2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363838 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık maçı yapmayı düşünmüyor takım sanırım..
Hafta sonu Vodafone Arena'da Gaziantep ile maç yapılacak.

Çevrimdışı TURKahvesi

Fiorentina Gomez'i 1 milyon euro'ya satmış, kulübe resmi yazı göndermişler.

Benim bildiğim Fikret Orman bunu Wolfsburg ve Fiorentina'nın yanına bırakmaz.
kaynak ?

Çevrimdışı Çağatay

Boyko yu mu almışlar
Mal aga bunlar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı İsmail Özyurt

SON DAKİKA: Beşiktaş, Samuel Eto'o'nun  transferi için kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Demeyi nasip eyle amin :)
La vicdansız Yunus gece uyuyamadık zaten.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 10:56:32 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Arthur

Günaydın Arena. Eldeki imkanlarla en iyi transferlerin yapıldığını düşünüyorum. Giden oyuncular nedeniyle 2-3 transfer yapacağımız yerde 10 transfer yaptık.
İnşallah oturmuş takıma dinamit sokmuş olmayız. Bu konuda Şenol hocama çok güveniyorum. Ancak Etoo nun alınması da çok iyi olacak. Bnm 00:00 a kadar beklentim Etoo olacak. Sanırım stoper almadan kapatılacak transfer sezonu. İnşallah eldeki rotasyon çok eksik kalmaz. Sonuçta yeterli güveni vermiyor ama
çokta sıkıntı yaratmayabilir. Bizim için lig çok önemli. Ligi yine almamız lazım. Onun içinde bu kadro çok çok iyi bir kadro. Hele ki rakiplerin şu halinden sonra. 

Ayrıca renkli forumundaki yorumları okudum biraz. Şimdiden gardları düşmüş vaziyette ve yönetimi takdir ediyorlar. Ligdeki Karabük, Akhisar ve Gs maçlarından
galip geldiğimizde tamamen düşeceklerine inanıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle saçma anlaşmaların Beşiktaş'ın menfaatine olmadığını görmüş olduk böylece, daha net ve hatları keskin anlaşmalar yapmalı böyle ucu açık bırakırsan her türlü suistimale açık olur. Maalesef korktuğum başıma geldi. Bir sene kullandığımızla kaldık hiç bir faydası olmadı onun dışında.

Evet bu ders olsun bizimkilere.

Öte yandan daha nasıl bir anlaşma yapılabilirdi, onu da öneremiyorum adamlara.
Kalmak isterse 1000 euro'ya 1 sene daha bizde maddesi vardı, kalmak istemedi.
Bizden başka sadece Fiorentina'ya gider maddesi vardı, herif mutsuz olduğu kulübüne döndü.
Satılırsa yarısını alırız dedik, satış parasında sahtekarlık yaptılar.

Bu sektör bu derece hinliklşerin döndüğü bir sektör olmamalı, bunu kontrol edecek bir mercii olarak UEFA ne yapıyor?

İncelesinler Wolfsburg'tan çıkıp Fioprentina'ya giren parayı bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hazırlık maçı yapmayı düşünmüyor takım sanırım..
Antep sen jermen le oynayacagiz ya Cumartesi günü :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı doganay

Gökhan İnler, Atınç Nukan ve Caner Erkin sağlık kontrolünde...
#Beşiktaş

Kara Kartallar !!

Yalniz Caner ,Inler ve Atinc'in yapmis oldugu kartal pencesini tamamlamamis, bu cekingenligini yakin zamanda uzerinden atar insallah.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

La vicdansız Yusuf gece uyuyamadık zaten.

Yusuf derken :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ntvspor/status/770889675166851072

Ya bu oyuncuların sigortası yok mu? Avrupa'da var bildiğim kadarıyla.

Senelik 2 milyon euro verdiğin adamı atıyorum 200 bin euro'ya sigortalatıyorsun, oyuncu sakatken maaşını sigorta veriyor.

Kulüp bu konuda profesyonelleşmeli.

Böyle bir sakatlıkta adama neden para ödemeye devam ediyoruz biz? Yazık değil mi?

Veli'ye de kızamıyorum, çok büyük acı ve şanssızlık içinde. Öf ya.

Çevrimdışı Zafer55

Bir Gomez Hikayesi

Gomez X kulüple anlaşmıştır.Ancak X , fio ya bonservis ücreti ödemek istememektedir.Fio ise bonservis ödeyebilecek Y ve Z kulüpleri bulmuştur.Gomez Y ve Z yi istememekte ama zaman geçirmek için hemen redde etmemektedir.Gomez rahattır zira X vazgeçse bile kollarını açmış bekleyen bi Bjk vardır,olmadı kalır fio da bisene daha eşek yüküylen parasını alır boşa çıkar.Fio rahat değildir zira üç ihtimali vardır ya para kazanıp yollayacak ya kazanmadan yollayacak yada 10-11 m€ maliyetle bir sene kadrosunda tutacak.Zaman daralır ve üçüncü ihtimal olacağına ikincisi olsun demek zorunda kalır fio ve X e göndermeye razı gelirler.Tam imzalar atılacakken sembolik bir bonservis koyalım derler ve X 1000 euro bonservis öder.Fio da bu 1000 in 500 ünü Bjk ye gönderir.Herkes kar eder sonunda kimi istediği kulübe gider kimi 11m€ dan kurtarır kimi de havadan 500 € kazanır.
Beklediğimden çok olmuş.Vizyonunu sevdiğimin gomezi!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senelik 2 milyon euro verdiğin adamı atıyorum 200 bin euro'ya sigortalatıyorsun, oyuncu sakatken maaşını sigorta veriyor.

Böyle bir sakatlıkta adama neden para ödemeye devam ediyoruz biz? Yazık değil mi?

Ben at muamelesi yapılmasından yanayım  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalniz Caner ,Inler ve Atinc'in yapmis oldugu kartal pencesini tamamlamamis, bu cekingenligini yakin zamanda uzerinden atar insallah.
Ne çekingenliği adam KAP geldikten yarım saat sonra sosyal medyada Fener temizliği yaptı. Gökhan'dan daha çok kanım ısındı kendisine Gökhan tepkiden korktuğu için sosyal medyada iki hafta sonra temizlik yaptı ve hala takip ettiği gereksiz fener sayfaları var.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yusuf derken :alala:
Uykusuzuz dedik ya anla işte düzelttim.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Eto'o'nun menajeri ile yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yöneticisi Umut Güner, Eto'o ya 1+1 opsiyonlu sözleşme ve Antalyaspor'dan aldığı ücretin daha azını teklif etti.

2 sene kontrat isteyen Eto'o akşam saatlerinde bu ısrarından vazgeçti ve teklifi kabul etti. Ancak yapılan görüşmede maç başı ücreti konusunda anlaşma sağlanamayınca masadan anlaşma sağlanamadan kalkıldı.

Tarafların gün içerisinde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı tuncaboylu

Gidecek

Ama antremnmanda Boyko diye bağrıyordu diğer futbolcular?  :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

Eto'o'nun Cl isteği yok böyle bir isteği olan dünyaları kaldırmış biri bu kadar sıkıntı çıkarmaz olmaması iyi oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Eto'o'nun menajeri ile yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yöneticisi Umut Güner, Eto'o ya 1+1 opsiyonlu sözleşme ve Antalyaspor'dan aldığı ücretin daha azını teklif etti.

2 sene kontrat isteyen Eto'o akşam saatlerinde bu ısrarından vazgeçti ve teklifi kabul etti. Ancak yapılan görüşmede maç başı ücreti konusunda anlaşma sağlanamayınca masadan anlaşma sağlanamadan kalkıldı.

Tarafların gün içerisinde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniliyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Bu bilgi doğruysa, bu iş bugün olumlu tamamlanır.

Çevrimdışı doganay

Ne çekingenliği adam KAP geldikten yarım saat sonra sosyal medyada Fener temizliği yaptı. Gökhan'dan daha çok kanım ısındı kendisine Gökhan tepkiden korktuğu için sosyal medyada iki hafta sonra temizlik yaptı ve hala takip ettiği gereksiz fener sayfaları var.

ozaman bir zahmet kolunuda kaldiriverirdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Ama antremnmanda Boyko diye bağrıyordu diğer futbolcular?  :by2:
Dün A Spor'da antrenmanda yok dediler. Yurt dışı kaynakları da Ukrayna'da sağlık kontrolünden geçtiğini yazmış.

Çevrimdışı İhsan

Veli herzaman sonuna kadar savaştığı için hiçbir taraftar ona ödenen paradan bahsetmiyor.
İnşallah yakında sağlığına kavuşur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eto'o'nun Cl isteği yok böyle bir isteği olan dünyaları kaldırmış biri bu kadar sıkıntı çıkarmaz olmaması iyi oldu.

Eminim, bizimkiler bedavaya oynatmaya çalışıyorlar . Etoo bu yüzden olmuyo  :biggrinking:

3-5 eksık fazla ver al zaten coktu bütün renklıler son darbeyi vuralım.

Etiketler: