2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355485 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

Eğer caner opsiyonsuz alınırsa başarısızlık olur.. Şuan bizden istedikleri 1.5 m € canerin iyi performansıyla sene sonunda 5 m€ ya çıkar almak istersek.. 7 m € harcayabilirsin ama parayı mezara götürcek başkan ..
7 m € a rakitsky, vida alınabilirken almıyon zaten caneremi kıyamıyorsun 1.5 vermeye.. 34 yaşındaki adrianoyla tosiçi izleriz seneye artık..

Evra 34 yaşında şampiyonlar ligi finali oynadı, Adriano yeter ki kendisine baksin yaşın önemi var mı? Ki adam henüz 31 yaşında daha

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı brkntcnr

Geçen yıla göre geri kaldığımız bi mevki olduğunu düşünmüyorum. Kale kötüydü hala kötü. Stoper kötüydü hala kötü. Ersan' ı burda linç edenler şimdi Ersan yok diye gerilediğimizi düşünür oldular. Aboubakar' da Gomez kadar isimli değil ama geldiği zamana göre Gomez' den daha formda geldi. Diğer mevkilerde ise gerilemedik üstüne koyduk.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalBaz

Caner'i bana methetmene gerek yok, ben daha adı bizle geçmezken Caner'i @Necmi abiye karşı savunuyordum.

Ama Caner'in fiyatı bu. Avrupa pazarında alabileceği maksimum para da bu. Ne zaman istersek, 2 milyona alırız; opsiyon olmasa da.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla abi iyi oynarsa hic bisey alaman... Italyan klubu bu gider gs ye fb ye pazarlar. Onlarda zaten gelene gecene veriyolar 4-5. Canerede verirler nolacak.

Çevrimdışı Berat

Stoper(Manoel) oldu da bitti maşallah
Caner olumlu
İnler olumlu
Eto'o son dakika sürprizi

Herkese günaydın, stoperde zaten tatmin edecek bir isim gelmeyecek aşikar. İnler ve Caner ile ilgili olumlu haberlerin gelmesine sevindim. Son gün Ömer <-> Eto'o yaparsak da iyi olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasri sevillaya giderse bize 4 milyon euro ödeyecekmiş, protokol varmış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Caner'in bonservisi elindeyken aldığı sözleşme bu işte, bizde ne oynayacak da değerini 5-7 milyona çıkaracak ve aynı maaşı alacak?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canere opsiyon koymama yanlış demek çok zor birşeymi anlayamıyorum  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Lisanslar yetişir mi telaşı başlar , tabii önce kap denen illet gelsin.

Çevrimdışı kartalBaz

Geçen yıla göre geri kaldığımız bi mevki olduğunu düşünmüyorum. Kale kötüydü hala kötü. Stoper kötüydü hala kötü. Ersan' ı burda linç edenler şimdi Ersan yok diye gerilediğimizi düşünür oldular. Aboubakar' da Gomez kadar isimli değil ama geldiği zamana göre Gomez' den daha formda geldi. Diğer mevkilerde ise gerilemedik üstüne koyduk.

Kanatlarda peki? Aras q7 yi kesebilirmi? Kerim bi anda kafasini kaldirip oyun oynayabilirmi? Sosaya ne demeli? Talisca en az 6 ay boyunca sosa kadar verimli olabilirmi? Valla beklerimiz ve oynarsa (fabri) kaleci pozisyonumuz guclendi. Digerleri ya ayni kaldi yada dustu. Sampiyonluga yetermi? Bence yeter ama daha rahat olacakken simdi strese girecegiz.

Çevrimdışı Bishamon

Ben Arfa Şehir efsanesi gibi mi?

Çevrimdışı Kartalizm06

Stoper için ciddi ciddi Manoel ve Omereu ismi geçiyorsa Alexis, Milosevic ve Franco gönderilmeseydi daha iyi. Bu takıma sol stoper lazım eldekilerden etkili direkt oynayabilecek. İnşaallah son dakika sürprizi olur, kaliteli bir isimle anlaşılır yoksa şampiyonlar liginde işimiz gerçekten zor. Nasri işinin olmamasında da hayır var. Parayı stopere ayırabiliriz.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Kalyoncu

Şampiyonlar liginde mücadele edeceğimizi size hatırlatırım. Kale kötüydü hala kötü stoper kötüydü hala kötü demekte nedir. Bu transfer sezonuna bu kötüleri iyi yapmak için başladık. Tek hedefimiz buydu işte kaleci kötü iyi bir kaleci stoper kötü iyi bir stoper.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben Arfa Şehir efsanesi gibi mi?
O şehir efsanelerini kimlerin çıkardığını biliyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Ben başkanın yerinde olsam şu sevillayla ilişkimi keserim.. Geçen yıl konoplyanka bu yılda samiri elimizden aldı (Hakaret Yasak)₅.. Bide utanmadan oguzhanı istiyorlar..

Nasrideki gerçeği transfer bitince anlayacagız.Manchester city tarafından Besiktas ve sevilla kullanılmış olabilirde
Bakalım Nasri takımında kalacakmı?Fiatında düşme olacakmı?
belkide PEP bu degeri kadro dışı bıraktığı için idarecilerden eleştiri aldı kazanmaya çalısıyor?

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Protokol varsa ön anlaşma imzalanmış demek ki City ile .
Bu şartlarda Sevilla yada City transferden vazgeçebilir heran.
Gelme durumu var mı acaba Nasri'nin ?  :alala:

Çevrimdışı Bishamon

O şehir efsanelerini kimlerin çıkardığını biliyorum..
Yayılır bu herkes muhteşem iş diye güzellemeye başlar.

Çevrimdışı OrhanAker

Ortaya atılan isimler beklentileri çok yükseltti bu öfke ondan yoksa transferlerin geç gelmesi dışında iyi transfer dönemi geçirmiş oluruz eğer caner ve inler gelirse ve manoel de ihtiyacı karşılarsa tamamdır.doğmamış çocuğa don biçmemekte fayda var diye düşünüyorum.

Çevrimdışı wbishop82

bu kadar transfer içersinde en çok NASRİ nin gelmesini istedim.Sebebi ise EN BÜYÜK KAYBIMIZ SOSA nın yerine monte edildiğinde geçen yıl ki tiki taka ya devam edebilecektik.Nasri daha da iyisini yapabilirdi.gerçekten yazık oldu.elimizde bize özgü olan bir pas oyununu maalesef kaybettik.talisca veya gökhan inlerle bunu sağlayamayız.farklı oyun oynayacağız.umarım rakip kapandığında açabileceğimiz yeni stratejiler geliştirebiliriz.GOMEZ bi derece ama SOSA kaybı çok yıkıcı oldu maalesef

Çevrimdışı Berat

Şampiyonluk sürecini yönetmenin ne kadar zor olduğu da günyüzüne çıktı.

Çevrimdışı kartalBaz

Yok kardesim. Sozlu olarak anlasmislardir. Bizim yoneticilerde anlasma tamam dediler iste basina. Son dakika artik ne olduysa bunlar caydilar. Bizde boyle kaldik. Emin ol yonetim bile soku ustunden atamiyordur. Neymis imza olmadan konusulmamasi lazimmis. Imzayi at sonra kime diyorsan de. Ayni sey bence talisca transferinde oldu ama orda bence sansliydik. Anlasma tamam talisca besiktasta denildikten sonra baya bir uzun sure almisti kap ve futbolcunun buraya gelmesi.

Çevrimdışı Kalyoncu

bu kadar transfer içersinde en çok NASRİ nin gelmesini istedim.Sebebi ise EN BÜYÜK KAYBIMIZ SOSA nın yerine monte edildiğinde geçen yıl ki tiki taka ya devam edebilecektik.Nasri daha da iyisini yapabilirdi.gerçekten yazık oldu.elimizde bize özgü olan bir pas oyununu maalesef kaybettik.talisca veya gökhan inlerle bunu sağlayamayız.farklı oyun oynayacağız.umarım rakip kapandığında açabileceğimiz yeni stratejiler geliştirebiliriz.GOMEZ bi derece ama SOSA kaybı çok yıkıcı oldu maalesef
Sosa konusunda kesinlikle katılıyorum. Herkes cenke kızıyo ama sosanın eksikliğinden öyle olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Kanatlarda peki? Aras q7 yi kesebilirmi? Kerim bi anda kafasini kaldirip oyun oynayabilirmi? Sosaya ne demeli? Talisca en az 6 ay boyunca sosa kadar verimli olabilirmi? Valla beklerimiz ve oynarsa (fabri) kaleci pozisyonumuz guclendi. Digerleri ya ayni kaldi yada dustu. Sampiyonluga yetermi? Bence yeter ama daha rahat olacakken simdi strese girecegiz.

Kanatlar yine Quaresma-Olcay. Töre ilk yarı katkı yaptı ama ikinci yarı sıfırdı. Aras' ın o katkıyı yapacağını düşünüyorum. Talisca' nın da Sosa' dan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum fakat tabi geçen sezon gibi maç alır mı hepimiz göreceğiz.

Çevrimdışı kartalBaz

Sosa konusunda kesinlikle katılıyorum. Herkes cenke kızıyo ama sosanın eksikliğinden öyle olduğunu düşünüyorum.

Cenkin nesine kiziyorlar. Bu kadroyla aboubakar i koy oda aynisi olur. Tolgay oguzhan ikilisi ileriye destek olamiyorki. Isim ilginci tolgayin oynamasi oguzhanida etkiledi. Cocuk eskisi gibi ataklara destek veremiyor. Sene basinda forumun cogu tolgay 10 numara oynar diyordu. Bence anlamislardir tolgaydan 10 numara olmayacagini. Isin ilgic diger kismi talisca simdi sakatlansa 10 numarada kim oynayacak?

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu yok ironi yapıyo

Çevrimdışı brkntcnr

Şampiyonlar liginde mücadele edeceğimizi size hatırlatırım. Kale kötüydü hala kötü stoper kötüydü hala kötü demekte nedir. Bu transfer sezonuna bu kötüleri iyi yapmak için başladık. Tek hedefimiz buydu işte kaleci kötü iyi bir kaleci stoper kötü iyi bir stoper.

Ben gerekli takviyelerin yapılmadığını kastettim kale ve stoper kötü hala kötü derken. Sadece gerilemediğimizi söylüyorum. Bu mevkilerde üzerine koyamadık ama gerilemedik de. Şampiyonlar Ligi' nde bir şey beklemeyi gerçekçi görmüyorum. Benim bi beklentim yok hatta 3. olup Avrupa Ligi' ni kovalamayı tercih ederim.

Çevrimdışı brkntcnr

Ortaya atılan isimler beklentileri çok yükseltti bu öfke ondan yoksa transferlerin geç gelmesi dışında iyi transfer dönemi geçirmiş oluruz eğer caner ve inler gelirse ve manoel de ihtiyacı karşılarsa tamamdır.doğmamış çocuğa don biçmemekte fayda var diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Gerektiği kadar güçlendiremedik kaleyi ve stoperi ama gerilemedik de.

Etiketler: