2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371081 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maaşı 12 milyon euro.

Nasri'nin 7.2 milyonunu kendi bütçemize düşürmek için 1 ay pazarlık yaptık, Bastian'ın maaşını düşürmek için 3 ay lazım.
Abi bu Epl takimlari var ya tam sopalik anasini aglattilar transfer piyasasinin

12 milyon € maas nedir ya..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

UEFA Transfer döneminin sonunu ligin başladığı tarih olarak belirlese keşke. Yapılmasın kardeşim lig başladıktan sonra transfer.

Çevrimdışı Berat

Abi bu Epl takimlari var ya tam sopalik anasini aglattilar transfer piyasasinin

12 milyon € maas nedir ya..

Elindeki ürün kalite kokuyor, pazarlaması da müthiş bir şekilde yapılıyorsa durum bu hale geliyor :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Inleri Gecen sene bende cok istiyordum ama 1 yildir top oynamıyor adam ve 33 yasina geldi , 33 yasina gelmis ve 1 yil top oynamamis bir adam bana gore risklidir

De Jong'la İnler arasında 6 ay var ve De Jong da 1 yıl top oynamadı.  :)

Çevrimdışı BlackEagle26

Aboubakar ne zaman gidiyor Afrika kupasına ? Cl'ye veya derbilere denk gelmesinde  :steamed:  Bu senede Kamerunun elenmesi için rakip takımları destekliycez anlaşılan  :s20:

Çevrimdışı Sergen348

Messias çok iyi geliyor bana hem brezilyalı olması falan takıma hızlı alışır.

Caner+Messias+İnler tamam işte bunun dışında etoo-ömer takası harika olur.

Suçun büyüğü yönetimin. Murat Özen'in nasıl bir duruş gösterdiğini herkes gördü. O da bitti diyebilirdi. Kolarov transferinde de bitti demedi hiç herkes bitti derken. Oyüzden muhabirler/duyumcularda da suç yok değil, var. Ama suçun büyüğü ve kaynağı yönetim.
Murat ozen gercekten cok saglamci ve gerçekçi

İnanılacak tek adam

Çevrimiçi sozkul

İyi de bu iş niye bize oluyor diye niye soran yok? Her sene bir isim kesinlikle böyle gelmiyor. Leiva'da aynısı Nasri'de aynısı Ronaldinho'da aynısı Linnes'te aynısı.. Ben niye diğer takımlarda kapıdan dönme olayını görmüyorum. Tamam karşılaştırmak saçma ama artık ben sorgulamaya başladım. Her sene böyle en son saçma bir sebepten dolayı bir anda adam gelmiyor. YOk hoca bırakmıyor yok araya adam girdi yok adam korktu yok karısı izin vermedi.

Bizim başımıza bunun gelmesinin sebepi ne çözmek lazım.

Bunlar paramız olmadığı için bize oluyor.

Çevrimdışı BelekKartaLı

ÇARE : Erdal Başkan.. Yerin çok belli nerdesin be Adam :(
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı murat baltacı

Nasri olayı büyük fiyasko oldu bazı arkadaşlar yönetim aldık diye açıklama yapmadı falan diyolar tüm kanallar haber yapmış kiralık anlaşmaya varıldı diye niye çıkıp yalanlanmadı o zaman onu geçtim nasri gibi isim ne diye basına sızdırılırki anlaş imzaları attır sonra ver piyasaya hepimiz sevinelim iki aydır transfer bekliyoruz zaten iki gün daha beklerdik. Nasri gomez sosa kaybında eksilen prestijide geri kazandıracaktı takımın jokeri olacaktı.

Başkanın tutumu can sıkıcı yarın tutup nasri+mangala transferiylede gelse bu düşüncem değişmez pazarlık yapılır elbette ama işi uzatmak illa en uygunu en olmazı kovalamak yordu artık gerek yok bu kadar nasri nin gelme ihtimali varsa ya maaşını karşılarsın yada büyük kısmını karşılarsın zaten kiralama parası ödemiyosun bide maaşın büyük kısmını takımına ödetirsen imzalar atılmadan transfer patlar tabi sonuçta nasrinin maaşını karşılasan bile büyük transfer yapmış olacaksın sen bide maaşının büyük kısmını ödeterek çok çok büyük iş yapmaya çalışıyosun sonra fiyasko hayal kırıklığı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Savaş

Neyse. Bu saatten sonra beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Kaldı 48 saat. Korktuğum başımıza geldi. Bu sefer düşeş atamadik.

Papaz bu sefer pilavı yiyemedi. Bu da umarım yönetime ders olur.

Tr'de işi götürürüz ama CL'de işimiz zor. Böyle bir grup gelmişken degerlendirmemiz gerekiyordu, olmadı. Allahtan Barcelonalı gruba düşmemişiz diyerek avutalım kendimizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Yalnız bi ara Gomez'in vizyon üzerine yaptığı eleştiriler vardı, İki önemli transferimizi maçlar başladıktan sonra kalan transferleri de olursa son gün yapacağız. Önceden alınıp biri kiralanan iki oyuncu  (Aras, Fabri) kadroda doğru düzgün düşünülmüyor, Hoca transferi hızlandırmak için televizyonlara çıkıp ayar veriyor, anlaştığımız oyuncu başka bir talibi olduğu gibi hemen oraya kayıyor. 3 senedir bir sürü kaleci, stoper alıyoruz ama hala memnun değiliz aynı mevkilerden.

Çevrimdışı Berat

Manoel'i Önder Özen baya bir övmüş programda, bu akşam eve döndüğümde babam sanki dünyanın en iyi stoperine talip olmuşuz gibi mutlu bir şekilde bana programı anlattı. Ulan bari babamı kandırmayın üzmeyin. Acı durum, Atalay'ın dediği gibi Özen'in listesini takipteyiz yıl 2016.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Iste bende Savunma yonu icin söylemiştim abi o anlamda biçilmiş kaftan , Bize lazim olan sertlik. Ve isirma var onda o yüzden bu kadar ustune dustum yani yoksa banane Gs nin aldığı oyuncudan :bandit:
Bize orta sahada lazım olan sadece sertlik değil Yunus Emre. Orta sahada oynayan futbolcumuz için tempo , versatil olma, pas oyununa uygun olma , bağlantıları kurabilme , geçiş oyunlarında etkili olma  gibi  diğer özellikler de arıyoruz. Orta saha için yapılan transferlerde sorun göremiyorum .Sorun gördüğüm stoper ve kaleci tercihlerimiz. Bizim zayıf noktamız stoper , kaleci.

Elindeki ürün kalite kokuyor, pazarlaması da müthiş bir şekilde yapılıyorsa durum bu hale geliyor :)
Oyle tabiii de yinede cok fazla paralar..

Rekabeti bitirdi adamlar , Rekabet edemiyorsun birak rekabeti yanina bile yaklaşamıyorsun

Biz o paralara komple takim kuruyoruz

Birde sadece kaliteli adamlara degil Vasat adamlara bile inailmaz paralar veriyorlar

Hep Cine , Rusya ya , Arap liglerine kızıyoruz deli paralar harcıyorlar diye ama Epl nin de onlardan farki yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Suçun büyüğü yönetimin. Murat Özen'in nasıl bir duruş gösterdiğini herkes gördü. O da bitti diyebilirdi. Kolarov transferinde de bitti demedi hiç herkes bitti derken. Oyüzden muhabirler/duyumcularda da suç yok değil, var. Ama suçun büyüğü ve kaynağı yönetim.

Suç yönetimin değil işte. Kendin söylüyorsun, Murat Özen bitmeyen şeye bitti demedi diye.

O zaman suçun büyüğü, bitmeyen şeye bitti diyenlerin.

Suçun ikinci büyüğü taraftarın, adamlar bunca olayın üzerine Wilshire geliyor diyenlere bile inanıyor.

Yönetimin suçu yok bu konuda. Yalanlama yapabilirlerdi, ama temaslar sürüyordu. Süreç kötü gidiyor diyebilirlerdi, hedef saptırıyor diyeceklerdi.

Yönetimi suçlayabileceğimiz tek konu Nasri'nin peşinden koşmaları olabilir, daha gerçekçi ve az uğraştırıcı hedeflere yönelmeleri mantıklı olabilirdi.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 01:55:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar ne zaman gidiyor Afrika kupasına ? Cl'ye veya derbilere denk gelmesinde  :steamed:  Bu senede Kamerunun elenmesi için rakip takımları destekliycez anlaşılan  :s20:

CL'ye denk gelmiyor, zaten CL'ye denk gelse Fransız kulüpleri isyan eder.  :D

Bize orta sahada lazım olan sadece sertlik değil Yunus Emre. Orta sahada oynayan futbolcumuz için tempo , versatil olma, pas oyununa uygun olma , bağlantıları kurabilme , geçiş oyunlarında etkili olma  gibi  diğer özellikler de arıyoruz. Orta saha için yapılan transferlerde sorun göremiyorum .Sorun gördüğüm stoper ve kaleci tercihlerimiz. Bizim zayıf noktamız stoper , kaleci.
Buna katılıyorum abi

3 senedir Kaleci ve stoper sıkıntısı yaşıyoruz az degil 3 senedir.

Çevrimdışı 38life

Murat ozen gercekten cok saglamci ve gerçekçi

İnanılacak tek adam

Ben Murat Özeni hiç sevmezdim. Ama şuan açıkça ortadadır ki Bütüüüüün şu camia içinde güvenilecek tek kişi. Ha bunu nasıl sağlıyor? Çok mu büyük maharet? Hayır. Bunu sadece susarak sağlıyor. Helal olsun ona.

Çevrimdışı Berat

Buna katılıyorum abi

3 senedir Kaleci ve stoper sıkıntısı yaşıyoruz az degil 3 senedir.

3 sene mi ? :)

Ben rahat 5+ veriyorum, zaten geçmiş dönemin hali ortada.

Çevrimdışı 38life

Suç yönetimin değil işte. Kendin söylüyorsun, Murat Özen bitmeyen şeye bitti demedi diye.

Suçun ikinci büyüğü taraftarın, adamlar bunca olayın üzerine Wilshire geliyor diyenlere bile inanıyor.

Yönetimin suçu yok bu konuda. Yalanlama yapabilirlerdi, ama temaslar sürüyordu. Süreç kötü gidiyor diyebilirlerdi, hedef saptırıyor diyeceklerdi.

Yönetimi suçlayabileceğimiz tek konu Nasri'nin peşinden koşmaları olabilir, daha gerçekçi ve az uğraştırıcı hedeflere yönelmeleri mantıklı olabilirdi.

Tartışmak istemiyorum. İstediğin şekilde düşün.

Çevrimdışı Necmi

O yuzden Inler'i istiyoruz. Inler oynayacak.
iyide orası inlerin mevkisi değilki inler 8 numara 6 numarada geçici çözüm olur ona o para
geçici çözüm için verilmez geçici çözüm olarak adrionayı oynat o zaman 32 yaşında adam iyice yaşlılar kampına dönüyoruz.
birde kaç yıl isteyecek en az 3 yıl atibadanda fazla alır değermi kulübe transferine içerdende çözüm bulacağın bir mevki için

CL'ye denk gelmiyor, zaten CL'ye denk gelse Fransız kulüpleri isyan eder.  :D
:D

Fransizlar çözümü bulmuş çoğunu vatandasi yapıyorlar

Euro 2016 kadrosunda sadece 2 tane Orjinal Fransiz oyuncu vardi , Cogu afrika , Cezayir , Fas kökenli fransiz vatandaşı oyunculardı

Çevrimdışı Tolga

Hernanes'i almak için bu kadar çabalasaydık çoktan bitirip getirmiştik ve oynamaya başlamıştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

yönetim nasıl açıklama yapsın görüşmelerle ilgili iyi yada kötü gidiyor diye borsa anında tepemize biner.
kap açıklaması yapmadan görüşme yapamazsın.

Etiketler: