2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338124 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Darkeagle

Saat 24 e kadar bekliyecez sonra akıllara avrupa saati 1 saat geri diye düşünce gelecek ve 1 e kadar beklenecek. Değisen birsey olmayınca yönetime giydirmeler baslıcak.Ben bu filmi daha önce seyrettim yavvvvv
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/pnouma21/status/771029822181142528
Not yet not yet, gladyator filmi mi bu paskal, bitir isi hemen 3 saat kaldi, daha saglik kontrolu var, lisansi var

Çevrimdışı FedericoGiunti

Stoper alınmadı diye bu karamsarlık neden? Basit bir kaç soru: stoper alınmazsa şampiyonluk gider mi? Şuan ki kadro ile ligin favorisi değil miyiz? Bence karamsarlığa düşmeyelim. Yeter ki takım, yönetim, taraftar ve teknik kadro tam motive olsun. Birde fabri kaleye geçsin artık.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 20:32:05 FedericoGiunti ]
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet57

Saridag'a gore transferi Inler ile kapattik.

Rezillik aslinda. Onca transfer yap, 1 as stopper alma. Nekadar elestiri yapilsa hak eder duruma geliyor su an.

Çevrimdışı sallapati

Toschak ertugrul saglami stoper oynatmisti.. Aboubakarda stoper tipi var

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Stoper alınmadı diye bu karamsarlık neden? Basit bir kaç soru: stoper alınmazsa şampiyonluk gider mi? Şuan ki kadrola ligin favorisi değil miyiz? Bence karamsarlığa düşmeyelim. Yeter ki takım, yönetim, taraftar ve teknik kadro tam motive olsun. Birde fabri kaleye geçsin artık.
Karamsarlık yok. Ama olsa fena mı olur. ŞL tecrübesi olan stoperimiz yok. Marcelo lider özellikli bir oyuncu yavaş yavaş oturacaktır takıma. Keza Adriano da lider ruhlu oda çok şey katacaktır.

Bu takım İsmaille, Tosicle, Neciple şampiyon oldu.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı RevivaL

Gökhan imzayı attı  :claps:

Ustad, kesiyor muyum cocugu kesmiyor muyum, bir karar ver yahu. Cocuk da sasirdi

Eto gelsin yahu forma alacam ulan gaza geldim iki tane alacam, cocugu kesmesek iyiydi ona da alirdim bir forma
Çocuğu bırak yerine bir koç kes. Sabiyi rahat bırak.😄
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet57

Artik SL maclarinda Rhodolfo-Atinc, sol kanat Adriano-Caner, sag kanat Beck, onlerinde Atiba-Inler yapip defansif acidan rahat olmaya calisiriz. Atinc bence Marcelo'yu kesecek. Sol ayakli ve Marcelo'da ki tum artilar fazlasiyla Atinc'da var.

Çevrimdışı Gokhan-

Çocuğu bırak yerine bir koç kes. Sabiyi rahat bırak.😄

mylife abi'yi tanıdığım kadarıyla koç değil de AT keser gibi duruyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Stoper alınmadı diye bu karamsarlık neden? Basit bir kaç soru: stoper alınmazsa şampiyonluk gider mi? Şuan ki kadrola ligin favorisi değil miyiz? Bence karamsarlığa düşmeyelim. Yeter ki takım, yönetim, taraftar ve teknik kadro tam motive olsun. Birde fabri kaleye geçsin artık.
Sadece stoper degil kalede de sikinti var.
sen deplasmanda 2 gol atip 3 puan alamiyorsan en once defansinda sikinti vardir. Hocanin oyununun yanlisligi bile kurtaramaz defans oyuncularini.

Ama en buyuk sikinti hocanin takimi duzgun frenleyememesi. 3 puanlik lig macinda 1-2 one gecip sanki eleme macinin son 5 dakikasi ve sana 1-3 skor lazimmis gibi yuklenmemin mantikli aciklamasi yok.

Ayrica stopere ramos gelse kaleye noyer gecse sen konya gibi bir deplasmanda 1-2 ondeyken kontra yersen, butun takim olarak suclusun bir, hoca daha da suclu iki

Artik SL maclarinda Rhodolfo-Atinc, sol kanat Adriano-Caner, sag kanat Beck, onlerinde Atiba-Inler yapip defansif acidan rahat olmaya calisiriz. Atinc bence Marcelo'yu kesecek. Sol ayakli ve Marcelo'da ki tum artilar fazlasiyla Atinc'da var.
Kesinlikle katılıyorum. Takımın stoperleri rodolfho ve atınç olmalı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Aaah ah bir tane as stoper transferi yapsaydık çok farklı konuşurduk şuan. Neyse allahtan son gün kazma gereksiz birini getirmediler de getirecekleri adama dört senelik sözleşme bağlamak zorunda kalmadık. Buna da şükür.

Çevrimdışı mylife1903

Seviyorum bu cocugu ben, torpilli benden. 4-5 tane uzaktan sallaskn yeter. 2 tane gsye 2 tane fbye siparis verelim

Çevrimdışı Gokhan-

Bu da mantıklı, burada stoper isteyen herkes ŞL için istiyor ŞL'de Atiba-İnler yaparsak defansif defoları daha minumuma indirebiliriz.Lig'de zaten sıkıntı olmaz.

Örnek geçen sene ki Fb defansı, geçen sene stoplerinin kalitesinden ziyade 3 tane defansif ön libero ile oynamalarından ötürü az gol yediklerini düşünüyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

İnler'i stoperde görür müyüz? :D

Sadece stoper degil kalede de sikinti var.
sen deplasmanda 2 gol atip 3 puan alamiyorsan en once defansinda sikinti vardir. Hocanin oyununun yanlisligi bile kurtaramaz defans oyuncularini.

Ama en buyuk sikinti hocanin takimi duzgun frenleyememesi. 3 puanlik lig macinda 1-2 one gecip sanki eleme macinin son 5 dakikasi ve sana 1-3 skor lazimmis gibi yuklenmemin mantikli aciklamasi yok.

Ayrica stopere ramos gelse kaleye noyer gecse sen konya gibi bir deplasmanda 1-2 ondeyken kontra yersen, butun takim olarak suclusun bir, hoca daha da suclu iki
Kimse kusursuz değildir. Şenol hocanında kusurları vardır. Ama bu şampiyonluğun en büyük hatta tek adayı olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Bu yıl İNŞAALLAH geçen seneden daha rahat şampiyonuz. Birde kaleye fabri geçsin.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

İnler'i stoperde görür müyüz? :D
Atibayi gorebilir olay oraya kalirsa

Çevrimdışı Mehmet57

Su kahrolasi Yarmolenko'nun Kiev'de kalmasina yaniyorum. La bir bati Avrupa liglerinden birine git. Her mac basimiza bela oluyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Atınçın makul bir opsiyonu varsa seneyede rotasyonda düşünülebilir.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağatay

Ustad, kesiyor muyum cocugu kesmiyor muyum, bir karar ver yahu. Cocuk da sasirdi

Eto gelsin yahu forma alacam ulan gaza geldim iki tane alacam, cocugu kesmesek iyiydi ona da alirdim bir forma

Abi sen her ihtimale karşı kes bence ne olur ne olmaz işini garantiye al.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

stoper mi eto'o mu derseniz eto'o derim. ebuobacar bana hiç güven vermedi. çok savruk paldur küldür bir adam. eto'nun tecrübesine bitiriciliğine ihtiyacımız var. bana kalırsa eto'ya rağmen portolu işine hiç girmeyecektir

Etiketler: