2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350833 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

Defans bölgesinin önünde top bizdeyken akıl almaz hatalar yapabiliyoruz.Örneğin Marcelo top kendisine geldiği zaman Atiba ya veya Beck e pas vererek oyunu kurmaya çalışıyor.Olması gereken bu normalde.Fakat baskıyı gördüğünde ya ileri şişirip kaybediyoruz,ya kalecimize.....(:s Pardon Kaleci değil eski tabirle kendisi tam bir FİLE BEKÇİSİ ) veriyor.o da zaten başarıpta topa vurbilirse taç a atıyor derin bir nefes alıyoruz.veya topla çok sık oynayıp kaybediyor ve tehlike oluyor.Bu Necip içinde geçerli.Biz geriden ayağı düzgün bir stoper ve kaleci yapabilirsek zaten rakip top göremeyecek.Duran top hariç pozisyon bulamayacaklar.Tabi bu söylediklerim lig için.Hızlı ve güçlü ayağı düzgün bir stoper ve FABRİ bu işi çözer.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

BAL ne,Beşiktaş Anadolu Lisesi mi?

Geçen sezon başı stoper rotasyonu Rhodolfo-Ersan-Pedro-Miloseviç'ti.

Şimdi Rholdolfo-Marcelo-Tosiç-Manoel. Nesi geriledi?

Kale de aynı, geçen sezona Tolga-Günay ile başladık, şimdi Fabri var.

Sol bek ve sağ beklere değinmiyorum bile.

Ağaca bakmaktan ormanı gözden kaçırmayın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakat rhodolfo solbek tosic ne idüğü belirsiz manoel. Çok güçlenmişiz cidden..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Abi rhodolfo ersan pedro milosevici gorunce, devre arasi yine stoper operasyonu yapilacak diye anladim valla. Bu kadar oynanmaz bu defansla. Paran yoksa her sene bitane alirsin yavas yavas kurarsin. Biktim artik ne verecegi belli olmayan adamlarla 6 ayda bir defansin degismesinden.

Çevrimdışı wbishop82

Gecen gordugum rhodolfo beni daha cok korkuttu bu defans konusunda. Adam baya gerilemis. Marcelo desen defansif takimin stoperi. Tosic desen iyi oynuyor ama duran toplar yuzunden maca 2-0 yenik basliyoruz. Manoel desen ne oldugu belli degil gelelecek takima alisacak. Defans yine allaha emanet.

konya maçından sonra linç olurum diye ses çıkarmadım.Baktım çoğu kişi rhodolfo topu çizgiden çıkardı diye öve öve bitiremedi.Ben mi yanlış maç izledim diye kenimde aradım hatayı.Rhodolfo konusunda seninle aynı fikirdeyim.Maçta çok kritik hatalar yaptı aslında ama çoğu pozisyon olmadığı için göze batmadı.Geçen yılda çok beğenmezdim açıkcası.ama onu bile bu sene yakalayamaz

Çevrimdışı Savaş

30 saat daha sabır...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalBaz

Sakat rhodolfo solbek tosic ne idüğü belirsiz manoel. Çok güçlenmişiz cidden..
Devre arasinda yine buluruz brezilya dan bitane olur biter.

Çevrimdışı brkntcnr

Gecen izledigim rhodolfo tosicten alsin ilk formayida, sonra marceloya gecer.

Biz ligin çok üstünde bi takımız. Konyaya 2 puan bırakmamızın sebebi de Tosic ve Necip' ti. Onlar yerine başkaları olsa rahat rahat kazanırdık. Konyaya karşı ne talisca ne aboubakar ne adriano oynadı ona rağmen hücumda iyiydik, Tolgay dışında herkes iyiydi. Ki bu konya ligdeki en güçlü takımlardan. Kaliteli bi stoper bu ligi rahat götürür. Tabiki keşke pepe veya kompany gelseydi ama olmadı diye dünyanın sonu değil ya. 

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Manoel imza attı da biz mi kaçırdık. Şu saatten sonra omeroudan başkasını alamazlar. Manoel istemedi omerou geliyor mecburuz sayı az denilecek. Ozaman da gerilememiş demezsiniz herhalde.

Sosa gitti be vereceği belirsiz talisca geldi, atibanın yedeği halen yok ve atiba 33 oldu Cl + lig kaldırmaz.

Gomez gitti aboubakar geldi, potansiyeli var ama ne vereceği gene belirsiz burada da gerileme var.

Gg ve adriano gelişme ama sakatlanmaya yatıın topçular inş sakatlanmazlar ama risk var.

CL + lig ile AL + lig aynı tempoda olmayacak. CL'nin yıpratmaları da eklenince lige enerjimzi ne kadar yetecek muamma.

Caner + iyi bir stoper + en kötü eto o şart oğlu şart. Brezilyadan bu saatten sonra yetişmez avrupadan baksınlar omerou çakmasınlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hani başkan diyor ya en kimse zekamla dalga geçmesin diye. Kendi de bizimkiyle dalga geçmesin. Stoper, sol bek, orta saha gelmezse çıkıp da kar ettik ffp şöyle böyle gelmesin karşımıza. Adama derler kompany pepe nasri isimleri atıp oyalarlen iyiydi. GG çok mu şarttı. Git stoper kovala onun yerine. Aciliyet stoper biz sol açık peşindeyiz. Bir de tek tek yapılıyor transferler. Nasri halen belli olmasa stopere sıra gelmeyecekti.

Herhalde başkan tek yapıyor herşeyi umut güner izliyor öğreniyor falan. Erdal başkan ne yapmış ki övülüyor deniliyordu bence ortada ama halen savunan vardır.

@canU Kardeşim evet başkanımız stoper konusunda biraz gecikti hatta çuvalladı diyebiliriz ama yaptıkları Talisca-Adriano-Ebıubekir -GG77 üzerine Caner bence yaptıkları en iyi transferler. renkliler eren, Sigthorsson ile uğraşırken sen Ebubekiri getiriyosun ( Gomez kadar winner olup olmayacağını göreceğiz ) Sağ-Sol defans level atladı. Bence bu kadar karamsarlığa hiç gerek yok.

Çevrimdışı EagleForce

2 yildir lider ozellikli Avrupa gormus bir stoper alacaklar. Su son gun sasirtin da alin artik. Her sene yetersiz stoper alip yil sonu yollamaya calismaktan bikmadiniz mi yaw?

Çevrimdışı mertnet

Çok üzgünüm.
ŞL'de gayet çıkılabilir bir guruba düşmüşken böyle olmamalıydı ve seviye atlatacak en azından 1 orta saha ve 1 stoper alınmalıydı.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ben nasriye falan kafayi takmadim. Olabilir sorun degil. Sikinti stoper kardesim stoper. Bugune kadar elestirmedim hep hakli buldum yonetimi ama simdi yanlis yapincada elestirmem gerekiyor. Dogruya dogru yanlisa yanlis. Stoperde yonetim cuvallamistir bu kadar basit.

Katılıyorum stoperde gereken hamle yapılmadı. Ama pepe kompany falan gelmedi diye dünyanın sonu değil. Zaten şu ligde üst düzey olmasına gerek yok diyorum. Keşke 11 oyuncu hepsi çok üst düzey olsa.

Çevrimdışı kartalBaz

konya maçından sonra linç olurum diye ses çıkarmadım.Baktım çoğu kişi rhodolfo topu çizgiden çıkardı diye öve öve bitiremedi.Ben mi yanlış maç izledim diye kenimde aradım hatayı.Rhodolfo konusunda seninle aynı fikirdeyim.Maçta çok kritik hatalar yaptı aslında ama çoğu pozisyon olmadığı için göze batmadı.Geçen yılda çok beğenmezdim açıkcası.ama onu bile bu sene yakalayamaz
Kimsede demiyorki cizgiden cikardigi pozisyon oncesi 10 metre ofsayti bozuyor. Adam bir yildir bizde hala cizgi defansa alisamadi. Manoel gelecek bizi kurtaracak. Resmen brezilya fetisti bir izleme komitemiz var. allah akil fikir versin.

Çevrimdışı KadirA

Bu yıl Rhodolfodan katkı beklemeyin. Marcelo oynar güzel de oynar. Nasıl beğenilmiyor bu adam şaşırtıcı. Ki stoper tandemi birliktelik işidir. Yanına Necibi arkasına Tolgayı koyarsan Ramosu da getirsen fayda getirmez.

Marcelo iyidir harcamayın, ama yanına gelecek adam yani Manoel iyimidir. Sanmıyorum. Umarım yanılırım.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

İnler-Atiba dönüşümlü bu sezon orta sahayı götürürler.

Çevrimdışı KadirA

Aynen öyle. Tüm sezon forumda bas bas bağırıldı yedeği yok diye. Şimdi İnler geldi beğenilmiyor. Ama championship takımındaki müzmin sakat Tiote beğeniliyor. İşte hep renkli sevdası.

Çevrimiçi sozkul

Inler geldi mi?

Çevrimdışı Berat

Aynen öyle. Tüm sezon forumda bas bas bağırıldı yedeği yok diye. Şimdi İnler geldi beğenilmiyor. Ama championship takımındaki müzmin sakat Tiote beğeniliyor. İşte hep renkli sevdası.

Sorma kardeşim sorma.

Çevrimdışı Tolga

Manoel, Caner ve G.İnler gelir transferi kapatırız.

Kadromuz da özellikle lig için fazlasıyla yeterli ve alternatifli olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KadirA

Inler geldi mi?
Yasaklı siteye göre bir iki saat içinde kap gelir deniliyor.

Çevrimdışı Berat

Manoel, Caner ve G.İnler gelir transferi kapatırız.

Kadromuz da özellikle lig için fazlasıyla yeterli ve alternatifli olur.

Vazgeçtin mi Eto'o'dan :D

Çevrimdışı kartalBaz

Kardesim burda elestiri yapanlarin yuzde 90 i stopere takmis durumda. Kimsenin inleri dusundugu yok suan. Gelsin katki verir. Ilk once su stoperi bitirmediler.

Çevrimdışı canU

@canU Kardeşim evet başkanımız stoper konusunda biraz gecikti hatta çuvalladı diyebiliriz ama yaptıkları Talisca-Adriano-Ebıubekir -GG77 üzerine Caner bence yaptıkları en iyi transferler. renkliler eren, Sigthorsson ile uğraşırken sen Ebubekiri getiriyosun ( Gomez kadar winner olup olmayacağını göreceğiz ) Sağ-Sol defans level atladı. Bence bu kadar karamsarlığa hiç gerek yok.

Stopere omerou gelirse ben cl maçlarını izlemem sonuçlarına da bakmam. Üzerler marcelo omerou ve marcelo tosic oynarsak feci şekilde. Caner daha bitmedi ben yetiştiremeyeceklerini düşünoyorum hiçbirini. Belki inler veya canerden biri yetişir stopere de maksimum omerou.

Sosayı satıp 10 milyonluk hak yarayıp sadece forvet alıp geri kalan sürede de nasri ile boş boş oyalanınca yönetim ben çok sinirlendim oyüzden de ekstra karamsarım şuan. Beklerin çağ atlamasına sevineniyorum. Nasri bize çok acil değildi heryeri tammlasak kovala nasriyi de, stoper yok atibanın yedeği yok sol bek sıkıntılı biz nasri kovalıyoruz diğerlerini bitirmiyoruz. Bu olamaz yani, artık şampiyonluğun rehaveti mi nedir bilemem büyük sıkıntı

Çevrimdışı brkntcnr

Inler geldi mi?
Murat Özen Caner ve İnler bitti yazdı.

Çevrimdışı Kartalizm06

Bu yıl Rhodolfodan katkı beklemeyin. Marcelo oynar güzel de oynar. Nasıl beğenilmiyor bu adam şaşırtıcı. Ki stoper tandemi birliktelik işidir. Yanına Necibi arkasına Tolgayı koyarsan Ramosu da getirsen fayda getirmez.

Marcelo iyidir harcamayın, ama yanına gelecek adam yani Manoel iyimidir. Sanmıyorum. Umarım yanılırım.

Rhodolfo konusuna katılıyorum bu sene fazla bir şey beklememek lazım. Ağır sakatlıktan çıktı savunma oyuncusu sert olmalı üzerindeki korkaklığı atması zaman alabilir. Kupa maçlarında oynayarak 2. devreye hazır olabilir. Zaten %100 hazır bile olsa Marcelo-Rhodolfo yanyana olmaz. Sorun sol stoperde.

Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Etiketler: