2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348069 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Caner e cok bel baglamayin.. Avrupa sampiyonasinda ve inter hazirlik maclarinda dokuldu adam.. Ilk yaridaki maclarda kadroya girmekte zorlanir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Caner e cok bel baglamayin.. Avrupa sampiyonasinda ve inter hazirlik maclarinda dokuldu adam.. Ilk yaridaki maclarda kadroya girmekte zorlanir

En azından sol beke Tosic girecek diye korkmayız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

FT Türkçe mi konuşuyor? Dediklerinde gram anlam yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonlar liginde zor oynar caner ama anadolu takımlarına karşı işimize yarar adrianoyu rahatlatır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonlar liginde zor oynar caner ama anadolu takımlarına karşı işimize yarar adrianoyu rahatlatır.

+ olarak rekabet iyidir :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALDENYX

Manoel geçen yıl forma giymemiş 😁
Bi zahmet acın bakın be kardeşim, bakmaya üşenen yazmaya da üşensin de forumu meşgul etmesin

http://www.transfermarkt.com.tr/manoel/leistungsdaten/spieler/113586                               15.16 sezonu

http://www.transfermarkt.com.tr/manoel/leistungsdaten/spieler/113586/plus/0?saison=2014   buda 14.15 sezonu

http://www.transfermarkt.com.tr/manoel/leistungsdaten/spieler/113586/plus/0?saison=2013                2013 sezonu
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 18:57:56 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

FT Türkçe mi konuşuyor? Dediklerinde gram anlam yok.
:lol: :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı canU

Manoel geçen sene sakatlık yaşamışi kıkırdakla alakalı. oyüzden az oynamış deniliyor. Omeroudan her şekilde iyidir. Yeter ki yetişsin herşeyi bana göre ok. Caner + inler yapılırsa bi nebze rahatlarız. Devre arası da taliscanın performansına göre o bölgeye takviye yapılır.

Çevrimdışı anilsevim

Adamın oynadıgı maç gecen yıl 36
Bu yıl 16
Arkadaş gecen yıl oynamamıs dediğin sezon full oynamıs
Kastın bu yıl ise bu yıl da 16
Transfermarkt yanıltır diyorum
Foto da attım açar bakarsınız
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı KadirA

Manoel hakkında detaylı bilgi sahibi olan yokmu? Brezilya hiç takip etmediğim bir lig.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Caner hamlesini sürdürülebilir oyun mantığı için kağıt üzerinde önemli buluyorum. Back-up isimlerinin oyunun dışında profiller olması oyun planının sürekli sekteye uğraması demek. Umarım bonservisi alınıyordur.

Çevrimdışı Berat

Caner hamlesini sürdürülebilir oyun mantığı için kağıt üzerinde önemli buluyorum. Back-up isimlerinin oyunun dışında profiller olması oyun planının sürekli sekteye uğraması demek. Umarım bonservisi alınıyordur.

1 yıllık kiralık.

Çevrimdışı canU

opsiyonluymuş herhalde 2-2.5 opsiyon olur. Çok başarılı hamle. Şöyle nasri masri işleriyle moral bozmasalar, çok daha iyi olacaktı. Şuan fenerin geçen seneki beklerini 5 kuruş ödemeden aldık. Ligin en iyi bekleri bizde inanılmaz olay.

Çevrimdışı RevivaL

Caner durağan oyuna hareket getirecektir. Çok iyi transfer eğer biterse

Çevrimdışı ALDENYX

transfer sezonunda "BENCE" Erdal Torunoğulları yokluğunu başkan aramıştır.... :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Dostum anlamıyor musun? 2016 sezonu henüz devam ediyor. "Geçtiğimiz sezon" 2015 sezonu oluyor. ve 38 maçın 36sında oynadı. Bu sezon başı sakattı. Yavaş yavaş iyileşti kadroya girdi ve bi kaç maçtır oynuyor. Ve ligin henüz daha 22.ci haftası oynandı.

@MrtBlgc

Kadro: 7, İlk onbir: 4, Maça girdiği dakika:: 0, Kadroda ama oynamadı: 3, Cezalı: 0, Sakat: 0, bu veriler 15.05.2016'dan 24.07.2016'ya kadar olan veriler. bu tarihler arasında bu adam top falan oynamamış kendi kulübünde işte. Sakat falan da değilmiş transfermarket'in verilerine göre. Benim uydurduğum bir şey değil veri transfermarket'e ait. Ben de gördüğümü burda sizlerle paylaşıyorum. Ortada anlaşılmayacak bir şey yok .. Ha transfermarket'in verileri yanlışsa orasını bilemem ben gördüğümü buraya paylaşıyorum.

Çevrimdışı Berat

"Correct" olmak gerekirse diyen milli takım antrenörü.

Çevrimdışı ALDENYX

Omzundaki sakatlık bir türlü geçmeyen Veli Kavlak, yeni bir ameliyat daha olacak. (DHA)

Çevrimdışı OrhanAker

"Correct" olmak gerekirse diyen milli takım antrenörü.
İyi saçmalamış :D
egosu yüksek insanlardan nefret ediyorum.

Çevrimdışı Librarius

Zaten Adriano'nun yedegi olacak. Sorun olmaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Çağatay

sevilla nasriyi opsiyonlu 1 yıl kiralamış diyolla
neyse biz stoperimize bakalım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

sevilla nasriyi opsiyonlu 1 yıl kiralamış diyolla
neyse biz stoperimize bakalım
Sen bu kadar uzatırsan böyle bir ismi aha böyle oturturlar :D
Kesin yine b.kunu çıkardık pazarlığın.

Çevrimdışı atalay

Makul bir satın alma opsiyonu ve yıllık ücret ile iyi bi' bek rotasyonuna sahip oluruz. Caner ve Adriano'yu aynı anda sahada da görebiliriz.  @canU @#Berat

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler ve Samuel Eto'o haberleri düşebilir şu sıralar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı carsikartali

Mackolik verileri ligin ilgili sezonuna girip mac kadrolarina bakabilirsiniz oynamis.

Etiketler: