2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375171 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras dun antrenmanda neler yapmis yine öyle

Bu cocuk niye sans bulamadi 3 maçtır anlamak cok güç.

Nasri'nin gelmemesine üzüldük, ama bazen olumsuz haberler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aras dun antrenmanda neler yapmis yine öyle

Bu cocuk niye sans bulamadi 3 maçtır anlamak cok güç.
Olcay iyi başladı sezona,q7 ilk maç kötüydü ikinci maç oda iyiydi bide q7 i niye küstürsün hoca sezon başından

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın sakatlanması durumunda Şampiyonlar Liginde "ligde bacakları titreyen" Cenk Tosun oynayacak...

Şampiyonlar liginde "en iyi ihtimalle" stoperde hiçbir maçı hata yapmadan geçmeyen Marcelo oynayacak. Onun veya Rhodo'nun sakatlanması durumunda stoperde Atınç oynayacak.

Başka söze gerek yok. "Çok ucuza çok iyi transferler yaptık" diye sevinmeye devam edebilirsiniz.

Çevrimdışı Tolga

Eto'o yu da geçtim hala stoper ile ilgili bir gelişme yok.

Stoper alınmazsa Ş.Ligi'nde çok büyük sıkıntı yaşarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay iyi başladı sezona,q7 ilk maç kötüydü ikinci maç oda iyiydi bide q7 i niye küstürsün hoca sezon başından

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banko baslasin demedimki

Q7 veya Olvayin yerine girsin 2.ci yari

Hoca Olcayi cikarip Omeri aliyor iyice Top sisirmeye dönüyor oyun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Forza.55

stoper almamak gibi bir hata yapmayız umarım.

kalede iyi kaleci olsa neyse diyeceğiz ama

kalede kaleci yok ki bari defans hattımız iyi olsun.

Nasri'nin gelmemesine üzüldük, ama bazen olumsuz haberler olumlu sonuçlar doğurabilir.
Abi dunku antrenman videosunu izlemeni tavsiye ederim

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın sakatlanması durumunda Şampiyonlar Liginde "ligde bacakları titreyen" Cenk Tosun oynayacak...

Şampiyonlar liginde "en iyi ihtimalle" stoperde hiçbir maçı hata yapmadan geçmeyen Marcelo oynayacak. Onun veya Rhodo'nun sakatlanması durumunda stoperde Atınç oynayacak.

Başka söze gerek yok. "Çok ucuza çok iyi transferler yaptık" diye sevinmeye devam edebilirsiniz.

Santraforda bakış açını çok da mantıklı bulmadım dostum:

"Aboubakar sakatlanırsa" yazıyorsun devamlı da, adam kariyeri boyunca toplam 19 gün sakatlık yaşamış, 3 maç kaçırmış.

Belli ki sakatlanacak bir adama benzemiyor. Böyle bir adam sakatlanacak diye yedeğine 2.5 milyon euro maaş bağlamak zorunluk değil.

Eto'o yu ben de istiyorum da, bu Aboubakar sakatlanırsa diye değil Eto'o yu çok sevdiğimden ve zaman zaman faydalı olacağını düşündüğümden.

Yahu azicik pozitif ol be Muharrem azicik

Bende cok umutsuzum 2 gun onceye kadar ama iyi 3 transfer yapildi ve kadro zenginleşti bana gore

Hep negatif hep negatif yapmayin olm boyle bi sen bi de Samet psikolojimizi bozdunuz la :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi dunku antrenman videosunu izlemeni tavsiye ederim

Linkini özel mesajla atar mısın, evde izleyeyim. Şirkette bloklu çünkü.

Çevrimdışı TURKahvesi

sen şöyle heybetlisinden Osmanlı tokadı yemek istiyorsun galiba biz abilerinden  :D

Çevrimdışı Çağatay

Eto'o yu da geçtim hala stoper ile ilgili bir gelişme yok.

Stoper alınmazsa Ş.Ligi'nde çok büyük sıkıntı yaşarız.

game of thrones 6.sezon finalindeki o light of the seven şarkısının çaldığı sahneler geldi aklıma
sonunda göz göre göre sağlam patlamasak bari
şarkıyı bilmeyenler için
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Dr.Zeck

Tam aksine Arasin potansiyelini ve kalitesini biliyorum ve oynamasını bende istiyorum

O Bolge siskin eger Konop alinsa idi ikisini kiraya verirdik dedim :tabe:

Konop alınamayacağına gore kesinlikle kadroda tutulmalı

Orası zaten sakaydı ama gercekten bende cok begeniyorum Aras'ı hoca sans verse eminim bir daha formayı kimseye vermez ant. lardada iyi ama nedense hoca sans vermiyor..

Çevrimdışı uğur07

Eto bence kanat olmali gelirse eger. Tempolu oyunda cok isimize yarar. Olcay quaresma kanatlari cok verimli degil. Forveti cok yalniz birakiyor. Ikiside iceri girmiyor. Biraz olcay oda cok fizikli ve yetenekli degil. Kerim de girmiyor. Arasi goremedik. O bakimdan eto bence cok onemli transfer. Formasi bile karsilar maliyetini ki tecrubenin ne kadar onemli oldugunu gorduk gecen sene.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Santraforda bakış açını çok da mantıklı bulmadım dostum:

"Aboubakar sakatlanırsa" yazıyorsun devamlı da, adam kariyeri boyunca toplam 19 gün sakatlık yaşamış, 3 maç kaçırmış.

Belli ki sakatlanacak bir adama benzemiyor. Böyle bir adam sakatlanacak diye yedeğine 2.5 milyon euro maaş bağlamak zorunluk değil.

Eto'o yu ben de istiyorum da, bu Aboubakar sakatlanırsa diye değil Eto'o yu çok sevdiğimden ve zaman zaman faydalı olacağını düşündüğümden.
Ben de bahsettiğim sebeplerden dolayı istiyorum ama kötü ihtimali yazıyorum. Nitekim burası Beşiktaş.

Çevrimdışı Ergin1903

her ne kadar alternatifli bir kadro kurmuş olsakta kalite olarak cok ileri seviyeye çıktığımızı düşünmüyorum. En elzem bölgelerimize transfer yapmadik. ayrica ebubekir'in ücretinin hakkını vereceginden şüpheliyim. Umarim cl'de zincirleme stoper ve tolga hatalari ile karşılaşmayiz. Tolga'nin o ekşi yüz ifadesini görmek istemiyorum.

Çevrimdışı 38life

Bende cok umutsuzum 2 gun onceye kadar ama iyi 3 transfer yapildi ve kadro zenginleşti bana gore

Hep negatif hep negatif yapmayin olm boyle bi sen bi de Samet psikolojimizi bozdunuz la :bandit:
12 saat kaldı. . .

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimiçi Samet Ç

Sağlam bir stoper almazsak maalesef yapılan transferlerin hiç bir anlamı olmayacak.

Linkini özel mesajla atar mısın, evde izleyeyim. Şirkette bloklu çünkü.
Abi dun burada birileri paylasmisti ama ben bulamadım simdi , Resmi youtibe hasabina baktim orada da yok

Çevrimdışı Oktay

bence cenkin bacakları titremiyoda senin beyninde cenke karşı bi titreme var

Çevrimdışı 38life

sen şöyle heybetlisinden Osmanlı tokadı yemek istiyorsun galiba biz abilerinden  :D
Gerçekleri söyleyince neden herkes sinirleniyor? Soylediklerimde yanlış birşey yok. Gecen sezon stoper olayında neler yasadigimi unuttuk mu?

Çevrimdışı 38life

bence cenkin bacakları titremiyoda senin beyninde cenke karşı bi titreme var
Benim Cenki ne kadar beğendiğimi beni takip edenler bilir. Açıklama yapma gereği duymuyorum.

Çevrimdışı EagleForce

Stoper alinsin artik. Devre arasi Ispanya'da kume dusme adaylarinin stoperlerine kalmayalim.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Abi dun burada birileri paylasmisti ama ben bulamadım simdi , Resmi youtibe hasabina baktim orada da yok

dünkü bu videodaki aras performansından mı bahsediosun ?

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Etiketler: