2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348284 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Devre arası yine stoper arıyor oluruz sonra alexis2 gelir.

Çevrimdışı murat baltacı

2. paragrafta anlattıkların plansızlığın göstergesi mi? Çünkü geçen seneye göre daha gelişkin bir oyundan bahsediyorsun. Kaleci ve geç kalınmış stoper harici yapılan transferler oldukça iyi. Plansızlık olamaz bunun adı. Yanlış planlama deyip eleştirirsin o başka. Ama giden ve gelen oyuncuları karşılaştırınca ve işin içine ffpyi ekleyince, koşullar dahilinde, bence plansız bir transfer dönemi geçmedi. Nasri olayı kafaları çok karıştırıyor ama Nasri ekstra bir isimdi.
plansızlıktan kastım kalede stoperde sıkıntı varken beklerin değişmesi zaten planlı bi transfer politikası olsa önce iyi bi kaleci iyi bi stoper alınırdı diğer mevkilerde alınan oyuncuların kaliteli iyi olduğunu kabul ediyorum zaten oyun olarak geçen seneye oranla geliştiğimizide kabul ediyorum geçen seneki sıkıntımız rakip önde baskı yapınca bekler ve kaleci pas yapamıyodu bu sene bekler pasın alasını yapar ama kalede tolga olursa yine eksik kalırız ayağı düzgün bi fabri mutlaka kaleye geçmeli.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Caner kesinleşti heralde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Gecen senelerde back oyuncusu bulamazdik.. Simdi back bollugu var.. Stoper bulamiyoruz..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi planlama, organizasyon yok maalesef çok geç kalındı.... Kaç senedir son güne kadar adam kovalıyoruz insanlar geriliyor..

planlama yok doğru geç kalındı oda doğru ama bu başarısız oldukları hükmü vermez
transfer hedefe ulaşmak için yapılır hedefine ulaşırsan başarılı olmuşsundur. bunada şimdi değil sezon sonunda
karar verebileceğimiz bir şey

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Devre arası yine stoper arıyor oluruz sonra alexis2 gelir.
kesin yine öyle olacakdır :by2:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Caner bitmiş kulüpte sözleşmeler hazırlanıyormuş.

Çevrimdışı RevivaL

Caner'in gelişi çok iyi oldu. Tosic'in bek performansından kurtulmuş olduk böylece.

Çevrimdışı Ersoy

Lütfen Caner transferi gerçekleşsin şuan bunu çok fazla istiyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı anilsevim

16 maç oynamış adam
4 maç nereden cıkıyo nereden bakıyosunuz anlamadım da neyse
Hayırlısı olsun
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı murat baltacı

valla başarılımı başarısızmı bunu anca gelecek sene sezon sonu anlayabiliriz.
şimdiden bunu söyleyebilmek ne derece doğru takım şampiyon olursa yada ne bileyim cl de iyi sonuçlar alırsa
hala başarısızmı göreceksin :)
Necmi abi bir ay önce yönetim transferde sınıfta kaldı dediğimde daha sınıfta kalınmış bişey yok transfer dönemi bitince belli olur sınıfta kalınıp kalınmadığı demiştin şimdi sezon sonu belli olur diyosun takımın başarılı olması yapılan eksikleri yanlışları düzeltmez geçen sene stoper ve kaledeki sıkıntıya rağmen şampiyon olduk şampiyon olmamız bu yanlışları unutturmamalı  :tabe:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

doğru söylüyor 4 maç oynamış topu topu
COPA LİBERTADORES de yarısında oynamamış
bir sorun yaşadı herhalde kadroya alınmamış

Manoel geçen sezon (2015 sezonu) 38 lig maçının 36'sında oynadı. 2016 sezonu henüz devam ediyor.

@Necmi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 18:46:59 38life ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner transferi elbette elimizi rahatlatıcak ancak maliyetleride görmemiz lazım 1.7'den yukarda olmamalı bu arada Atiba'ya zamlımı sözleşme yapıldı bilgi var mı ?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner'in gelişi çok iyi oldu. Tosic'in bek performansından kurtulmuş olduk böylece.
Aynen saç,baş yolmaktan kurtulduk   şuan kale ve stoper dışında kadro beni tatmin ediyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Necmi abi bir ay önce yönetim transferde sınıfta kaldı dediğimde daha sınıfta kalınmış bişey yok transfer dönemi bitince belli olur sınıfta kalınıp kalınmadığı demiştin şimdi sezon sonu belli olur diyosun takımın başarılı olması yapılan eksikleri yanlışları düzeltmez geçen sene stoper ve kaledeki sıkıntıya rağmen şampiyon olduk şampiyon olmamız bu yanlışları unutturmamalı  :tabe:
yüzdeyüz katılıyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı anilsevim

Transfermarkt a çok takılmayın
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı artena_condari

Ya arkadaş, bi' Nasri gelmedi diye dünyanın sonunu getirdiniz. Stoperde Manoel gelmese Gil veya kalibresinde adamlar gelecekti; diğer mevkilerdeki transferler de beklediğimiz seviyede veya üzerinde. Yine ligde şampiyonluğa oynayacağız, ŞL'de grup ikinciliğini zorlarız. Daha ne?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner transferi elbette elimizi rahatlatıcak ancak maliyetleride görmemiz lazım 1.7'den yukarda olmamalı bu arada Atiba'ya zamlımı sözleşme yapıldı bilgi var mı ?
Kesin olmamakla beraber 1 ay önce 1.5 m'dan uzatıldığı söyleniyordu makul sözleşme hak ediyordu. Caner 1.75 m euro alacak deniliyor

Çevrimdışı 38life

http://www.transfermarkt.com.tr/manoel/leistungsdaten/spieler/113586

Dostum anlamıyor musun? 2016 sezonu henüz devam ediyor. "Geçtiğimiz sezon" 2015 sezonu oluyor. ve 38 maçın 36sında oynadı. Bu sezon başı sakattı. Yavaş yavaş iyileşti kadroya girdi ve bi kaç maçtır oynuyor. Ve ligin henüz daha 22.ci haftası oynandı.

@MrtBlgc
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 18:46:41 38life ]

Çevrimdışı Librarius

Yonetim odevlerini son dakikada yetistiren ogrenci misali biraz fazla gecikti transferlerde. Bir cok kulup son dakika transferlerine imza atiyor; fakat, temel ihtiyaclarini son dakikaya kadar birakan kulup cok azdir herhalde. Stoper icin bu kadar bekleyip Brezilya'dan vasat bir stoper getirmenin bir basarisizlik oldugu da gun gibi ortada (tabi eger sapkadan tavsan cikarir gibi buyuk bir isme imza attirilirsa bu durum bir parca degisiklik gosterebilir).

Bunun disinda Caner hamlesi cok dogru bir hamle oldu. Gokhan Inler gelirse o da iyi bir hamle olcak, en azindan bizi Necip'ten kurtarir diye dusunuyorum. Bunun ustune Eto'da gelirse kadromuz Turkiye liginin ustunde bir kadro olur. Allah utandirmasin. Insallah yine sampiyon olacagiz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Kapkarakartal

İnler aradığımız isimmi tam emin değilim bize Atiba'yı rahatlatıcak bir isim lazımdı sanki.

Çevrimdışı matias_27

Caner ve Gökhan inler konusunda ise oyuncularla ile anlaşıldı.rakamlar konusunda kulüplerine resmi teklifler yapıldı kulüplerinden onay geldiği an kap yapılacak.şu an için bi geri dönüş yapılmadı

Kişisel tahminim onay verilecek kulüplerinde,kadrolarında düşünmüyor iki takımda

Öğlen attım bu mesajı inter okey verdi transfere hayırlı olsun arkadaşlar caner
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Etiketler: