2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347319 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Eto'o'nun gelmesiyle cift santrofora geceriz

Fabricio
Manoel-Rhodolfo-Tosic
Adriano-Atiba-Inler-Caner
Oguzhan
Eto'o/Ebu-Talisca

Çevrimdışı LuceGel

Etoo yu istemeyenleri anlamıyorum Töre ,Sosa,Gomez gitmiş hem kanat hem forvet hem forvet arkası asist gol yapacak winner oyuncu yaşlı olabilir yarım devrede oynasın 20 + gol atar bu adam. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı KadirA

@KadirA, sanırım herkes nerdeyse benzer kaynaklardan beslenip Nasri bitti demişti, mesela Necmi, abdusta, mathias da bizim forumda benzer şeyler söylediler.
Benim merak ettiğim kimin yalancılığından, kimin samimiyetinden söylediğini nasıl anlıyorsun? Bende anlayabilmek istiyorum ondam soruyorum.

Başkan birşeyi anladığımdan değil. Tutup ne diyelim adama? Tüm muhabirler tüm kanallar tüm gazeteler patladı. Ne diyim şimdi bu adama?

Güzelce uzun uzun yazdı açıklama yaptı, teşekkür ettim. :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Başkan birşeyi anladığımdan değil. Tutup ne diyelim adama? Tüm muhabirler tüm kanallar tüm gazeteler patladı. Ne diyim şimdi bu adama?

Güzelce uzun uzun yazdı açıklama yaptı, teşekkür ettim. :)

Mathias'a söylediğin güzel, ama benzeri kaynaklardan beslenip o haberleri yapan bütün zavallı gazetecileri yalancı yaptın, onlar için üzüldüm.

Çevrimdışı asi_kartal

Şuan ki kadro türkiye ligi için iyi ama derbi kazanmak ve cl de iş yapmak istiyorsan çok iyi bir stoper, fark yaratacak ortsaha ve bir adet golcün olması şart.. Yapılan transfler iyi ama çok fazla fark yaratabilecek seviyede değiller. Bu nedenle derbiler de çok iyi oynayarak kazanabiliriz kötü oynayıp derbi kazanmamız imkansız çünkü bunu sağlayacak oyuncu tipi ve gücü malesef yetersiz, yok.. Çünkü kalecin iyi değil stoperler de sıkıntıların var ortasaha da fark yaratacak bir oyuncun yok ve en önemlisi net vuruş yapan golcün yok.. Dediklerim anlaşılmıştır umarım kadro kötü değil anlatmak istediğim derbi maçları ve CL bu maçlarda sıkıntı yaşayabiliriz. Lig maçları çok fazla yormaz bizi.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı sosyalkartal

Birazdan Caner kapı bekliyorum Nasride henüz bitmedi (okuyup geçin ve ya okumadan geçin )
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı yusufş

Bu sene 50 civarı maç oynıycaz bu yüzden 3 forvete de ihtiyacımız var fazlasıyla yani Cenke hiç de yazık olmıycak bence

Çevrimdışı Savaş

Fabri

Manoel      Rhodolfo      Adriano

Quaresma Atiba    Talisca   Caner

Oğuzhan

Aboubacar             Eto'o

Buyrun size yeni sistem 3-4-1-2 :D

Çevrimdışı Bishamon

Fantastik formasyonlar başlamış yine  :lol:

Çevrimdışı Tolga

4-4-2 değil de 4-3-3 oynama ihtimalimiz var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Fantastik formasyonlar başlamış yine  :lol:

Öyle transferler yapılıyor ki napalım uydurmaya çalışıyoruz :D

Çevrimdışı KadirA

Mathias'a söylediğin güzel, ama benzeri kaynaklardan beslenip o haberleri yapan bütün zavallı gazetecileri yalancı yaptın, onlar için üzüldüm.

Neyse olur o kadar takılmayalım fazla :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Kişisel yorumum eto bu sene özellikle bu sene çok ama çok ihtiyacımızı görecek takıma winner karakter özelliğiyle çok şey kalacağını düşünüyorum.altını çiziyorum özellikle bu sene için çok ama çok elzem bi oyuncu bizim için ve inanın o kadar gelmek istiyor ki.bu büyük taraftarın bu muhteşem stad da futbol hayatının finalini yapmak istiyor
gönülden katılıyorum fikirlerinize
yedek kulübesinde bile sırıtmaz büyük destek verir maç içinde o derece güveniyorum Eto'o'ya.

Çevrimdışı asi_kartal

Caner gelirse Adriano ön tarafta arkada caner olur hoca zaten öyle istiyordu. Canerin kapa düştüğü an Nasri transferi benim için tamamen bitmiş olacak  :D

:bawling:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı AhmetY

Birazdan Caner kapı bekliyorum Nasride henüz bitmedi (okuyup geçin ve ya okumadan geçin )

Aynı fikirdeyim. Ronaldinho'da acı bir tecrübe kazanan yönetim Nasri'de aynı tufaya düşmez.

Çevrimdışı Bishamon

Öyle transferler yapılıyor ki napalım uydurmaya çalışıyoruz :D

Haklısın bir plan dahilinde ve oyun taktiği düşünülürek yapıldığını düşünmüyorum bu transferlerin.

Çevrimdışı TURKahvesi

Cenke yazık olur...

bu konularda duygusal davranmayı bırakmalıyız
şampiyonluk istiyorsak bu tür transferler gereklidir
şimdi Cenk'e düşen görev tamamen profesyonelce futbol hayatını devam ettirmesidir hayat devam ediyor yarının ne getireceği belli olmaz.

Çevrimdışı Zafer55

Hoca 2 stoper yada 1 stoper 1 solbek lazım demişti.Bana Caner+Atınç olacak gibi geliyor.
Yerli olmaları ŞL listesi için avantaj.Stoper için 3 aydır beklediğim isim Atınç değildi gerçi ama.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eto konusunda net edindiğim bilgi yönetim 1+1 bi antlaşma eto nun ise 2 yıl antlaşma istediği tek sıkıntı burda. Eto son 2 yıl oynayıp futbolu bırakmak istediğini belirtti. Yönetim ise 1 yıllık istiyor doğal olarak yaşından dolayı

Bu konuda anlaşabilirlerse transfer gerçekleşecek
Bu sene şampiyonluğa katkısı olacaksa ki benim bir şüphem yok bundan 2 yıllık imzalasınlar. Eto olayını uzun vadede düşünmek lazım. Bu adamın bize futbolu bıraktıktan sonra da faydası olur her türlü. 2-3'ün hesabını yapıp daha fazlasını kaybetmek de var sonuçta.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı matias_27

Eto gomez Drogba vs gibi futbolcuları sade bi futbolcu gibi düşünmeyin bu isimler birer markadır ve takımlarına belli bi karakter hava katar. Ve ben taraftarlarla da eto kan bağının müthiş örtüşeceğini düşünüyorum.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı sozkul

Fabri

Manoel      Rhodolfo      Adriano

Quaresma Atiba    Talisca   Caner

Oğuzhan

Aboubacar             Eto'o

Buyrun size yeni sistem 3-4-1-2 :D

Bu sistemle ve kadro ile geldiğine pişman olur Manoel

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eto gomez Drogba vs gibi futbolcuları sade bi futbolcu gibi düşünmeyin bu isimler birer markadır ve takımlarına belli bi karakter hava katar. Ve ben taraftarlarla da eto kan bağının müthiş örtüşeceğini düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Savaş

Bu sistemle ve kadro ile geldiğine pişman olur Manoel

Yok be abi eğlendim kendi çapımda sinirim bozuk :)

3 senedir oturmuş bir sistem var değiştirilir mi hiç bu sistem? Eto'o transferine takıldım ben. Abocubacar'ı almadan alsak başımın üstünde yeri var da şimdi Eto'o ne alaka? Stoper yok, Eto'o kovalıyoruz kalmış 30 saat.

Twitter'da biri yazmış Eto'o stoper oynayabiliyor muydu diye. Oynar mı acaba söylesek :D

Çevrimdışı Fatih_

Bu takima gecen seneden beri stoper lazim son saatemi kalmaliydi. Bu kadarmi plansizlik olur. Defansin oturmasi tandem falan bunlar hikaye. Eto gelsin 35 yasinda 2,5 da ona ver kurtarsin bizi stoperde oynar arada.

Çevrimdışı matias_27

Ben şahsen vodafone arenada kaliteli iyi rakibi yiyen 3-4 tane kara inci futbolcu görmek isterim şanlı beyaz formamızın içinde.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Etiketler: