2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370989 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Murat Özeni hiç sevmezdim. Ama şuan açıkça ortadadır ki Bütüüüüün şu camia içinde güvenilecek tek kişi. Ha bunu nasıl sağlıyor? Çok mu büyük maharet? Hayır. Bunu sadece susarak sağlıyor. Helal olsun ona.
Sadece susarak degil ki adam tam teyit etmeden , teyit ettirmeden yazmıyor + olarak ozel haberlerinin de %99.9 u doğru çıkıyor hic yanilmiyor kolay kolay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat baltacı

eto gelmek için can atıyo 1 milyon verip getirmiyoruz yahu bu adam iki maçta parasını çıkaracak zaten takıma katacağı kalite liderlik kazanma hırsı genç oyunculara kazandıracağı deneyimde cabası.

Bazen çok iyi işler yaparken bazen çok anlamsız işler yapılıyo bi yandan ilgilenilen oyunculara bakıyosun vizyon diyosun sonra bu oyuncuların alınma yöntemine önerilen paralara bakıyosun yok artık diyosun glik gibi adamın 3-4 milyona alınamayacağı belli niye zamanımızı ona harcıyoruz neden her transferde kılı kırk yarıyoruz şampiyon olmuş takımız şampiyonlar ligi oynayacağız iki stoper lazım birini al ikincisi için fırsat kolla anlarım ama sen hiç almayıp iki ay fırsat kollarsan anlamam transfer yapma ihtimalini töre ye bağladın iyi güzel ama vermiyolar o paraları o zaman başka bi plan yap avrupa şampiyonası oynayan q7 yi pazarla mesela töre için westhamla entrikalara girip sosa içi milanla entrikalara girip iki ayı brezilya dizisi gibi geçirirsen yumurta kapıya dayanınca sıkıntı yaşarsın.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sozkul

Nasriyi aldilar ya iste abi

Demekki kisitli idi 1 adam alacaklardi oda Nasri oldu :s20:

Nasri ve Oğuzhan yabancı statüsünde değil. EC

Çevrimdışı Savaş

Yalnız en çok koyan da belki 2 aydır altyapısını yaptığımız neredeyse 1 aydır aktif bir şekilde uğraştığımız adama Sevilla'nın 1 gecede imza attırması.

Biz Tofaş'ımızla efendi gibi inceden inceden yürüyerek 2 aydır bir kızı tavlamaya çalışırken Berkecan'ın gelip Ferrari anahtarını masaya birakarak kızı masamızdan götürmesine benziyor bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Hernanes'i almak için bu kadar çabalasaydık çoktan bitirip getirmiştik ve oynamaya başlamıştı.

Stoper sadece stoper..

Çevrimdışı tuncaboylu

3 sene mi ? :)

Ben rahat 5+ veriyorum, zaten geçmiş dönemin hali ortada.

Cordoba ne zaman ayrılmıştı?

Çevrimiçi Mehmet57

iyide orası inlerin mevkisi değilki inler 8 numara 6 numarada geçici çözüm olur ona o para
geçici çözüm için verilmez geçici çözüm olarak adrionayı oynat o zaman 32 yaşında adam iyice yaşlılar kampına dönüyoruz.
birde kaç yıl isteyecek en az 3 yıl atibadanda fazla alır değermi kulübe transferine içerdende çözüm bulacağın bir mevki için

3-4-3'de Gargano ile oynuyordu orta sahada ve cok basaliriydi. O sistemde oynayan oyuncunun defansi zaten iyi olmali. 6 veya 8, ikisini de oynayabilecek kalitede ve bunu o muthis supurucu oyunuyla gostermisti Napoli'nin Cavani, Lavezzi'li doneminde.

Biliyorum, bana kalsa daha genc oyuncu isterim. Ama oraya oyuncu sart mi? Sart. Kim var listede? Inler var. O yuzden de olmali.

Ben Murat Özeni hiç sevmezdim. Ama şuan açıkça ortadadır ki Bütüüüüün şu camia içinde güvenilecek tek kişi. Ha bunu nasıl sağlıyor? Çok mu büyük maharet? Hayır. Bunu sadece susarak sağlıyor. Helal olsun ona.
Bir sey itiraf edeyim Tolganin alınmasına sevinmiştim ve kale sorununu cozecegine inanıyordum :o_o:

Ts dski perfornsi ile buradaki arasinda daglar kadar fark var , Seviye atlamasi gerekirken en az 3 seviye daha asagi düştü :alala:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetim nasıl açıklama yapsın görüşmelerle ilgili iyi yada kötü gidiyor diye borsa anında tepemize biner.
kap açıklaması yapmadan görüşme yapamazsın.

Aynen, bir de o var.

Ama suç yönetimde abi.  :tabe:

Çevrimdışı Eclips

Yonetim iyice bos islerle ugrasti be, ulan kalede Tolga gibi adam var, sen git Nasri ile ugras.. Muslera ayarinda kalecimiz olsa herturlu sampiyonuz..

Al saglam bir stoper + Eto'o ve sampiyonlugu garantile.. Daha neyin pesindeyiz anlamiyorum ki.

Zaten aboubakar gibi adama 5.8m verip moral birakmadilar.. Bide Nasriyi alamayip renklilere bizi alay konusu yapiyorlar..

Fikret Orman bir transfer periyodunda bende butun kredisini kaybetti.

Ulan bari Senol Gunes su Tolga'dan vazgecse'de rahatca maclari izlesek

Yalnız en çok koyan da belki 2 aydır altyapısını yaptığımız neredeyse 1 aydır aktif bir şekilde uğraştığımız adama Sevilla'nın 1 gecede imza attırması.

Biz Tofaş'ımızla efendi gibi inceden inceden yürüyerek 2 aydır bir kızı tavlamaya çalışırken Berkecan'ın gelip Ferrari anahtarını masaya birakarak kızı masamızdan götürmesine benziyor bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ispanya etiketi cok normal aynisi Konoplyankada da oldu biz ugrastik ugrastik 1 gecede imza attirdi adamlar

Cok absurt rakamlar vermedikce veya oyuncu avrupada gzoden dusmedikce getiremezsin buraya

Hatta cogu bizim teklif ettiğimizden daha azina gidiyor oralara diyorum ya. ETİKET..

Çevrimdışı BlackEagle26

Cordoba ne zaman ayrılmıştı?
2006 Ve ogun bugundur Beşiktaş kalecisiz oynuyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide orası inlerin mevkisi değilki inler 8 numara 6 numarada geçici çözüm olur ona o para
geçici çözüm için verilmez geçici çözüm olarak adrionayı oynat o zaman 32 yaşında adam iyice yaşlılar kampına dönüyoruz.
birde kaç yıl isteyecek en az 3 yıl atibadanda fazla alır değermi kulübe transferine içerdende çözüm bulacağın bir mevki için

Kiralık alınabilir abi, tapusuna gerek yok.

Kiralık alınabilir abi, tapusuna gerek yok.
Bu cok Mantıklı olur

Çevrimdışı Sergen348

Atınç istemiyorum ya ne gerek var abi al şu brezilyalı adamı rhodolfo-marcelo-messias-tosic bize yeter uzun vadede al bi de caneri sol beke
ekstradan inleri alabilirsin yeter işte

Çevrimiçi sozkul

:D

Fransizlar çözümü bulmuş çoğunu vatandasi yapıyorlar

Euro 2016 kadrosunda sadece 2 tane Orjinal Fransiz oyuncu vardi , Cogu afrika , Cezayir , Fas kökenli fransiz vatandaşı oyunculardı

Onların çoğu Fransada doğmuş adamlar

Çevrimdışı Berat

Robinho beklerken Fatih Tekke'yi gören bu taraftar, Nasri'yi bekledi sonu ne olacak bakalım  :D

Stoper olsun  :icool:

Kerim veya Arastan birini Hollanda ligine kiralamak cok doğru bir hamle olur , Ikisi icinde cok uygun bir lig seviye atlayip oyle gelirler..

Sen ne dersin @Mehmet57

Çevrimdışı Necmi

Suçun büyüğü yönetimin. Murat Özen'in nasıl bir duruş gösterdiğini herkes gördü. O da bitti diyebilirdi. Kolarov transferinde de bitti demedi hiç herkes bitti derken. Oyüzden muhabirler/duyumcularda da suç yok değil, var. Ama suçun büyüğü ve kaynağı yönetim.
peki yönetimden transferlerle ilgili nasıl bir açıklama geldi. suç işledilerse bilelim
@38life

Çevrimdışı Tolga

Robinho beklerken Fatih Tekke'yi gören bu taraftar, Nasri'yi bekledi sonu ne olacak bakalım  :D

Stoper olsun  :icool:
Belki hiç transfer yapmayız :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Kerim veya Arastan birini Hollanda ligine kiralamak cok doğru bir hamle olur , Ikisi icinde cok uygun bir lig seviye atlayip oyle gelirler..

Sen ne dersin @Mehmet57

Şimdi değil. Nasri gelseydi evet derdim, şu anda kanat gönderemeyiz.

Çevrimdışı Librarius

Ya zeten kalesinde Tolga olan bir takimin Nasri'yi almasi buyuk bir tenakuz olurdu. Senol hocamizin canim hemsehrisi Tolga'ya yakisir oyuncular alarak transferi sonlandiralim artik.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: