2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390395 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Nekadar da gonlum baska oyuncudan yana olsa da, yonetim ciddi ciddi Inler'i dusunuyorsa alsinlar.

Necip'den ne yedek stopper, nede yedek orta saha olur. Atiba da bugun kotuydu.

Daha ne yapmalıydı adam allasen?

Çevrimdışı Tolga

Boyko'yu gönderebilirsek G.İnler'i almak lazım.

Atiba'nın alternatifi hala yok bu takımda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

Yemin ediyorum Tosicin ortaları İsmailden kötü
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benfica Kulübü, Talisca için göndermesi gereken evrakları akşam üzeri göndermiş. O yüzden lisans yetişmemiş. #1903

Bu puan kaybının tek sorumlusu Benficadır

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yalnız Nasri-Sakho-Abubakar(ben Huntelaar)-Caner beklerken babayı almayalım da... Ayrıca bu saatten sonra daha altı kimseyi tatmin etmez ve gelen hemen gelmeli ki daha takıma alışacak sakatlanıp iyileşecek ve en önemlisi şenol hocaya kendini gösterebilecek ki sahaya çıkabilsin ort 1 ay sürer bunlar zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı artena_condari

Başka bir çıkarımım da Hoca Aras'ı istememiş anlaşılan, ''üvey evlat'' gibi oturacak kenarda. Kerim'e müsamaha göstermeme rağmen giren o olmalıydı.

Valla ben de onu anlamıyorum; Kerim gibi kafasını çime gömen adam oynuyor, Aras oynamıyor!

Çevrimdışı solar

Nasri, Aboubakar, Caner'den once su takima hoca lazim. "Benim transferlerim nerde? Istedim almadiniz." diye basin karsisinda aglandigindan beri Senol Hoca'dan umidi kestim. Su macta cikardigi kadro, oyuna mudahaleleri, Tolga ve Necip israri tamamen fiyasko. Cok ovdugunuz, yere goge sigdiramadiginiz Senol Hoca'nin butun olayi, gecen sene elinde sifir alternatifli fakat kaliteli bir kadro olmasiydi. Bu sene kendisine alternatif saglandigi zaman, nasil alternatifler arasindan hep en kotuleri sectigini goruyoruz.

Tolga-Fabri
Necip-Rhodolfo
Tosic-Gokhan Gonul
Quaresma-Aras (en az 30 dakika Aras)
Kerim Frei- Aras
Tolgay-Aras

Su macta yukardaki oyuncu secimlerinden veya degisikliklerinden sadece birini yapabilme cesareti gosterseydi bugun 2 puan birakmazdik.

92. Dakikada frikik kullanabilecek teknige sahip tek bir adami bile sahada birakmayan hocanin iyi niyetinden ve teknik, taktik bilgisinden cok agir suphe ederim. Daha Necip'in kart mevzusuna deginmiyorum bile. Kendisinin cok acil inat yaparak taraftara hocalik dersi vermeyi birakmasi lazim. Zira Besiktas taraftari futbolu renklilerden cok daha iyi bilir.

Kendisiyle ilgili diger en buyuk hayalkirikligim ise basinda okuduklarima gore Aboubakar'i bizzat istemesi ve ayni isimde diretmesi. Izleyince goreceksiniz arkadaslar. Aradigimiz forvet o degil. Hele bahsedilen kiralama bedeli ve yillik ucrete gore hic degil. Umarim Lorient'te oynadigi gibi oynar ve beni yaniltir ama hic sanmiyorum.

Maç başlığında da sinirli bir şekilde yazdım, geçen sene Biliç kalsaydı o da aynı kadro ile şampiyon olur, gruplardan da çıkardı diye. Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'dan dem vuran bir hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyko'yu gönderebilirsek G.İnler'i almak lazım.

Atiba'nın alternatifi hala yok bu takımda.
Gökhan da gelse alternatifsiz. Kim gelse yerini dolduramaz kolay kolay...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Karabük maçıyla birlikte kalede de Fabri'yi artık görmeliyiz.

En azından 1-2 maç şans verilmesi gerekiyor.

Çevrimdışı sallapati

Barca MSN .. Messi, Suarez , Neymar ...     Real Madrid .. BBC Bale, benzema ,crisriano.. Man Utd: RIP .... Rooney , ibra, pogba..  Besiktas TNT ... Tolga , necip, tosic

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Gökhan da gelse alternatifsiz. Kim gelse yerini dolduramaz kolay kolay...
G.İnler, Atiba'nın olmadığı dönemlerde gayette iş görür. :)

Çevrimdışı canU

Beyler Tolga'ya neden yükleniyorsunuz ki? Başka kim var yerli 5 senelik sözleşme daha yapmamız lazım lütfen yüklenmeyin Tolga mükemmel kaleci lütfen.

Çevrimdışı Savaş

3 maçta Boyko kaleyi unuttu, Tolga senelerdir vasat olmasına rağmen oynuyor. Kimse bana Şenol Hoca adam kayırmıyor demesin.

Tolga'nın performansını Boyko veya Fabri gösterse bırak yedekliği takımdan gönderilmişlerdi çoktan.

Bir kaleci düşünün ki bir adet maç kurtarmamış olsun. Muslera'yı izlerken utanmıyor mu hiç acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karabük maçıyla birlikte kalede de Fabri'yi artık görmeliyiz.

En azından 1-2 maç şans verilmesi gerekiyor.
Bu gidişle onu sadece kupa maçlarında göreceğiz diye korkmuyor değilim...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı brci

Tolgay da çok kötü çok ağır hızlı düşünemiyo yemin ederim ben de Tolgay kadar al ver yaparım 80 dk . Bunu cidden yaparım baktım kaptırıyorum darbe alırım rakipten hoooop faul geldi . Bir de tolgaya ne güzel faul alıyor diyorlar töbe est.

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişle onu sadece kupa maçlarında göreceğiz diye korkmuyor değilim...
Fabri alınırken de söylemiştim Tolga oynar diye çünkü hocanın gözünde Fabri algıda kaybediyor.

Fakat yine de Fabri'yi birgün oynatacak bunun kaçarı da yok. :)

Çevrimdışı atalay

İlk golde Bajic'i kovalamaktan vazgeçen, ikinci golde kafayı vurduran, 45 dakikada iki sarı alması gerekirken 82'de atılan.. 2 hafta önce anlamsız bir faul alıp, hamle zamanlaması ile yüksek topta ıska geçen kim? Necip. Peki, çözüm üretemeyen yada daha iyisini sunamayanlar?

Çevrimdışı Berat

Utku'yu görelim o da olur ama artık yeter bu sevda yeter.

Çevrimdışı Mehmet57

Daha ne yapmalıydı adam allasen?

Takimda en sevdigim oyuncu, ama bugun kotuydu ve bu bir ayip degil, olabilir. Ozellikle rakip yari alaninda birkac pozisyonda ikinci toplari toplamakta gec kaldi. Kendi ceza sahamizda Rangelov'un pozisyonunda uyuyordu, boyle birkac enstantane daha vardi.

Atiba'nin agresyon derecesi dusuk. Herzaman boyleydi, en buyuk (hakli) elestiri noktasi da hep bu eksigi olacaktir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hangisi daha absürt: İlk cümle mi, yoksa kenarda bir tane bile orta saha oyuncusu olmadığı için hazır olmayan bi' stoperin oyuna girmesi mi?

@atalay bence de %100 haklısın ama bu coğrafyadan gelen bir genel mantalitemiz var, Türküz tamam kanımızda cesaret, kahramanlık, fedakarlık ve nice yüce değerler var ama malesef plansızız. Hiç kimse bana transferler gelecek Kap gelecek şimdilik kadro böyle felan anlatmasın. Bu takım Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanalı neredeyse 100 gün geçti. Hiç bir kere oturup da projeksiyonumuz nedir, grupta amacımız nedir, nokta atışı transferler kimdir konuşulduğunu sanmıyorum.

her adama bodoslama dalıyoruz, her mevki için en az 10 adamla görüşüyoruz. hiç mi kafada birisi yok şunu alalım bunu alalım. yok 6 milyonmuş 2 verelim, 8 milyonmuş 4 verelim, uçak parasını beleşe getirelim. FFP olayı işin tadını çok kaçırdı.

Her ne kadar Avrupalıları sevmesem de;

Almanlar gibi ruhsuz ama disiplinli, İtalyanlar gibi kaypak ama sonuç odaklı, Fransızlar gibi soğuk ama organize değiliz.

Çevrimdışı sallapati

İlk golde Bajic'i kovalamaktan vazgeçen, ikinci golde kafayı vurduran, 45 dakikada iki sarı alması gerekirken 82'de atılan.. 2 hafta önce anlamsız bir faul alıp, hamle zamanlaması ile yüksek topta ıska geçen kim? Necip. Peki, çözüm üretemeyen yada daha iyisini sunamayanlar?
Necip futbolcuysa ben artistik jimnastikciyim.. Necip futbolu kavga ve rakiple didisme ve faul yapma olarak goren bir kardesimiz... Yillardir atiba ile antrenman yapiyorsun hic mi izlemezsin su adami...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Takimda en sevdigim oyuncu, ama bugun kotuydu ve bu bir ayip degil, olabilir. Ozellikle rakip yari alaninda birkac pozisyonda ikinci toplari toplamakta gec kaldi. Kendi ceza sahamizda Rangelov'un pozisyonunda uyuyordu, boyle birkac enstantane daha vardi.

Atiba'nin agresyon derecesi dusuk. Herzaman boyleydi, en buyuk (hakli) elestiri noktasi da hep bu eksigi olacaktir.

Kaç kişinin arkasını toplamak zorunda bu adam ? Kaç yere yetişebilir ?

Beck Marcelo'nun tarafını kapamaya çalıştı okey, Atiba merkezi tek başına nasıl taşısın ?

Çevrimdışı B@RoL

Fazla abartmaya gerek yok bence. Daha lig başı ve Konya deplasmanından bu kadar bireysel hataya rağmen 1 puan iyidir. Lig uzun her maçı kazanamazsin önemli olan bu kayiptan dersler cikarabilmek. Misal 1. 1.Fabri denenmeli, 2.caner iyiki kiralanmis vb. Bu senede eze eze Şampiyonuz İnşallah

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'nun süre alıp, Gökhan'ın tek devreyi çıkaramaması; Necip'i göz göre oyunda tutup, ezber hamlesiyle Ömer'i ön bölgede kullanması. Quaresma'nın ilk yarıdaki eforu sonrası ikinci yarı çıkaramayacağını öngöremeyip, son bölümde oyundan alması. Sürekli muhafazakar oyunsal ve oyuncu tercihleri. Üstelik üç maçtır iyi başlangıç planları yapıyorken böylesi... 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fabri alınırken de söylemiştim Tolga oynar diye çünkü hocanın gözünde Fabri algıda kaybediyor.

Fakat yine de Fabri'yi birgün oynatacak bunun kaçarı da yok. :)
İlk kupa maçının devre arası olduğunu düşünürsek Tolga için sakatlanmaktan başka çare yok. Yoksa Fabri yi ilk yarı sezon boyunca görmeyebiliriz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: