2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342756 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

ntvspor son dk geçiyor gökhan inleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o ile anlaşıldı işte :icool:
tolga kap gelmeden inanmam  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su Eto yu almasak iyidi , emekli maasini biz mi verecegiz adami Antalya'dan almaya devam etsin.
Şaka yaptigini varsayiyorum abi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Eto'o şart oğlu şarttı. Bin kere şarttı. Umarım Aspor yine yalan söylemiyordur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kör istedi bir göz(Etoo) Allah verdi iki göz ( Etoo+İnler )

Çevrimdışı doganay

size hayatta başarılar diliyorum  :)

tesekkur ederim, bende size ayni dilekleri paylasiyorum .

Çevrimdışı anilsevim

Boyko malagaya eyw
Ali şaşal alınacak alternatif eyw
İnler atınç etoo kap bekleniyo eyw

Abi bu stoper kim ya, vallahi yaşlandık
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Su Eto yu almasak iyidi , emekli maasini biz mi verecegiz adami Antalya'dan almaya devam etsin.

Seni şakacı şey seni

ntvspor son dk geçiyor gökhan inleri
Guzel güzel

Son yillarda hic olamadığı kadar alternatifli bir kadromuz oldu her mevkinin bir alternatifli var artik ve

2 tane takim cikar bu kadrodan her 2 si de bu lige yeter

Gectigimiz yillarda cogu mevkiide oytacak 2.ci bir adamimiz bile yoktu yama yapıyorduk..

Çevrimdışı b.damatoglu

ama iste ne yazikki guc , hiz degil ...
Hala gomezden daha hızlı.

Bu adam gelmiş geçmiş en üst düzey forvetlerden biri.

Hala müthiş etki verecek durumda.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haber1903 den bildirim geldi simdi

Manoel transferi Zora girmiş

Çevrimdışı arena_t2000

Son anda bu kadar adam geliyor iyide...Ne zaman takima alisacak bunlar...Oyun sistemi bunlara gore nasil oturacak kisa surede..2 3 ay denemeyle gecer diye dusunuyorum.insallah fazla puan kaybi yasamayiz...

Çevrimdışı 38life

Görünüşe göre herşey tamam 1 stoper eksik. Hadi be başkan. hata yapma bu sefer. Al şu Manoel'i yok olmuyorsa o ayarda birini al işte.

Çevrimdışı doganay

Şaka yaptigini varsayiyorum abi :)

Saka ile karisik iste :) umarim maliyeti dusuktur  ve kesin anlastiysak tabiki basarili olmasini isteyecegiz ve insallah gucunden pek birsey kaybetmemis olurda takimimiza en iyi katkiyi verir.
Tosun'unda 3.forvet olarak kalmasini istemiyorum acikcasi , cok fazla korelir. Gecen seneki gibi 2.forvet olarak iyi is goruyor. Genc potansiyelli bir yabanci forvet ile rekabete sokulabilirdi.
Neyse hayirlisi olsun diyelim.

Çevrimdışı 38life

Stoper'e Kjaer'i alalım fenerbahçe küme düşsün.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Son anda bu kadar adam geliyor iyide...Ne zaman takima alisacak bunlar...Oyun sistemi bunlara gore nasil oturacak kisa surede..2 3 ay denemeyle gecer diye dusunuyorum.insallah fazla puan kaybi yasamayiz...

milli maç arasında kaynaşırlar, Şenol Hoca zaten direkt 11 e alayını koymaz. Yavaş yavaş..

Ilk 7-8 haftayi en az kayipla atlatalim sonra sırtımız yere gelmez

Cidden cok alternatifli bir kadromuz oldu , S.L de oynayacagimiz icin cok önemliydi bu

Geçmişte Bilic döneminde her Avrupa macinda puan kaybettik cunku Bir cok mevkiide oynayacak 2.ci bir adamimiz yoktu

Çevrimdışı 38life

Eto'o henüz bitmemiş Murat Özen'e göre. Sevinmeyelim bence hemen.

Çevrimdışı b.damatoglu

Oynamayacaklar. 1er 1er takıma adapt3 edilecekler.

Mesela Caner, İnler, Talisca, Aboubakar.
Birbirleriyle hiç oynamadılar.
4-5 hafta en fazla ikisini 11e alır Şenol Hoca.

İşin garip tarafı bu adamlar birbirlerini ve oyun planlarını tanıyana kadar aylar geçecek sonra büyük kısmı klüplerine geri dönecekler.

Bu süreçte Şenol Hocayı motive tutmak lazım...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Aspor muhtemelen Eto'o transferine çomak sokmaya çalışıyor. Buyüzden anlaşma sağlanmadan Eto'o Beşiktaşta haberi yapıyorlar.

Saka ile karisik iste :) umarim maliyeti dusuktur  ve kesin anlastiysak tabiki basarili olmasini isteyecegiz ve insallah gucunden pek birsey kaybetmemis olurda takimimiza en iyi katkiyi verir.
Tosun'unda 3.forvet olarak kalmasini istemiyorum acikcasi , cok fazla korelir. Gecen seneki gibi 2.forvet olarak iyi is goruyor. Genc potansiyelli bir yabanci forvet ile rekabete sokulabilirdi.
Neyse hayirlisi olsun diyelim.
Bir yukarıdaki mesajimi oku abi orada yazdim

Alternatifli kadro iyidir 3 kulvarda oynayacagiz + bu isin sakatligi var , Cezasi var hepsi forma sansi bulacak :ok:

Çevrimdışı MrtBlgc

Omeruo Chelsea ile yeni sözleşme imzalamış.

Çevrimdışı aspireless

Eto iyi eyvallah ta kim üçüncü forvet olacak tek forvet oynatan bir takımda üç tane süperligde ki her takımda 1.forvet oynayabilecek adam var. 4 yıldır oturan sistem de değiştirilmez orda bir yığılma olmadı mı sizcede isimlere takılmazsak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aspor muhtemelen Eto'o transferine çomak sokmaya çalışıyor. Buyüzden anlaşma sağlanmadan Eto'o Beşiktaşta haberi yapıyorlar.

çomağımı kaldı bu işin :D

Etiketler: