2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374955 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de bahsettiğim sebeplerden dolayı istiyorum ama kötü ihtimali yazıyorum. Nitekim burası Beşiktaş.

Her şeyin kötüsünü düşünecek şekilde kadro kuracak kadar zengin değiliz. Geçen sene Gomez'in (ki sakatlık riski Aboubakar'dan 5 kat fazlaydı) yedeği Cenk'ti.

Şimdi de Aboubakar'ın yedeği Cenk. Tek santrafor oynayan bir takımda normal ve yeterli bir rotasyon.

Çevrimdışı Çağatay

Gerçekleri söyleyince neden herkes sinirleniyor? Soylediklerimde yanlış birşey yok. Gecen sezon stoper olayında neler yasadigimi unuttuk mu?

sende geçen sezon şampiyon olduğumuzu unuttun galiba
bu kadar negatif olma
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orası zaten sakaydı ama gercekten bende cok begeniyorum Aras'ı hoca sans verse eminim bir daha formayı kimseye vermez ant. lardada iyi ama nedense hoca sans vermiyor..
Tiki taka ( Pas oyununa ) inanilmaz yatkin

Dun antrenman videosunu izledim tiki taka paslasmalar , sik hareketler , Calimlar , Duzgun ve sert vuruslar hersey var cocukta yeminle ben Arasin Hollanda yillarini da takip ediyordum sakatlik cok geri atti ama toparliyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

Keşke Alexis'i göndermeseydik. Alternatif olarak dururdu en azından..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

Etoo elimizi cok rahatlatacakti.abubakar ve cenk ikilisi sakatlik formsuzluk ve bitiricilik konusunda ne kadar tatmin edecek ? tam aradigimiz adamdi.stoper alinmamasi aciklanamaz.bu kadar kadroyu olumlu yonde gelistir.bu kismi eksik birak.gercekten aklim almiyor.bu hatadir

Çevrimdışı 38life

sende geçen sezon şampiyon olduğumuzu unuttun galiba
bu kadar negatif olma
Ben negatif değilim bana göre transferi talisca ve aboubakarla kapatmak yine şampiyonduk. Ben şampiyonlar liginin dusunuyorum

Çevrimdışı canU

Stoper almazlarsa benim için transfer dönemi başarısız geçmiş olacak. Hatta çıldırıcağım. Böyle bir hata yapılmaz dimi? Atınç sadece kiralık gelecek 2. Stoper de gelecek diyorduk dün ses seda yok. Yapmayın yapmayın!!!

Çevrimdışı Yusuf03

Beyler selamunaleyküm. Tutturmuşsunuz bi stoper diye. Ne gerek var stopere, rhodolfo ve marcelo ikisi de brezilyalı iyi anlaşırlar, atınç ve tosiç de gayet ideal yedekler. Zaten takım olarak önceliğimiz lig olmalı ki bu kadroyla ligde rahat 10 ve üzeri farkla şampiyon oluruz. Şampiyonlar liginde ise bu sene başarılı olmasak da olur ilk önce ligi bi 3-4 sene domine edelim sonra avrupaya bakarız takmayın şu cl'yi.

dünkü bu videodaki aras performansından mı bahsediosun ?

Aynen bu :tabe:

Daha onceleri de var hep boyle bu çocuk antrenmanlarda

Olimpiakos macinda da cok iyiydi

Çevrimdışı sallapati

game of thrones 6.sezon finalindeki o light of the seven şarkısının çaldığı sahneler geldi aklıma
sonunda göz göre göre sağlam patlamasak bari
şarkıyı bilmeyenler için

ah margaery ahh... stoper alamadık zaten..iyice efkarlandık sayende @Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

en azından rojo zorlanabilirdi
manu da oynamıyor sanırım

Çevrimdışı BelekKartaLı

Aynen bu :tabe:

Daha onceleri de var hep boyle bu çocuk antrenmanlarda

Olimpiakos macinda da cok iyiydi

Bende katılıyorum sana eğer 3-4 maç ilk 11 başlarsa çok iyi motive olur.kesin parlar kanat oyuncularının tamamını kesebilir..
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu stoperlerle çok patlarız gibi
Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı sallapati

transfer döneminin başında ne kadar da rahattık.. herkes şu moddaydı..

gökhan töre west ham a 15 e satılır.. gelen parayla 2 stoper 1 kaleci ve bir de sol bek alırız..transferi kapatırız diyorduk..

biz ne ara bu hale geldik

Çevrimdışı Çağatay

ah margaery ahh... stoper alamadık zaten..iyice efkarlandık sayende @Çağatay

stoper almazsak zaten tommen gibi atlayacam pencereden  :kop:

Çevrimdışı KAP

Devre arası alınabilecek stoperlere yoğunlaşalım şimdiden, biz bitti demeden bitmez bu transfer  :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

kabul edelim zor bir transfer sezonuydu. işler hiç istediğimiz gibi gitmedi sosa ve gomez kalacağı ve töreden gelecek 15 mio civarı bedelle de defansa takviye yapılabileceği senaryosu transfer planımızdı, ama hiç biri olmadı. sonra zorlamalarla transfer sezonunu kapattık. plan kötüydü belki ama başka da plan yapma şansımız doğruyu söylemek gerekirse yoktu. ffp illeti demoklesin kılıcı gibi ensemizde sallanıyordu.

bu bağlamda ben yine de iyi bir transfer sezonu geçirdiğimizi (stoper hariç) düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

Gerçekleri söyleyince neden herkes sinirleniyor? Soylediklerimde yanlış birşey yok. Gecen sezon stoper olayında neler yasadigimi unuttuk mu?
gerçekleri söyle söyleme demiyorum ama bunu yaparken adam gibi yap görüşlerini belirt
sen ve senin gibiler usturuptan üslup bozukluğundan kaybediyor kaybetmeye de mahkumdur
alaycı yaklaşımlardan ti'ye almalardan hoşlanıyorsan sen bilirsin sonuçta kaybeden sen olursun
misal Atalay kardeşimiz bu konuda gerçekten öncü bir yaklaşıma sahip bu konuda büyük takdirimi kazanıyor
bu tür yaklaşımlar ile gelin bizlerde keyifle takip edelim.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

tek forvet oynadıgımızı unutuyoruz. etoo liderlik, tecrube vs açısından ciddi katkı verirdi. oyun olarak da katkı verirdi mutlaka. ama kadro derinligi açısından çok da elzem bir transfer degil. aboubakar-cenk ikilisi yeterli rotasyon için. etoo gelmedi diye karalar baglamanın geregi yok. ha gelirse sevinirim orası ayrı.

asıl önemli olan stoper. rhodolfo maalesef hazır degil. atınçta maç ve tecrube eksigi var. tosiç sol bekten devşirme stoper (mevcut kadroda stopere ilk yazacagım isim gerçi). marcelo %100u ile oynasa bile yeterli degil. bari yalçın ayhanı alsak.yalçın-tosiç ikilisi sert olur, guzel olur. gunah çıkarmış oluruz hem :)

Çevrimiçi Savaş

Hoca 2 stoper istiyorum dedi. Stoper hariç her yere transfer yaptık :D Allah muhafaza Rhodolfo zorladı kendini diyelim. Tüm sezon yaklaşık 50 maç Marcelo-Atınç-Tosic ile devam edicez. Necip'i izlemeye tahammülüm yok benim daha fazla..

Dua edelim stoperde sakatlık yaşamayalım.

Bende katılıyorum sana eğer 3-4 maç ilk 11 başlarsa çok iyi motive olur.kesin parlar kanat oyuncularının tamamını kesebilir..
Konya maci gibi sikisan maçlarda son 15 -20 dakika sirf duran top kullanamsi icin bile alirim oyuna

Mac içinde bir kac oyuncuyu da yanima cagirir Ileride Faul almaya calisin diye taktik veririm

Çevrimdışı Dr.Zeck

bu yönetimin tek sucu transferleri zamanında yapamamak ve bu sene stoper almaması. yoksa baska bi elestirilecek bi şeyi yok  kadro derinleşti iyice bide saglam bi stoperimiz olsaydı tadından yenmezdi

yine sampiyonlugun en buyuyk adayıyız bence bu kadro bizim gruptan cıkarır.

Çevrimdışı Eclips

Bu kadro is yapar, sadece su Tolga ve Necip gibi adamlar hic oynamasin.. Bu fabri'de kotu cikarsa Yonetime ve Senol hocaya fena sallarim, kimse kusura bakmasin... Iki senedir saglam kaleci istiyoruz, ilk once Boyko simdi Fabri, getirsene tecrubeli saglam bi kaleci.. Getiriyorlar taninmamis isim, ondan sonra Tolga daha iyi ayagina Tolga oynuyor..

Burda Hollanda'da amator takimda bile ilk 11 oynatmazlar, adam orda milyonlar kazaniyor..

Çevrimdışı ismail

bu yönetimin tek sucu transferleri zamanında yapamamak ve bu sene stoper almaması. yoksa baska bi elestirilecek bi şeyi yok  kadro derinleşti iyice bide saglam bi stoperimiz olsaydı tadından yenmezdi

yine sampiyonlugun en buyuyk adayıyız bence bu kadro bizim gruptan cıkarır.
Transferi Son günlere birakmazsa böyle transferler yapamaz..para vardida yapmadımı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Stoperimsi adam lazım değil abi bize, hoca oynatmayacaksa kuru kalabalık yapmasınlar.

Ben Alexis'i Necib'e tercih ederim.

Etiketler: