2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733976 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatih e.

Nasri transferinin olup olmaması sıkıntı değil. Olsa güzel olurdu o ayrı.

Şu kadroyla her maç nasıl olsa gol atarız.

Önemli olan yıllardır sıkıntı çektiğimiz stoper transferi. 2 tane taş gibi stoper alalım başka transfer yapmasak da fitim ben.

Çevrimdışı ers_an

Bence bunu formayı giyip topa vurmadan inanmama çevirmelisin :)
Kartal pençesi ile vermezse o pozlar da poz olarak kalır. Ben size diim.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı abdusta

@abdusta  Abi sen Nasri olsan kimi ne için tercih edersin ? Duygularınla cevap verme lütfen . Tabi ki city hem maliyet hemde eski günlerine dönüş için Sevilla'ya onay verecektir.

Manchesteri tercih ederdim
Ama Sevillamı-Beşiktaşmı diye sorarsanız Nasri işe biraz duygusal yönden bakardı.
en azından Fikret Başkanı tanıyor,kendine takımın yıldızlığı teklif edilmiş her maçta garanti oynayacak dünya güzeli Londra ayarında bir şehire gelecek,Sevilla gibi kucuk yerde hapis hayatı yaşayıp
kendini her mac oncesi klubede bulma korkusuyla gitmek istemezdi

Ama görüntü sevilla-Beşiktaş tercihi degilki,Nasri takımında kalacak veya Beşiktaşa gelecek

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Büyük ihtimal pep lw görüşmesinde kadro için garanti aldı.

Nasri, o kadroda ancak son 15-20 dk hareketlendiren oyuncu olur ki öyle olacak.

Kaybettiklerimizi düşünmek yerine kazanacaklarımızı düşünebiliriz.Mesela Caner-Adriano bile en kötü ihtimalle taş gibi olur.Yada kim biir belki kerim yada arası parlatabiliriz bu yıl .

Çevrimdışı Kapkarakartal

Nasri'yle ilgilenirken savunma transferi arka plana atılmamıştır umarım.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Nasri'yle ilgilenirken savunma transferi arka plana atılmamıştır umarım.

Aynen, inşallah diğer transferlerde ilerlenme sağlanmıştır bu sırada.Yoksa yeni sezonda da stoperde Necip'i izlersek asıl ortalık o zaman karışır.

Çevrimiçi Samet Ç

Niasse'ye gidelim Koeman kadroda düşünmüyor. Nasri ile uğraştığımız kadar Niasse ile uğraşsaydık adam tesislerde antrenman yapıyordu şimdi.

Çevrimdışı Kartalice

Espri olarak yazdım ama genel olarak pesimistliğin kitabını yazıyorsun yani.

Ne o sende duyumcular gibi yan çizmişsin.

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz stoper transferi bekliyoruz o gelirse problem yok. Nasri fırsat transferiydi büyük yıldızdı gelse güzel olurdu beklenti içine girmediğim için sıkıntı yok benim açımdan. Yönetimin ağzındanda nasri ile ilgili tek kelime duymadık hep duyumcuların bahsettikleri. Gomezden ziyade sosa çok daha önemliydi sağ kanat opsiyonuda yaratıyordu bize hayırlısı olsun.
2016-2017 Şampiyonu Beşiktaş hiç tereddütüm yok bu konuda kimse karamsarlığa kapılmasın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Niasse'ye gidelim Koeman kadroda düşünmüyor. Nasri ile uğraştığımız kadar Niasse ile uğraşsaydık adam tesislerde antrenman yapıyordu şimdi.

Kiralık falan bağlayabilirdik çok kolay . Yalnız Sevilla Nasri flörtünün üstünden 1 saat geçti geçmedi direk o defteri kapadık. Adamların adı yetti.

Çevrimdışı Mehmet57

Nasri yerine Niasse yapalim. Sol kanatta oynar, en ucta oynar, sag kanatta oynar.

Solbeke Caneri aldimi Adriano sagbekte oynayabilir, gerekirse on libero.

Birde iyi stopperle daha muthis olur.

En kotu ihtimal sol kanati Caner-Adriano yapsan bile otobana cevirirler orayi.

kimi sevilla aldı diyor, kimi peple görüştü kaldı diyor, kimi de city "maaşının hepsini siz ödeyin" demiş diyor. gördüğünüz gibi olmamışsa, neden olmadığına dair kesin net bilgi yok.

hepsi duyumcu safsatası. bu adam gelmeyecekse bir sebep vardır ve o yüzden gelmez. derlerki şu sebepten dolayı iş yattı. günde 3 tane farklı sebep çıkmaz. ne geldiğine inanın ne gelmediğine. oturup bekleyin. dün geliyordu bugün gelmiyor. yarın allah bilir neler olur. çıkıp başkan bu iş yattı demedikten sonra kimseye inanmam.

bu arada h.gündoğar'a da hiç inanmayın.

Çevrimdışı Kartalice

Nasri gelmedi diye de ümitsizliğe de kapılmamak lazım.

Eldeki kadroya hala güveniyorum.

Stoper de Necip ile kalede Tolga yetiyorsa bizim açımızdan da sorun yok. O zaman transfere gerek yok sanırım.

Çevrimdışı Karabay

Caner mi gelsin. Günlerdir istanbulda olan caner bu güne kadar gelememiş bundan sonra mı gelecek. Bence caner nasridende imkansız.

Çevrimdışı MrtBlgc

Nasri yerine Niasse yapalim. Sol kanatta oynar, en ucta oynar, sag kanatta oynar.

Solbeke Caneri aldimi Adriano sagbekte oynayabilir, gerekirse on libero.

Birde iyi stopperle daha muthis olur.

En kotu ihtimal sol kanati Caner-Adriano yapsan bile otobana cevirirler orayi.

2 gün kaldı şurda stoper+caner olursa öp başına koy.

Çevrimdışı DenizAnt

Manchesteri tercih ederdim
Ama Sevillamı-Beşiktaşmı diye sorarsanız Nasri işe biraz duygusal yönden bakardı.
en azından Fikret Başkanı tanıyor,kendine takımın yıldızlığı teklif edilmiş her maçta garanti oynayacak dünya güzeli Londra ayarında bir şehire gelecek,Sevilla gibi kucuk yerde hapis hayatı yaşayıp
kendini her mac oncesi klubede bulma korkusuyla gitmek istemezdi

Ama görüntü sevilla-Beşiktaş tercihi degilki,Nasri takımında kalacak veya Beşiktaşa gelecek

saygılar

Yönetimin transferde bu defa farklı motivasyonları da var gibi geldi bana. Mesela kapak arayışı. Kime kapak takmak istiyorlar onu bilemem. Şu iki gün iyi iki, hatta üç transfer olmaması sürpriz olur. Benim güvendiğim isimlerden aldığım sinyaller hep aynı yönde. Nasri veya değil. Duyumcuların köküne kibrit suyu. Zaten stoper artı Caner'i aldığımız anda ligin favorisiyiz, kaleci zaafına rağmen.

Çevrimdışı Savaş

Niasse de güzel olur bak. Hızlı agresif adam Niasse. Gelişme de gösterdi. Akhisardaki gibi değil artık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı artena_condari

Stoper de Necip ile kalede Tolga yetiyorsa bizim açımızdan da sorun yok. O zaman transfere gerek yok sanırım.

Lig için yeter, geçen sene yetti de. Transferi ŞL için istiyorduk biz yoksa gene şampiyonluğun en büyük adayıyız - Tolga'ya rağmen.

Çevrimdışı tangaz

yönetim vazeçtik dedi mi yoksa gazeteciler duyumcular yattı mı dedi? 2 gün önce aynı kişiler kurumlar flaş haber geçiyordu. resmi açıklama yapılmadan beklemekte fayda var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dün belliydi böyle olacağı. Ne Pep ne de Nasri hiç ayrılacakmış gibi konuşmadı. Sağlık olsun. Caner'i alalım bari. Ayrıca sen de yalanmışsın minnoş reyis.

Çevrimdışı Fuat

City kıvırmış, parasının tamamını siz ödeyin diyormuş.

Hakan Gündoğar böyle söyledi telefon bağlantısında..

Bende bunu anlamiyorum bu kadar git gel yaptilar anlasildi denildi. Yani simdi niye city gitsin kivirsin.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hayali bile güzeldi.

Çevrimdışı Kartalice

Lig için yeter, geçen sene yetti de. Transferi ŞL için istiyorduk biz yoksa gene şampiyonluğun en büyük adayıyız - Tolga'ya rağmen.

Geçen sene kadroda Jose Sosa ile Mario Gomez vardı. Bilmem hatırlıyor musun. Stoper ve kaleci eksikliğinden dolayı geçen sene Avrupa'da bizi kalbur üstü yaptılar. Allah'tan bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz biraz iyi. Mazallah Barcelona ile Manchester City'nin olduğu gruba gelmedik.

Çevrimdışı abdusta

Yönetimin transferde bu defa farklı motivasyonları da var gibi geldi bana. Mesela kapak arayışı. Kime kapak takmak istiyorlar onu bilemem. Şu iki gün iyi iki, hatta üç transfer olmaması sürpriz olur. Benim güvendiğim isimlerden aldığım sinyaller hep aynı yönde. Nasri veya değil. Duyumcuların köküne kibrit suyu. Zaten stoper artı Caner'i aldığımız anda ligin favorisiyiz, kaleci zaafına rağmen.
Aynen

bizim Nasri kadar degerli Oguzhanımız var
illa sol ayaklı olacak diyorsak Adrianoda Nasri kadar iş yapar bu ligde

Saygılar

Etiketler: