2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362504 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Siz bjk limisiniz? yani alamazdık gibisinden demediğiniz için merak ettim.
Eski topraklar iyi yakalıyor, bravo abi.

Arkadaşı da alalım shortlist'e, biraz da onunka ilgilenelim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Culpable

@Necmi Abi

su forumun kullanici engelleme secenegi  yokmu varsa bunu aktif etseniz cok guzel olur

foruma geldigimizde 20 sayfanin icinde cimbizla ise yarar  mesaj arayacagimiza  direk engeller 20 sayfayi 2 dakikada okuruz

Çevrimdışı anılnr

Allah akıl vermiş ben onların hepsini okurum ama hiç birisine inanmam. İst.a gelene kadar bu boyledir. Burda Abdusta abi Necmi abi bi kişi daha vardı sanırım onlar dısında kimseye inanmam. onlarda inanmasın

Zaten sıkıntı orda birisi bi isim atıyor digeri inanıyor sonra o transfer gerceklesmeyince yonetime sallıyor :) boyle komik bi olay varmı ya :)
Duyumcuların %95 i kolpa.Hepsi basından okuduğu şeylerle ya tutarsa sallıyorlar.%5 i de bazen bazı transferlerde bilgi sahibi olabiliyor.Her transfer hakkında bilgisi olan tek kişi zaten başkandır.Bir insan hem Caner hem Nasri hakkında nasıl bilgi sahibi olabilir..Problem bende aslında gülüp geçemiyorum böyle şeylere.

Çevrimdışı b.damatoglu

Yaz döneminde yönetimin yaktığı uçak parasına bi stoper alırdık

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bari adam akıllı stoper alalım manoel bom boş transfer olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mavi Tuna

Olur da , Nasri gelirse çok fena kapak olacak...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı bjk4ever

gomez 41 pozisyona girip 21 golmü attı bizde. 50 farklı yere bak bu şekilde 50 farklı sonuç elde edersin
bir şey ifade etmiyor. on tane maçını izle 40 ın üzerinde pozisyona girdiğini görürsün 41 maç oynadı senin
hesaba göre bir maç bir pozisyon ortalamasıyla oynadı
sakatlık diyorsun italyada 29 maç oynamış 7 gol atmış peki abubakarın kaç maç oynadığına baktınmı
geldiği ilk senesi kulübede geçmiş gomezin italyadaki performansına bakmam diyorsan abubakarında
portekizdeki performansına bakmayacaksın bu kadar basit şartları kendine göre değerlendiremezsin bir sene
burda oynar bir sene sonunda mukayese edersin. tıpkı dembabayla gomezi şu anda mukayese edebildiğimiz gibi
abubakar bir sene oynayıp 25 gol barajının üstüne çıkarsa şu söylediklerin nereye gider. oynanmamış bir sene ve oynamamış
bir oyuncuya hüküm veriyorsun abubakar oyun sistemimize uygun değilmiş bence aslında gomez oyun sistemimize uygun bir forvet değildi
bir seneyi düşün bakalım bizim oyun sistemimiz olan ceza sahası içinde ve çevresinde kısa paslar sonucu attığımız kaç golün içinde gomez
var. gomezin attığı gollerin çoğu baskın goldür. hızlı çıktığımız anda rakip defansı eksiltip tek pasla gomezi topla buluşturup
gol attırdık. ama bastığımız oyun sisteminde hızlı paslaşmalar ve son vuruş kaç gomez golü var o goller genelde sosa ozi olcay quaresma töre
golleri oldu. Birde kariyerinin sonunda olan her tecrübeyi yaşamış bir oyuncuyla kariyerinin başında olan bir yeteneği
tartamazsın Abubakar 30 yaşına geldiğinde belkide avrupanın gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olacak bilebilirmisin
neyin mukayesesini yapıp kimi neden asıyorsun.

O site alelade bir site degil, goal.com. Eger gomez'in bitiriciligi kotu diyorsan baska bir kaynak verip gosterebilirsin benim kaynagima dogru degil demek yerine.

Oyuncunun son 2 senesine niye bakayim ki? Oyle bir kural mi var? Antalya eto'oya senelik 3 milyonu sampdoria performansi icin degil, kariyeri ve tecrubesi icin verdi. Biz gomez'i bayern performansi nedeniyle aldik, fiorentina performansi nedeniyle degil. O paraya alabilmemizim nedeni de fiorentina performansi zaten. Aboubakarin kariyerinde porto disinda dise dokunur birsey yok ki kiyaslayasin.

Pas futbolu dogru evet, ama sonsuza kadar paslasamazsin, bir kisi topu kaleden gecirecek. Bu futbolun tillahini oynayan barcelona ve bayern bosuna lewandowski, muller ve suarez gibi bitiriciligi yuksek oyuncu kullanmiyorlar. Onlar da bilir patlayici zenci almasini ama yapmiyorlar, bosuna degil.

Gomez'i sen bize uygun gormeyebilirsin, ama yillardir bizi en cok rahatsiz eden sey 20+ gol atabilen gol krali bir forvetimiz olmamasi ve derbilerde sergen'den ve biraz quaresma'dan sonra winner oyuncu cikarmamamiz.
Bize uygun gormedigin gomez:

- 26 golle gol krali oldu
- 4 derbinin 3unde gol atti
- 2 gs maci, ts deplasman, ic saha gencler, ic saha fb, sivas deplasman gibi maclarda kritik anlarda kilidi acti ve takima winner kimligi katti

Bu kadar gol atan oyuncu kullanmiyorsan ciddi sayida gol atacak bir kanat oyuncun veya forvet arkan olacak. Bizde o da yok. Bu sartlarda 15-20 arasi gol atacak forvet yetersiz kalir.

Bu arada aboubakar'in 30 yasinda olacagi seviye beni hic ilgilendirmiyor. Bu adami bonservisiyle almadik. 1 sene ne verecekse verecek. Ona gore degerlendirilmeli.

Oynamamis oyuncuya niye hukum vermeyelim de 1 sene bekleyelim? Burada gelismeleri bjk'li olarak degerlendirip fikirlerimizi soyluyoruz. O zaman:

- mac basliklarini kilitle. Mac oncesinde konusmaya gerek yok, mac bitiminde sonuc belli oluyor zaten.
- kura konusmasaydik, kura sonucunda gruplar belli oluyor zaten, olasi gruplari ve rakipleri konusmak anlamsiz.
- transfer basligini kilitle. Transferler 3 gun sonra belli olacak, olasi oyuncularin degerlendirmesini de yapmaya gerek yok.

Ki fikirlerimi oyuncunun formasina gore degistirecek degilim. Kotuyse kotudur bana gore, iyiyse iyidir. Bir oyuncu bize geldi diye super diyecek degilim, alamadik diye berbat diyecek de degilim. Adriano'ya nasil muhtesem transfer dediysek, aboubakar'a da kotu transfer deme hakkimiz var.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Besiktasincocugu

beni heycanlandıran transfer Nasriydi bir kaç gündür onun için forumu takip ediyordum nereden geliyor bu insanları yönetme sevdası ? Görüş bildirmek için belirli bi katılım ya da ileti sayımızın mı olması gerekiyor foruma ? Uslubunca olduğu sürece insanlar neden farklı görüşlerden , düşüncelerden rahatsız oluyorlar bu forumda ? bu başlıkta ?
sadece bu forumun degil ulkemizin en buyuk sorunlarindan bitanesi malesef. farkli dusunursen elestiri aliyorsun, elestiriyorsan dusman ilan ediliyorsun.
Besiktask!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tam bir Türkiye manzarası cidden. Düştüğümüz duruma bak.

Bizi bu duruma düşürenlerin allah belasını versin.

Korkumdan gitmeyeceğim sanırım karabük maçına. Biliyorum bizim bazı densiz kendini bilmez taraftarlarımız yine küfürlü tezahuratta bulunacaklar ve cezasını başkaları da çekecek.

Gs maçına gidememeyi göze alamam...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı bjk4ever

City West Ham maçının ardından fiyat yükseltti. Beşiktaş transferden vazgeçti. (Bipspor)

Uzulmeye gerek yok. Net ihtiyacimiz olmayan, ekstra ve riskli bir transferdi.
Iyi bir stoper+caner+eto'o ile kapatirsak nasri'yi kimse hatirlamaz bile.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı brci

sadece bu forumun degil ulkemizin en buyuk sorunlarindan bitanesi malesef. farkli dusunursen elestiri aliyorsun, elestiriyorsan dusman ilan ediliyorsun.

bir arkadaş yazmış -tatilciler gitse keyfimiz yerine gelse . Diğeri demiş -gereksizleri engellesek. amaç zaten benim bilmediğim bir şey vardır bunu öğrenmek , bunun için merak ettiğin konuda fikir sunmak . Sana mantıklı gelmeyeni okumaz atlarsın    sayfa boş olduğunda forum neden duruldu deniyor ? insanlar yazınca ne kadar gereksiz yazıyorlar oluyor . Neyse belki bir gün bizde bu başlığı (başlığı diyorum çünkü stad başlığı böyle değildi ) hakedecek seviyeye ulaşırız .

Çevrimdışı abdusta

Nasriyi Eto keser
Olmaz ise ben Yönetime haksızlık edemem
Fikret Orman açıklayacaktır
Beşiktaşın menfaatleri için 1 kuruş fazlasını vermedik diyebilir
veya direndik rest çektik işi bitirdik diyebilir.

Sonucunda Manchester işi kar ederek yapmıyor,zararının yarısı bedeline ,bir kısmını kurtarmaya çalısıyor
Hayırlısı ne ise o olsun
Saygılar

Çevrimdışı Orhan_

İyi bir stoper > Nasri transferi. Nasri'yi unutmamız gerekiyor galiba.

Çevrimdışı talha

Sevilla- Beşiktaş

İspanya- Türkiye

La Liga- Spor Toto Süper Lig

Bu karşılaşmaların kazananı herkesin kafasında belliyse Nasri'nin gelme olasılığını da tahmin ediyordur.

Burada taraftara umut veren kim varsa abv. O çöpten gazeteciler o kazandıkları paraları fakirlere dağıtsınlar çünkü gram haketmiyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

İyi bir stoper > Nasri transferi. Nasri'yi unutmamız gerekiyor galiba.

Konya maçında birşeyler farkettim o da Nasri kesinlikle gelmeli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Savaş

Ya arkadaşlar tutturmuşunuz bir Nasri çok ihtiyacımız varmış gibi.

Yahu stoper yok stoper! 2 gün kaldi 2 stoper gerek! Uyuyor musunuz? Basiretiniz mi bağlandı? Yemişim Nasri'yi!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Şafak Malatya daha dün Nasri gelecek diye bas bas bağırırken bugün Mcity fiyat artırdı diye twit atıyor. :D inanılır gibi değil gerçekten de..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Fabri

Gökhan    Rhodolfo     Stoper?    Caner?

Ozzie    Atiba

Aras    Talisca    Adriano         

Aboubakar

Bu kadro olur mu?

Çevrimiçi Sinan66

bu city neyin fiyatini artirmis anlamadim. biz zaten kiraliyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

Ya arkadaşlar tutturmuşunuz bir Nasri çok ihtiyacımız varmış gibi.

Yahu stoper yok stoper! 2 gün kaldi 2 stoper gerek! Uyuyor musunuz? Basiretiniz mi bağlandı? Yemişim Nasri'yi!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper konusu en çok endişelenmemiz gereken konu. Nasri olsa bomba olur ama stoper/stoperler çok daha elzem.

Çevrimdışı Culpable

son  yazdigim 4mesaji  oku sonra   benim yazdigim engelleme mesajini elestir
son yazdigim 4 mesajda  asagidaki konular ile ilgili  genel aciklamayi
 bazilari ile ilgili yasal yukumlulukleri  yazdim

1:baslik oyuncu ile anlasildi neden  kap gup gelmedi mesajindan gecilmiyor
2: biz neden bonservis verip sunu alamadik mesajlari ile dolu baslik
3: 20 yasinda adam futbol otoritesi olmus yonetimin oyuncuya verdigi  fiyati elestiriyor
4: Bir besiktasli  Besiktas bu oyuncuyu alamazdi zaten diye yazmaz   besiktaslinin yazacagi : alamazdik
4: yok o twitterin duyumu saglam  yok bunun saglam mesajlarindan gecilmiyor  .  hicbir Allahin kulu yonetimi yada yonetime yakin birini kaynak gostererek transfer haberi veremez YASAL SUC tur

bir arkadaş yazmış -tatilciler gitse keyfimiz yerine gelse . Diğeri demiş -gereksizleri engellesek. amaç zaten benim bilmediğim bir şey vardır bunu öğrenmek , bunun için merak ettiğin konuda fikir sunmak . Sana mantıklı gelmeyeni okumaz atlarsın    sayfa boş olduğunda forum neden duruldu deniyor ? insanlar yazınca ne kadar gereksiz yazıyorlar oluyor . Neyse belki bir gün bizde bu başlığı (başlığı diyorum çünkü stad başlığı böyle değildi ) hakedecek seviyeye ulaşırız .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şafak Malatya daha dün Nasri gelecek diye bas bas bağırırken bugün Mcity fiyat artırdı diye twit atıyor. :D inanılır gibi değil gerçekten de..

Abi gerçekten prim vermeyin şu üç kuruşluk adamlara. Olan yine bize oldu o kadar heveslendirdiler o kadar bitti dediler sonuc yine hüsran. Hepsini engelledim twitten .

Çevrimdışı Luccâ

Cincon sighorson'u transfer etmiş. Adamlar her bölgeyi en az 2 alternarifli hale getirdiler. Bu yıl lig için çok büyük aday konumuna geldiler. Ve biz hala bekliyoruz..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

bu city neyin fiyatini artirmis anlamadim. biz zaten kiraliyoruz.

Belki maaş yüzdesiyle oynamıştır ya da kiralama için ödenecek miktarı arttırmıştır ya da her ikisi :D. Opsiyon falan varsa onu da arttırmış olabilirler. Fiyat arttırılacak çok yer var :D

Çevrimdışı abdusta

Cincon sighorson'u transfer etmiş. Adamlar her bölgeyi en az 2 alternarifli hale getirdiler. Bu yıl lig için çok büyük aday konumuna geldiler. Ve biz hala bekliyoruz..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlarda SABRİ gerçeği
Bizde    NASRİ hayali

saygılar

Etiketler: