2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373228 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Vincent Aboubakar'a yıllık 3.3 milyon Euro vermek cinayettir. Böylesine adı sanı duyulmamış sıradan bir oyuncu için çok fazla. Resmen Sosa'dan gelen para çar çur edilmeye devam ediliyor.

Transferde geç kalırsan sıradan bir oyuncuya yıllık 5 milyon Euro verirsin. Bu tamamen bu sezon yönetimin transferde sınıfta kaldığını gösterir.

bu ve benzer yorumlar için henüz çok erken

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence daglar kadar fark var, oyuncu tipi olarak.

Bize ceza alaninda bitirici bir forvet lazimdi. Takim olarak yeterince uretiyoruz zaten. Gecen senenin son maclarini dusun. Bursa, sivas, gs, kayseri hatta akhisar maclarinin ortak ozelligi gomez'in kilidi acmasi. Bunu da uzaktan sutla, 2-3 kisi calimlayarak degil sadece dogru bolgede bulunarak yapti.
Bizde pozisyon hazirlayan yeterince oyuncu var zaten. Ekmegini tastan cikaracak degil, ekmegi lup lup yutacak oyuncu lazim bize. Gomez ve sosanin gidisiyle 35 gol kaybettik. Hadi talisca sosa kadar tabela yapacak diyelim. Oguzhan mevkisi, olcay yetenekleri itibariyle uclarda zaten, gecen seneyi gecemezler. Quaresma ve atiba da oyun karakterleri itibariyle senede 3-4 gol max atar. Bence kadromuzda gecen senenin ustune cikabilecek cok oyuncu frei, dakikalarini arttirirsa ve kendini gelistirirse.
Aboubakar emenike v2. Kapali takimlara karsi etkili olacagini veya ligde 15 golu gecebilecegini hic sanmiyorum.
Bony'nin gol istatistikleri (eplin cogu swansea gibi nispeten vasat bir takimda)

Epl 90 mac 32 gol
Eredivisie 65 mac 46 gol
Europa league 21 mac 9 gol
Cl 7 mac 3 gol

City gibi kendini besleyecek takimda 46 macta 11 gol atmis. Cogunda az sure aldigi icin dakikalara baktim. 2001 dakika oynamis, ki bu 22 full mac demek. Epl'de 22 macta 11 gol atan adam bence tartisilmaz. Swanseada istatistik 70 mac 35 gol. Eplde 2 macta 1 gol adam bence bizde 25ten asagi mumkun degil atmazdi, hatta gomez'den faydali olurdu.

Aboubakarin istatistigi ligue 1'de 109 mac 26 gol, portekiz liginde 42 macta 17 gol. Ustelik epl'de falan degil, zayif bir ligde ve ust duzey bir takimda oynarken. Cok yetersiz bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geçmiş istatistikleri önemli elbette, ama Bony son 36 lig maçında 6 gol atabilmiş. Hem de City gibi hücum oynayan bir takımla. Bu çok kötü bir ortalama.

Swansea gibi kontra oynayan ya da Vitesse gibi Kuyt'ın gol krallığına oynadığı bir ligde attığı gollere şerh koymak lazım.

Aboubakar Hollanda ligi'ne gitse, neler yapabileceğini düşünemiyorum.

Portekiz'de çok tutunamadı, Afrikalılar pek olmuyor zaten orada. Hatırlamıyorum pek Portekiz'de parlayan Afrikalı. (Eusebio vardı demeyin.  :tabe:)

Ben Bony gibi ne olduğu üç aşağı beş yukarı belli bir adam yerine, Aboubakar gibi ne olacağını merakla beklediğim bir adamı tercih ederim.

Bony'i tercih edenlere de saygı duyuyorum elbette.

Çevrimdışı OrhanAker

portonun 3 milyon euroya aldığı adamı 2,5 milyon euroya kiraladı yönetim bravo
Eleştirin ama bu şekilde değil :bandit:
Bedel yüksek evet ama gerçekleri göz ardı etmeyin.Bel altı vurmaktır bunun adı.

Porto adamı almış 2 sene şampiyonlar liginde avrupa liginde kendi liginde oynatmış geliştirmiş bir değer katmış oyuncuya.

Çevrimdışı D-MAN

törenin opsiyonlu kiralık gitmesi çok iyi oldu iyi oynar İNŞALLAH seneye 13 milyon getirir.seneye transfer yapcak paramız şimdiden hazır olur ama 4-5 ilk 11 oyuncusu almak gerek seneye

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Orman' a taraftar tarafından biçilen rolün abartı olduğunu düşünüyorum. Yok transfer sihirbazlığı yok çok cimri çok pazarlıkçı falan. Gerek yok böyle abartmalara. Aynısı Erdal Torunoğulları için de yapıldı. Şöyle yaptı böyle yaptı kaju fıstık çerez falan. Bu sezonu değerlendirirsek, kulüplerin istemedikleri, yaşları belli bi olgunluğa gelmiş topçulara yöneldiler, kulüpler de elde kalmasın diye çok bonservis istemedi(Adriano ve Nasri). Fmde en çok uygulanan taktiktir :) Genç olanlaraysa ucuzu geçtim, normalden biraz fazla kiralama bedelleri vs. verildi. (Talisca ve Aboubakar).
Şimdi stoper transferi bekliyoruz. Stoperde ya ilki gibi olacak ya da ikincisi. Bu saatten sonra üçüncü bir seçenek yok çünkü.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 18:04:37 brkntcnr ]

Çevrimdışı cursedofdragon

töre olayı diyelim ki doğru iş bunun yanlış olduğunun üstünü örter mi tatavaya gerek yok

ben sana bu iş doğru dedim mi zaten ?

Töre olayında güzel bir iş yaptığımızda nerdeydin diyorum sana sadece ?

Nerde kötü birşey olsa bit gibi bitiyorsunuz iyi birşey olunca ortalıktan kayboluyorsunuz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kendimden şüphe ederim Fikret ORMAN'dan şüphe etmem demekki Bony'e, Benteke'ye, Remy'e vs. imkan yetmedi veya gelmek istemediler, Ebubekir'de bundan daha uyguna gelmedi bundan daha uyguna Mbokani olurdu onuda zaten taraftarın çoğunluğu veto etti. Bu transferde yapılan tek hata opsiyon konulmamışsa odur başkada hata yoktur benim gözümde bu zamana kaldıysan bu fiyatlara alırsın.

Çevrimdışı D-MAN

Porto adamı almış 2 sene şampiyonlar liginde avrupa liginde kendi liginde oynatmış geliştirmiş bir değer katmış oyuncuya.
aynen öyle
mesela atınç altyapıdan çıktı 7 milyona gitti alan takımın taraftarları şöyle mi dicek Beşiktaşın bedavaya aldığı adama 7 milyon verdik 

Çevrimdışı tuncaboylu

töre olayı diyelim ki doğru iş bunun yanlış olduğunun üstünü örter mi tatavaya gerek yok

Tatava matava, ne oluyor ya?

Biraz sakin ol dostum, kimsenin fikrine tatava deme hakkın yok.  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arsenal ve Dortmund'un 4'er 4'er tıkadıkları Muslera mı, yoksa geçen sene 50 gol yiyen Muslera mı?   :)

Kalecinin yapabilecekleri bir yere kadar, savunmayı takım halinde yapmak lazım. 1-0'ken 2 top kurtarır ve dört beş maçı kazandırır da, uzun vadede çözüm olmaz.

@atalay ın yazdıklarında okumuştum, dedikleri doğru gelmişti: Takım halinde savunmayı iyi yapmamız lazım, top rakipteyken iyi dizilmek gerekiyor.

Yoksa Fenerbahçe gibi 30 milyon euro'luk savunma hattına 3 tane atar Kayseri.
Gecen sezon Gs nin kalesinde Tolga olsaydi Gs kume düşerdi , Tabi biraz da formsuzdu buna katılıyorum ama biraz fazla abartmissin

2 haftadir Muslera sayesinde 6 puan aldilar yine kupayi da muslera sayesinde aldilar , Ayni durumda biz olsaydik kalemizde Tolga olduğundan ya 0 yada 1 puan alirdik bu aci bir gerçek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'ın yıllık ücreti çok fazla.
Bu adamın bu kadar ne özelliği var ki 3.3 m euro alıyor şaşırdım açıkçası 2.5 m euro da çok fazla kiralama bedeli opsiyon yoksa dahada sıkıntı oğuzhan gibi bir adam 1.5 1.6 ya oynuyorken yanlış olmuş

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'a yönetimin verdiği ücret yüzünden oyuncuyu gömmeye de başladılar.  Ben biraz uzaklaşayım forumdan. En son bu forumda Opare övüldüğünde bu kadar sinirlenmiştim.  :bandit:

Çevrimdışı artena_condari

Aboubakar'ın Portodaki maaşı: 1.250.000 $

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi linç yiyebilirim ama Volkan Babacan kaleci falan değil.
Yok niye Linc yiyeceksin ki bende cok beğenmiyorum Ortalama bir kaleci Tabi Tolgadan iyi olduğu kesin

Başakşehir takim halinde Cok iyi savunma yaptigi icin fazla gol yemiyor tabi ara sira gercekten cok iyi refleksleri ve kurtarışları da var hakkini yiyemem ama bizde olmaz bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

nerden bilsinler geliştirmeyi.

Töreyi 4.5 milyon € almışız piyasa değerini 15 milyon € yapmışız 3 milyon € kiralamışız.

Abubakar'da adamlar 3 milyon € almışlar şuan ki değeri 10,50 milyon €.

Sanki bedava vericekler.

Bunların mantığına göre oğuzhan'ı 350 bin € aldık biz.

30 milyon € satsak alan takımın taraftalarıda öyle diyicek adamlar 350 bin € almışlar bize 30 milyon € sattılar dicek.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Bishamon

Marcelo'nun zaten opsiyonu yoktu. Şenol hoca takımda kalmasını istedi bonservisini aldılar.
Hannover opsiyon kullanığ alındı diye haber geçti resmi sitesinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'a yönetimin verdiği ücret yüzünden oyuncuyu gömmeye de başladılar.  Ben biraz uzaklaşayım forumdan. En son bu forumda Opare övüldüğünde bu kadar sinirlenmiştim.  :bandit:
Yıllık ücreti çok ya tamam iyi oyuncu da 1 yıllık 5.8 m euro maliyet bir hayli fazla...

Çevrimdışı D-MAN

ne kadar abartırsak birisini o kadar egosu artar ve kendini geliştiremez
futbolcu hoca başkan yönetim farketmez herkes için geçerli o yüzden başkanın çok abartıldığını düşünüyorum transfer konusunda daha doğrusu fazla övmek gibi düşünelim.
oyuncu çok seversin fazla ilgi gösterirsin seni hep 2.planda garanti gözüyle bakar ve gider

Çevrimiçi Samet Ç

Hannover opsiyon kullanığ alındı diye haber geçti resmi sitesinde.
Varmış opsiyonu ben yanlış hatırlıyormuşum. Ama kulüp KAP'a yaptığı açıklamada opsiyonu olduğunu belirtmemişdi. Sözleşme detaylarını neden tam olarak açıklamıyoruz bunu bir türlü anlamıyorum.

Çevrimdışı Kartalice

4.5 milyon € aldığımız töreyi 3 milyon € kiralarken nerdeydiniz ?

Gökhan Töre West Ham'a rotasyon oyuncusu olarak gitti ama biz Vincent Aboubakar'ı 1. forvet olarak aldık. 3.3 milyon Euro'dan bahsediyoruz. Quaresma Atiba ve Oğuzhan'ın aldığı yıllık ücrete eşit neredeyse. Kim bu Vincent Aboubakar Higuain falan mı?

Çevrimdışı autopsy

Arkadaşlar dünyaya dönün .
Bakın transfer doğrudur ya da yanlıştır demiyorum çünkü daha oynamadı .
Sizin gibi 3 dakikalık videolara bakarak futbolcu yorumlayacak kadar bilgi sahibi değilim   :)
Yalnız şunu hatırlatayım. Bu adamın transferi Demba Ba ile ya da Gomez ile kıyaslanamaz.
Aboubakar bazı arkadaşların yazdığı gibi adı duyulmamış bir adam falan değil .
Diğer ikisinden farklı olarak kariyeri yukarı doğru giden bir adam ve Porto'un birinci forvetiydi .
Ve en önemlisi yaşı henüz genç .
Bu adamı dandik ligimize ucuza getiremezsin .
Adamı gömmeyin demiyorum hobi olarak gene gömün ama izledikten sonra gömün .
Kötü oynarsa ben de katılırım size .

Etiketler: