2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368098 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Lens transferi yattı galiba hiç haber gelmiyor  :bandit:
Fb aldı büyük ihtimal.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fatihbjk

nerdeyse 22 M verdi valencia abdennour için neden elden çıkarsın
çağrıya görede geçen sene çok iyi performans vermiş :alala:

Afrika uluslar kupasi sebebiyle olabilir mi? Aboubakar da gecen sene portoda baya iyi oynadi onuda ayni sebeple biraktilar diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Renkliler aldı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Caner iptal ? Boyko gitmezse Nasri de iptal olabilir mi ? Nur topu gibi iki yeni sorumuz oldu...
Caner iptal olurda bu kadar kısa zamanda nasıl iki stoper alacağız birisi için bir senedir uğraşıyoruz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Afrika uluslar kupasi sebebiyle olabilir mi? Aboubakar da gecen sene portoda baya iyi oynadi onuda ayni sebeple biraktilar diye dusunuyorum.
aboubakar geçen sene pek iyi değildi porto ölçeğine göre bence onu gözden çıkardılar
ama konu porto olunca iyi olmuş olmamış bir şey değiştirmiyor adamlar vermek için iki defa düşünmüyorlar.uluslar kupası nedeniyle olmazda ispanyada  avrupa dışı oyuncu kontenjanı var sanırım transfer etmek istedikleri oyunculara bakmak lazım belki yerini avrupalı stoperle doldurup kontenjanı başka yerde kullanmak isteyebilirler

Çevrimiçi Necmi

Caner iptal olurda bu kadar kısa zamanda nasıl iki stoper alacağız birisi için bir senedir uğraşıyoruz

caner bitti deniyor kiralık değil bonservisiyle geliyor diye bir dedikodu var bakalım

Çevrimdışı mylife1903

Hep aymani istemistim besiktasa olmadi simdi bu aymen olursa o da olumlu valenciada kriz var gene zor o adam. Daha yeni aldilar bir suru para verdiler nereden cikiyor bu haberler. Herif her mac ilk 11 oynayan bir adam.
Belki kendi gitmek istiyorsa bir ihtimal ama neden turkiyeye gelsin, sebep!

Çevrimdışı ProjectOrigin

aboubakar geçen sene pek iyi değildi porto ölçeğine göre bence onu gözden çıkardılar
ama konu porto olunca iyi olmuş olmamış bir şey değiştirmiyor adamlar vermek için iki defa düşünmüyorlar.uluslar kupası nedeniyle olmazda ispanyada  avrupa dışı oyuncu kontenjanı var sanırım transfer etmek istedikleri oyunculara bakmak lazım belki yerini avrupalı stoperle doldurup kontenjanı başka yerde kullanmak isteyebilirler

Laurent Depoitre'yi aldılar forvet olarak.Aboubakar'ı o yüzden rahatça bırakabilirler

Çevrimdışı tuncaboylu

Villarreal?

Evet Villarreal. Haberler gerçek, kaynaklar güvenilir.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/villarreal/20160826/404204293095/kenneth-omeruo-villarreal-chelsea.html

Türkiye'de herkes çok iyi anlıyor futboldan, 10 dakikalık bir videodan şıp diye teşhisi koyuyorlar.

Sonra bizim beğenmediklerimiz falan Villarreal'a falan gidince, biz de bakıyoruz arkalarından.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 16:55:26 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

lensimi transfer edecektik :alala:

Çevrimdışı anilsevim

Afrika uluslar kupası 2 hafta süren bi organizasyon zaten
2-3 ay sürüyor sananlar var herhalde aramızda
Denkgeldiği maçlar da 2. yarıdaki alanya ve konya maçları
Hatta Takımları erken elenenler sadece 1 maç kacırır vs
Afrika kupasını abartmayın bence bu kadar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

nerdeyse 22 M verdi valencia abdennour için neden elden çıkarsın
çağrıya görede geçen sene çok iyi performans vermiş :alala:

Valencia'da çok iyi performans göstermedi @Necmi abi, ligin en kötü 11'ine seçildi.

http://www.goal.com/en/news/7180/galleries/2016/05/10/23332032/arda-turan-isco-and-the-worst-xi-of-the-season-in-la-liga/gfx-worst-la-liga-team-of-the-season/13#photo

Ama çok kaliteli bir adam ve Fransa'daki referansları yeter.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 17:00:04 tuncaboylu ]

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

43 dk önce atılmış bir tweet

Gürler Akgün ‏@gurlerakgun  43 dk.43 dakika önce
Aboubakar yaklaşık 1 saat içinde İstanbul'da olacak

15 dk içinde sanrm istanbulda aboubakar..

Ben havalimanındayım oyuncu İstanbul'a ayak basar basmaz @tvbjk Canlı
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Berat

Sonra bizim beğenmediklerimiz falan Villarreal'a falan gidince, biz de bakıyoruz arkalarından.

Abi bahsettiğimiz adam Omeruo , lütfen.

@gaLaxyKartaLı Ohalden dolayı kontroller bayağı uzun sürüyor, kendi yolcumu 1.5 saat bekledim maalesef. 18'e doğru çıkar heralde.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Evet Villarreal. Haberler gerçek, kaynakalr güvenilir.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/villarreal/20160826/404204293095/kenneth-omeruo-villarreal-chelsea.html

Türkiye'de herkes çok iyi anlıyor futboldan, 10 dakikalık bir videodan şıp diye teşhisi koyuyorlar.

Burada Pepe bile tartışıldı gelsin mi gelmesin mi diye  :D

Tabi ki karakter kaynaklı bir tartışmaydı bu.Madrid'in onu bırakması söz konusu bile değildi bence.Pepe bize gelicek ve biz istemeyeceğiz  :steamed:

Çevrimdışı Kalyoncu

caner bitti deniyor kiralık değil bonservisiyle geliyor diye bir dedikodu var bakalım
5 yabancı stoper 2 yabancı bek 2 yabancı kaleci 9 hakkımızı defansta kullanmış olduk abi :)

Çevrimiçi Necmi

Hep aymani istemistim besiktasa olmadi simdi bu aymen olursa o da olumlu valenciada kriz var gene zor o adam. Daha yeni aldilar bir suru para verdiler nereden cikiyor bu haberler. Herif her mac ilk 11 oynayan bir adam.
Belki kendi gitmek istiyorsa bir ihtimal ama neden turkiyeye gelsin, sebep!

bende kendime onu soruyorum :alala:
mantıklı değil bu iş

Çevrimiçi Necmi

5 yabancı stoper 2 yabancı bek 2 yabancı kaleci 9 hakkımızı defansta kullanmış olduk abi :)

rudolfho marcello tosiç diğer yabancı stoperler kim :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bahsettiğimiz adam Omeruo , lütfen.

Dostum bahsettiğimiz adamı Chelsea scoutları beğeniyor, 20 yaşında Dünya Kupası oynuyor, Villarreal potansiyeli görüp istiyor.

Sonra bahsettiğimiz adam Omeruo oluyor. 2-3 sene sonra da İtalya'ya falan 7-8 milyon euro'ya gider, o zamanki gençler de Fotomaç'ın "kaçan balık büyük oldu" haberini okuyup yönetimi ve Şenol Güneş'i suçlar.

Çevrimdışı İhsan

FFP 2019 yılında 1 haziranda bitiyor @İhsan

@Necmi  abi
'sattığın kadar alabilirsin' kuralı daha erken kalkıyor herhalde  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

bende kendime onu soruyorum :alala:
mantıklı değil bu iş
Yalan haber be @Necmi abi yakan top falan cikmaz bu aymenden.
Tek ihtimal odemelerde sikinti falan varsa adam gitmek istiyor olabilir o durumda da fransada iki dakikada takim bulur kendine. Biz zaten para sacan bir camia degiliz gelse alacagi mangir 1.6 1.7 yuro o parayi fransada da alir bence ustune dilini konustugu, tanidigi bildigi ulke.

Bilemedim ben. Fena topcu degildir aslinda bunu cok izleyemedim alexis gibi ama bizim eldeki stoperlerden iyidir.
Oraya italyan bir cocuk bulamadik ona yaniyorum ben.

Çevrimdışı Bishamon

Dostum bahsettiğimiz adamı Chelsea scoutları beğeniyor, 20 yaşında Dünya Kupası oynuyor, Villarreal potansiyeli görüp istiyor.

Sonra bahsettiğimiz adam Omeruo oluyor. 2-3 sene sonra da İtalya'ya falan 7-8 milyon euro'ya gider, o zamanki gençler de Fotomaç'ın "kaçan balık büyük oldu" haberini okuyup yönetimi ve Şenol Güneş'i suçlar.

Chelsea'nin beğenmesi neyi değiştiriyor? İyi adam olsa kalır orada oynardı.Stoper sıkıntıları var.Chelsea onun gibi onlarca genç alıyor oraya buraya kiralıyor belki bir şey olabilirler diye.

Çevrimdışı Kalyoncu

rudolfho marcello tosiç diğer yabancı stoperler kim :alala:
Hoca iki stoper istemiş :)

Çevrimdışı Kalyoncu

@Necmi  abi
'sattığın kadar alabilirsin' kuralı daha erken kalkıyor herhalde  :alala:
O 31 mayıs 2017 de bitiyor abi öyle biliyorum

Çevrimdışı caner.eryigit

Abdennour bence olur abiler.Geçen valencia las Palmas maçına denk geldim izledim pepe tarzı bir oyuncu sert oynuyor fiziği de gayet iyi bence oluru var..Brezilya liginden ilgilendiğimiz benim içime sinmedi valla ne bileyim.En lazım mevki orası inşallah iyi birini alırız...

Etiketler: