2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347622 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Luccâ

O değilde az önce facede gördüm kudurmus bi fenerli diyor ki Gökhan ve Caner Kadıköye nasıl gelecek. Arkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ben böyle cahillik görmedim. Takım otobüsüyle gelecek nasıl gelecek?

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Martín Cáceres var 3 ekim de dönücekmiş sakat makat alalım bari iyileşmesini bekleriz :)

Çevrimdışı cursedofdragon

O değilde az önce facede gördüm kudurmus bi fenerli diyor ki Gökhan ve Caner Kadıköye nasıl gelecek. Arkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ben böyle cahillik görmedim. Takım otobüsüyle gelecek nasıl gelecek?

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kol kola gidecekler :)

Çevrimdışı OrhanAker

Rhodolfo-Marcelo-Atınç-Tosic  yeter mi bence yetmez.

İnler'in manoelle alakası yok ki orta saha için alıyoruz onu :)

Atiba-Necip-Gökhan inler-Tolgay-Talisca-Oğuzhan.

Velinin sözleşmesini dondurmak lazım.
İnler manoel alakası şöyle :D atınçın stoper rotasyonuna girmesi böylelikle manoele gerek kalmaması (zaten bombacılardan bıktık yenisi eklenmesin bari ) necipin sadece atibayı yedeklemesi anlamını taşıyor.
İnler olursa yine iyi olur ona lafım yok ama orada fazlalık olacak bu yüzden gereksiz maliyete katlanmazlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

Martín Cáceres var 3 ekim de dönücekmiş sakat makat alalım bari iyileşmesini bekleriz :)

Bu sabah aynısını ben de dedim :D

Çevrimdışı Fatih_

:pray:

Aynen. Sorun taraftarda. Transfer donemi basinda Glik dediler, mumkun olmayan transferdi. Ayni kisiler "Glikten Manoel'e" diyorlar.

Hayır ne desinler senin dediğin gibi Atıncın nesini gördünüz deyip Polyannacılıkmı oynasınlar?
Pepeleride duydu bu kulaklar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Necmi abi burda insanları yorumlarıyla sinirlendiren beşiktaşlılık duruşu göstermeyen birisi çok dikkatimi
Çekiyor özelden mesaj atıyorum abi bi incelersen sevinirim.

Yaz ismini dostum, legendmaster işte.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

bu arada fb de atalayın dediği romero ile sırf belgelerin yetişmeme durumu yüzünden anlaşma sağlayamıyormuş
yani bu belge yetişmeme durumu olabilir
geçen sene madrid de gea yı sırf bu yüzden alamamıştı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Mehmet57

Hayır ne desinler senin dediğin gibi Atıncın nesini gördünüz deyip Polyannacılıkmı oynasınlar?

Neye inanmak istedigine bagli. Biraz mantik yurutebilip gercekci olursan Glik gibilerinin olmayacagini anlarsin.

Ama, her duyduguna inanip umutlanacaksan sonunda oturup aglarsin.

Çevrimdışı anilsevim

Tolga (tr) - Fabri - Utku (tr)
Gg (tr) - Beck
Rhodolfo - Manoel - Marcelo - Atınç (altyapı)
Adriano - Caner (tr)
Eslem (altyapı) - Necip (altyapı) - Atiba - Tolgay - Talisca - Oğuzhan - Q7 - Aras - Olcay
Etoo - Aboubakar - Cenk

Benden kesik yiyenler 😬
Tosic, inler, ömer, kerim

Yalnız bu liste işi hocanın kafasını ağrıtır. Ben Kerim'e yer açamadım mesela. Gerçi hoca Aras'ı yazmayıp Kerim'i yazabilir. İnler'e yer zaten yok, almasalardı ya zaten yaşı var. Hocanın Allah yardımcısı olsun.
Transfer sezonu bitmeden liste işine girerek zaten macera yaptım da hakkaten zor iş.

Veli' yi hiç yazmadım zaten, onu unutmuşum
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Çağatay

caneri de sırf gökhanda olduğu gibi direkt fb den almak varken
yüreklerine inmesin diye önce intere gönderip sonra alan
başkan gibi başkan fikret orman  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Sattığı futbolcuyu geri kiralayan başkan olarak tarihe gectimi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne var bunda? 6 ya sat, bedava kirala. Kötü mü?  Yanlış mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Adamlar deniyorlar bişeyleri. Şu yoklukta bu oluyor demek ki. Yani pepe oldu da manoel e mi yöneldiler.

Çevrimdışı murat baltacı

Caner e cok bel baglamayin.. Avrupa sampiyonasinda ve inter hazirlik maclarinda dokuldu adam.. Ilk yaridaki maclarda kadroya girmekte zorlanir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vitor iki ay oynatmadı idmansız milli takıma gitti caner o yüzden döküldü şimdi kendine bakar idmanını yaparsa ersun yanal zamanındaki caneri görebiliriz o seviyeye gelince hoca mecbur caner adriano yapacak sol kanadı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci-Stoper mevzusu yine çözülmedi yalnız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Fio Mati Fernandez'i serbest bırakmış.Çökelim mi ?  :D

Çevrimdışı wbishop82

sezon başlamada eksiklerimiz neydi şöyle bir değerlendirme zamanı geldi diye düşünüyorum

KALECİ- 2 STOPER ( Bir tanesi maliyeti yüksek olsa da üst düzey ) - 1 SOL BEK ( Hepimiz ismail kalır diyorduk ) - 1 SAĞ BEK ( Beck i rekabete sokacak )

1 ORTA SAHA ( Atiba ya alternatif ) ve olursa 1 SOL KANAT

Gomez ve Sosa yı hesaplamalara hep dahil ettik.

Peki neler yapıldı neler yapılamadı ? sebeplerine girmeden direk sonuç odaklı bakalım

- kaleci fabri alındı ama tolga kalede.yani istenilen yapılamadı
- sağ bek ve sol bek olarak g.gönül,caner erkin ve adriano alındı.İsmail ve serdar ayrıldı.Maliyetleri dahil müthiş iş çıkarıldı
- Stoper mevkisinde geçen sezonun ikinci yarısı sayı olarak çok çektik.Miloseviç,Franco zaten oynamadıkları ve kirada olduklarından,Rhodolfo sakatlığından dolayı çok sıkıntılıydık.Sonuç ? Atınç,Manoel ve sakatlıktan dönen Rhodolfo....bence geçen seneden beri çekilen sıkıntının sonucu böyle bitmemeliydi.Hala yetersiz görüyorum
-Orta saha; sosa gitti...talisca,tolgay geri döndü.Yetenek olarak tamamlandı ancak ne verecekleri merak konusu.Yönetim burada başarılıdır.İsim güzel fakat transferde uyum sorunu olursa da yönetimi suçlayamayız
-Önlibero ; Gökhan inler geldi.bu sorun halledildi
-Sol kanat;Olcay a net bir alternatif maalesef gelmedi.Nasri olsaydı iş çok değişirdi ama olmadı.Çok elzem görülmüyordu.Caner veya Adriano ile rotasyon gücü yinede oluştu
-Santrafor; Gomez-Abubakar .... Kimsenin yeteneğinden kuşkusu yok.Aynı talisca da olduğu gibi merakla bekliyoruz.

Sonuç olarak defansın kanatları halledildi.Önlibero tmm.Ancak ilk ihtiyaçlarımız olan STOPER VE KALECİ sorunu gözümüzün önünde KOCAMAN bir soru işareti olarak duruyor

Çevrimdışı Librarius

Atınç ın gelmesiyle manoel ve inler den vazgeçilebilir bence.

Atinc daha once gelseydi Aboubakar ve Talisca'da olmazdi. Allah'tan Atinc biraz gec geldi.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Fatih_

Neye inanmak istedigine bagli. Biraz mantik yurutebilip gercekci olursan Glik gibilerinin olmayacagini anlarsin.

Ama, her duyduguna inanip umutlanacaksan sonunda oturup aglarsin.

Kimse kimseye hayal satmasın o zaman. Kim atıyo bu isimleri sence ortaya. Biz kupalar aldık diye sevmedikki.
Ama insanında bir sabır noktası var. Sen kalecini stoperini koy bir kenara son dakika Nasrimi olur Etomu Aboubakarmı gelir sonrasında coşarız.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu saatten sonra da hangi stopperi alabiliriz cok merak ediyorum.

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoper almadan transfer bitti şaka gibi...

1 senedir stoper alınmaz mı ya?
Nkolou bonservissiz alınmaz mıydı ya?

İnanamıyorum...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Atinc daha once gelseydi Aboubakar ve Talisca'da olmazdi. Allah'tan Atinc biraz gec geldi.  :D
:D :D yazdım ama sebebini :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Stoper alınmazsa G.İnler orta sahaya Atiba da stoper bölgesine kaydırılırsa hiç şaşırmam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı anilsevim

Bence yönetim güzel işler yaptı
Fakat 3 önemli hataları oldu bence
1- fabri ile erken sözleşme imzalayıp mecbur kalmak (cl faktörü ile torinonun aldıgı joe hart bize gelebilirdi)
2- elit stoper alınmalıydı (ok para yoktu ama sosa gidince halledilebilirdi)
3- atiba ayarında hatta daha sert kemik gibi bi önlibero alınmalıydı (inler 8 numara, 6 numara sertliği yok)

Bunun haricinde yapılan olumlu şeyleri de gözardı etmiyoruz tabii, ama elzem olanlar pek yapılmadı. Alternatifli bir kadro olacak. Hocamın inş ideal oyunu ve kadroyu en kosa sürede oturtur
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ETOO gelmicek heralde? Yahu adam İstanbul'da gözümüzün içine bakıyo alın şu adamı cidden çok faydası olacak bize. Bu orta saha ile yapar gerçekten bişeyler...

Etiketler: