2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344253 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoper alınmazsa G.İnler orta sahaya Atiba da stoper bölgesine kaydırılırsa hiç şaşırmam :)
Kötü olur ama atibanın orta sahadan çıkarılması düşünülemez

Çevrimdışı Savaş

Yarın kaldı.. 24 saat..

Adam akıllı bir stoper gelmezse yarın gece ilk moderasyonumu yiyeceğim hayırlısıyla.

Rezervasyon rica edeyim.

Çevrimdışı Yankee

Cansel Kemiksiz'in Brezilya bağlantıları baya kuvvetlidir. Az önce Manoel'in telefon numarasını almış. İlk ağızdan öğrenmeye çalışacak bakalım ne diyecek.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Omeruo Sözleşme yeniledi.

Çevrimdışı Tolga

Kötü olur ama atibanın orta sahadan çıkarılması düşünülemez

Yani ihtiyaç olduğu zaman bu düşünülebilir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat baltacı

ama sana göre öğle bu seneki planlarının hiç bir tarafında kaleci yoktuki
fabri ile anlaşmayı önceden yapmışlar o konu onlar için kapanmış 3-4 oyuncu alma planı vardı
elbette çıkan ekstra olaylar senin planlarındada revizyon yapmana neden olur bunun adı
plansızlık değildir. sen istediğin kadar plan yap bu ülkenin en büyük havaalanında bomba patladı
bir çok insan aralarında yabancılarda var hayatını kaybetti. sonrasında darbe girişimi oldu.
bunlar bile senin planlarını rafa kaldırır normalde bunu bahane edip yada gerçekten bu sebeplerden
forvetin ve on numaran gitti. ikiside gözden kolay çıkarılacak oyuncular değildi mecburen son ana kadar
bekledin zaten olmayacakları net belli olduktan sonra önünde pekde zaman kalmamıştı. bu senin diğer
mevkilerede oyuncu bakmanı engelledi çok önemli iki mevkiinin boşalma ihtimali varsa ve elinde
sınırlı bir bütçe varsa mecburen önünü görmek için beklersin kimseyle oturup üç ay pazarlık yapamazsın
çünkü stoper daha tali bir mevkii gerekirse içerdende çözüm bulursun önceliğin forvet ve forvet arkasıydı
zaten ilk hamlede onları çözdüler kalan zamanda şimdi geldi tali kısımlara stoper yedek önlibero ve yedek
sol bek bununda önemi yok düşeş geldiği için değerlendirmeye alınır. yani ortada plansız bir durum yok
sıralama gayet doğru ismail gitti hemen B planı devreye girdi. bir şey feda edilecekse yada sona bırakılacaksa
bu stoperdi öylede yapıldı. sizlerin düşündüğü gibi transfer planı cebinde 100 M transfer bütçesi olur
alacağın adamları piyasa değerlerini belirlersin sonra transfer start verilir ertesi gün imzayı attırırsın
ama buda plan hoyratça para saçarak uygulayabileceğin plan
Abi aksilikler oldu katılıyorum ama plansızlık değilse süper kupayı gs ye,konyaya iki puanı neden verdik ? elimizde bütçe yoktu tamam o zaman schout ekibinin takip ettiği bi stoperi alacaksın 1-2 milyona hem kampta oyuncuyu göreceksin hemde ikinci stoper için zamanın olacak belki alacağın stoper iyi çıkacak ikinci stoper almana gerek kalmayacak belkide yardımcı stoper çıkacak yanına bi stoper daha alman gerekecek. alexis gibi kullanmayacağın stoperi niye kampa götürdük biz koca Beşiktaş kampa götürecek bi stoper bulamıyomu?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı b.damatoglu

Yarın kaldı.. 24 saat..

Adam akıllı bir stoper gelmezse yarın gece ilk moderasyonumu yiyeceğim hayırlısıyla.

Rezervasyon rica edeyim.
Ben de oraya 1 kişilik rezervasyon rica edeceğim

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Omeuro gelmiyor. Oh bee  :bandit:

Çevrimdışı Eclips

Çevrimdışı raichu

kronik hastalığımız bu senede sürecek anlaşılan..saçlarım beyazdan hangi tona geçecek merak ediyorum  :D
umarım geçen seneki hücum gücümüzün altına düşmeyiz de oradan kurtarırız bari yine
ronaldo zago cordobadan sonra ne stoper ne kaleci gördük bea  :D
yinede gg,adriano,tallisca,abubakar...vs umudum var

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Stoperin alın yahu stoper! Yarın BJK binasının önünde benzin bidonuyla protesto yapıcam.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Bazı arkadaşlar transfer konusunun bir "süreç" olduğunu unutuyor. Önce avını gözüne kestirirsin bu sırada diğer avcıları da takip edersin ki onlar o avına sulanmasınlar sonra avına yavaşça yaklaşırsın.... :D :D iyice kafayı yedim national seyrede seyrede
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 21:09:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Ece: Real Madrid Ve Barcelona'da Oynayan Bir Forvet Beşiktaş İle Anlaştı...
Kap Gelmediği İçin Açıklamıyorum...
BJK TV

Eto :D

Çevrimdışı doganay

eldeki 3 stopper gitmis , Franco, Milosevic ve Delgado. Bukadar eksik kaldigimiz bir bolgeye kesinlikle kaliteli birini alinir. Gerci Rhodolfo da dondu ama yinede biri alinir, Atinc ile sayisal eksikllik tamamlandi, bu arada insallah oda Almanya da kendisini gelistirmistir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Beyler başkanın transfer gücünü kim 99 yaptı  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoper alın kurban olayım stoper ya...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ali Ece: Real Madrid Ve Barcelona'da Oynayan Bir Forvet Beşiktaş İle Anlaştı...
Kap Gelmediği İçin Açıklamıyorum...
BJK TV

Eto :D

Ronaldo olabilir. :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Eclips

eldeki 3 stopper gitmis , Franco, Milosevic ve Delgado. Bukadar eksik kaldigimiz bir bolgeye kesinlikle kaliteli birini alinir. Gerci Rhodolfo da dondu ama yinede biri alinir, Atinc ile sayisal eksikllik tamamlandi, bu arada insallah oda Almanya da kendisini gelistirmistir.

@doganay Birturlu almiyorlar abi, kafayi yiyecem, Bulsunlar bitane SL tecrubesi olan bi adam, yok illa ya genc adam yada 2.sinif Brezilyalilar. Not: Brezilya milli takiminda oynamiyorsa 2.siniftir

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Manoel  Besiktasta  oynayacak  stoper  degil ,  cok  vasat  ! Abdenour ne  yapip edip  alinmali ... ! Cok net  soyluyorum...
Yorgo

Etiketler: