2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364535 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendimizi dev aynasında görmüşsün. :tabe:
Aynı durum talisca ve aboubakar da var yalnız..
ikiside ülkelerinde şampiyonluğa oynayacak takımların oyuncuları , kiralık gönderdikleri için bu oyuncular yetersizmi.Neden kiralık gönderdiler.
Bir tarafta Benfica Porto öbür tarafta Leipzig. Sen bizi Leipzig ile aynı seviyede görüyorsan o senin derdin. Ben Atınç'ın ilk 11 oyuncusu olamayacağını söylüyorum sen bizim için yeterli diyorsan onu bilemem..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fener ve Gs onde guclendiler Sow, Lens ve Gs Sightorssonla. Bence bizde bir kanat oyuncusu mecburdu Kerim bizim seviyede degil , Quaresma icin cok .Mac Var ve tempo zor olacak .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağatay

iyi yanından bakın
transferler son güne kalmadı
hepsi dün bitti  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim içinde değildi ama bu Tolga'nın kaptan olması için yeterli bir kriter değil, Burası Beşiktaş ve belli başlı ananeleri var.

Nobre'yi Fenerbahçe maçına kaptan çıkarmışlardı bir ara, o kavramların için doldurmak kolay değil artık.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Boyko bana da olumlu enerji vermedi ama çok da kesin hüküm veremiyorum açıkçası. Adam kürsüye çıkıpta konuşması tamamlatılmadan mikrofonu kapatılıp aşağı indirilen konuşmacı gibi oldu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener ve Gs onde guclendiler Sow, Lens ve Gs Sightorssonla. Bence bizde bir kanat oyuncusu mecburdu Kerim bizim seviyede degil , Quaresma icin cok .Mac Var ve tempo zor olacak .
Arası rotasyonda bile düşünmüyor Hoca elde var vitaminsiz Kerim, Olcay ve Quaresma sanırım bu sene bolca Adriano ve Caner'i sol açıkta izleyeceğiz ama Caner hocanın o bölgede istediği tarzda bir adam değil Adriano daha çok oynar sol açık bölgesinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

AA böyle oyuncular mı varmış. Ama biz alamazdık canım ffp kamburu var :( Sosa da 500bin euroya gittiği için bütçe yoktu tabi mecbur. Ama mesela nasri inanılmaz gerekliydi stoperden gerekliydi ondan ffp riski almayı göze aldık.

Tebrik ediyorum yönetimi kar ettik stoper almayarak, haftaya lütfen rhodolfo çıksın basın toplantısına 2 haftaya yüzde yüz hazırım desin sorun bitsin.

Papadopoulos vasat bir adam, 4 senede 45 lig maçına çıkmış.

Laf olsun diye transfer yapılmaması lazım. Sakho, Mangala falan neyse de, Papadopoulos ne?

Çevrimdışı cursedofdragon

atınç nukan vs tottenham.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bir tarafta Benfica Porto öbür tarafta Leipzig. Sen bizi Leipzig ile aynı seviyede görüyorsan o senin derdin. Ben Atınç'ın ilk 11 oyuncusu olamayacağını söylüyorum sen bizim için yeterli diyorsan onu bilemem..
Konya maçındaki tablo bence o maça özel değildi
Bu stoperlerle (ben bir de beck'i katıyorum savunmadan bu sıkıntıya) maç boyu rakibin sadece 2-3 kere ciddi gelip en az 1 gol bulduğu maçlar görücez gibi geliyor
Bol gol atamadığımız maçlarda sorun yaşarız
Umarım mevcut stoperler iyi form grafiği yakalar,en azından 2si

Çevrimdışı hic2222

Stoper konusunda bir kaç değerlendirmede bulunmak istiyorum.

Bazı arkadaşlar alelacele transfer yapılacağına yapılmasın diyor. Bu konuda bence de haklılar.
Ancak 2015-2016 sezonunda dahi belli olan stoper eksiği 1 temmuz günü kapatılmalıydı.

Bazı arkadaşlar, yönetim elindeki bütçeyle yine iyi iş yaptı diyorlar. Bu konuda da bence de haklılar.
Ancak elzem ihtiyaç Canermiydi, Gökhan Gönülmüydü, Gökhan İnlermiydi ? Bu üçünden herhangi biri alınmasa ve üst kalite bir stoper alınsa daha iyi olmazmıydı ?

Kimse çarpıtmaya kalkışmasın.
Ben Yaptığımız transferleri gereksiz bulmuyorum. Ama önce stoper sonra bunlar olmalıydı diyorum.
Son 2 sezonda en çok başımızı ağrıtan bölgede bir türlü çözüm üretemiyoruz. Konu maddiyata vesair geliyor. Bir çok oyuncu aldık. Bunların birçoğu maaliyetine pekala stoper bulabilirdik.

Severek, alkışlayarak desteklediğim yönetimimizi ilk defa geleceğe dair değil günübirlik işler yaparken gördüm.
Planlanan, zamanla ekonomik koşullara göre kademeli bir şekilde güçlendirilen kadrodan bir anda toplu ve kısa vadeli çözümlere kayma yaptık.

Bu dönem transfer konusunda bir politikamız yokmuş. Elbette sosa, törenin satılmayıp kiralanması, gomez vesair şartları iyice zorladı ama bu şekilde günübirlik çözümler büyük risk.
Aidiyet konusunda sorun çıkarsa, veya kısa vadeli başarısızlık oluşursa kiralık oyuncularda ciddi problemler yaşarız diye kaygılanıyorum.

Ümid ederim ki ligden kopma olmaz da bu sıkıntıları bir şekilde bertaraf ederiz.

Ek Not : Bende birçoğumuz gibi, Herşeye rağmen Rhodolfo, Marcelo, Tosic ve Atınç ile ve hatta alt seviye maçlarda Necip ile bu stoperlerin lige yeteceğini ama gereksiz sancı çekeceğimizi düşünüyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konya maçındaki tablo bence o maça özel değildi
Bu stoperlerle (ben bir de beck'i katıyorum savunmadan bu sıkıntıya) maç boyu rakibin sadece 2-3 kere ciddi gelip en az 1 gol bulduğu maçlar görücez gibi geliyor
Bol gol atamadığımız maçlarda sorun yaşarız
Umarım mevcut stoperler iyi form grafiği yakalar,en azından 2si
Hem defansın soru işareti hem kalen büyük sorun burada zaten yoksa birisinden birisi kötü olsa ya dersin kaleye top gelmez veya gelsede çıkartır (Bkz: muslera). Biz de öyle saçma hatalar yapılıyor ki. Marcelo'nun o kornere uzaklaştırdığı topu amatör küme topçuları öyle uzaklaştırmaz cidden çok kötü görüntü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

yalnız o leipzig 2 sene içinde kafaya oynayacak bundesliga da :D timo verner gibi yeteneğe anında 10 milyon verip kapatabiliyorlar mesela.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe ihtiyacına yönelik bir adam almadı, 10 numara lazımken santrafor ve kanat aldılar. Ellerinde 4 santrafor (Emenike-Sow-Van Persie-Fernandao), 5 kanat (Lens, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatıf Şeyşu, Stoch) var. Forumlarında ateş püskürüyorlar.

Sightorsson da kerestenin teki: Adamın pas yüzdesi %50 civarında, Ajax'ta bile 10 golü aşamamış.

Çevrimdışı Zafer55

Portekiz ekibi Braga, 25 yaşındaki stoper Willy Boly için Beşiktaş'tan gelen 5 milyon euroluk teklifi reddetti. (L'Equipe)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yalnız o leipzig 2 sene içinde kafaya oynayacak bundesliga da :D timo verner gibi yeteneğe anında 10 milyon verip kapatabiliyorlar mesela.
Bundesliga da o düzeye çıkmak zor önlerinde sürüsüyle takım var ama iyi bir noktaya gelecekleri açık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emrecakmak

Transfer dönemine bek, kaleci stoper eksiğiyle girdik bekleri hallettik kaleci stoper yine kaldı... :s20:

Çevrimdışı tangaz

beyler kabul edelim stoper transferinde sınıfta kaldık. imza parası falan demeyip n'koulou'yu alacaktık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yasin A.

bakalım devre arasında Çin'e kimleri göndereceğiz.

Çevrimdışı Jukebox

Stoper alınmaması büyük fiyasko.1 yıldır takımın genel sorunu koskoca 3 ay elde 1 stoper yok.Öncelik olmayan yere alternatif bile var stoper yok.Şaka gibi...
Stoper almadan kapatırsak bu transfer dönemi net başarısızdır.Eminim ki cl maçlarından sonra,ligdeki bazı maçlardan sonra herkes dizlerini dövecek.
Ara transfer döneminde de yana döne stoper arayacağız sonra alexis gibi bir tip gelecek hadi en baştan... :duman:

Çevrimdışı tuncaboylu

Portekiz ekibi Braga, 25 yaşındaki stoper Willy Boly için Beşiktaş'tan gelen 5 milyon euroluk teklifi reddetti. (L'Equipe)

Demek ki arayışlar devam ediyor, hayırlısı bakalım. Umudu kesmeyelim, meydanları boşaltmayalım.  :)

Çevrimdışı Zafer55

Boyko malaga için ukranya da sağlık kontrolünden geçti diye bişey okumuştum sabah burada.Niye ukranyada ki! Acaba diyorum shaktar veya kiev içi geçmiş olmasın vida yada rakitsky için  :naughty:

Çevrimdışı sallapati

atınç nukan vs tottenham.

atınç ın tt arena da yasinden yedirdiği gol de var.. atınç hızlı oyuncular karşısında çok zorlanır.. özellikle bizim oyun sistemimizde... bence Şenol Hoca atınç ı sadece skoru bulduğumuz maçta skoru korumak amacıyla oynatır.. ilk 11 oynayamaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi yanından bakın
transferler son güne kalmadı
hepsi dün bitti  :evillol:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KadirA

Ter Stegen - Mathieu

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi