2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347979 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Caner ve İnler de yolda :D
Onlarla birlikte bir stoper de geldi mi tamamdır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Devre arasında bu ne biçim stoper diye söveriz  :boxin:

Çevrimdışı Kutay

Şimdi son duruma göre Boyko,Ömer gidiyor, Eto,İnler,Manoel,Caner geliyor . çok alternatifli bir kadro olacak fakat bu oyuncuların hepsini nasıl hazır tutacağız Şenol hocanın işi zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kalyoncu

Veli'nin futbol hayatı bitiyormuş çok üzüldüm. Şu ameliyat'ı inşallah iyi geçerde en azından Anadolu kulüplerinde oynar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Eto kanatta oynayamaz söylendigi gibi. Forvet'te bile verecegi katki sinirlidir bu yastan sonra. Cift Forvete dönsen ya kanatlari iceri cekeceksin ya da Orta Sahan zayif kalacak. Aboubakar'dan kanatta ne kadar verim aliriz o da belli degil. 3lü Savunmaya dönelim desen bunu Senol Hoca yapmaz. Bir türlü devamlilik saglatacak bir Oyun Sistemi kuramiyorum. Umarim Senol Hoca'nin bildikleri vardir bu konuda.

Çevrimdışı sağduyu

Yapılan kadrolara bakıyorum da, Allah tan bu konuda iyi bir Hoca mız var diye şükrediyorum.

Benim bildiğim Şenol hoca;

1. Caneri sol bekten başka bir yerde oynatmaz. Beşiktaş için, hedefleri için, doğrusu da bu.
2. Eto gelirse, Sosanın yerinde zaman zaman dener
3. Sağbek te, özellikle zorlu maçlarda, daha çok Beck i düşünür
4. Yeni stoper tutarsa Marcello ile birlikte ağırlıklı düşünür
5. İyi bir stoper ve Caner gelirse ve hatta G. İnler de gelirse, Necibi belki ama Tosiçi kolay kolay 18 e almaz, arkasına da bakmaz

Söylendiği üzere öncelikle süratli stoper, sonra ikinci öncelik Caner, olursa Eto veya G. İnlerden birisi gelirse Şenol Hoca çok rahat eder, biz de keyifle maç izleriz. Özellikle Şampiyonlar Liginde kaleci meselesi nasıl olur? O biraz sıkıntı. İnşallah Fabri tutar...
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 14:47:07 sağduyu ]
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Savaş

Konuşulanlar ile en mantıklı kadro şu,

Fabri

Gökhan  Rhodolfo Manoel  Adriano

Atiba    Talisca

Quaresma    Oğuzhan     Aboubacar

Eto'o

Yedekler : Tolga - Beck - Marcelo - Caner - İnler - Olcay - Cenk

Utku - Tosic - Necip - Aras - Kerim - Tolgay kadro dışı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen hakli cik da Sampiyon olalim. Olamayiz bile demiyorum fakat bu Oyuncu tercihlerini görünce akla kötü seyler geliyor.
biraz sert oldu kusura bakma mantıklı yorumların çok fikirlerinde  önemli bir anlık patlama oldu benim açımdan, maalesef plan,organizasyon sıkıntılı ama dediğin kadar da değil kale ve stoper sorunu dışında kadro şampiyonluğun favorisidir.

Çevrimdışı abdusta

Bu saatten sonra herşey olabilir-olmayabilir

33 saat uykusuz kalacagız,ne yazıkkı bu saatin 8 saatide Başkanın Ankara ziyaretinde heba oluyor

saygılar
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 14:50:13 abdusta ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sinan Engin arada doğru yorumlar yapıyor katılıyorum dün gece Eto'o gelsin Vodafone Arenadaki Şampiyonlar ligi maçlarının hepsinde gol atar demişti bence çok haklı parasınıda misliyle çıkarır performans bonusu 1.5milyon Euro her maç için ayrıca evinde 3 maç kazanmak bir üst tur için kapıyı aralar ekstradan gelecek 5.5 milyon Euro'luk bir gelir olur, Eto'o nun ücretine pek takılmamak gerek hatta gerekirsede 1-1.5 milyon Euro Antalyaspor'a verilsin ve alınsın bu adam 35 yaşında da olsa bir markadır kariyerindeki kupaları toplayın sahada oynayan 22 kişiden daha fazladır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veli'nin futbol hayatı bitiyormuş çok üzüldüm. Şu ameliyat'ı inşallah iyi geçerde en azından Anadolu kulüplerinde oynar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bizim açımızdan daha çok üzüldüm 1.5 senedir oynamıyor adam maliyeti'de hiç az değil ama zor görünüyor kağıt üzerinde durumu.

Çevrimdışı Bishamon

Konuşulanlar ile en mantıklı kadro şu,

Fabri

Gökhan  Rhodolfo Manoel  Adriano

Atiba    Talisca

Quaresma    Oğuzhan     Aboubacar

Eto'o

Yedekler : Tolga - Beck - Marcelo - Caner - İnler - Olcay - Cenk

Utku - Tosic - Necip - Aras - Kerim - Tolgay kadro dışı.

Talisca forvet arkası oynar.Aboubakar kanatta oynayamaz adamın hiç maçı yok kanatta.

Çevrimdışı Zafer55

Eto'o geldiyse Omeruo hayırlı olsun. Hem Manoel hem Eto'o yüküne giremeyiz çünkü.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sezon gomez 3.5+ pektemek 1.5
Şuan aboubakar 3.3 + ömer 1 + pektmk 0.5
Ömer gidip(-1) Eto gelse (+2) çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum.O  (+1) i de boykoya saysınlar canım.

Çevrimdışı GÖRKEM

Eto yanlis Transfer olur. Caner'i almanin mantigini ise ancak üclü savunmaya dönersek anlarim. Ama o zamanda Gökhan ve Beck gibi iki Kaliteli Oyuncuyu yedege mahkum edersin cünkü ikiside üclü savunmali sistemde ideal kenar Oyuncusu degildir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolga zor caner,inler,manoel,eto yıllık maaşları'da yüksek olur ben caner,eto,manoel isterim inler hem yaşlı hemde 2.5 m euro verilmez devre arasına kadar idare edilip başka bir adam kiralanabilir  :iblush:

Çevrimdışı atalay

Joe Hart, kiralama bedeli olmadan + maaşını City ödeyecek şekilde Torino ile anlaştı. Güzel fırsat transferi...

Çevrimdışı wbishop82

Etoo eksik olan yönümüz.keşke gelse.abubakar cenkle kıyaslamam etoo yu hemde bu yaşında.arkadaşlar bu adamın geçen yıl maçlarını izleyen yorumlasın.Bütün maçları izlerim.bu benim zevkim.Onun için iddaalı konuşuyorum.Yaşa takılıp yorum yapmayalım.Gerçekten hala diri,süratli.adam doğuştan golcü.çoook şey katar

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol bir tane kanat forvet istiyordu zaten artık cenk veya aboubakar o rolü üstlenir.Cenkin sol kanatta 2.forvet rolünde daha rahat edeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Joe Hart, kiralama bedeli olmadan + maaşını City ödeyecek şekilde Torino ile anlaştı. Güzel fırsat transferi...
ben hartı sevmem ama güzel olurdu :D

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol bir tane kanat forvet istiyordu zaten artık cenk veya aboubakar o rolü üstlenir.Cenkin sol kanatta 2.forvet rolünde daha rahat edeceğini düşünüyorum.
Şenol hoca olacak o :D düzeltemeden gitti tutamadım :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenk alternatif olmalı forvete mi olur kanada mı olur bilmem orasını ilk 11 oynamamalı.

Çevrimdışı Bishamon

Liverpool hala Sakho'yu kiralamaya çalışıyor.

Çevrimdışı talha

YOk artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu Saaten sonra Stoper, Kanat ve Ön Libero Transferinden baska bir sey gündemde olmamali.

Çevrimdışı wbishop82

Ayrıca sistem falan değişmez.Çünkü hoca ATİBA-OĞUZHAN ikilisini bo-za-maz.kendini de takımıda imha eder.Şablon belli.

Atiba-ozzy talisca önlerinde uçta Abubakar veya Etoo.sol kenarda olcay

ama değişiklik yapadabilir.artık opsiyonu çoğalacak

sol kanat abubakar ( daha önceden oynamışlığı var ) uçta etoo

veyaaa

forvet arkası etoo santrafor abubakar veya cenk

Hepisinide oynarız.Atomu parçalamaya gerek yok.Kadro geniş maç sayısı fazla.Elbet herkes oynayacak bu sene

Etiketler: