2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364010 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kartalice

Yönetim Londra'da iyi tatil yaptı bu sene. Seneye de bir İspanya turu atarlar artık.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne o sende duyumcular gibi yan çizmişsin.
Pesimistlik konusunda haklı. Transfer sezonuna nasıl başladık herkes hem fikirdi bu konuda
Kale>>fabri
Sol bek>>>adriano
Sağ bek>>gökhan gönül
Stoper>>>??
Sosa giderse >>talisca
Gomez giderse >>aboubakar
Burada stoper transferi eleştirilmeli bu zamana nasıl kalır diye başka eleştirilecek birşey göremiyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetim vazeçtik dedi mi yoksa gazeteciler duyumcular yattı mı dedi? 2 gün önce aynı kişiler kurumlar flaş haber geçiyordu. resmi açıklama yapılmadan beklemekte fayda var...

tam bunu diyorum. duyumcular alıyor duyumcular satyor. olan bu duyumculara inanan taraftara oluyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Daha öğlen başkan gitti ya nasriyi almak için akşama transfer yattı :kop: sinirlerim bozuldu yeminle :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Stoper de Necip ile kalede Tolga yetiyorsa bizim açımızdan da sorun yok. O zaman transfere gerek yok sanırım.
Diğer yazdıklarımı okusaydın keşke :D

Bu takıma Manoel, G.İnler ve Caner geldiği zaman sıkıntı olmaz.

Bir de Eto gelirse tamamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yalçın

Turgay Demir hesabini onayladigi takipcilerine acik birakmis ... Eee mum yatsiya kadar yandi..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ne günah işledikte bombalar patladı, darbeler oldu bu ülkede.  En iyi forvetimiz Gomez'imiz, ara pas ustası Sosa'mız, Töremiz gitti, bağlarımız koptu Rodolfho ile. Kimin ahını aldıkta bu kadro bu kadar kısa sürede dagıldı. Hani 3-4 yıl domine edecektik Ligi :( Allah yardımcısı olsun şu camiamızın. 

İyi Geceler ....
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 22:45:30 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yönetim Londra'da iyi tatil yaptı bu sene. Seneye de bir İspanya turu atarlar artık.

:) sakamısın nesin

Çevrimdışı Kartalice

Pesimistlik konusunda haklı. Transfer sezonuna nasıl başladık herkes hem fikirdi bu konuda
Kale>>fabri
Sol bek>>>adriano
Sağ bek>>gökhan gönül
Stoper>>>??
Sosa giderse >>talisca
Gomez giderse >>aboubakar
Burada stoper transferi eleştirilmeli bu zamana nasıl kalır diye başka eleştirilecek birşey göremiyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aboubakar haricinde bu oyunculardan sadece Adriano ilk maçta forma giydi o da sakatlandı. Madem oynatmayacaksın neden hazır olan adamı almıyorsun ya da transferde neden bu kadar geç kalıyorsun diye sormazlar mı adama. Sen buna transfer politikası diyorsan iyi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 22:47:30 Kartalice ]

Çevrimdışı artena_condari

Geçen sene kadroda Jose Sosa ile Mario Gomez vardı. Bilmem hatırlıyor musun. Stoper ve kaleci eksikliğinden dolayı geçen sene Avrupa'da bizi kalbur üstü yaptılar. Allah'tan bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz biraz iyi. Mazallah Barcelona ile Manchester City'nin olduğu gruba gelmedik.

"Kalbur üstü yapmak" diye bir deyim yok Türkçemizde, önce onda anlaşalım. Sosa ve Gomez'in boşalttıkları mevkilere takviyeler yapıldı ki bu takviyeler Türkiye ligi standartlarının çok üzerinde (Talisca + Aboubakar) dolayısıyla en kötü ihtimalde dahi (vasat bir stoperin transferi) Süper ligin mutlak favorisiyiz.

Çevrimdışı artena_condari

Sen ergen misin trol mü yoksa ikisi birden mi?

Çevrimdışı Kartalice

Sen ergen misin trol mü yoksa ikisi birden mi?

Neden merak ettin ki? Zorluk mu yaşıyorsun

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ersan satılıp Rhodolfo sakatlanalı 7 ay oldu, hala stoper alınmadı.

Geçen gün de yazdım, son günlerde fırsat transferi kovalanır. Diğer transferler bittikten sonra Nasri'nin kovalanmasına, hatta alınamamasına kimse itiraz etmez. Stoper konusu bizim için fırsat değil gerekliliktir. Takımın omurgasına yerleştireceğin adamı Ağustos sonunda getiremezsin, en geç haziran ayında bu transferin tamamlanmış olması gerekiyordu.

Umarım sonu Tolgay'ımız Veli'miz var konusuna benzemez.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden merak ettin ki? Zorluk mu yaşıyorsun
Dostum, ben de zorluk yaşıyorum. Sanırım epey fazla kişiye zorluk yaşatıyorsun.

İnsanlar da sana zorluk yaşatabilirler, hazır ol.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ripley

Nasri gelmezse City de 11e giremez devre arasında alırız her türlü, üzülmeyin bu iş bitmedi. Nasri geldi ve gelmedi diyenler aynı kişiler ve bunlara her iki durumda da inandınız. Başkandan duymadan inanmayın bence yine manipülasyon yaptırıyor olabilirler.
Not: Kartalice sap değilse ben bir şey bilmiyorum...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sayfalarca Nasri geldi gelmedi tartışması yapmanın kimseye bir faydası yok .Kesin geldi gözüyle bakarsanız kendinizi hemen inandırırsanız önce kendinizi bir sorgulamalısınız.

Olmamışsa önümüze bakacağız.Bu kadar basit. Geri kalan 2 günde panik transferi yapmazlar umarım.

Çevrimdışı AmaralGürses

işten yeni geldim beyler nedir durum nasri olmamış dediler ebu bekire fahiş ötesi kontrat vermişiz NOLUYORRRRR arkadaşlar brisi özrt geçiversin kimin nöbetindeyiz şimdş :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı Jukebox

Ne günah işledikte bombalar patladı, darbeler oldu bu ülkede.  En iyi forvetimiz Gomez'imiz, ara pas ustası Sosa'mız, Töremiz gitti, bağlarımız koptu Rodolfho ile. Kimin ahını aldıkta bu kadro bu kadar kısa sürede dagıldı. Hani 3-4 yıl domine edecektik Ligi :( Allah yardımcısı olsun şu camiamızın. 

İyi Geceler ....
Abi Ülke değil de bizimki belli.Ya Yalçın Ayhan,ya Erdal Torunoğulları.

Çevrimdışı cursedofdragon

parayı adam akıllı stopere yatıralım bari.

Birde sol bek caner erkin kiralıkta olur satın alma opsiyonlu.

Çevrimiçi Kapkarakartal

işten yeni geldim beyler nedir durum nasri olmamış dediler ebu bekire fahiş ötesi kontrat vermişiz NOLUYORRRRR arkadaşlar brisi özrt geçiversin kimin nöbetindeyiz şimdş :duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman:

Özet :

Nasri yattı.
Ebubekir 2.5 kiralama 3.3 yıllık 4.000 puan başı opsiyonu muallakta
Caner'den ses yok.
Stoper'den ses yok.

Çevrimdışı anılnr

@anılnr okuyormusun guzel kardesim?

Oyle bilip bilmeden bir daha kimseye atarlanma olur mu ?
:D :D

Çevrimiçi sozkul

Haydi Başkan, bak Nasri işide olmadı, Nasrinin parasınıda ekle, uçak da hazır, git bize raketçiyi getir

Çevrimdışı MrtBlgc

caner+stoper+eto'o (plase niasse) için pozitif sinerji oluşturalım. bol bol dua edelim çünkü işimiz duaya kaldı şu dakikadan sonra.

Çevrimdışı Eclips

İyi Geceler ....

Yine domine ederiz, okadar da zor bir lig degil TR ligi.. Ama Senol hoca heyecanli olsun diye Tolgayi Necipi oynatiyor.. Yoksa rahat sampiyonuz. Gomezi cok fazla buyutoruz, tek extra artisi winner ruhuydu.. Zaten Senol gunes sisteminde her kazma bile gol krali olabilir. Al Eto'o yu Gomez kadar katki saglar..

Sinan Engin :Beşiktaş bu hafta 2-3 isim kapa bildirir diyor hadi ya çok iyi gerçekten bizde haftaya kalır diye düşünüyorduk

Etiketler: