Yönetime Nasri'yi bitiremedi diye tepki vermek de çok fazla doğru bulmuyorum, tepki verilecekse Stoper için verilsin daha 2 gün var ama stoper işinin Avrupa Şampiyonasından sonra çözülmesi gerekirdi. Her fırsatta zekamızla alay edilmesinden hoşnut değiliz diyor yönetim de sormak istiyorum ligin bitmesine yakın, bittiği dönemlerde kasamızda attığmız sözleşmeler mevcut transfer dönemi gelsin açıklayacağız dedikleri transferler Fabricio ve Gökhan Gönül'mü ? Transferleri kötülemek için söylemiyorum da bu oyuncuların geleceğini sağır sultan bile duymuştu sadece Gökhan Gönül'ün süreci biraz sancılı oldu o da fenerbahçe'nin oyuncusunu kötüleme politikası yüzünden di, o zaman bu kasadaki imzanın Fabricio olduğu çok açık ortada olduğuna göre kimin zekamızla alay ettiği apaçık ortada yönetimi çok eleştiren biri değilim de, Rhodolfo sakat, Ersan satıldı elde Marcelo ve Alexis var, Alexis'i satmayı kafaya koymuşsunuz zaten ki satılmamalıydı Marcelo ve İsmail'in arasında oynayan adama tüm hatalar fatura edildi asıl satılması gerekenler Alexis'in etrafındakilerdi, şimdi eldeki tek stoper yarım Rhodolfo, Marcelo falan demeyin bu adam hiç bir zaman iyi olmadı olmayacakta, Şampiyonlar liginde İnşallah 11'de olmaz.