2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355340 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Rotasyonda dusunulen bir oyuncuyu neden satsinslar.

Nasri rotasyonluk topçu mu ?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atıyodu valla bu Nasri bize gelir mi ya  :by2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yetişkin bir Samir Nasri bir gün içerisinde 5 defa hayırlı olabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:evillol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

nasri neredeyse atıyordu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Nasri herhalde çok kararsız bir adam sürekli karar değiştiriyor.   :)

Çevrimdışı ProjectOrigin

Arkadaşlar duyumlara inanıp gaza gelen birisi değilim ama Nasri ile anlaşıldıysa bugün oyuna girip iyi veya kötü oynaması birşey değiştirmez.

Ayrıca Nasri City'de bu sene itibari ile 6.sezonuna giriyor.Bu adamın şampiyonlukta büyük emekleri var.Öyle kuru kuru uğurlamak yakışır mı  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Nasri başka bahara unutun :) stoper alsınlar razıyım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hocam iyisin hoşsun da hayatımda gördüğüm en pesimist taraftarsın.
Yapılan yanlışlara tahammülüm yok maalesef :)) en elzem stoperken en son yapılmasına üzülüyorum..Bu forumda 3 aydır kaç oyuncu önerdim hatırlamıyorum.. 100 olmuştur heralde..Zaten benden başka oyuncu bilgilerini uploud edende yoktur..burda paylaştıklarımı direk başkana da yollamışımdır. Demek istediğim biz bu kadar kafa yorarken siz neden 3 aydır bi oyuncu alamadınız ,, ona kızıyorum.
Umarım bu kadar beklemişken sıradan bi oyuncu için beklememişizdir.. Mangala falanda gözüm yok ama bi  rakitsky olsun tr ve cl için

Çevrimdışı Berat

Pep bu akşam çok küfür yer :D

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş ın Tolga yüzünden avrupadan elenmesini veya şampiyonluktan olmasını doğru buluyor musunuz?

Boyko yedek bekletilip şampiyonluğun riske edilmemesini doğru buldum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Şampiyonluk kazanmalarında yardım eden bir oyuncuyu son kez taraftarın kaşısında oynatmak için oyuna sokuldu.
Insallah dedigin gibidir ama onemli puan macinda sirf taraftara oyuncu gostrmek icin boyle bir macta oyuna sokmak mantikli gelmiyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Şampiyonluk kazanmalarında yardım eden bir oyuncuyu son kez taraftarın kaşısında oynatmak için oyuna sokuldu.
Bu olabilir maç sonunu takip etmek lazım.
İspanyol kanaldan izliyorum oyuna girince bi muhabbet döndü..hayırlısı :D
Saplıyodu az daha :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar duyumlara inanıp gaza gelen birisi değilim ama Nasri ile anlaşıldıysa bugün oyuna girip iyi veya kötü oynaması birşey değiştirmez.

Ayrıca Nasri City'de bu sene itibari ile 6.sezonuna giriyor.Bu adamın şampiyonlukta büyük emekleri var.Öyle kuru kuru uğurlamak yakışır mı  :bandit:
Satmıyorki adamlar bize kiralıyolar ne vedası

Çevrimdışı İhsan

Neden?

Hem iyi hem kötü haber:
Nasri fromda ve oyuna hareketlilik getirdi ...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Man City'nin kanat rotasyonu: Nolito, Sterling, Sane ve Navas.Gerekirse burada oynayabilen KdB ve Silva da var.

Çevrimdışı cagdas44

Şafak Malatya havacılık konusunda sıradan bir gazeteci değildir. Uçak takip etmek için kullandığımız Flightradar24'Ün Türkiye ayağı/versiyonu iststatus.com un kurucusu ve benzer birkaç kişi ile yakın arkadaştır.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kritik bir maçta skor 2-1 ken ?

inşallah dediğin gibidir

Çevrimdışı legendmaster

nasrinin geleceğine olan inancım çok azaldı

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar olay yapmaya gerek yok.

Pazartesi günü bu iş belli olacaktır. Şahsi fikrim Nasri'nin geleceği yönünde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Satmıyorki adamlar bize kiralıyolar ne vedası

Uğurluyorlar diyorum, yolcu etmek manasında.Koca 1 sene ayrı kalacak adam o kadar sene forma giydiği ülkeden.Ayrıca kiralama sonunda opsiyon kullanma ihtimalimiz de az değil.

Bu dediklerimden bir şey biliyorum anlamı çıkmasın.Herhangi bir bilgim yok Nasri'nin alınıp alınmadığıyla ilgili.

Çevrimdışı Ersoy

Nasri'nin gelme ihtimali Messi'yle eşit.Leiva transferine döndü iş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı İhsan

Pep bu akşam çok küfür yer :D

Evet... Ya bizden yada kendi taraftarından...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

nasri oyuna girdikten sonra sahanın en iyisiydi

Çevrimdışı canU

Nasri imkansız bence şuandan itibaren.

Çevrimdışı legendmaster

pepin nasriyle sorunu olmadığı anlaşıldı ve bu adamı maaşının bir bölümünü vererek bize gönderecekler öyle mi hiç inanmıyorumn

Etiketler: