2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369239 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Chelsea'nin beğenmesi neyi değiştiriyor? İyi adam olsa kalır orada oynardı.Stoper sıkıntıları var.Chelsea onun gibi onlarca genç alıyor oraya buraya kiralıyor belki bir şey olabilirler diye.
Chelseanin skotlari tam dayaklik. Bu fbli stok ile bizim toreing de onlarin kesifleri degil mi?

Çevrimiçi Necmi

Burada Pepe bile tartışıldı gelsin mi gelmesin mi diye  :D

Tabi ki karakter kaynaklı bir tartışmaydı bu.Madrid'in onu bırakması söz konusu bile değildi bence.Pepe bize gelicek ve biz istemeyeceğiz  :steamed:
sorun orda işte şampiyonadan önce real kadroda düşünmüyordu takım bulmasını istemişti.
transfer sezonu başında gündemimize gelmişti pepe

Çevrimdışı onder23

@Necmi  abi
'sattığın kadar alabilirsin' kuralı daha erken kalkıyor herhalde  :alala:

İhsan abi transfer kısıtlaması eğer yükümlülükler sağlanıyorsa bu sene sonunda kalkıyor. Ama ffp necmi abinin dediği gibi 2019 yılında.

UEFA.com daki anlaşma

Beşiktaş JK
 The settlement agreement covers the sporting seasons 2015/16, 2016/17, 2017/18 and 2018/19.

 Beşiktaş JK (Beşiktaş) undertakes to reach full break-even compliance by monitoring period 2018/19
(i.e. reporting periods 2016, 2017 and 2018).

 Beşiktaş agrees to report a maximum break-even deficit of €20 million for the financial year ending
in 2016 and €10 million for the financial year ending in 2017.

 Beşiktaş agrees that for the financial year ending in 2016 and for the financial year ending in 2017
the employee benefit expenses to revenue ratio is restricted and that the amortisation and
impairment of the costs of acquiring players’ registrations is limited.

 Beşiktaş accepts that it will be subject to a limitation on the number of players that it may include
on the “A” list for the purposes of participation in UEFA competitions. Specifically, for season
2015/2016, Beşiktaş may only register a maximum of 22 players on the “A” list, instead of the
potential maximum of 25 as foreseen in the relevant competition regulations, and 23 players for the
2016/17 season. Such restriction will be lifted as from season 2017/18 if the clubs fulfils the
operational and financial measures agreed with the UEFA CFCB.

 Beşiktaş accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number
of new registrations it may include within their “A” List for the purposes of participation in UEFA
competitions. This calculation is based on the clubs net transfer position in each respective
registration period covered by the agreement. Such restriction will be lifted as from season 2017/18
if the clubs fulfils the operational and financial measures agreed with the UEFA CFCB.

 Beşiktaş agrees to pay a total amount up to €5.5 million, which will be withheld from any revenues
it earns from participating in UEFA competitions commencing in season 2014/15. Of this amount,
€1.5 million shall be paid in full, irrespective of any early exit from the settlement regime, and will
be withheld in three equal instalments. Payment of the remaining €4 million is conditional and may
be withheld in certain circumstances depending on the club’s compliance with the operational and
financial measures imposed in the settlement agreement.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/FinancialFairPlay/02/24/58/35/2245835_DOWNLOAD.pdf

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi
'sattığın kadar alabilirsin' kuralı daha erken kalkıyor herhalde  :alala:
FFP 2019 da kalkıyor bonservis sınırı önümüzdeki sene 1 Haziranda kalkıyor @İhsan
ama FFP kalkmadıktan sonra çokda bir şey değişmiyor bu sene 10 M zarar edebiliriz ama seneye pata pat bütçe yapmak zorundayız
birde maaş sınırı devam ediyor Bütçemizin %70 ini maaş olarak harcayabiliyoruz.

Çevrimdışı Bishamon

Chelseanin skotlari tam dayaklik. Bu fbli stok ile bizim toreing de onlarin kesifleri degil mi?

İki sene Chelsea akademisinde oynadı.Daha sonra onu getiren adam Hamburga götürdü

Çevrimdışı tuncaboylu

Chelsea'nin beğenmesi neyi değiştiriyor? İyi adam olsa kalır orada oynardı.Stoper sıkıntıları var.Chelsea onun gibi onlarca genç alıyor oraya buraya kiralıyor belki bir şey olabilirler diye.

Adam şu anda Chslsea seviyesinde stoper değil diye, olamayacağı anlamına gelmiyor.

Olamayacak olsa bile, bizim kriterimiz Chelsea'de oynayabilmesi değil. Biz Arsenal ya da Manchester City değiliz. Mesela Chelsea'nin yeterli görmediği ve sattığı Papy Djilobodji bize gelse, şimdi çocuğumuzu kesmeyi tartışıyorduk.

Adamların scouting'leri güçlü. Enes Ünal'ı bile bizden ve Türk futbolseverlerinden önce keşfediyorlar.

Bizim scoutingimiz zayıf, o da varsa. O zaman referans olarak bu takımları kullanmalıyız.

Oadamların bulup bizim aldığımız Töre'yi, Oğuzhan'ı falan 15 milyonluk adamlar haline getirdik.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 17:14:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Aboubakar'ı taşıyan uçak İstanbul'a indi. Güvenlik kontrollerinin ardından Kapıdan çıktığı anda @tvbjk canlı yayın
Physical Education Teacher

Çevrimdışı brkntcnr

Valencia Abdennour' u niye satsın ki? Eldeki stoperlerden Mustafi' den sonra en iyisi. Sanmıyorum vereceklerini.

Çevrimdışı Bishamon

Adam şu anda Chslsea seviyesinde stoper değil diye, olamayacağı anlamına gelmiyor.

Gelemeyecek olsa bile, bizim kriterimiz Chelsea'de oynayabilmesi değil. Biz Arsenal ya da Manchester City değiliz. Mesela Chelsea'nin yeterli görmediği Papy Djilobodji gelse, şimdi çocuğumuzu kesmeyi tartışıyorduk.

Adamların scouting'leri güçlü. Enes Ünal'ı bile bizden ve Türk futbolseverlerinden önce keşfediyorlar.

Bizim scoutingimiz zayıf, o da varsa. O zaman referans olarak bu takımları kullanmalıyız.

Oadamların bulup bizim aldığımız Töre'yi, Oğuzhan'ı falan 15 milyonluk adamlar haline getirdik.

Chelsea'da oynayamadı zaten onla karşılaştırmıyorum.Kasımpaşa'da, İngiltere alt liglerinde falan oynadı.

Çevrimdışı 38life

Tekrar yazıyorum: Nasri transferi olmayacak. Bu senaryoyu çok yaşadık daha önce.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Hoca iki stoper istemiş :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istemişmi isterken yanında kim varmış :D
kaldıki öyle bir durumda boyko ve tosiç yolcu olur
iki stoper alacak kontenjanımız yok  iki kontenjan kaldı nasri bittiyse
bitmiştir başkan çok istiyor bir kontenjan kaldı oda bir stoper için bekletilir.
etoo gelirse boyko gider ikinci bir stoper için tosiç kiralanır.
Bana pek mantıklı gelmiyor bu tosiç yedek diye düşünürsen yedeğe ondan daha iyi birini alamazsın

Çevrimiçi Necmi

Tekrar yazıyorum: Nasri transferi olmayacak. Bu senaryoyu çok yaşadık daha önce.

tamam anladım :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Valencia Abdennour' u niye satsın ki? Eldeki stoperlerden Mustafi' den sonra en iyisi. Sanmıyorum vereceklerini.
Murat Özen Abdennour kiralanacağı için olma ihtimali Manoel'den daha yüksek dedi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Murat Özen Abdennour kiralanacağı için olma ihtimali Manoel'den daha yüksek dedi.

Manuel olmasin zaten bu berazilyalilar grup falan yapar sonra, hic gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Chelsea'da oynayamadı zaten onla karşılaştırmıyorum.Kasımpaşa'da, İngiltere alt liglerinde falan oynadı.

Anladım seni.

Bu adam oralarda da fena oynamadı, rating'leri fena değildi. Ama diyorum ya, kimin hazırladığı belli olmayan 10 dakikalık videodan fikir sahibi oldu millet.

Bu videodan Villarreal scout'ları ve teknik heyeti haberdar değil mi? Youtube'da Omeruo yazınca çıkan ilk çıkan videolardan, illa ki haberdarlardır.

O zaman mal mı bunlar da istiyorlar bu adamı? Villarreal diyip geçme, İspanya Ligi'ni 4. bitirdi geçen sene.

Demek istediğim, Türkiye'de sosyal medya ve videolar futbolseverleri fevkalede yönlendiriyor, bazen doğru bazen yanlış.

Bu ço ktehlikeli ve kulüp yönetmeyi zorlaştıran bir durum haline gelmeye başladı.

Mesela 2 sene önce Sosa geldiğinde millet nasıl saydırıyordu, dün gibi aklımda.

Çevrimdışı brkntcnr

Kiralanması daha mantıksız değil mi? Kadrosuna baktım Valenciada Mustafi Abdennour oynuyor genelde. Mustafi zaten satılacak gibi. Abdennour u da niye versinler? Üstelik kiralık. Hadi bonservisiyle olsa istenilen parayı basıp almışızdır diycem de öyle de değil. Çok ilginç.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Her şeyin hayırlısı.

Çevrimdışı MrtBlgc

Manuel olmasin zaten bu berazilyalilar grup falan yapar sonra, hic gerek yok.
Ben de aynı fikirdeyim, çok fazla anadili Portekizce olan futbolcu birikimi oldu takımda.

Çevrimdışı mylife1903

Kiralanması daha mantıksız değil mi? Kadrosuna baktım Valenciada Mustafi Abdennour oynuyor genelde. Mustafi zaten satılacak gibi. Abdennour u da niye versinler? Üstelik kiralık. Hadi bonservisiyle olsa istenilen parayı basıp almışızdır diycem de öyle de değil. Çok ilginç.
Bonservisin bonunu duysa valencialilar sen daha servis demeden 30milyon derler, lan peso pesetami o demeden, yuroyu da yapistirirlar. Hayal bence bu transfer biri ortaya ismarlama atti bunu ama destekli degil, atmasyon dalinda altin atmaca odulu verilir

Çevrimdışı Bishamon

Anladım seni.

Bu adam oralarda da fena oynamadı, rating'leri fena değildi. Ama diyorum ya, kimin hazırladığı belli olmayan 10 dakikalık videodan fikir sahibi oldu millet.

Bu videodan Villarreal scout'ları ve teknik heyeti haberdar değil mi? Youtube'da Omeruo yazınca çıkan ilk çıkan videolardan, illa ki haberdarlardır.

O zaman mal mı bunlar da istiyorlar bu adamı? Villarreal diyip geçme, İspanya Ligi'ni 4. bitirdi geçen sene.

Demek istediğim, Türkiye'de sosyal medya ve videolar futbolseverleri fevkalede yönlendiriyor, bazen doğru bazen yanlış.

Bu ço ktehlikeli ve kulüp yönetmeyi zorlaştıran bir durum haline gelmeye başladı.

Mesela 2 sene önce Sosa geldiğinde millet nasıl saydırıyordu, dün gibi aklımda.

Villarel yapabilir oynatabilir o adamı.Kimsenin adını bile bilmediği adamı alıp Man United'a 38M€'a sattılar.Sistemleri uygun böyle bir işe.ama bizim en zayıf halkamız zaten defans böyle genç adamları alıp oynatamayız.Hatasız oynamaya çalışan ve zeki bir stoper lazım.

Taraftarın bir ara hızlı stoper aşkı vardı heryerde arıyorlardı bak Alexis'i aldık adam direk uymadı bize yolladık.

Çevrimdışı Tolga

istemişmi isterken yanında kim varmış :D
kaldıki öyle bir durumda boyko ve tosiç yolcu olur
iki stoper alacak kontenjanımız yok  iki kontenjan kaldı nasri bittiyse
bitmiştir başkan çok istiyor bir kontenjan kaldı oda bir stoper için bekletilir.
etoo gelirse boyko gider ikinci bir stoper için tosiç kiralanır.
Bana pek mantıklı gelmiyor bu tosiç yedek diye düşünürsen yedeğe ondan daha iyi birini alamazsın
Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Marcelo-Tosic-Adriano-Atiba-Aras-Talisca-Quaresma-Aboubakar

Nasri ve bir yabancı stoper daha geldiği zaman 14 yabancıyı doldurmuş oluyoruz.

2. yabancı stoper transferi için sadece Boyko'nun gitmesi yeterli olur da sanmıyorum alınacağını.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana da başta mantıksız geldi de, biraz inceleyince imkansız gözükmedi.

Oyuncunun geçen seneki rating'leri ve bu sene lige başlangıcı iyi değil. Valencia küçülmeye gidecek olabilir bu sene, belki gençleştireceklerdir kadroyu. Avrupa Kupaları'na katılamadılar geçen sene, maaşlar da yük oluyor olabilir.

Bilemiyorum açıkçası.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/SafakSina1903/status/769540404274421760
Karamamba ney la o kobe degil miydi? Mamba te ben
Nerden gormus bilmis mamba falan, neyse fblileri simdiden korku ve heyecan sarmis.

O degil de bunun boyu 180 civari degil miydi, bu fotograf bu ebibekiri uzun gostermis

Etiketler: