1 aydır yazıyorum: "Transfer Eylüle kadar devam ediyor, acele etmeye gerek yok. Biz en uygun fiyata en iyi futbolcuyu almak için acele etmeyeceğiz." zihniyeti var ya. İşte bu zihniyet çok sakat bir zihniyet. Ne adam gibi stoper alabildin. Ne bir yıldız alabildin. Üstüne bir de bütün medyaya "Nasriyi aldık" diye haber yollayıp sonra transferi eline yüzüne bulaştırdın. Beceremedin... Taraftarların moralini yerle bir ettin durduk yere. 2 tane stoper lazımdı 1 tane bile adam gibi stoper alamadın. Atibaya bir alternatif alamadın. Eto'o gelmek için bi canını vermediği kaldı onu da alamadın. Bunların hepsini neden yapamadın peki? 3 kuruş için. Kimse "ama Beşiktaşın parası, 3 kuruşun hesabını yapmak zorunda" demesin. Mustafaların Tolgaların aldığı maaşları gördük. Her sene 10 tane stoper gelip gidiyor. Birsürü israf var. Neden? Çünkü ucuza alıp tuttururum mantığı var. Nasri gibi bir futbolcuyu alma şansın var. Alsan bütün avrupa seni konuşacak. Forma satış rekoru kıracaksın. PR patlaması yaşayacaksın. Ama alamıyorsun. İş bitme noktasına geliyor ama bitirmiyorsun. Bekliyorsun, uzatıyorsun. Yazık gerçekten. Bukadar sinir bukadar stres hepsi boşunaymış ben ona yanıyorum. Çok iyisini alacaz çok uyguna alacaz sabır sabır derken herşey uçup gitti. Ve böyle olacağını söyledik en başından. Sen büyük bir kulüpsen acele edeceksin. Transferini mayıstan başlatacaksın sezon açılınca takır takır alacaksın. sona kalanları da lig başlamadan getireceksin. Ama yok abi, zihniyet sorunlu.