2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347423 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

Harcamak için 5,5 milyon euromuz var
Benim de içimden geçen boyko+5,5 milyona Rakitski veya Vida olacak
İki stoper de ulrayna da oynuyor, boykonun da hala piyasası var orada
Yabancı sınırı için de cok iyi olur bu takas
Hayırlısı bakalım, şimdilik sadece umuyoruz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı autopsy

Stoper işi çoktan yattı beyler siz hala umutlanın durun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İş olumsuz sonuçlanınca ilk seni aradı herhalde başkan , selam söyle .

Çevrimdışı mellfred

bugün 1000 km araba kulandım, baya iş hallolmuş ben tesislerin bayat çaylarını içerken  :D
öncelikle caner inler ve atınç güzel transferler
özellikle atınç bu takımın çocuğu kiralık gibi değil yüreğiyle oynayacak
canerle birlikte hem bir stoper hem de kanat oyuncusu almış olduk.bu varyasyonda bize güç katacak
kaldı eto'o. çok istiyorum ben.
nasri'de tıpkı konop'ta olduğu gibi algıda kaybettik. bu sene avrupa macerası bu tarz isimleri getirtebilmek adına da çok önemli

Çevrimdışı b.damatoglu

Harcamak için 5,5 milyon euromuz var
Benim de içimden geçen boyko+5,5 milyona Rakitski veya Vida olacak
İki stoper de ulrayna da oynuyor, boykonun da hala piyasası var orada
Yabancı sınırı için de cok iyi olur bu takas
Hayırlısı bakalım, şimdilik sadece umuyoruz
Adriano sözleşmesinde önümüzdeki 3 sene içinde Avrupa kupalarına kalırsak ekstra şu kadar öderiz diye bir madde var. Koy kardeşim öyle bir madde 5.5 un üstünü tamamla. Al Vida yı 4 sene kafamız rahat eder

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Stoper işi çoktan yattı beyler siz hala umutlanın durun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi tam uyuyacaktım okuduğum yoruma bak. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Eto'o da gelirse yabancı sayımız 14 olacak.

Stoper gelecekse biri mutlaka gitmeli ki o da şuan için Boyko gözüküyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

şom ağızlık olmasın ama ya kalburüstü bir stoper daha alıp büyük sürpriz yapacaz ya da atınç'la bu sayfayı kapayacaz. vasat isimleri katmanın da bir anlamı yok. zaten elde tosic'i de sayınca 4 stoperimiz var halihazırda. 

Çevrimdışı sozkul

Veli'nin sözleşmesini donduracakmışız.

Bu bize ne avantaj sağlayacak? Maaşını ödemeyecek miyiz bu sürede?

Öderiz, 28 kişilik tff listesinde bir boşluk oluşturuyoruz

Çevrimdışı Orhan

Nasri , az önce Sevilllaya indi kontrol için...

Şl de şunlar inşallah bize denk gelirde ölümüne kapısırız.Simdi mod yerim diye temkinli yazmaya calısıyorm ama mide bulandırdılar.

Çevrimiçi Necmi

Olanları söylüyorum, kötüyü çağırmıyorum. Bu akşam masaya oturuldu ve anlaşılmadan kalkıldı. Bu olumsuz bir durum. Transferin bitmesine artık "saatler" kaldı.
iyide süre antalyayada kısalıyor uzatır kopartabildiği kadarını kopartmaya çalışır ama
bizden zor durumdalar ya kabul edecekler verdiğimizi yada etoo ve 7M kucaklarında kalacak
biz onları dertten kurtarıyoruz. elleri mecbur Beşiktaş masadan kalkarsa kim kaybeder.
anlaşılmadan masadan kalkılda diye bir şey yok ne yapacaklardı sabaha kadar masadamı
oturacaklardı buna masadan kalkmak denmiyor ara vermek deniyor. masadan kalkmak demek
o işin olumlu yada olumsuz sonlanması demek. Biz forvetimizi almışız etoo gelirse fazladan gelecek
antalya düşünsün panik yapsın kurtulmak isteyen onlar tek müşteride biziz.

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşım neden şarttı açarmısın?

Önce ben kendimce neden şart olmadığını açıklamaya çalışayım.

Adam bir kere 35 yaşında! Ayrıca bu adam geçen sene Ant.sporda olağan çıkması gereken idmanların kaçına çıkmış biliyormusun?
Adam barış elçisi gibi 3 gün ant.da 4 gün avrupada.
Ayrıca yarışmacı olan ş.ligi oynayacak takımda Ant.da şunu attı bizde bunu atar gibi saçma planların içine girip Etoya bel bağlanmasına inanamıyorum.
Ve artı olarak 6m harcadığın tek bölgeye ek olarak 2.5m euro daha maaş verilmesini doğrumu buluyorsun.
Yok kanat oynar yok forvet arkası falan hikaye bu paraya 10-15 maç oynarsa öpüp başımıza koyalım burası Ant. değil.
-Bu konuda eksik bilgiler var söylendiği gibi antalyada kafasına göre takılan idmanlara çıkmayan bi oyuncu değil eto bu konuda yusuf şimşek açıklama yaptı kim diyo eto idmanlara çıkmıyo diye adam herkezden fazla çalışıyo çok iyi profesyonel idmandan sonra genç oyuncularla ilgileniyo özel çalışmalar tavsiye ediyo diye açıklama yaptı.
-Geçen hafta eto takımdan ayrı çalıştı antalyada buna rağmen salıp idman saatini doldurup gitmedi atamadığı goller için kendine şınav cezası verdi hırsla özveriyle çalıştı.
-derbilerde avrupa maçlarında aboubakar son vuruşları yapamadığı zaman kim atacak golleri etonun gelmesi cenk ve aboubakar içinde çok önemli ikiside etodan bişeyler kapacak gelişim göstereceklerdir. kısaca eto ya verilen paranın hiç önemi yok attığı goller kazandırdığı puanlarla karşılığını verecektir sene sonu şampiyon olduğumuzda etonun katkısı göreceksiniz. geçen sene gomez olmasa şampiyonluk sıkıntıya girebilirdi derbilerde iş yapan oyun sıkıştığında gol atan oyuncuyu bulmak kolay değil biz dua edelim eto bize gelmek istedi çabaladı yoksa fb gs çoktan almıştı etoyu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Adriano sözleşmesinde önümüzdeki 3 sene içinde Avrupa kupalarına kalırsak ekstra şu kadar öderiz diye bir madde var. Koy kardeşim öyle bir madde 5.5 un üstünü tamamla. Al Vida yı 4 sene kafamız rahat eder

Katılıyorum. Bu tarz bir madde sorunu çözer.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

iyide süre antalyayada kısalıyor uzatır kopartabildiği kadarını kopartmaya çalışır ama
bizden zor durumdalar ya kabul edecekler verdiğimizi yada etoo ve 7M kucaklarında kalacak
biz onları dertten kurtarıyoruz. elleri mecbur Beşiktaş masadan kalkarsa kim kaybeder.
anlaşılmadan masadan kalkılda diye bir şey yok ne yapacaklardı sabaha kadar masadamı
oturacaklardı buna masadan kalkmak denmiyor ara vermek deniyor. masadan kalkmak demek
o işin olumlu yada olumsuz sonlanması demek. Biz forvetimizi almışız etoo gelirse fazladan gelecek
antalya düşünsün panik yapsın kurtulmak isteyen onlar tek müşteride biziz.

Umarım öyledir. Peki yabancı durumu ne olacak? Stoper alınması için Boyko'nun gönderilmesi gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

aboubakar cezalı yada sakat olduğunda veya formsuz olduğunda gol sıkıntımızı kim giderecek zaten son vuruşlarda çok iyi değil deniyo aboubakar için derbilerde avrupa maçlarında topu kaleye sokamazsan oynadığın oyunun bi önemi yok demba bile kaliteli olmasına rağmen arsenal maçında net golleri atamayıp elenmemizi sağlamıştı derbilerde sahneye çıkmıyodu ligin sonuna doğru skor yapamadı,cenk süper kupada topu kaleye sokamadı kupayı verdik tamam aboubakar cenk kaliteli oyuncular ama eto net özellikleri olan bi oyuncu istikrarlı olurmu 90 dk çıkarırmı hepsini tartışırız ama eto topu kaleye sokar çok işimize yarayacak bu sene.
her takımın gerçeği farklıdır. bunu gözardı etmemek lazım bazı şeyler
deniyor demekle olmuyor. aynı oyuncunun bu sene leblebi gibi atarken seneye boş
geçme ihtimalide olur. porto şartları farklı bizim şartlarımız farklı belki oraya uyum
sağlamadı bize cuk oturacak gomez fioda ne atıyordu. Belki etoo antalyada tık tık sokarken bizde sıfır çekecek
bunların hepsi farazi şeyler. şenol hocanın bursasında gol kralı olanın fenerde ne hallere düştüğünü gördük.
etoo 90 dakika çıkarır tr maçlarında sanki 70 yaşında birinden bahsediyoruz antalyada kontra oynayan
takımda fit olduğunu gördük benim bildiğim etoo 25 yaşındaykende antalyadaki gibiydi. sürekli koşan bir
oyuncu değildir. Patlama yapar. onun dışında sağa sola koşup yormaz kendini. ama gücünü 90 dakikaya yaymayı bilir
adam tam profesyonel ben atacağı gole takılmıyorum bize katkısı çok daha büyük olacak

Çevrimiçi Necmi

Umarım öyledir. Peki yabancı durumu ne olacak? Stoper alınması için Boyko'nun gönderilmesi gerekiyor.
planları nedir göreceğiz. Belki tosiç kiraya verilir. Boyka gider yada stoper almazlar.
yarın göreceğiz bunu şimdi ah vah demenin hiç bir mantığı yok gecenin birinde transfer yapmayacaklarına göre yarını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı murat baltacı

sağlam stoper+eto gelirse üç kulvarda iş yapacak kadromuz olur avrupada çok yol alamayız ama Türkiye kupası ve Şampiyonluk kupasını almalıyız bu sene.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

tabi karşı tarafta hazır bekliyordu böyle bir madde koysunlar kabul edelim diye
ya kalamazsak neden girsin kyev böyle bir riske sıcak parayı cebine koymak varken.
Sen barçaya büyük katkılar vermiş 32 yaşına girmiş bir oyuncunun Barçanın oyuncusuna jest
olarak verdiği bir transferle bunu birmi tutuyorsun adam cl de senin rakibin birde sana kıyak geçsin
bu saatten sonra satacakları varsada satmazlar anca çok iyi şartlar sunacaksınki olsun

Çevrimiçi Necmi

sağlam stoper+eto gelirse üç kulvarda iş yapacak kadromuz olur avrupada çok yol alamayız ama Türkiye kupası ve Şampiyonluk kupasını almalıyız bu sene.
şu halimizle şampiyonluğun en büyük adayıyız. iyi bir stoper ve etoo
gelirse cl de gruptan çıkma ihtimali çok yüksek olur. ötesi zaten kura şansıyla belki bir tur daha geçmek olur hepsi o kadar
benim için bu zaten başarı değil o nedenle cl yi hiç kafama takmıyorum mevcut kadromuz bu
artık ne yapabilirsek yaparız gittiği yere kadar gider. Bu birazda şans işi

Çevrimdışı Berat

Bu saatten sonra Manoel veya başka tip bir stoper çok zor maalesef. Ligi domine etmemize şahit olmak istiyorum hem semtte, hem statta, tvde her yerde :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçen seneye göre...

Kayıplar

Aboubakar mı? Mario Gomez mi? Gomez...
Talisca mı? Sosa mı? Sosa...

Kazançlar

Adriano mu İsmail mi? Adriano...
Caner mi Tosic mi? Caner...
Gökhan Gönül mü Beck mi? Gökhan Gönül...
Gökhan İnler mi Necip mi? Gökhan İnler...
Fabricio mu Tolga mı? Fabricio...
Ömer mi Pektemek mi? Ömer...
Rhodolfo mu Alexis mi? Rhodolfo

Eto'o gelecek gibi görünüyor... Ama ne Eto'o'nun, ne de Aboubakar'ın yedek kulübesinde oturmasını içine sindiremez insan... Bakalım hoca ne yapacak...

Stoper konusu ise umutsuz vaka gibi görünüyor... Manoel'in yalan olmasına üzüldüm. En son Önder Özen'in Manoel hakkında yazdıkları çok umut vericiydi...

Bugün son gün... Herkese iyi delirmeler! :)

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 01:44:34 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

tabi karşı tarafta hazır bekliyordu böyle bir madde koysunlar kabul edelim diye
ya kalamazsak neden girsin kyev böyle bir riske sıcak parayı cebine koymak varken.
Sen barçaya büyük katkılar vermiş 32 yaşına girmiş bir oyuncunun Barçanın oyuncusuna jest
olarak verdiği bir transferle bunu birmi tutuyorsun adam cl de senin rakibin birde sana kıyak geçsin
bu saatten sonra satacakları varsada satmazlar anca çok iyi şartlar sunacaksınki olsun
Necmi Abi,

Vida olmaz Rakitsky olur, Sakho olur, Güney Amerika'da genç yüksek potansiyelli üst sınıf stoper olur.

Bir çok isim var Vida yı örnek verdim.

Aynı şekilde 1 sene sonra ffpden kurtulacak şekilde ödemenin de çeşitli opsiyonları var.
Maç sayısından o sene yakalanan başarıya kadar.
Biz Atınç transferinde bu tarz bir opsiyon koydurduk mesela.

Normal ederinin % 20 fazlasını yazarsın yine alırsın almak istedikten sonra.

3 sene içinde, avrupa şampiyonalarına kalırsın abi.
Ya da şöyle bir opsiyon, beşiktaş küme düşmezse şu kadar ödeme...

Stoper almak istedikten sonra opsiyon da çok isim de çok

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 01:44:03 b.damatoglu ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Geçen seneye göre...

Kayıplar

Aboubakar mı? Mario Gomez mi? Gomez...
Talisca mı? Sosa mı? Sosa...

Kazançlar

Adriano mu İsmail mi? Adriano...
Caner mi Tosic mi? Caner...
Gökhan Gönül mü Beck mi? Gökhan Gönül...
Gökhan İnler mi Necip mi? Gökhan İnler...
Fabricio mu Tolga mı? Fabricio...
Ömer mi Pektemek mi? Ömer...
Rhodolfo mu Alexis mi? Rhodolfo

Eto'o gelecek gibi görünüyor... Ama ne Eto'o'nun, ne de Aboubakar'ın yedek kulübesinde oturmasını içine sindiremez insan... Bakalım hoca ne yapacak...

Stoper konusu ise umutsuz vaka gibi görünüyor... Manoel'in yalan olmasına üzüldüm. En son Önder Özen'in Manoel hakkında yazdıkları çok umut vericiydi...

Bugün son gün... Herkese iyi delirmeler! :)

Ben sosayı kayıp olarak gormuyorum evet gomez buyuk kayıp olabilir ama aboubakarın ne verecegi mechul ama uyum yakarla atmayacagı gol kalmaz burda..

Sosa istikrarsızdı Taliscayı ne yalan soyleyim cok izlemedim o yuzden bilmiyorum ama yası genc o konusulan opsiyon için o kadar paraya koyuyorlarsa ortaya cok sey bekliyorlar bu cocuktan o yuzden bence Talisca Sosadan daha iyi cıkacak kanımca.. bekleyip gorelim zaten en cok merak ettiğim kişi :)

Çevrimdışı furkankaya1903

Transfer döneminin bitimine son 22 saat !!!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi geceler arkadaşlar :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

İyi geceler arkadaşlar :busted_cop:

İyi geceler cezaların değişilmez ismi :D

Etiketler: