sezon başlamada eksiklerimiz neydi şöyle bir değerlendirme zamanı geldi diye düşünüyorum
KALECİ- 2 STOPER ( Bir tanesi maliyeti yüksek olsa da üst düzey ) - 1 SOL BEK ( Hepimiz ismail kalır diyorduk ) - 1 SAĞ BEK ( Beck i rekabete sokacak )
1 ORTA SAHA ( Atiba ya alternatif ) ve olursa 1 SOL KANAT
Gomez ve Sosa yı hesaplamalara hep dahil ettik.
Peki neler yapıldı neler yapılamadı ? sebeplerine girmeden direk sonuç odaklı bakalım
- kaleci fabri alındı ama tolga kalede.yani istenilen yapılamadı
- sağ bek ve sol bek olarak g.gönül,caner erkin ve adriano alındı.İsmail ve serdar ayrıldı.Maliyetleri dahil müthiş iş çıkarıldı
- Stoper mevkisinde geçen sezonun ikinci yarısı sayı olarak çok çektik.Miloseviç,Franco zaten oynamadıkları ve kirada olduklarından,Rhodolfo sakatlığından dolayı çok sıkıntılıydık.Sonuç ? Atınç,Manoel ve sakatlıktan dönen Rhodolfo....bence geçen seneden beri çekilen sıkıntının sonucu böyle bitmemeliydi.Hala yetersiz görüyorum
-Orta saha; sosa gitti...talisca,tolgay geri döndü.Yetenek olarak tamamlandı ancak ne verecekleri merak konusu.Yönetim burada başarılıdır.İsim güzel fakat transferde uyum sorunu olursa da yönetimi suçlayamayız
-Önlibero ; Gökhan inler geldi.bu sorun halledildi
-Sol kanat;Olcay a net bir alternatif maalesef gelmedi.Nasri olsaydı iş çok değişirdi ama olmadı.Çok elzem görülmüyordu.Caner veya Adriano ile rotasyon gücü yinede oluştu
-Santrafor; Gomez-Abubakar .... Kimsenin yeteneğinden kuşkusu yok.Aynı talisca da olduğu gibi merakla bekliyoruz.
Sonuç olarak defansın kanatları halledildi.Önlibero tmm.Ancak ilk ihtiyaçlarımız olan STOPER VE KALECİ sorunu gözümüzün önünde KOCAMAN bir soru işareti olarak duruyor