2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367716 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Şimdi bir kac sey yazacağim isteyen okusun istemeyen Linç etsin.
Nasri'nin Iptal olmasi bizleri derinden üzdü. Dün Akşam bir Umut vardı ama artik kalmadı an itibari ile. LIG TV, TRT SPOR gibi Kanallarda kesin bitti demişti Cuma Günu. Ingiliz Basıni bitti dedi. Fransa Basıni bitti dedi. Kanalları birakin Yöneticiler "bitti onu almaya gidiyoruz." dedi. Başkan Instagramda Nasrinin fotolarini beğendi. Jet bile kiralanmısti. Biz bize gelen bilgileri aktardik son Dakikada prüz cikti ve Transferi iptal etti. Beşiktaşli Muhabirlerede yüklenmeyin, onlarda aynı kendilerine gelen Bilgiyi yazdi. Nasri gercekten bitmişti yahu biz degil Yöneticiler söyledi. Imzalar atılmadan heyecan yapmak yanlişmis. Dün Aksam atmadim bunu cünkü yarin ola hayir ola dendi bize..
Nasri konusunda Evet Umut verdik, ama unutmayin bizede o Umutu verenler oldu

BTD

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

peki yönetimden transferlerle ilgili nasıl bir açıklama geldi. suç işledilerse bilelim
@38life

Haberi kasıtlı olarak medyaya sızdırdılar. Hatta sızdırma değil servis ettiler.  Şimdi diyeceksin bunun ispatı yok. Evet yok. Ama ben buna inanıyorum. Kendime göre emin olmamı gerektirecek işaretler de ortada.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Belki hiç transfer yapmayız :bandit:

Eee Tolgay var, Veli gelecek bakarsanız Necip stoperde de oynayabiliyor. Beşiktaş'ın gerçekleri var.  :bandit:

Çevrimdışı murat baltacı

Nasri'nin Iptal olmasi bizleri derinden üzdü. Dün Akşam bir Umut vardı ama artik kalmadı an itibari ile. LIG TV, TRT SPOR gibi Kanallarda kesin bitti demişti Cuma Günu. Ingiliz Basıni bitti dedi. Fransa Basıni bitti dedi. Kanalları birakin Yöneticiler "bitti onu almaya gidiyoruz." dedi. Başkan Instagramda Nasrinin fotolarini beğendi. Jet bile kiralanmısti. Biz bize gelen bilgileri aktardik son Dakikada prüz cikti ve Transferi iptal etti. Beşiktaşli Muhabirlerede yüklenmeyin, onlarda aynı kendilerine gelen Bilgiyi yazdi. Nasri gercekten bitmişti yahu biz degil Yöneticiler söyledi. Imzalar atılmadan heyecan yapmak yanlişmis. Dün Aksam atmadim bunu cünkü yarin ola hayir ola dendi bize..

BTD
Hep bu son dakika pürüzleride bize denk geliyo nasıl işse bu herkez şakır şakır adam alıyo biz iki ay bekliyoruz tam son anda düşeş atıyoruz meğerse rakip daha pulunu oynamamış al zarları tekrar at ne güzel memleket be.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı aspireless

Omereuo hakkında bilgisi olan varmı diğer alternatifler olmazsa son gün mü açıklanacak.

Çevrimdışı 38life

Allah transferin belasını versin.

Keşke transfer diye birşey olmasa. Bütün kulüpler kendi yetiştirdikleri futbolcular ile oynamak zorunda olsa.

Çevrimdışı tangaz

veliye de yazık oldu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

BTD

Umut verdik diyip sıyrılamazlar. "Nasri görüşmeleri iyi gidiyor. Ama henüz bitmedi" deselerdi umut vermiş olurlardı.

Murat Özen ve Serdar Sarıdağ öyle yaptılar.

"Nasri bitti, kesin Beşiktaş'ta" yapınca, tepkileri göğüsleyecekler.

Kesinleşmeyen şeye kesin dersen, kesinleşmezse seni keserler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suan durumum bu , eminim bir cogumuzun durumu bu
.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ben Murat Özeni hiç sevmezdim. Ama şuan açıkça ortadadır ki Bütüüüüün şu camia içinde güvenilecek tek kişi. Ha bunu nasıl sağlıyor? Çok mu büyük maharet? Hayır. Bunu sadece susarak sağlıyor. Helal olsun ona.
belki susmasının nedeni başkadır senin düşündüğün gibi değildir.
susmaları gerektiği yerlerdede susmadıklarınıda biliyoruz. transfer dediğin şey basit bir
konu sussan ne olur susmasan ne olur. duyum versen yanlış çıksa ne olur git bak bir sürü
haber bulursun transferlerle ilgili yanlış yok o gazeteden bu gazeteden kopyalanmış
o zaman öyle uydurma haberleride vermeyecekler özel haber yazıp bu doğrudur deyip
diğer yaptığım haberleri sallamayın demek nedir.

Çevrimdışı Berat

Keşke transfer diye birşey olmasa. Bütün kulüpler kendi yetiştirdikleri futbolcular ile oynamak zorunda olsa.

Her yere Necip :D Elimizdeki tek opsiyon.

veliye de yazık oldu
Tekrar ameliyat olacakmış , Buyuk oranda futbol hayati bitti

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aboubakar transferinden sonra bütçe durumumuz ne bilen varmı ? Wilshere falan bunlar hikaye gelse kimin yerine oynayacak ? Yedek kulübesinde Wilshere beklemez hoş bekleyene kadar sakatlanırda zaten. Abdennour ve Eto'o 'yu alıp transfer dönemini kapatmamız gerekiyor, bitirilemeyen bu transfer ile medyada çok afişe olduk geçen yıl bizim bu yıl gs'nin Leiva fiyaskosu ayrıca yine gs'nin boşa pompalanan Ibrahimovic,Diarra,De Jong isimleri gibi gülünç şeylerin üzerini kapatmamız lazım. Bonus olarak Gökhan İnler'i de kadroya dahil edersek en azından yedek kulübesinden kalkıp ısınmaya giden Necip'i görmeyiz.

Çevrimdışı Jukebox

Son 2 senede Sevilla'ya büyük kinlendim.

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş, Caner Erkin'i 1 yıllığına kiraladı. (Sky Sport)

Bir kere de ben sallayayım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz inadına yapıyorlar bence.

Başkan bir ara "Sevilla gibi takım her sene UEFA'yı kazanıyor, biz de kazanabiliriz" gibi bir laf söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, belli ki biri İspanyolca'ya çevirip servis etmiş bunlara.  :)

Her yere Necip :D Elimizdeki tek opsiyon.
Necip i orta saha da bir nebze kabul edebilirim ama baska opsiyonlarda olmuyor defalarca denendi ve her seferinde başarısız sonuçlandı artik ustelememek lazım

Son 15 dakika orta sahaya direnç katmak.icin alinabilir fazlasi zarar Kirmizi yer çünkü :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ya zeten kalesinde Tolga olan bir takimin Nasri'yi almasi buyuk bir tenakuz olurdu. Senol hocamizin canim hemsehrisi Tolga'ya yakisir oyuncular alarak transferi sonlandiralim artik.
tolga şenol hocanın hemşerisi falan değil bu kelimeyi çok kullanıyorsun
yanlış kullanıyorsun. @Librarius  tolga artvinlidir aslende gümüşhaneli şenol hoca trabzonlu

Çevrimdışı murat baltacı

uefa finalinde yolumuz kesişse liverpola yaptığımızı bunlarada yapsak ne güzel olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cagdas44

Bugün foruma giremedimde ufak bir özet yazabilecek var mı?

Çevrimdışı Berat

uefa finalinde yolumuz kesişse liverpola yaptığımızı bunlarada yapsak ne güzel olurdu.

Önce kendi bağımızı kesmeyi becerelim, sıra ona da gelir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yönetime Nasri'yi bitiremedi diye tepki vermek de çok fazla doğru bulmuyorum, tepki verilecekse Stoper için verilsin daha 2 gün var ama stoper işinin Avrupa Şampiyonasından sonra çözülmesi gerekirdi. Her fırsatta zekamızla alay edilmesinden hoşnut değiliz diyor yönetim de sormak istiyorum ligin bitmesine yakın, bittiği dönemlerde kasamızda attığmız sözleşmeler mevcut transfer dönemi gelsin açıklayacağız dedikleri transferler Fabricio ve Gökhan Gönül'mü ? Transferleri kötülemek için söylemiyorum da bu oyuncuların geleceğini sağır sultan bile duymuştu sadece Gökhan Gönül'ün süreci biraz sancılı oldu o da fenerbahçe'nin oyuncusunu kötüleme politikası yüzünden di, o zaman bu kasadaki imzanın Fabricio olduğu çok açık ortada olduğuna göre kimin zekamızla alay ettiği apaçık ortada yönetimi çok eleştiren biri değilim de, Rhodolfo sakat, Ersan satıldı elde Marcelo ve Alexis var, Alexis'i satmayı kafaya koymuşsunuz zaten ki satılmamalıydı Marcelo ve İsmail'in arasında oynayan adama tüm hatalar fatura edildi asıl satılması gerekenler Alexis'in etrafındakilerdi, şimdi eldeki tek stoper yarım Rhodolfo, Marcelo falan demeyin bu adam hiç bir zaman iyi olmadı olmayacakta, Şampiyonlar liginde İnşallah 11'de olmaz.

Çevrimiçi Necmi

bela okuma

Etiketler: