2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348484 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Konuşulanlar ile en mantıklı kadro şu,

Fabri

Gökhan  Rhodolfo Manoel  Adriano

Atiba    Talisca

Quaresma    Oğuzhan     Aboubacar

Eto'o

Yedekler : Tolga - Beck - Marcelo - Caner - İnler - Olcay - Cenk

Utku - Tosic - Necip - Aras - Kerim - Tolgay kadro dışı.
Şurada yazan isimleri alt alta yazoyorum.En üste de Şenol Güneş yazıyorum off diyorum

Çevrimdışı wbishop82

Talisca forvet arkası oynar.Aboubakar kanatta oynayamaz adamın hiç maçı yok kanatta.

evet talisca forvet arkası oynayacaktır.bende öyle düşünüyorum.Gol özellikleri daha ön planda bir oyuncu.Ancak abubakar kanat forvet oynar.oynamışlığı vardır.İyide oynar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:bandit:

Fabri

Atiba    Oğuzhan

Aboubacar   Talisca         Olcay

Eto'o

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Yanlis olan sey Sisteme göre Oyuncu almak yerine Sistemi alabildigin Oyunculara göre kurmak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya da;

Fabri

Atiba   

Talisca       Oğuzhan

Aboubacar      Eto'o           Olcay

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:bandit:

Fabri

Atiba    Oğuzhan

Aboubacar   Talisca         Olcay

Eto'o

çok hoj kadro  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Joe Hart, kiralama bedeli olmadan + maaşını City ödeyecek şekilde Torino ile anlaştı. Güzel fırsat transferi...

Söylenecek söz yok..

Çevrimdışı wbishop82

Yanlis olan sey Sisteme göre Oyuncu almak yerine Sistemi alabildigin Oyunculara göre kurmak.

bu konuda hak veriyorum.Biz bunu aslına bakarsan birazda olsa başabildik.Ama bu ülkeninde genel problemi maalesef.Örneğin caner konusu.sende bahsetmişsin.Evet iyi oyuncu ama geçen seneki Beşiktaş ta oynayabilirmiydi ? bence uçmazdı.İsmailden iyi olurdu ama sırıtırdı oyun içinde.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Nasri yerine Joe Hart'ı kovalasaydık daha mantıklı olurdu, ön bölgedeki sorunları çözümü için bir çok method var kaldı ki bizim ön bölgede çok da kalite eksiğmiz yok taktiksel olarak da iyi durumdayız ama kalede çok büyük kalite eksiğmiz var Torino gibi bir takıma gidip orta sıralara oynamak yerine Şampiyonlar ligi kozunu kullansak Nasri fiyaskosu olmaz hem de çok iyi bir kalecimiz olur arkamıza yaslanır rahat rahat maç izlerdik.

Çevrimdışı LuceGel

Etoo eksik olan yönümüz.keşke gelse.abubakar cenkle kıyaslamam etoo yu hemde bu yaşında.arkadaşlar bu adamın geçen yıl maçlarını izleyen yorumlasın.Bütün maçları izlerim.bu benim zevkim.Onun için iddaalı konuşuyorum.Yaşa takılıp yorum yapmayalım.Gerçekten hala diri,süratli.adam doğuştan golcü.çoook şey katar
Etoo yu Antalyada seyretmeyen adamlar internetten yaşına bakıp konuşuyor diyorsun  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

cenk alternatif olmalı forvete mi olur kanada mı olur bilmem orasını ilk 11 oynamamalı.
Öyle deme bu sene kanattan da iyi skor yükü almamız lazım.Aboubakar 11 de oynar büyük ihtimal çoğu maçta cenkte kanat rotasyonuna girer eğer eto gelirse.

Çevrimdışı melyet

Arkadaşlar son durum ne transferde gelen giden varmı ne olacak bu stoper işi
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye bu KAPılar kapalı hala. Hani bugün KAPıları açıp uçacaktık ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner gelirse, Adriano zaman zaman stoper de oynayabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Aboubakar en son yaklasik 4 Yil önce sadece 2 macligina kanatta oynamis ama bakiyorum da Adami herkes orada oynatmaya merakli. Ben endiseliyim bu konuda.

Çevrimdışı wbishop82

bu da benim tahminim.Gönlümdeki değil.Şenol Hoca nasıl oynatır onun tahmini.ama 3 4 hafta sonraki son şekli olarak

fabri ( öyle ya da böyle tolga oynayamayacak)

beck      marcelo                  x                 adriano

atiba          oğuzhan             

q7                            talisca                   olcay

abubakar

maçın ilerleyen dakikalarında çoğunlukla olcay ve q7 çıkar oyundan abubakar sol a geçer.etoo öne geçer.genelde böyle olacağını tahmin ve hayal ediyorum :)

Çevrimdışı wbishop82

Etoo yu Antalyada seyretmeyen adamlar internetten yaşına bakıp konuşuyor diyorsun  :evillol:

ben tv den izledim.antalya dan hiç izlemedim :) evet canlı gözle izlemek başka şeydir.Ancak oyuncu biliyor oyunun sonuna kadar diri kalması gerektiğini.Onu farkettim.Eskisi gibi elbette olamaz zaten.Ancak hala diri ve kuvvetli bizim ligimiz için.Mesela topu alıp 70.dakikada dribling yapıp ceza sahasına girip sert şut çekebiliyor hala.Bu çok şey anlatır.Futbol oynayan bilir ne demek istediğimi.Normalde o topa vuracak gücün kalmaz.Adam mermi gibi çıkarıyor hala.ekstra koşamayacak elbette,ama enerjisini çok iyi kullanıyor maç içinde.Son vuruşları hala barcelonalı etoo.anlatmak istediğim bu

Çevrimdışı Çağatay

Caner gelirse, Adriano zaman zaman stoper de oynayabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gg nin bile stoper oynamisligi vardir hemde bize karsi
Ve saglam da performans göstermişti
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı wbishop82

Aboubakar en son yaklasik 4 Yil önce sadece 2 macligina kanatta oynamis ama bakiyorum da Adami herkes orada oynatmaya merakli. Ben endiseliyim bu konuda.

11 e başlama şekline göre o veriler.birçok maçta maç içinde kanat a kaydırılıp oynatıldı

Çevrimdışı Savaş

Eto'o mu yedek kalacak Aboubakar mı?

Biri dünya yıldızı digeri 6 milyon euro. Hangisini bırakacaksın? Muhtemelen kanat forvet oynayacaktır Eto'o gelirse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

11 e başlama şekline göre o veriler.birçok maçta maç içinde kanat a kaydırılıp oynatıldı

Onu bilmiyordum Bilgi icin tsk.

Çevrimdışı Orhan

Cenke yazık olur...

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gs de en son buraka yazık olur diye takviye yapmamaıstı.Butun sezonu umutla geçirdiler. Büyük takımın 3 tane saglam adamı olur forvette. İyi olanı koyarsın.

Çevrimdışı canU

Evraklar yetismez sacmaligi da. Gece 12ye 5 kala yapmazsan yetisir. Fax diye birsey var.

Nasıl saçmalık ya? Bu işin sağlık kontrolü var brezilya ile mesela saat farkı var bunlar sence 1 günde kolayca olacak işler mi?

Çevrimdışı GÖRKEM

Eto'o mu yedek kalacak Aboubakar mı?

Biri dünya yıldızı digeri 6 milyon euro. Hangisini bırakacaksın? Muhtemelen kanat forvet oynayacaktır Eto'o gelirse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto'ya karsi gelmemin sebebi en basta yüksek maasi. Bir Oyuncuya yillik 3-4 Milyon€ verip yedek birakacak lükse sahip degiliz. Banko oynayacak olsa gene kabullenebilirdim bir sekilde disini sikip bir sezon daha eski seviyesine belki yaklasirdi. Yedek kalirsa olmaz.

Etiketler: