2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368139 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Batsın bu dünya , bitsin bu rüya.

-Orhan Gencebay

Çevrimiçi Necmi

Yönetime Nasri'yi bitiremedi diye tepki vermek de çok fazla doğru bulmuyorum, tepki verilecekse Stoper için verilsin daha 2 gün var ama stoper işinin Avrupa Şampiyonasından sonra çözülmesi gerekirdi. Her fırsatta zekamızla alay edilmesinden hoşnut değiliz diyor yönetim de sormak istiyorum ligin bitmesine yakın, bittiği dönemlerde kasamızda attığmız sözleşmeler mevcut transfer dönemi gelsin açıklayacağız dedikleri transferler Fabricio ve Gökhan Gönül'mü ? Transferleri kötülemek için söylemiyorum da bu oyuncuların geleceğini sağır sultan bile duymuştu sadece Gökhan Gönül'ün süreci biraz sancılı oldu o da fenerbahçe'nin oyuncusunu kötüleme politikası yüzünden di, o zaman bu kasadaki imzanın Fabricio olduğu çok açık ortada olduğuna göre kimin zekamızla alay ettiği apaçık ortada yönetimi çok eleştiren biri değilim de, Rhodolfo sakat, Ersan satıldı elde Marcelo ve Alexis var, Alexis'i satmayı kafaya koymuşsunuz zaten ki satılmamalıydı Marcelo ve İsmail'in arasında oynayan adama tüm hatalar fatura edildi asıl satılması gerekenler Alexis'in etrafındakilerdi, şimdi eldeki tek stoper yarım Rhodolfo, Marcelo falan demeyin bu adam hiç bir zaman iyi olmadı olmayacakta, Şampiyonlar liginde İnşallah 11'de olmaz.
marcelo şenol hocanın istediği bir isim onu ts dede aldırmak istemiş bize geldiğindede aldırmak istedi alamadık çok bonservis
istendi sonrada düşeş olunca alındı. bırakta seni şampiyon yapan hocanın bir oyuncu talebi olsun yerinede getirilsin

Çevrimdışı Berat

Biraz şans da olacak tabii, kemik bir kadro oluşturduk stadı açtık şampiyon olduk ışığa koşuyoruz dedik ama ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Bizim oyuncularımız mızmızlandı ve bitmeyen sorunlar ordusu.

Çevrimdışı Orhan_

Cordoba'dan sonra iyi bir kaleci göremedik bu takımda. 12 13 senedir yedikleri gollerle bizi kanser eden adamları izliyoruz. Bunun izahı olamaz.

Çevrimdışı Berat

Cordoba'dan sonra iyi bir kaleci göremedik bu takımda. 12 13 senedir yedikleri gollerle bizi kanser eden adamları izliyoruz. Bunun izahı olamaz.

Cordoba'nın yan topları :D

Tabii aklımızda iz bırakan sadece o kaldı.

Çevrimiçi Necmi

Haberi kasıtlı olarak medyaya sızdırdılar. Hatta sızdırma değil servis ettiler.  Şimdi diyeceksin bunun ispatı yok. Evet yok. Ama ben buna inanıyorum. Kendime göre emin olmamı gerektirecek işaretler de ortada.
senin inancının benim için bir önemi yok yönetim nezdinde suçlama yapacaksan kanıtını sunacaksın
git forum kurallarını oku ve yaptığının karşılığının ne olduğunu gör böyle saçma sapan konuşarak beni o kuralı uygulatmak zorunda
bırakma @38life  burda ben söyledim oldu kuralı işlemiyor.

Çevrimdışı Eclips

marcelo şenol hocanın istediği bir isim onu ts dede aldırmak istemiş bize geldiğindede aldırmak istedi alamadık çok bonservis
istendi sonrada düşeş olunca alındı. bırakta seni şampiyon yapan hocanın bir oyuncu talebi olsun yerinede getirilsin

Abi futbolcu transferi Senol Gunese birakilmaz. Marcelo'yi aldirmak istemis.. Fabri icinde aynisini diyordu.. Senol Gunes artik anadolu klubunde degil, Besiktasta..

Yonetim transfer yapsin, Senol Gunes oynatsin.. Yoksa Senol Gunese kalsa 11 tane Tolga gibi adam oynatir. Bu adam Ismail koybasi gitti diye uzuldu.. Eren Derdiyok, Serdar Aziz felan istiyor..
Bence o sadece mevki soylesin, oyuncu transferine felan hic karismasin.

Çevrimiçi Necmi

Cordoba'nın yan topları :D

Tabii aklımızda iz bırakan sadece o kaldı.
cordobada iz bırakan başka şeylerde var apar topar kovulmasına neden olan :bandit:

Çevrimdışı Librarius

tolga şenol hocanın hemşerisi falan değil bu kelimeyi çok kullanıyorsun
yanlış kullanıyorsun. @Librarius  tolga artvinlidir aslende gümüşhaneli şenol hoca trabzonlu

Biliyorum aslen nereli oldugunu. Fakat, Tolga bahsettiginiz sehirlerden daha fazla Trabzon temelli bir sahis. Yani ortada bir hemsehricilik var ve bu yadsinamaz bir gercek. Ayrica hemsehricilik kavramini genis anlamiyla kullaniyorum. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Abi futbolcu transferi Senol Gunese birakilmaz. Marcelo'yi aldirmak istemis.. Fabri icinde aynisini diyordu.. Senol Gunes artik anadolu klubunde degil, Besiktasta..

Yonetim transfer yapsin, Senol Gunes oynatsin.. Yoksa Senol Gunese kalsa 11 tane Tolga gibi adam oynatir. Bu adam Ismail koybasi gitti diye uzuldu.. Eren Derdiyok, Serdar Aziz felan istiyor..
Bence o sadece mevki soylesin, oyuncu transferine felan hic karismasin.
iyide her istediği gördüğün gibi alınmıyor. ama bazı haklarıda var.

Çevrimdışı Berat

cordobada iz bırakan başka şeylerde var apar topar kovulmasına neden olan :bandit:

Gs maçındaki hatayı kastediyorsan abi doğrudur, aklıma ilk gelen o maç oldu açıkçası.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

@Necmi abi ben oyuncunun alınmasına karşı bir şey belirtmedim, çok acil stoper ihtiyacımız olan bir dönemde sessiz sedasız geldi oynadı şampiyonluğa katkı verdi ama Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olacak kadar, Şampiyonlar liginde oynayacak kadar kaliteli bir oyuncu değil serzenişim o yüzden sezon başı kampına Marcelo,Alexis,Milosevic ve sakatlıktan yeni çıkan Rhodolfo ile başlıyoruz sezon başlıyor elimizde Marcelo kalıyor hiç bir oyuncu gelmiyor problem burada, oyuncunun bonservisinin alınmasını Şenol hoca istemiş olabilir ama lige sadece stoper mevkiisinde sadece Marcelo ile başlamak ?

Çevrimdışı Eclips

iyide her istediği gördüğün gibi alınmıyor. ama bazı haklarıda var.

Istedigi adamlarin alayi anadolu topcusu abi. Ne hakki? Bence hic karismasin..

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kardesim Alexis çöp futbolcu, Marceloda oyle..Osmanli macinda attigi 2 gole dua etsin, yoksa o da gidiciydi. Elde bir Rhodo var birde Tosic, onlarda anca superligi idare eder.

@Eclips Alexis eldekilerden iyi yıllarca İspanyada oynadı, Sevilla ve Valencia formalarını giydi zaten bunlardan sonrası Atletico Madrid,Barcelona,Real Madrid kadroda kalsaydı Marcelo,Necip,Tosic'ten daha çok iş yapabilirdi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yalçın

Burada kistas Tosic'tir. Bana gore. Iki macta kendi kalesine gol atinca adam sene sonuna kadar dogru duzgun forma yuzu gormedi. Hak hukuk deniliyorsa herkese esit davranilmali. Tolga'nin yaptigi hatalar apartman boyunu gecti. Allahtan elimizde simdi Fabricio var da biraz daha kendimizi guvende hissediyoruz. Samimi soyluyorum her geri pas oldugunda yuregim agzima geliyor. Birde agir agir hareket edip ( "ben burdayim birsey olmaz havalari") sergileyip adam ayak dibine gelince topu taca ya da rakibe atmasi yok mu.. Kufur yuzunden gunah terazim agir basacaksa bunlarin cogunda Tolga vardir.  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Biliyorum aslen nereli oldugunu. Fakat, Tolga bahsettiginiz sehirlerden daha fazla Trabzon temelli bir sahis. Yani ortada bir hemsehricilik var ve bu yadsinamaz bir gercek. Ayrica hemsehricilik kavramini genis anlamiyla kullaniyorum. 
yok senin yaptığın ithamda bulunmak ve bu yanlış benim bildiğim tolgayda trabzonlu
ozide sanırım trabzonlu şimdi onlaradamı hemşoculuk yapıyor.
Türkiyede başarıyı yakalayamamış bir hoca ilk bizde oldu bunu pekiştirmek için arka arkaya olmalı
bu kendisi içinde hayati önem taşıyor hatta bir röportajında bunu açık açık söyledi lig bittiğinde
hiç bir oyuncunun gözünün yaşına bakmam dedi Ben kendim için istiyorum şampiyonluğu
benim için hakeden oynar biz biliyormuyuz içerde ne olduğunu hocanın hemşericilik yaptığını adam
kayırdığını oyuncular hissettiği anda neler olacağını biliyormusun o bütünlük oyuncular içinde bir daha sağlanmaz
seninde sürekli bunu ima edip yaymaya çabalaman direk Beşiktaşın içine nifak sokmaya çalışmaktır.
Yaptığın şey şenol hocayı yermekten öteye Beşiktaşa zarar vermektir. forum kurallarını oku
bir kullandın ses etmedim iki oldu ama sen sürekli olarak bunu söylüyorsun hiç şık olmuyor.
Beşiktaş oyuncusu hocası yöneticisi hakkında burda ithamda bulunamazsın bulunuyorsan kanıtlamak zorundasın
ben sana tersini kanıtlıyorum hemşerisi değil.  @Librarius
Beşiktaşın hocası gerekli saygıyı hakediyor içinizdeki tolga nefretine kılıf bulmaya çalışıyorsunuz bu yol doğru yol değil.

Çevrimdışı Eclips

@Eclips Alexis eldekilerden iyi yıllarca İspanyada oynadı, Sevilla ve Valencia formalarını giydi zaten bunlardan sonrası Atletico Madrid,Barcelona,Real Madrid kadroda kalsaydı Marcelo,Necip,Tosic'ten daha çok iş yapabilirdi diye düşünüyorum.

silindi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 03:04:47 Necmi ]

Çevrimdışı Ayberk

L'Equip de Nasri ile Beşiktaş anlaştı haberleri yaptı. gerçekleşmedi diye kendimizi yerlere atacak halimiz yok.
ihale alabilmek için sabah akşam proje çizersin, geceni gündüzüne katarsın, sonunda sunumunu yaparsın;
kabul görmediyse yapacak bir şey yok. bu senin doğru olanı yapmadığını ya da beceriksiz olduğunu göstermez,
şartlar oluşmamıştır sadece. emeğe her zaman saygı olmalı, her seferinde olumlu sonuçlanacak diye bir kaide yok
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kemal

Samir Nasri çok büyük transferi reve özellikle EPL den transfer yapıyorsan ve parayı basıp almiyorsan her zaman transfer yatabilir ben bunda hiç bir kusur bulmuyorum.

Ama su ana kadar stoper hatta stoperler alınmaması çok büyük fiyaskodur çok büyük .

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

silindi

Problem'de zaten orada diğer mesajımda belirtmiştim, sezon başı kampına Marcelo,Alexis,Milosevic,Rhodolfo ile başlıyoruz lig maçında elimizde sadece Marcelo var madem stoper almayacağız eldekini neden satıyoruz bu Alexis Necip'ten, Tosic'ten daha mı kötü çok büyük sorunlar var burada.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 03:10:57 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmıyorum temassız oynayan bir stoper bizim lige çok yumuşak kaldı
sırf ellerini arkaya alıp oyucunun bir metre karşısında durduğu için kaç gol yediğimize bir bakın
tamam hatalarında ismail payıda vardı ama kendi hatasıda bolcana oldu. ispanyada oynaması onu iyi stoper yapmaz
yada bir kalecinin barçada oynaması onu iyi kaleci yapmayacağı gibi marcello ya laf edenlerde onun bir maç içinde kaç topu
kafayla kestiğine kaç atağı başlamadan bitirdiğine bakmalı marcello kötü derken hiç yanındaki stopere kimse bakmıyor
ne zaman son haftalar tosiçle tandem oldular defans nerdeyse sıfır hatayla oynadı o performans bize şampiyonluğu getirdi

Çevrimdışı Eclips

Problem'de zaten orada diğer mesajımda belirtmiştim, sezon başı kampına Marcelo,Alexis,Milosevic,Rhodolfo ile başlıyoruz lig maçında elimizde sadece Marcelo var madem stoper almayacağız eldekini neden satıyoruz bu Alexis Necip'ten, Tosic'ten daha mı kötü çok büyük sorunlar var burada.

Ee herhalde defansa transfer yapacaklari icin yolladilar.. 2 gunde belli olacak.. Defansa transfer gelmezse fena bozulurum. Senol Gunes'de inadina Necipi oynatir. Bizde kafayi yeriz.. Neyse artik sadece dua ediyorum saglam bir stoper gelsin diye. Nasri felan umrumda bile degil.

Çevrimiçi Necmi

silindi
Beşiktaş oyuncularından bahsederken kelimelerinize dikkat etmelisiniz
hiç bir Beşiktaş oyuncusu çöp değildir @Eclips

Çevrimiçi Necmi

Ee herhalde defansa transfer yapacaklari icin yolladilar.. 2 gunde belli olacak.. Defansa transfer gelmezse fena bozulurum. Senol Gunes'de inadina Necipi oynatir. Bizde kafayi yeriz.. Neyse artik sadece dua ediyorum saglam bir stoper gelsin diye. Nasri felan umrumda bile degil.
şenol hoca necipten iyi stoper olacağını düşünüyor bir kez söylemişdi
denemelerinin nedeni bu

Çevrimdışı aspireless

Marcelo ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum psv de bundesliga da banko oynamış üstelik daha tecrübesizdi ozamanlar. Stoper için ideal yaşta, bu ligin de kalbur üstü bir kaç stoperinden biri (bireysel hataları var ama dünyanın en iyi stoperlerininde var). Bende daha iyisini isterim her beşiktaşlı gibi ama şuan eldekilerin içinde en iyisi o. Üstelik geleli 6 ay oldu daha.

Onun şansızlığı geldiğinden beri yanında ciddi bir stoperle partner olamadı rhodolfo sakatlanmasaydı çok kötü bir ikili olmadıklarını hepimiz görecektik bence, belkide mükemmel ikili oldular diyecektik. Ki bir dönem tosiçle ikili olduklarında da başarılıydı.

Etiketler: