2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362153 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İnler ve Caner güzel hamleler. Veli-Necip yerine İnler , Tosic yerine Caner. Çok iyi.

Ama Manoel aradığımız adam mı emin değilim. Ya tutarsa mantığıyla yapılan bir transfer.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manoel'in whoscored rating'leri cok iyi değil, riskli bir transfer. Umarım diğer Brezilyalı stoperlerle uyum sağlar ve iyi oynar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Instagram hesabından Nasri fotolarını sınıf arkadaşı diye mi beğendi Başkan?
Resmi açıklama ya da ıslak imza beklenmesi gerekiyor. Başkan Falcao'nun fotoğraflarını da beğendi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Resmi açıklama ya da ıslak imza beklenmesi gerekiyor. Başkan Falcao'nun fotoğraflarını da beğendi.

Başkan algı yaratıyor o Zaman. İnsanlara geri zekalı diyen arkadaş aynı cümleleri Başkan için kullansın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KadirA

Gunaydinlar. Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Transferin son gününe geldik. Son yıllarda olduğu gibi yine eziyete dönüştü bu transfer dönemi de. Karamsarlık değil ama hissiyatim eksiklerimizi tamamen kapatabilecegimizi düşünmüyorum acikcas. İhtiyacımız olan transferlerden en az 1 tanesi eksik kalacak gibi..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yoruma katılmıyorum. Kale-Stoper hariç geçen seneden iyi durumdayız.

Serdar Beck oynarken bu yıl Gökhan Beck olacak.
İsmail Tosic oynarken bu sene Adriano Caner oynayacak.
Veli ve Necip Atibanın alternatifi iken bu sene İnler olacak.
Forvet hattımız zayıflamış gözükse de Aboubakar Talisca götürecektir.
Ek olarak Manoel ne kadar tatmin etmese de , elimizdeki stoperlerin hepsinden iyi söylenenlere göre.
Kaleciye artık yorum yapmıyorum o konuda ne yazık ki sınıfta kalındı.

Çevrimiçi Mehmet57

Bence Rhodolfo-Manoel gayet uyumlu olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu yoruma katılmıyorum. Kale-Stoper hariç geçen seneden iyi durumdayız.

Serdar Beck oynarken bu yıl Gökhan Beck olacak.
İsmail Tosic oynarken bu sene Adriano Caner oynayacak.
Veli ve Necip Atibanın alternatifi iken bu sene İnler olacak.
Forvet hattımız zayıflamış gözükse de Aboubakar Talisca götürecektir.
Ek olarak Manoel ne kadar tatmin etmese de , elimizdeki stoperlerin hepsinden iyi söylenenlere göre.
Kaleciye artık yorum yapmıyorum o konuda ne yazık ki sınıfta kalındı.

Kale stoper ve forvet hattı olarak geçen seneden kötü durumdayız kağıt üstünde
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Onemli olan sol kanat. Acaba Nasri alternatifi gelecekmi? Londraya gitmisken Chelsea'den Victor Moses kiralansa bile isimizi gorur.

Çevrimdışı RevivaL

Onemli olan sol kanat. Acaba Nasri alternatifi gelecekmi? Londraya gitmisken Chelsea'den Victor Moses kiralansa bile isimizi gorur.
Victor şu an yedek bile olsa şans buluyor ve geçtiğimiz günlerde gol de attı. Gelmeyecektir.

omeru gelecek o anlaşıldı da nerde bu çocuk? gelsin de antrenmanlara katılsın bari form tutsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan algı yaratıyor o Zaman. İnsanlara geri zekalı diyen arkadaş aynı cümleleri Başkan için kullansın.
Başkan foto beğendi diye gaza gelmedi millet, 3-5 duyumcu yazdı diye gaza geldi.

Dün onca olayın üstüne Beyaz tv izleyip Wilshire geliyor diye gaza gelenler oldu. Başkan Wilshire fotosu da mı beğendi?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gunaydinlar. Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Transferin son gününe geldik. Son yıllarda olduğu gibi yine eziyete dönüştü bu transfer dönemi de. Karamsarlık değil ama hissiyatim eksiklerimizi tamamen kapatabilecegimizi düşünmüyorum acikcas. İhtiyacımız olan transferlerden en az 1 tanesi eksik kalacak gibi..

@Luccâ Mutlu Bayramlar kardesım . ( Yaşını girer misin profiline =)

Zaten bütün transferleri tamamlamamıza imkan yok. Dediğin gibi bir kac eksık olacak. Önemli olan suanda Stoper .
Adam akıllı birini aldık mı Caner ile birlikte çokta problem yasamayız.

Çevrimiçi Mehmet57

Victor şu an yedek bile olsa şans buluyor ve geçtiğimiz günlerde gol de attı. Gelmeyecektir.

Atsu da olur, daha biryere kiralamamislar.

Çevrimdışı genki1914

Murat ozen caner erkinde opsiyon yok diyor cok buyuk hata olur

Guti14

Çevrimdışı tuncaboylu

Kanat için Aras ve Kerim'e güvenmek zorundayız.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eğer caner opsiyonsuz alınırsa başarısızlık olur.. Şuan bizden istedikleri 1.5 m € canerin iyi performansıyla sene sonunda 5 m€ ya çıkar almak istersek.. 7 m € harcayabilirsin ama parayı mezara götürcek başkan ..
7 m € a rakitsky, vida alınabilirken almıyon zaten caneremi kıyamıyorsun 1.5 vermeye.. 34 yaşındaki adrianoyla tosiçi izleriz seneye artık..

Çevrimdışı RevivaL

Atsu da olur, daha biryere kiralamamislar.

Başkan girişmez artık hocam. Nasri'den Atsu'ya düşerse tepki artar. Bizim şu an 4 kanat oyuncumuz var zaten. Caner, İnler ve Manoel geldiği zaman çok rahatlarız. Keşke El Kaddouri için girişimde bulunsaydık

Çevrimiçi Mehmet57

Eğer caner opsiyonsuz alınırsa başarısızlık olur.. Şuan bizden istedikleri 1.5 m € canerin iyi performansıyla sene sonunda 5 m€ ya çıkar almak istersek.. 7 m € harcayabilirsin ama parayı mezara götürcek başkan ..
7 m € a rakitsky, vida alınabilirken almıyon zaten caneremi kıyamıyorsun 1.5 vermeye.. 34 yaşındaki adrianoyla tosiçi izleriz seneye artık..

Adriano daha 31 yasinda kardesim. 10cu ayin sonunda 32 olacak. 34 ne alaka?

Çevrimdışı kartalBaz

Başkan foto beğendi diye gaza gelmedi millet, 3-5 duyumcu yazdı diye gaza geldi.

Dün onca olayın üstüne Beyaz tv izleyip Wilshire geliyor diye gaza gelenler oldu. Başkan Wilshire fotosu da mı beğendi?

Valla bugune kadar hep yonetimi destekledim. Hatta tolgayi bile gs macindan once destekleyip devre arasinda da yonetimi sikintiya sokmayin sacma sapan kaleci aldirmayin dedim. Sonuc boyko felaketi ile bitti. Ama bu sefer muhalefetteki arkadaslar baya hakli. 2 gun kala 4 transfer acikcasi yapilmaz. 4 ay stoper icin pazarlik yapilmaz. Bazi seyleri bence abarttik bu konuda. Baskan gecen sene iyi gecti diye bu senede ayni taktigi daha abartarak yapmaya calisti ama bence tutmadi. Hala sansimiz varmi? Bence var. caner inler stoper ile yine sampiyon oluruz ama sampiyonlar liginde bu defans ve kaleci ile gruptan cikamayiz. Aci ama gercek. Artik seneye kiraliklar gittikten sonra napilacak ben simdiden onu dusunuyorum. Bonservis sorunumuzda olmayacak bu sene o yuzden cok onemli. Sampiyon olursak baya bir transfer yapacaktir baskan. Hayirlisi olsun...

Çevrimdışı kartalBaz

Kanat için Aras ve Kerim'e güvenmek zorundayız.

Kanatlarimiz yeterli degil bana gore. Adriano bu sene orda kullanilacak gibi geliyor bana.

Çevrimiçi Mehmet57

Başkan girişmez artık hocam. Nasri'den Atsu'ya düşerse tepki artar. Bizim şu an 4 kanat oyuncumuz var zaten. Caner, İnler ve Manoel geldiği zaman çok rahatlarız. Keşke El Kaddouri için girişimde bulunsaydık

Nasri'nin alternatifi olmali bence, ama en kotu ihtimal Caner sol acik Adriano bek oynar.

Ama Nasri'yi sebepsiz istememislerdir. Kanatlarin yetersiz oldugu bence cok acik ortada. Umarim alternatifi vardir.

El Kaddouri'yi bende senelerce istiyorum, ama Talisca, Oguzhan, Atiba, Inler varken nereye koyacaz? Umarim yonetim seneye aklinda bulundurur.

Çevrimdışı kartalBaz

Nasri'nin alternatifi olmali bence, ama en kotu ihtimal Caner sol acik Adriano bek oynar.

Ama Nasri'yi sebepsiz istememislerdir. Kanatlarin yetersiz oldugu bence cok acik ortada. Umarim alternatifi vardir.

El Kaddouri'yi bende senelerce istiyorum, ama Talisca, Oguzhan, Atiba, Inler varken nereye koyacaz? Umarim yonetim seneye aklinda bulundurur.
Caner geride adriano ilerde olacaktir. Hoca arasi pek tutmadi. O yuzden kanat istiyorlar. Kaleci ve stoperden bile bir nebze turkiye liginde kurtarilir ama. Olcay veya q7 formsuz olursa ne kerim ne arasla gol pozisyonu cok bulamayiz. Heleki sosa yerine talisca gelmisken. Takima uyum sureci sancili gecicek.

Çevrimdışı Bishamon

https://twitter.com/Muratozen1903/status/770472842513289216

Muhteşem bir politika dön dolaş yine yetersiz birinde bitir transferi.

Çevrimdışı kartalBaz

Murat ozen insallah sozlesmeler yetisir filan diyor. Koskoca besiktasin bu transferleri son dakikaya birakmasi iyi birsey degil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner'in bonservisi elindeyken aldığı sözleşme bu işte, bizde ne oynayacak da değerini 5-7 milyona çıkaracak ve aynı maaşı alacak?

Çevrimdışı bjk4ever

Caner iyi olur, hem defansta hem sol onde opsiyonlarimiz artar.
Yerli olmasi da avantaj.
Inler'e talisca'dan sonra gereksiz gozuyle baktim, ama veli'nin kaybiyla atiba'ya tek alternatif necip kaldi. Inler tecrubesi, kalitesi ve hem 6 hem 8 oynamasiyla derinlik katar. Tabii bu 2 oyuncuya verilecek paralar da onemli, sonucta alternatif olacak oyuncular ilk etapta.
Manoel'i hic tanimiyorum, izlemedim, ama profil olarak uymuyor. Bizim takimimizda 4 tane 2./3. Stoper olacak oyuncu var. Bize tartismasiz 1. Stoper olacak, avrupa (mumkunse cl) tecrubesine sahip, savunmaya level atlatacak ust duzey bir isim lazimdi. Manoel bu takima pek uymuyor, o da daha cok 2. Stoper gibi duruyor. Hele ki haberlerde dendigo gibi ciddi bir bonservis bedeliyle alinirsa buyuk risk olur. Hem kadro sisiyor hem butceden yiyoruz. Kalede de savunmada da kadro muhendisligini kotu yaptik. Birbirine yakin 3 ve 4 oyunculu kadro kurmak sacma. Rekabetle performans artar deniyor hep ama kalite eksikse olmuyor iste.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Etiketler: