacaksan niye gelldin??
https://twitter.com/1903_tanriverdi/status/771057277830922240

Yeterli bir açıklama olmuştur herhalde. Ayrıca Caner Gökhan'dan daha samimi geldi bana.

Çevrimdışı Tolga

Gelenler ;

Fabri, Utku, Gökhan Gönül, Atınç, Adriano, Caner Erkin, Gökhan İnler, Aras, Talisca, Oğuzhan, Aboubakar ve Ömer

Gidenler ;

Boyko, Pedro, Milosevic, İsmail, Alexis Delgado, Gökhan Töre, Sosa, Gomez ve Mustafa Pektemek
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 22:31:34 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uzun dan mesaj var :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Gökhan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre oyuncuya,
2016-2017 sezonunda 2.052.000 Avro,
2017-2018 sezonunda 1.800.000 Avro, garanti ücreti ödenecektir.
Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 sezon uzayacaktır. Bu durumda oyuncuya
2018-2019 sezonunda 1.926.000 Avro garanti ücreti ödenecektir

Çevrimdışı ihsnozturk

gökhan 2+1 imzaladı

Çevrimdışı Bishamon

İnler'e verilen para çok fazla

Çevrimdışı Luccâ

Allahını seven üstüme stoper atsın..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

Olcay ve Adriano varken Caner yedek kulübesinde oturur. Ne zaman ki ikisinden birisi sakatlanır, o zaman formayı alır; ha, bir de Türkiye kupasında oynar tabii. :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoper? ????

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Napoli, Maksimovic'i saglik kontrolunden gecirmeden aldi kisitli vakitten dolayi.

Bizim yonetim boyle birsey yapsa ne dersiniz :D

Çevrimiçi Samet Ç

İnler'e verilen para fazla. Allah'tan anlaşmanın son senesi opsiyonlu.

Çevrimdışı b.damatoglu

Alacağını bırakıp geldi muhtemelen.
Liecester da bonservis istemedi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Uzun dan mesaj var :by2: :by2:

Denediğiniz için teşekkürler
Yazsaymiş daha mantıklı olurMuş
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Gelenler ;

Fabri, Gökhan Gönül, Atınç, Adriano, Caner Erkin, Gökhan İnler, Aras, Talisca, Aboubakar ve Ömer

Gidenler ;

Boyko, Pedro, Milosevic, İsmail, Alexis Delgado, Gökhan Töre, Sosa, Gomez ve Mustafa Pektemek

Mustafa ile ismail gitti ya gelenler cok onemli degil. En azindan ayagimiza bagli taslardan kurtulduk. Devre arasina kadar sabir, devre de bir eto bir stoper ikinci hariya bomba gibi gireriz.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence yanlis degerlendiriyorsunuz.

Caner Olcay gibi kosular yaparmi, Olcay kadar gol atarmi demek hata olur. Caner'i sol kanatta oynatirsan klasik bir winger rolunde oynayacan. Eski Ajax doneminde cok sevilen sol kanatta sol ayakli, sag kanatta sag ayakli sistemi. Caner buna uygun, sebebi hizi ve cok iyi ortalari. Fenerin sampiyonluk senesinde Caner ligin assist kraliydi.

Caner Olcay gibi pozisyona girmeyebilir, ama atladiginiz nokta Caner-Adriano diger oyunculari daha fazla pozisyona sokar. Olcay bu konuda cok zayif, cunki dikkat edersiniz saydiginiz etkenler sadece topsuz oyunda olanlar.

En uygun enstantane Alanyaspor macinda 20.ci dakikalarda Olcay'in sol kanatta bombos pozisyonda topla bulusmasi. Ayni hafta United'in evinde maci vardi. Rooney sag kanatta topla bulusup, kafasini kaldirip, topu stop edip iceri ortaladi ve Zlatan vurdu. Simdi bizde bir Zlatan yok, ve Rooney'de yok ama bunu en basit kanat oyuncusu yapabilmeli. Olcay o 20.ci dakikalarda sol kanatta bombos pozisyonda topla bulusurken sirti ceza sahasi yayina donuk halde topa donerek, bakmadan zayif ayagi olan sol ayagi ile topu iceri gondermeye kalkti. Tabii, top rakibe gitti. Bunlar kucuk ama mac belirleyen detaylar.

Olcay bu tur ataklarda, toplu oyunda takimin el freni oluyor. Toplu oyundaki etkisizliginden dolayi topsuz oyunda ekstra efor sarf etmeli. Bunu kendisi de biliyor, yoksa bunu yapmasa asla Besiktas'da oynayamaz.

Santraforumuz 50 gol atmayacaksa bize gol atacak sol kanat lazım. Ki olcay attığı gibi attırıyorda. Tamam öyle çok orta kesen bi oyuncu değil. Ama bi pozisyonla da genellememek lazım. Olcayın yaptıklarını yapacak, daha yeteneklisi gelsin o zaman tamam Olcay oynamasın. Takımın el freni olduğuna kesinlikle katılmıyorum aksine Olcay bu takımın hücumlarına hız katan, ikili, üçlü oyunlarda istasyon olan bir oyuncu. Takım arkadaşlarını da bu şekilde pozisyona sokuyor zaten. Yani sol kanada sadece orta kessin diye birisini koymak hiç mantıklı iş değil. Zaten sağ kanadımız kutuya girmeyip çizgiye inen biri. Sol kanadımız da kutuya girmezse çizgiden sadece orta keserse santrafor iki stoperin kucağında biter.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iilkerr

Gokhan Inler KAP geldi çok sukur

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnler hayırlı olsun...

Bundan sonra başka da transfer olmaz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

800.000 € sunu Leicester ödeyecek :bandit:

Çevrimdışı mertnet

Çok para verilmiş ama.
Hani 1 milyon biz, 800  Leicester'dı?
...diyor sensei Mert.

Çok para verilmiş ama.
Hani 1 milyon biz, 800  Leicester'dı?
Oyle zaten

İlk yil 2 m , ikinci yil 1.8 m ve 800 k sini da Leicester ödeyecek

Aradaki 200 k ya mi kafaniz takildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelenler ;

Fabri, Gökhan Gönül, Atınç, Adriano, Caner Erkin, Gökhan İnler, Aras, Talisca, Aboubakar ve Ömer

Gidenler ;

utku ,oğuzhan ? :)

Çevrimdışı Luccâ

S
T
O
P
E
R

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Verilen paralar cok neden boyle oldu
Adrianoya ilk sene cok para, inler ayni, ebubekire cok para