2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362576 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

İsmi google'ladım aman siz yapmayın :D

o neymiş ya öyle  :D

Çevrimdışı 38life

Lacroix vasat bir isim bence bunu alabilirız. İnşallah olur bu iş ben umutluyum

Çevrimdışı sallapati

Yorumları okudum da bazı pesimist arkadaşlar bizim defansı köpek gözüne sokmuş ayıptır bu kadar da değil geçen sene bu defans ile şampiyon olduk sonradan gelen takımı tanımayan alexis marcelo yanında necip ve bazen tosiç ile kale de boştu çoğu zaman düşün! buna rağmen şampiyon olduk. şampiyonlar ligi derseniz; deplasmanda yenilmek normaldir iyi kadro ile bile napoli milanı perişan etti geçen hafta, CL'de iç saha maçlarından 7 puan alsak 2. tura çıkabiliriz daha önce çıkan olmuştu sorun değil yine şampiyon olacak bir kadromuz var yalnız kalede tolga olmasın yeter rodolpho-marcelo-atınç-tosiç süper ligi rahatlıkla götürür.
O defans vardi ama asist krali sosa , gol krali gomez , sakatlanmamis rhodolfo ersan ikilisi (ilk yari) cok da iyi olmasa da gokhan tore vardi....  Winner oyuncu sıkıntısı var.. Ortam q7 ve tolga zengine kalmis..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Bishamon

Transfer dönemi sonu kafayı sıyırdık beyler.Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Berat

baştan uyarsana abicim bende google amcaya sordum kırmızı noktalı bir herif çıkıyor. bu adam Beşiktaşlı duruşuna uymaz der ve almayız :)

Abi daha ne diyim , yapmayın dedim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmi google'ladım aman siz yapmayın :D

Vay be, böyle zenci falan beklerken ne çıktı böyle.  :D

Çevrimdışı Yasin02

Remy Lacroix ? Lütfen doğru olsun.Taraftarın artık bir morale ihtiyacı var.

Allahtan yarın cuma değilmiş :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı sallapati

Lacroix sag stoper sol stoper sol back ve sag back oynayabiliyor.. Vay anasini

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar Gökhan Inler transferi Nasri sonrası çok heyecan yaratmadı gördüğüm kadarıyla ama söylenildiği gibi bonservissiz ve yıllık 1 milyon gibi bi ücrete geldiyse hakikaten çok büyük transfer. Bu adam 2-3 yıl önce italya liginde iş yapıyordu o lig bizim lige göre daha zor bir lig hemde. Leichester'da  ise forma şansı bulamadı pek fazla ama bu onu kötü futbolcu yapmaz. Pas oyununda gayet başarılı olacağına inanıyorum ve yine uzaktan şutları ile en azından ligde fark yaratacaktır. Umarım iyi bir şekilde form tutar o zaman işimize çok yaratacaktır.
Ben gelince foruma konu futbola gelmedi, gokhan inler haci golleri atar bizim ligde benden soylemesi. Cok cok iyi futbolcudur, yavas yavas dedim ben ama oguzhandan formayi kapabilir, diye  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

Lacroix vasat bir isim bence bunu alabilirız. İnşallah olur bu iş ben umutluyum

Vasat mı, sen resimlerine bakmadın heralde. 

Ben böyle stoper görmedim, vay arkadaş :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Taş gibi stoper işte  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

baştan uyarsana abicim bende google amcaya sordum kırmızı noktalı bir herif çıkıyor. bu adam Beşiktaşlı duruşuna uymaz der ve almayız :)
Abi ben ameriganlasiyoruz lacrosse takimi falan anladim sonra yok dedim futbol forumu
Dedim konu disidir muziktir lacrimoza falandir dedim sonra gugil yapinca sey oldu yani, viyyyy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Artik orta sahayi Inler-Oguzhan-Atiba yapariz stopper gelmezse. Biraz daha defansif gucumuzu yukseltir.
CL maclari icin mantikli ama Talisca nolacak :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

abicim 2-3 yıllık başarı bize yeterli geliyorsa koymuşum o zaman FFP'ye. gitmeyelim avrupaya. alalım 10-15 milyonluk adamları. sonra gene feda deriz 4-5 yıl sürünürüz. sonra hooop başa sar. bence bu şekildeki düşünce yapısı tamamen vizyonsuzluk. bizim önümüzü kesecekler diye plan-program yapmayalım mı?

istedikleri kadar bizimle uğraşsınlar, biz yapılması gerekeni yapalım. rating,satış diye ağlayanları da karşımıza alalım, attığımız her gol onlara da gelsin. dirayetli olacağız, kendimizi ezdirmeyeceğiz, gerekirse 3 maymunu oynayacağız gene de biz bir plan doğrultusunda bildiğimizi yapacağız. yapmamız gereken budur.

6,5 milyona 11 tane adam almak transfer başarısıdır, eyvallah. ama bu durum planlı,programlı olduğumuzu göstermez. tekrar söylüyorum, yönetim şu ana kadar eldeki imkanlarla iyi iş yapmıştır. şu anda bu şekilde dominasyon hayalleri kurabiliyorsak başkan ve yönetim sayesindedir. ancak büyük düşünme taraftarıyım.

Sevgili dostum, nihayi hedef bu olmalı, ama bu istikrarsız ülkede 2-3 yıllık planlar daha gerçekçi olabilir.

10 senelik düşünüp 20 yaşındaki adamları kadroya doldurursun, havaalanında bir bomba patlar hepsi kaçar. Anlatabiliyorum değil mi demek istediğimi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son yılların en iyi transferi olur  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Biraz kisa boylu ama. Saglam bir stopere benziyor.. Sert zenci oyunculara karsi iyi mucadele etmis

Çevrimdışı Zafer55

Şafak malatya da yazmış onu şimdi

Çevrimdışı Besiktasincocugu

resimlere bakarak iyi futbolcu oldugunu nasil anladin? :alala:
Besiktask!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biraz kisa boylu ama. Saglam bir stopere benziyor.. Sert zenci oyunculara karsi iyi mucadele etmis

Yaşı büyük artı bence. 88 li. Uzun yıllar hizmet verebilir takıma..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Sevgili dostum, nihayi hedef bu olmalı, ama bu istikrarsız ülkede 2-3 yıllık planlar daha gerçekçi olabilir.

10 senelik düşünüp 20 yaşındaki adamları kadroya doldurursun, havaalanında bir bomba patlar hepsi kaçar. Anlatabiliyorum değil mi demek istediğimi?
20 yasindakiler kacmaz yahu bekardir onlar, bizim gibi hanimkoylu mi gencecik cengaverler kacsin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncuya benziyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yaşı büyük artı bence. 88 li. Uzun yıllar hizmet verebilir takıma..
88 numarayi kim giyecek gokhan mi caner mi?

Çevrimdışı Berat

88 numarayi kim giyecek gokhan mi caner mi?

resimlere bakarak iyi futbolcu oldugunu nasil anladin? :alala:

Abi konuyu kaçırmışsın  :evillol:

@Bishamon Bütün forumun potansiyelini ortaya çıkardın bravo  :kop:

Çevrimiçi Mehmet57

Leo Lacroix, Sion'da oynayan 24 yasinda, Brezilya asilli Isvicre vatandasi ve 1.97 boyunda.

Etiketler: